bir dahaki randevum 20 haftalik olunca ancak o zaman ogrenirim ben herhalde daha cok var
cok usuyen varmi benim gibi ?
ben çok üşüyordum canım,kansızlık çıktı.doktor elevit verdi şimdi ateş gibiyim
Hanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??
arkadaşlar geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım. yaşa bağlı risk çıktı. içinizde başka yaptıran var mı? sonuçlarınız nasıl yorumlandı merak ettim... bu arada ben çok sık nete giremiyorum.. daha önce bu konuda sohbet edip etmediğinizi de bilmiyorum açıkçası.
hayatım benim 2li testim düşük risk grubunda çıktı ben 36 yaşındayım sen kaç yaşındasın ki canım ve ense kalınlığınız kaç o en önemlisi
Bende yaştan çekiniyorum benim 35 yaş 1,1 çıktı yarında sonuçları alıcaz bakalım ne çıkacak...
diğer arkadaş kaçta kaç çıktı 200 ün altında olursa drlar riskli diyorlar diye biliyorum ben
hayatım benim 2li testim düşük risk grubunda çıktı ben 36 yaşındayım sen kaç yaşındasın ki canım ve ense kalınlığınız kaç o en önemlisi
37 yaşındayım canım. ense kalınlığı da 1.44 çıktı. seninki nasıldı? düşük risk grubu ne anlama geliyormuş.. ben test sonucumu kendim götüremedim dr.uma. evde yatmak zorundayım kanama geçirdim. eşim götürdü ve dr. yaşa bağlı risk demiş. ama biraz araştırdım ve korktum açıkçası.
hayatım bizim ense kalınlığımız 0.9 mm
düşük risk gurubu örneğin 50 bin de 1 veya 10 bin de bir çıkması demek riskin senin riskler nasıl kaçta kaç bir yazar mısın sana zahmet
hayatım bizim ense kalınlığımız 0.9 mm
düşük risk gurubu örneğin 50 bin de 1 veya 10 bin de bir çıkması demek riskin senin riskler nasıl kaçta kaç bir yazar mısın sana zahmet
ben senin durumunu anlamadım canım. bebeğe etkisi nedir düşük risk gurubunda olmanın? onu anlamadım.. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, içim biraz rahatlasın istiyorum sadece... Allah bütün hamilelere ve bebeklerine sağlık sıhhat versin.. da etmekten başka birşey düşünemiyorum şu an.. iyice altüst oldum..
ben senin durumunu anlamadım canım. bebeğe etkisi nedir düşük risk gurubunda olmanın? onu anlamadım.. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, içim biraz rahatlasın istiyorum sadece... Allah bütün hamilelere ve bebeklerine sağlık sıhhat versin.. da etmekten başka birşey düşünemiyorum şu an.. iyice altüst oldum..
düşük risk gurubu demek bebeğin anomalili olma olsılığı düşük demektir
yaşa bağlı risk yüksek görünüyor senin ama ense kalınlığı normalse endişe edecek bir şey yok bence gönlünü ferah tut
internette bakmamak canını sıkmamak için gerçekten önemli ama herşeye gerçekçi açıdan bakmak da gerek bence ben böyle düşünüyorum bu olumsuz düşünme değil sadece gerçekçi olmaktır diye düşünüyorum
Hanımlar dün kontrolüm vardı..Tam 10 .00 görünüyo bebek..Herşey yolunda ama sanki ensesi biraz kalın gibi geldi dedi...Sonra da bebek 31 mm ,45 mm olana kadar ikili test olmaz yani belli olmaz dedi..Madem belli olmaz neye göre söyledi bunu anlamadım...dünden beri ağlıyorum..ikili test öncesi böyle yorum yapılabilir mi?? Böyle bişey duyan oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?