ben felaket bas agrısı cekıyorum ılacta ıcmek ıstemıyorum nasıl gecırecegımıde bılmıyorummm sızdede var mı bas agrısı
merhaba kızlar..
bebişimi gördüm çok şükür..pıtpıtları yeni duyduk daha biz..normalde 8+6 olması gerekirken 7+5 çıktı..geç döllenme olmuş yanii..
uzun zamandır yazamıyorum size, nasılsınız?
yıldız ağrı kesici içebilirsin canım..parol.
merhaba kızlar..
bebişimi gördüm çok şükür..pıtpıtları yeni duyduk daha biz..normalde 8+6 olması gerekirken 7+5 çıktı..geç döllenme olmuş yanii..
uzun zamandır yazamıyorum size, nasılsınız?
yıldız ağrı kesici içebilirsin canım..parol.
kizlar cinsiyet ogrenen yok muu??
aynen canım yaaa benim dr um minoset içebileceğimi söyledi bi zararı yokmuuşben felaket bas agrısı cekıyorum ılacta ıcmek ıstemıyorum nasıl gecırecegımıde bılmıyorummm sızdede var mı bas agrısı
benim kızımz mayısta doğdu önümüz yazdı ne giydireceğimi hiç bilemedim az giydirdim üşüdü çok giydirdim terledi kışa gelmesi iyi oldu en azından sıkı sıkı giydirir rahat ederiz dediğin gibi seneye de rahat rahat gezeriz:)))inşallah serin geçer ya..:18: ama iyi bir zamana geliyo bence..bir dahaki yaza bir yaşında olacak rahat rahat gezdirilebilr hale gelecek..düşün haziranda doğm yapsak hiçbir yere çıkamayz yeni bebekle, yani ben ynede çıkarım sanırımda çıkmayanlarda olur
benim ki de 14 şubatta hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahhhhhkızlar merhabalar.epeydir yazamıyorum buraya herkes iyidir umarım.bizi sorarsanız midem bulantılarım bazen çok bazen hiç yok.ama ben bunada razıyım.bebişimi görmeyede 9 şubatta gidicem.ikili testimizde o zaman.inşallah herşey iyidir.sizzlerde ne var ne yok?
benim de aynı 2. deneme de üçüzlerimi düşürdüm 4. denemede bir kızım oldu şimdi 21 aylık:merhaba arkadaşlar..
bizimde yarın 12 haftamız bitiyor..bu 3.hamileliğim... 4.doğumum olacak Allah kısmet ederse..
ilk ikizlerim tüp bebek 18 ve 21.haftalarda erken doğumla kaybettim..arkadan kızım dondurulmuş embriyo şu anda 3 yaşında..
şimdide doğal yollardan hamile kaldım..sürpriz oldu bize..
Antalya da yaşıyorum ve doğumun yaza gelmesi beni ürkütüyor..kızımı 9 ocak ta doğurmuştum zamanlama süperdi..
herkese sağlıklı hayırlı,vakti saatinde doğumlar diliyorum..
evet kız canımmm senin cinsiyeti merakla bekliyorum vallaaaa keramet bamyada mı acabaaa:))))aa senin ilk bebegin kizdi diy mi,
benimde mi kizim olacak yoksa, cnm bamya cektigine gore))))
dr un seni anlamadan saçma sapan bir laf etmiş canım yaaa bu haftada belli olsa testin adı 11-14 olmaz dı zatennnHanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??
bennnnnn acayip üşüyorum deli gibi yakıyorum kaloriferi okulda da hep üstüne oturuyorum:)bir dahaki randevum 20 haftalik olunca ancak o zaman ogrenirim ben herhalde daha cok var
cok usuyen varmi benim gibi ?
valla beta hcg olayını duydum ama bende nasıldı hatırlamıyorum yarın bakayım bakim
2 kişi öğrendi canım..şuan nicklerini hatırlamıyorum.biri erkek biri kız.ben hayırlısı ile pazartesi öğrenicem.
aynen canım yaaa benim dr um minoset içebileceğimi söyledi bi zararı yokmuuş
benim kızımz mayısta doğdu önümüz yazdı ne giydireceğimi hiç bilemedim az giydirdim üşüdü çok giydirdim terledi kışa gelmesi iyi oldu en azından sıkı sıkı giydirir rahat ederiz dediğin gibi seneye de rahat rahat gezeriz:)))
benim ki de 14 şubatta hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahhhhh
benim de aynı 2. deneme de üçüzlerimi düşürdüm 4. denemede bir kızım oldu şimdi 21 aylık:bu fırlama akendi kendine tamamen sürpriz oldu çok güzel bir duyguymuş uğraşmadan endişesiz hamile kalmak di mi
evet kız canımmm senin cinsiyeti merakla bekliyorum vallaaaa keramet bamyada mı acabaaa:))))
dr un seni anlamadan saçma sapan bir laf etmiş canım yaaa bu haftada belli olsa testin adı 11-14 olmaz dı zatennn
bennnnnn acayip üşüyorum deli gibi yakıyorum kaloriferi okulda da hep üstüne oturuyorum:)
önce geçmişe bakıp sonra gireyim olaya dedim selamlarrrrrrrr
bugün karneleri verdik ohhhhhhhh yaşasın tatilllllll
pazar günü Antalya ya gezmeye gidiyorum inşallah kafamı dağıtırım acayip yoruldum bu sene yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?