inşallah serin geçer ya..:18: ama iyi bir zamana geliyo bence..bir dahaki yaza bir yaşında olacak rahat rahat gezdirilebilr hale gelecek..düşün haziranda doğm yapsak hiçbir yere çıkamayz yeni bebekle, yani ben ynede çıkarım sanırımda çıkmayanlarda olur
kızlar merhabalar.epeydir yazamıyorum buraya herkes iyidir umarım.bizi sorarsanız midem bulantılarım bazen çok bazen hiç yok.ama ben bunada razıyım.bebişimi görmeyede 9 şubatta gidicem.ikili testimizde o zaman.inşallah herşey iyidir.sizzlerde ne var ne yok?
merhaba arkadaşlar..
bizimde yarın 12 haftamız bitiyor..bu 3.hamileliğim... 4.doğumum olacak Allah kısmet ederse..
ilk ikizlerim tüp bebek 18 ve 21.haftalarda erken doğumla kaybettim..arkadan kızım dondurulmuş embriyo şu anda 3 yaşında..
şimdide doğal yollardan hamile kaldım..sürpriz oldu bize..
Antalya da yaşıyorum ve doğumun yaza gelmesi beni ürkütüyor..kızımı 9 ocak ta doğurmuştum zamanlama süperdi..
herkese sağlıklı hayırlı,vakti saatinde doğumlar diliyorum..
merhaba arkadaşlar..
bizimde yarın 12 haftamız bitiyor..bu 3.hamileliğim... 4.doğumum olacak Allah kısmet ederse..
ilk ikizlerim tüp bebek 18 ve 21.haftalarda erken doğumla kaybettim..arkadan kızım dondurulmuş embriyo şu anda 3 yaşında..
Antalya da yaşıyorum ve doğumun yaza gelmesi beni ürkütüyor..kızımı 9 ocak ta doğurmuştum zamanlama süperdi..
merhaba canım. Siz facede kaynatanlardansınız galiba, buralara uğramaz oldunuz. Bizde iyiyiz. Ben de 10 şubatta gidecem bebişimi görmeye. Allahım şu testleri sorunsuz atlatalım hepimiz stres olduk yaa.
Merhaba canım. siz facede kaynatanlardansınız galiba, buralara uğramaz oldunuz. Bizde iyiyiz. Ben de 10 şubatta gidecem bebişimi görmeye. Allahım şu testleri sorunsuz atlatalım Hepimiz stres olduk yaa.
Merhaba canım netteki hesaplayıcılara 19 ekim yazınca muhtemel doğum tarihin 26 temmuz çıkıyor. Ama orada 14+3 haftalık görünüyorsun. Doktorun 13+3 dediğine göre 1 hafta geç döllenme olmuş olmalı bu durumda muhtemel doğum tarihin ağustos başı olabilir.
merhaba arkadaşlar..
dimi ama tam hazıran gezme havası. oh baharı doya doya yasıcaz ama işte bebek daha cok kucukken kış gelecek yanı senle ben aynıyız galıba 31 ağ. doğum. eylül de sen ona ekim kasım sonra. daha bebekler cok ufak olacaklar ınsallah cok hasta olmazlar.
CANIM MERHABALAR..inşallah bebilerimizi sağslaim alırız kucağımıza.allah kızınada uzun ömürler versin canım.bende antalya lıyım.nerde oturuyorsun?hangi dr gidiyorsun:)
laradayım..anadolu hastanesi erhan bey e gidiyorum kızımın da doğumunu o yaptırmıştı çok memnun kaldım..
Sen nerdesin..dr ??
Sağolun arkadaşlar..
Normal yolla kalmanın tadı da ayrıymış
ilk hamileliğimde bende bamya diye ölmüştüm Allahım nasıl canım çekti gecenin bi vakti eşim annemi aradı yaptırdı gitti aldı iki tabak yedim de rahatladım :))))
kurarız kesinnnnnn:)))
gayet iyisin valla ben ilkinde 1 ay erken doğurmama rağmen 17 kilo aldım bunda düşünemiyorum:)))25 i gözden çıkardım:))59 la hamile kaldım 58 e düştüm boyumda 170 80 le biterse ne alaaaa:))
canım ben real avm yakınım.bende andeva yıldız da ayhan beye gidiyorum
ikinci galiba ilki nerde doğmuştu
Hanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??
evin içinde oturucas mecburen bir kış,ama sonrası keyifler bizim..
Hanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?