2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm inş.hasta olmazsın çünkü bu hastalık çok illet olan insan bir hftdan önce düzelemiyor
annem hala iyileşmedi hele çalışınca daha da zor benim de oğliş ateşlendi dün gece inş.
tekrarlamaz :-((

işallahh canım geçmiş olsun sirkeli su yapsaydın hmen bari

günaydın kızlar. hasta olan arkadaslarada acıl sıfalar dılıyorum.
ya sizin göğüsler ne alemde acaba? benım acayıp kaşıntım var goğuslerde. acaba hamılelıktenmı yoksa prolaktın hormonummu yukseldı yıne. çünkü o yukselıncede kaşıntı oluyordu goğuslerde?

geçmiş olsun canm, bende kaşıntı yok şu anda.arada acı oluyor

oo bende aşırı bi şekilde var biraz daha geçsin haftaların daha çok başlar

anladım canım byük bi ihtimal bende öyle yaparım ama doğumumuz yaza geliyo hiç çekilmez

inşallah serin geçer ya..:18: ama iyi bir zamana geliyo bence..bir dahaki yaza bir yaşında olacak rahat rahat gezdirilebilr hale gelecek..düşün haziranda doğm yapsak hiçbir yere çıkamayz yeni bebekle, yani ben ynede çıkarım sanırımda çıkmayanlarda olur

kızlar merhabalar.epeydir yazamıyorum buraya herkes iyidir umarım.bizi sorarsanız midem bulantılarım bazen çok bazen hiç yok.ama ben bunada razıyım.bebişimi görmeyede 9 şubatta gidicem.ikili testimizde o zaman.inşallah herşey iyidir.sizzlerde ne var ne yok?

canım az kalmş bebişi görmeye.bende 23 ünde gitmeyi düşünüyorum tam 13 haftalık olacak.2 li test için belki cinsiyetinide söyler

O hormonun yükselmesi bildiğim kadarıyla karaciğer enzimlerinin artması ile alakalı
o artınca pek iyi olmuyor ama genelde son aylarda artar diye biliyorum ben.
bende temmuz ortası gibi ayrılıcam kısmetse hala söylemedim bakalım nasıl tepkiler alıcam:-((
ha bu arada cnm sirkeli su sakın yapma birden çocuğun ateşi düştüğü için iyi değil ılık duş veya ılık bezle sileceksin cnm evi aradım yok ateşi dediler inş.dişlerdendir bir hastalık kaldıracak bünyem yok valla....

Bendede ara sıra kaşıntı oluyor. Bu prolaktini hiç duymamıştım canım. Neden tehlikeli?

yanım oyle arada sırada kasınmıyor devamlı, yanı ınsanın koparası gelıyor goğsunu. aslında gebelık oncesınde sakıncalı yanı gebe kalmayı zaten engellıyor ama dusuk yaptırıyormu onu ıyıce bır oğrenmek lazım.

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…