günaydınn canımüff grip olmuim boğazım yanıyoo
aman canım dikkat et kendine,bebek için hemen iyileşmeye bak,geçmiş olsun..
ay cnm inş.hasta olmazsın çünkü bu hastalık çok illet olan insan bir hftdan önce düzelemiyor
annem hala iyileşmedi hele çalışınca daha da zor benim de oğliş ateşlendi dün gece inş.
tekrarlamaz :-((
ayy sağolasın canım evde olsam dinlnsem geçecek ama maelesef çalıştığım için zor boğazım çok kötü
günaydın kızlar. hasta olan arkadaslarada acıl sıfalar dılıyorum.
ya sizin göğüsler ne alemde acaba? benım acayıp kaşıntım var goğuslerde. acaba hamılelıktenmı yoksa prolaktın hormonummu yukseldı yıne. çünkü o yukselıncede kaşıntı oluyordu goğuslerde?
zaten şu çalışmak yok mu? evde uymak varken sabahın köründe işe geltemmuz olacakta izne ayrılacağızda.. :84:
günaydın kızlar. hasta olan arkadaslarada acıl sıfalar dılıyorum.
ya sizin göğüsler ne alemde acaba? benım acayıp kaşıntım var goğuslerde. acaba hamılelıktenmı yoksa prolaktın hormonummu yukseldı yıne. çünkü o yukselıncede kaşıntı oluyordu goğuslerde?
temmuzda niye ayrılıyosun ki canım doğumdan 8 hafta önce ayrılmayacak mısın?
geçmiş olsun canm, bende kaşıntı yok şu anda.arada acı oluyor
canım son aya kadar kulşlanmayacağım.son 1 ayı zaten mecbur çıkarıyolar izne.diğer 4 haftayı doğumdan sonraya atıcam
anladım canım byük bi ihtimal bende öyle yaparım ama doğumumuz yaza geliyo hiç çekilmez
hımmm tamam canım sağolasın. be en ıyısı carsamba bır test yaptırayım allah korusun tehlıkelı prolaktın hormonu
kızlar merhabalar.epeydir yazamıyorum buraya herkes iyidir umarım.bizi sorarsanız midem bulantılarım bazen çok bazen hiç yok.ama ben bunada razıyım.bebişimi görmeyede 9 şubatta gidicem.ikili testimizde o zaman.inşallah herşey iyidir.sizzlerde ne var ne yok?
Bendede ara sıra kaşıntı oluyor. Bu prolaktini hiç duymamıştım canım. Neden tehlikeli?
O hormonun yükselmesi bildiğim kadarıyla karaciğer enzimlerinin artması ile alakalı
o artınca pek iyi olmuyor ama genelde son aylarda artar diye biliyorum ben.
bende temmuz ortası gibi ayrılıcam kısmetse hala söylemedim bakalım nasıl tepkiler alıcam:-((
ha bu arada cnm sirkeli su sakın yapma birden çocuğun ateşi düştüğü için iyi değil ılık duş veya ılık bezle sileceksin cnm evi aradım yok ateşi dediler inş.dişlerdendir bir hastalık kaldıracak bünyem yok valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?