2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar..
bizimde yarın 12 haftamız bitiyor..bu 3.hamileliğim... 4.doğumum olacak Allah kısmet ederse..
ilk ikizlerim tüp bebek 18 ve 21.haftalarda erken doğumla kaybettim..arkadan kızım dondurulmuş embriyo şu anda 3 yaşında..
şimdide doğal yollardan hamile kaldım..sürpriz oldu bize..
Antalya da yaşıyorum ve doğumun yaza gelmesi beni ürkütüyor..kızımı 9 ocak ta doğurmuştum zamanlama süperdi..
herkese sağlıklı hayırlı,vakti saatinde doğumlar diliyorum..

dimi ama tam hazıran gezme havası. oh baharı doya doya yasıcaz ama işte bebek daha cok kucukken kış gelecek yanı senle ben aynıyız galıba 31 ağ. doğum. eylül de sen ona ekim kasım sonra. daha bebekler cok ufak olacaklar ınsallah cok hasta olmazlar.

Merhaba canım. siz facede kaynatanlardansınız galiba, buralara uğramaz oldunuz. Bizde iyiyiz. Ben de 10 şubatta gidecem bebişimi görmeye. Allahım şu testleri sorunsuz atlatalım Hepimiz stres olduk yaa.

canım bence yaz ayrı bır zor, kış ayrı bır zor. önemli olan sağlıkla buyumeleri. tabı ılk gunlerdekı hava sartları onemlı bence. sonucta habıre aşıya kontrole falan goturucez dımı.
doğal yolla suprız yapması ne hoş:)) bende negatif 3 tup bebek denemesı yaptım olmadı. sonra doğal yolla hamıle kaldım oda düştü. şimdi insallah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi. ilk olacak insallah doğarsa.

Merhaba canım, hoşgeldin ve iyi dileklerin için aminnnn diyorum.

merhaba canım. Siz facede kaynatanlardansınız galiba, buralara uğramaz oldunuz. Bizde iyiyiz. Ben de 10 şubatta gidecem bebişimi görmeye. Allahım şu testleri sorunsuz atlatalım hepimiz stres olduk yaa.

canımya ben facedede pek aktid olamıyorum.çalıştığım için arada girip bakabiliyorum(( ama işlerim biraz daha hafifledi burayada gelirim artık.hımm inşallah seninde herşey yolundadır canım.

Merhaba canım. siz facede kaynatanlardansınız galiba, buralara uğramaz oldunuz. Bizde iyiyiz. Ben de 10 şubatta gidecem bebişimi görmeye. Allahım şu testleri sorunsuz atlatalım Hepimiz stres olduk yaa.

ben facedeki sayfaya hıc gırmıyorum yahu. adı ne sayfanın? bi girip bakayım dedikodulara:)
insallah canım guzel hamılelıkler bizleri bekler. biraz dıken ustunde otursakta çok değişik bir duygu. sankı etrafımdakı herkeste benle birlikte hamıle:))) sankı ben bebeğimi düşünmüyorumda , herkes benden cok dıkkat ediyor. şunu ıc bunu ıcme dıye :) yanı anlayacağınız bız hep birlikte yaşıyoruz. allahtan bulantım ıkı hafta oldu gectı. 3 ayı atlatsak biraz içimiz rahatlayacak gerci. atlatanlar oldu :) darısı bızlerın basına:)

evet canım geç döllenmeden dolayı ben de anlayamamıştım. neyse ben burada takılayım yine de, sağolasın..

CANIM MERHABALAR..inşallah bebilerimizi sağslaim alırız kucağımıza.allah kızınada uzun ömürler versin canım.bende antalya lıyım.nerde oturuyorsun?hangi dr gidiyorsun:)

evin içinde oturucas mecburen bir kış,ama sonrası keyifler bizim..

CANIM MERHABALAR..inşallah bebilerimizi sağslaim alırız kucağımıza.allah kızınada uzun ömürler versin canım.bende antalya lıyım.nerde oturuyorsun?hangi dr gidiyorsun:)

laradayım..anadolu hastanesi Erhan Bey e gidiyorum kızımın da doğumunu o yaptırmıştı çok memnun kaldım..
sen nerdesin..dr ??

sağolun arkadaşlar..
normal yolla kalmanın tadı da ayrıymış

laradayım..anadolu hastanesi erhan bey e gidiyorum kızımın da doğumunu o yaptırmıştı çok memnun kaldım..
Sen nerdesin..dr ??

Sağolun arkadaşlar..
Normal yolla kalmanın tadı da ayrıymış

canım ben real avm yakınım.bende andeva yıldız da ayhan beye gidiyorum

aa senin ilk bebegin kizdi diy mi,
benimde mi kizim olacak yoksa, cnm bamya cektigine gore ))))

Hanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??

canım benimya kendini niye yıpratıyorsun.zaten ense ölçümü net 11+ larda söylüyorlar.bakma dr lar bazen hamile psikolojisini düşünmüyorlar.ama için rahat etsin istiyorsan bir dr daha git canım ya.

Bence de cnm hem sana hem bebişine yazık, benim dr da 45 mm olduktan sonra bakılıyor demişti bence sen içini ferahlatmak için başka bir hstye git zaten enseyi de radyologlar ölçüyor kadın doğum drlarının böyle bir rapor verme yetkisi yokmuş üzülme cnm

evin içinde oturucas mecburen bir kış,ama sonrası keyifler bizim..

dimi ama helekı bır sonrakı yaz allah allah tam ele ayağa gelmiş olur bebikler artık geze geze bır hal oluruz.:))))))))

ey allahım yaa, bu doktorlar gercekten bazen hıc laflarını bılmıyorlar. takma sen kafanı canım. tıpta oyle kalın gibi geldi falan cumleler kullanılmaz. bazen dr lar boyle olabılıyor.zaten ıkılı test ıcın zamanında gelmemıs. bosuna moralını bozupta bebişinide uzme canım.

selam kızlarr guzel bır gun dılıyorum hepınıze hasta olan arkadaslarımada allah sıfalar versın bır an once bebıslerınız ıcın ıyılsmeye bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…