ilk hamileliğimde bende bamya diye ölmüştüm Allahım nasıl canım çekti gecenin bi vakti eşim annemi aradı yaptırdı gitti aldı iki tabak yedim de rahatladım :))))kizlar ben ki cikolatanin her turlusunun hastasi biriydim,
hamile kaldigimdan beri cikolatadan tiksindim;
bir lokma deseniz yiyemiyorum
nutella evde bir kavanos yatiyor oylece.
cok ilginnncc
gecen aksamda turlu pisirmistim, icinde cok az (5-6 tane) bamya varmis, o bamyalar nasil tatli geldi, normalde bamya hicc sevmem,
ertesi gun ablami aradim dondurucunda var mi diye,
varmis sagolsun pisirmis gondermis, afiyetle yedim
bu hamileleik cok acayip biseymis yaa
kurarız kesinnnnnn:)))doğumdan sonra 2011 ağustos anneleri olarak kilo verme topiği kurarız..
gayet iyisin valla ben ilkinde 1 ay erken doğurmama rağmen 17 kilo aldım bunda düşünemiyorum:)))25 i gözden çıkardım:))59 la hamile kaldım 58 e düştüm boyumda 170 80 le biterse ne alaaaa:))bende 11.haftamdayım 55 ıle hamıle kaldım 56.50 yım sımdııı ya bende alırsammmmm nabıcam bılmıyorum
ben çıkayım artık üstümü başımı değişeyim babası Ahseni getirir cadıya yemek hazırlıyım akşam vakit kalırsa gelirim öptüm sizleri
kızlar hamile kalmadan önce,evde saç bakımı yapıyordum aktardan aldğm yağlarla..şimdi hiç yapmadım, acaba bir sakıncası var mıdır?
kımyasal olmayan bıseyın zararı olmaz sanırım canım
aslında sormak lazım canım doktor kontrolun ne zaman
ben felaket bas agrısı cekıyorum ılacta ıcmek ıstemıyorum nasıl gecırecegımıde bılmıyorummm sızdede var mı bas agrısı
ıyı aksamlar kızlarrrrrr
arkadaşlar son sayfaları okuyabildiğim kadarıyla maşallah herkes benden daha az kilo almış yaaa. ben doktora ilk gittiğimde 55 idim, pazartesi gittiğimde ise 59 olmuşum. bu durum beni korkuttu açıkcası çünkü çok acıkıyorum ve yiyorum. aslında sizlere bir sorum var arkadaşlar benim satım 19 ekim, doktor da pazartesi gittiğimde 13+3 günlük olduğumuzu söyledi. ben doğumun temmuz mu ağustos mu olduğunu anlayamadım açıkcası. bilgisi olanların yardımını beklerim...
günaydın güzel anne adayları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?