2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben felaket bas agrısı cekıyorum ılacta ıcmek ıstemıyorum nasıl gecırecegımıde bılmıyorummm sızdede var mı bas agrısı

bende de var malesef hatta bir akşam öyle felaket arttı ki acillik olduk.ama doktorlar birşey yapamayacaklarını söyleyip geri gönderdiler.hamilelikte olurmuş.mideni çok bos bırakma sürekli ye dedi.açlıktan oluyomuş.bende nasıl yiyeceksem açlııktan ağlayacak hale geliyorum ama yiyemiyorum.

gerçi bir kaç gündür bişeyler yemeye başladım çok şükür.azaldı bulantılar...

merhaba kızlar..

bebişimi gördüm çok şükür..pıtpıtları yeni duyduk daha biz..normalde 8+6 olması gerekirken 7+5 çıktı..geç döllenme olmuş yanii..

uzun zamandır yazamıyorum size, nasılsınız?

yıldız ağrı kesici içebilirsin canım..parol.

hayırlı olsun tatlım bebısınde sende hosgeldın bakalım ahh keske agrı kesıcı fayda etse mınoset ıcıyorum ama nafıle

Son düzenleme:

oh oh allah tamamına erdırsın ınsallah canım

selam kizlar..

ben bugun gittim bebisimi gormeye surekli oturup kalkiyordu ayy cok heyecanlandim.
benimde karnim zil caliyor ama hic bisey yiyesim gelmiyor.ilk hamilelegimde cok guzel beslenmistim.simdi az haksizlik yapiyorum galiba

kızlar bu ıkılı testte beta hcg degerı 50 nın altında ıse erkek ustunde ıse kızz dıye bırsey fuyfum sızce ne kadar dogruu boyle bısı duyan var mı

2 kişi öğrendi canım..şuan nicklerini hatırlamıyorum.biri erkek biri kız.ben hayırlısı ile pazartesi öğrenicem.

ben felaket bas agrısı cekıyorum ılacta ıcmek ıstemıyorum nasıl gecırecegımıde bılmıyorummm sızdede var mı bas agrısı
aynen canım yaaa benim dr um minoset içebileceğimi söyledi bi zararı yokmuuş

benim kızımz mayısta doğdu önümüz yazdı ne giydireceğimi hiç bilemedim az giydirdim üşüdü çok giydirdim terledi kışa gelmesi iyi oldu en azından sıkı sıkı giydirir rahat ederiz dediğin gibi seneye de rahat rahat gezeriz:)))

benim ki de 14 şubatta hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahhhhh
benim de aynı 2. deneme de üçüzlerimi düşürdüm 4. denemede bir kızım oldu şimdi 21 aylık:bu fırlama akendi kendine tamamen sürpriz oldu çok güzel bir duyguymuş uğraşmadan endişesiz hamile kalmak di mi

aa senin ilk bebegin kizdi diy mi,
benimde mi kizim olacak yoksa, cnm bamya cektigine gore ))))
evet kız canımmm senin cinsiyeti merakla bekliyorum vallaaaa keramet bamyada mı acabaaa:))))
dr un seni anlamadan saçma sapan bir laf etmiş canım yaaa bu haftada belli olsa testin adı 11-14 olmaz dı zatennn

bir dahaki randevum 20 haftalik olunca ancak o zaman ogrenirim ben herhalde daha cok var

cok usuyen varmi benim gibi ?
bennnnnn acayip üşüyorum deli gibi yakıyorum kaloriferi okulda da hep üstüne oturuyorum:)

önce geçmişe bakıp sonra gireyim olaya dedim selamlarrrrrrrr
bugün karneleri verdik ohhhhhhhh yaşasın tatilllllll
pazar günü Antalya ya gezmeye gidiyorum inşallah kafamı dağıtırım acayip yoruldum bu sene yaaaa

önce geçmişe bakıp sonra gireyim olaya dedim selamlarrrrrrrr
bugün karneleri verdik ohhhhhhhh yaşasın tatilllllll
pazar günü Antalya ya gezmeye gidiyorum inşallah kafamı dağıtırım acayip yoruldum bu sene yaaaa
[/QUOTE]

Kulağa ne hoş geliyor şu tatil fikri ya... Sizin gibi öğretmen olanlara gıptayla bakıyorum. Biz yılda 2-3 haftalık tatillerle yorgunluk atmaya çalışıyoruz.

Keyfini çıkar canım, bol bol dinlen, iyi tatiller....

valla beta hcg olayını duydum ama bende nasıldı hatırlamıyorum yarın bakayım bakim

canım zaten 13.haftada yapılan 2li testtte dr.lar cinsiyeti söylüyorlar diye biliyorum benim pazartesi hem 2li test yapılcak hemde allah nasip ederse cinsiyeti öğrenicem.aynı gün..

slm güzel anneler
bende dün dr a gittim.ense kalınlığımız 1.1mm çıktı,inş. kanımızda iyi çıkar.
dr umun demesine göre cinsiyeti kız gibi duruyor dedi ama kesin olarak gelecek ay öğreneceğiz.:)
darısı diğer anne adaylarına inş.

2 kişi öğrendi canım..şuan nicklerini hatırlamıyorum.biri erkek biri kız.ben hayırlısı ile pazartesi öğrenicem.

hadi hayirlisi cnm,
benim ogrenmeme daha coookkk varrr :-((

evet esencim yaa, umut isigi oldun bana;
kiz olursa ilk sana yazicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…