ayy nutella deme bana yaeşim her markete gidişimzde sen seversin alalım diyor ben aldırtmıyorum.biliyorumki kilo aldıracak.özellikle bu dönem hiç yemiyorum.son nutellanıda bitir ve sende aldırtma.yada güne 1 ç.k olmak şartıyla ye sonra eşin saklasın öbür güne kadar çünkü gereksiz kalori almamamız gerekiyor.ama günde 1 kaşıktan bişe olmaz hem enerji verir.
canım sade cıkolata yemek ıyı degıl dıye duymustumm
ayy nutella deme bana yaeşim her markete gidişimzde sen seversin alalım diyor ben aldırtmıyorum.biliyorumki kilo aldıracak.özellikle bu dönem hiç yemiyorum.son nutellanıda bitir ve sende aldırtma.yada güne 1 ç.k olmak şartıyla ye sonra eşin saklasın öbür güne kadar çünkü gereksiz kalori almamamız gerekiyor.ama günde 1 kaşıktan bişe olmaz hem enerji verir.
ama ıstahım yerınde maleseffffffffff
ay çok iyi düşündün canım süper olurdoğumdan sonra 2011 ağustos anneleri olarak kilo verme topiği kurarız..
ben eve aldırtmıyorum çünkü nutellayı çok seviyorum.ama arkadaş kaşık kaşık yiyormş o yüzden ya hep kesecek yada günde bir çay kaşığı yer.. kahveyi çayı biliyorumda çikolatanın ne gibi zararı varmş? arada bende tadelle falan yiyorum yemeyeym bari
arkadasım da hamıle doktoru sade cıkolatadan uzak dur demıs canım bebege fazla yag baglıyormuss yanı ıyı degılmıs
aaayemem o zaman hiç ya.bebeğimden değerli mi..iyi oldu hem bebiş hem ben kilo almayız
bende cok nadırrr tuketıyorum ama boyle gofret tarzı o da haftada bırr canım
arkadasım da hamıle doktoru sade cıkolatadan uzak dur demıs canım bebege fazla yag baglıyormuss yanı ıyı degılmıs
arkadaşlar bi de çikolatada kafein varmış o yüzden az yemek gerkiyo, biz en iyisi canımız tatlı isterse sütlü tatlılar tercih edelim. bu arada benim sütle aram hiç iyi değil, yoğurt yiyorum ..
sutlu tatlı en ıyısı canımmmm tatlı ısteyen oyle yesın hemde daha saglıklı bazen benımde canım tatlı ıstıyor ama uzak duruyorumm
Bende 61 le kaldım 62,5 oldum inş.çok almam, ya canınız nasıl çekiyor
ben hamişlikten önce çok severdim çukulata tatlı vs.hiç yemiyorum
pilav manyağıydım onuda yiyemiyorum ama hamur işlerini yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?