2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sade cıkolata yemek ıyı degıl dıye duymustumm

canım sade cıkolata yemek ıyı degıl dıye duymustumm

ben eve aldırtmıyorum çünkü nutellayı çok seviyorum.ama arkadaş kaşık kaşık yiyormş o yüzden ya hep kesecek yada günde bir çay kaşığı yer.. kahveyi çayı biliyorumda çikolatanın ne gibi zararı varmş? arada bende tadelle falan yiyorum yemeyeym bari

doğru söylüyosun canım ya hakkaten ben eşime söyleyeyimde saklasın

arkadasım da hamıle doktoru sade cıkolatadan uzak dur demıs canım bebege fazla yag baglıyormuss yanı ıyı degılmıs

kıloya dıkatttt edın yahuu tatlıya gomulmeyın tatlı yerıne meyva yemege calısın bastırıoo en azından hem sızın hem bebsınızın kılo alımı daha besınlı oluyo

arkadasım da hamıle doktoru sade cıkolatadan uzak dur demıs canım bebege fazla yag baglıyormuss yanı ıyı degılmıs

arkadaşlar bi de çikolatada kafein varmış o yüzden az yemek gerkiyo, biz en iyisi canımız tatlı isterse sütlü tatlılar tercih edelim. bu arada benim sütle aram hiç iyi değil, yoğurt yiyorum ..

arkadaşlar bi de çikolatada kafein varmış o yüzden az yemek gerkiyo, biz en iyisi canımız tatlı isterse sütlü tatlılar tercih edelim. bu arada benim sütle aram hiç iyi değil, yoğurt yiyorum ..

sutlu tatlı en ıyısı canımmmm tatlı ısteyen oyle yesın hemde daha saglıklı bazen benımde canım tatlı ıstıyor ama uzak duruyorumm

Bende 61 le kaldım 62,5 oldum inş.çok almam, ya canınız nasıl çekiyor
ben hamişlikten önce çok severdim çukulata tatlı vs.hiç yemiyorum
pilav manyağıydım onuda yiyemiyorum ama hamur işlerini yiyorum

kizlar ben ki cikolatanin her turlusunun hastasi biriydim,

hamile kaldigimdan beri cikolatadan tiksindim;

bir lokma deseniz yiyemiyorum

nutella evde bir kavanos yatiyor oylece.

cok ilginnncc

gecen aksamda turlu pisirmistim, icinde cok az (5-6 tane) bamya varmis, o bamyalar nasil tatli geldi, normalde bamya hicc sevmem,
ertesi gun ablami aradim dondurucunda var mi diye,
varmis sagolsun pisirmis gondermis, afiyetle yedim

bu hamileleik cok acayip biseymis yaa

sutlu tatlı en ıyısı canımmmm tatlı ısteyen oyle yesın hemde daha saglıklı bazen benımde canım tatlı ıstıyor ama uzak duruyorumm

ben tatli turu hicbisey yiyemiyorum henuzz

canım hamılelık degısık bısey neyı sevmıyorsan o tatlı gelıyor hamılelıkte ınsana bende en sevmedıgım seylerı tatlı tatlı yıyorum nedense bende anlamıs degılım

galiba en kilolu benmişim ben 72-73 gibi ile hamile kaldım 2 kio kadar zayıfladım ama boyum 174. sizlerin 55 olanların boyu da uzunsa maaşallah sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…