2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç uzulma benim bir arkadaşımda pıhtılaşma problemini bilemediler ve 3 kez düşük yaptı ama suanda bir kız bir erkek 2 yasında ikizleri var maşallah de kendine totoyuda kaşı :))))
sorun tespit edildi ise önlem alınıyor çunku
hepimize kolay gele hem keyifli hem meşakkatli bir süreçmiş anneliğe hazırlık böyle bişi sanırım :)))

evet ben de 16 haftalıkken kaybettim o yüzden daha tedirginim yarın doktor randevum var ama baya endişeliyim. rabbim korusun inşallah...çok fena kabız da olmuştum o yüzden tedirginim inşallah herşey düşündüğümüzden bile güzel olur....

CANIM ÜZME KEDNİNİ.BENDE 10.HAFTADA ŞIP DİYE KESİLİNCE TEDİRGİN OLDUM.KIZIMDA HİÇ BİTMEMİŞTİ DOĞUMDAN SONRA BİLE YAŞAMIŞTIM.ama ben iyidir diye düşünüyorum.sende kafana takma.bende 9 şubatı bekliyorum:)

kabızlık için sabahları aç karna incir yada kayısı üstüne bir bardak su hergün dene bakalım belki işe yarar,benim bi arkadaşımda hergün aç olarak 2 hurma 1 bardak su ile hamileliğini kabızlık sorunu olmadan tamamladı nemenem bişey old. biliyorum

doğrudur çünkü tvdede benzer haberler dinlemiştim ama benimki söylemedi gerçi ben 11 haftanın sonu gibi gitmiştim belki ondandır ne olursa olsun sağlıklı hayır evlatlar olsunlar :)))
bvu arada seninle günümüz anı bakalım benim cinsiyet ne olacak ve doğum tarihlerimiz nasıl olacak :))

bu kabızlık bende de başladı 3-4 gündür...mutsuz ediyor insanı...o kadar dikkatli beslenip sürekli su içiyorumm banamısın demedi...elevit kullanan arkadaşlar!!! ilacın kabızlık yan etkisi var mı biliyormusunuz..çünki ben o ilaca başladığımdan beri fenalardayım

bende oldu bir müddet ama sabahları incir+su sıkılınca kayısı+su iklisi rahatlattı bide arkadaşımın tavsiyesin 2hurma +su reçeteler bunlar işe yarıyor :))

evet canım progestan elevit folik asit hepsinin kabızlık yapma durumu var en çok yapan da elevit. ben de kayısı yiyorum. bu arada 21 adet besmeleyle kuru üzüm yemek iyiymiş normalde de iyiymiş hamilelikte bebeğe de çok faydası varmış sünnet ayrıca

kızlar benim öncesinde 6 haftalık ve kimyasal gebeliğim olmuştu. doktoruma kan pıhtılaşması testini yaptırmak istediğimi söyledim oda gebeliğin gayat sağlılı olsaydı 12. haftaya kadar olurdu gerek yok dedi sadece bebe aspirii kullanıyorum ve doğuma 15 gün kalaya kadar kullanacağım

kayısı,incir ve su...bi ara yapıyordum bırakmıştım...tekrar başlamam gerekiyor demek ..bu acımın son bulması lazım hehe..teşekkürler

canım bana da doktorum verdi test yapmadan aspirini ama tedavimi yapan doktor rasgele kullanılmamalı her önüne gelene veriyorlar kullanma dedi ben de kullanmıyorum...

kızlar bide kayısı ve inciri haşlatıp hafif sulu blendırdan geçirin.sonra sık sık yiyin çok iyi geliyor.kabakda mesela faydalı.

kızlar gecenlerde nette okumustum , sizde googleden arama yapıp bakın ıstersenız.
hamilelere a vitamını takvıye alması hıc onerılmıyor. özellikle kuru kayısıda yoğun bir sekılda a vıtamını var. kayısıyı fazla abartmamakta fayda var. yanı artık ne duyacağımızı ne yapacağımızı sasırmıs durumdayız ama ne yapalım. tedbır bızden takdir Allahtan dimi.

evet canımya banze yediğimiz herşey zararlımı diye düşünüyoruz): Ama günde 3-4 kayısı bence yetrli zaten dr larda yeter diyor.4.den sonra ben zaten tıkanıyorum hemen.

canım bana da doktorum verdi test yapmadan aspirini ama tedavimi yapan doktor rasgele kullanılmamalı her önüne gelene veriyorlar kullanma dedi ben de kullanmıyorum...

canım ben bebe aspirinini 3 aydır kullanıyorum doktoruma çok güveniyorum öncesinde 2 düşüğüm olduğu için verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…