ay ne güzell 2 li test yaptı mı?
canım teşekkür ederim benim doktorum kzımdda 2 tarama yapmammıştı direk 3 tarama yapmıştı bundada öyle
canım teşekkür ederim benim doktorum kzımdda 2 tarama yapmammıştı direk 3 tarama yapmıştı bundada öyle
bu 3lü taramada muhakkak göbekten sıvı mı alınıyor..nasıl çok can yakıyo mu:18:
yok canım kim dediyse yanlış demiş benden sıvı falan alınmadı kan tahlilleri falan ultarasyonla inceleme ma bu farlı ultrasyon hani herzamn bebeği baktığı değilbu 3lü taramada muhakkak göbekten sıvı mı alınıyor..nasıl çok can yakıyo mu:18:
kızlar merhaba, çoğunuz kilo vermişsiniz ben şimdiden 2 kilo aldım, çok midem bulanmadı benim
ve iştahım deli gibi açıldı, gözümün önünden her çeşit yemek geçiyo..
Böyle giderse 30 kilo alırım heralde ama hiçç önemi yok tek dileğim miniğimin sağlıklı olması
kızlar merhaba, çoğunuz kilo vermişsiniz ben şimdiden 2 kilo aldım, çok midem bulanmadı benim
böyle giderse 30 kilo alırım heralde ama hiçç önemi yok tek dileğim miniğimin sağlıklı olması
ay iyi o zaman ferahladımmyanlış anlaşılma var sanırım göbekten sıvı alınan ammiyosentez olayı cnm
3.lü taramada ikili tarama gibi koldan kan alıyorlar cnm 2lide eğer sorun varsa
emin olmak için ammiyosentez yapıyorlar bu ikili üçlü testler kesin sonuç vermez
tek kesin sonuç ammiyosentez cnm, riskin fazlaysa o zaman yaparlar yada yaş 35 in üstünde ise
yanlış anlaşılma var sanırım göbekten sıvı alınan ammiyosentez olayı cnm
3.lü taramada ikili tarama gibi koldan kan alıyorlar cnm 2lide eğer sorun varsa
emin olmak için ammiyosentez yapıyorlar bu ikili üçlü testler kesin sonuç vermez
tek kesin sonuç ammiyosentez cnm, riskin fazlaysa o zaman yaparlar yada yaş 35 in üstünde ise
böyle giderse 30 kilo alırım heralde ama hiçç önemi yok tek dileğim miniğimin sağlıklı olması
benim de midem bulandı bi dönem kısa sürdü 2 hafta falan hiç kilo vermedim bende ne zaman çok kilo almaya başlıycaz acaba 1-2 kilo aldım şimdiden
kalorisi yüksek az kilo yapıcı şeyler yerseniz bebişde alır valla bende 16 kilo aldım
ama bebişim 2,900 doğdu ama benim beslenmem iyi değildi şimdide kötü geçen doğumdan
6 kilom kalmıştı üstüne 1,5 kilo daha almışım 62,5 olmuşum :-(
annem dalga geçiyor bu yemeyle geçen seferkinden de küçük birşey çıkaracaksın diyor
bende merak ediyorum ya..şöyle karnım burnumda gezdiğim haller olacak mı.sanki hiç olmayckmış gibi geliyor...sanırım 10.haftadan sonra büyüyormuş..gerçi ben şimdiden büyüttüm ama:86:
evet ben göbekliydim zaten yağ mı bebek mi anlayamıyorum :) bide şu esra erol var dümdüz hala karnı cinsiyetini bile öğrenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?