2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba, çoğunuz kilo vermişsiniz ben şimdiden 2 kilo aldım, çok midem bulanmadı benim
ve iştahım deli gibi açıldı, gözümün önünden her çeşit yemek geçiyo..
böyle giderse 30 kilo alırım heralde ama hiçç önemi yok tek dileğim miniğimin sağlıklı olması

bu 3lü taramada muhakkak göbekten sıvı mı alınıyor..nasıl çok can yakıyo mu:18:
yok canım kim dediyse yanlış demiş benden sıvı falan alınmadı kan tahlilleri falan ultarasyonla inceleme ma bu farlı ultrasyon hani herzamn bebeği baktığı değil
ölçümleri falan yapılıyo

yanlış anlaşılma var sanırım göbekten sıvı alınan ammiyosentez olayı cnm
3.lü taramada ikili tarama gibi koldan kan alıyorlar cnm 2lide eğer sorun varsa
emin olmak için ammiyosentez yapıyorlar bu ikili üçlü testler kesin sonuç vermez
tek kesin sonuç ammiyosentez cnm, riskin fazlaysa o zaman yaparlar yada yaş 35 in üstünde ise

Son düzenleme:

bende veredim canım bende 2 kilo aldım biraz dikkat etmeye çalışacam calla kızmda bende aman bebeğim nasılsa dedim ama kızım 2.900 doğdu ben tam 22 kilo aldım anlayacağın bizim çok yememizle bir ilgisi yok bebeğin

canım merak etme yanlız değisin.bende 2 kilo aldm üstelik 9 haftalğz daha..benım mide bulantım oluyor sabahları öğleden sonra iyiyim.öyle çok yemek falan çekmiyorda canım.abur cubur istiyo sürekli

ay iyi o zaman ferahladımm daha 20deyimm ben o zaman sorun yok

bir arkadaş sanki öyle demiştide..sağol canm

amann yee can boğazdan gelir bende yiyorum ama bebeğe pek etkisi olmuyomuş canım :82:

benim de midem bulandı bi dönem kısa sürdü 2 hafta falan hiç kilo vermedim bende ne zaman çok kilo almaya başlıycaz acaba 1-2 kilo aldım şimdiden

kalorisi yüksek az kilo yapıcı şeyler yerseniz bebişde alır valla bende 16 kilo aldım
ama bebişim 2,900 doğdu ama benim beslenmem iyi değildi şimdide kötü geçen doğumdan
6 kilom kalmıştı üstüne 1,5 kilo daha almışım 62,5 olmuşum :-(
annem dalga geçiyor bu yemeyle geçen seferkinden de küçük birşey çıkaracaksın diyor

benim de midem bulandı bi dönem kısa sürdü 2 hafta falan hiç kilo vermedim bende ne zaman çok kilo almaya başlıycaz acaba 1-2 kilo aldım şimdiden

bende merak ediyorum ya..şöyle karnım burnumda gezdiğim haller olacak mı.sanki hiç olmayckmış gibi geliyor...sanırım 10.haftadan sonra büyüyormuş..gerçi ben şimdiden büyüttüm ama:86:

evet aslında bizim çok kilo almamız bebek kilolu doğcak demek değil benim doktorum 4 aya kadar kilo alma demişti ama ben insan gibi yemiyorum valla ama ne güzel dimi büyük bi keyifle yiyoruz
ben hamile kalmadan önce yemek sadce açlığımı gidermek içindi şimdi keyif olduu, bebeğime yarasın inşallahhhhh sağlıklı sağlıklı gelsin bitanecikim benimm ölürüm ben ona

ay canım benimde öyle 6 kilom falalık vardı şimide üstüne 2 kilo aldım korkuyorumda yememye çalışıyorum ama bazende kaçıyo

bende merak ediyorum ya..şöyle karnım burnumda gezdiğim haller olacak mı.sanki hiç olmayckmış gibi geliyor...sanırım 10.haftadan sonra büyüyormuş..gerçi ben şimdiden büyüttüm ama:86:

evet ben göbekliydim zaten yağ mı bebek mi anlayamıyorum :) bide şu esra erol var dümdüz hala karnı cinsiyetini bile öğrenmiş

evet ben göbekliydim zaten yağ mı bebek mi anlayamıyorum :) bide şu esra erol var dümdüz hala karnı cinsiyetini bile öğrenmiş

bende de göbek vardı.o yüzden bende anlayamıyorum ya esra erolunki kaç haftalıkki demek 13-14 o arada.ilk çıktığnda çok çirkindi zamanla güzelleşti azcıkta kilo aldı..ama hala fit.gebelikte yakışır sadece karnı çıkar o kadar..bende öyle olmak isterdim.benim her yerden pırtlıyor

kızlarr valllaa bende midem kötü olduuğu zamanalrds yiyemiyorum ama çok şükür sabah çıkardm geri çıkarmadım ha bie boş durmuyoum ama dktorum bana bol bol meyve ağırlıklı ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…