kızlar günaydın..
güzel sonuç alan, cinsiyetini öğrenen arkadaşlar maşallahh hep böyle güzel haberler alırız inşallah.
ben en son 17 ocakta gitmiştim. 8 şubatı bekliyorum heyecanla.. benim durumumda olanlara da sabır diyorum.beklemek çok zor.
kızlar buaralar bulantılarım azaldı.. ben 12. haftada azalır diye düşünmüştüm.. sizler de durumlar nasıl. ben pıhtılaşma nedeniyle kayıplar yaşadım. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum o yüzden tedirginliği üzerimden atamıyorum. Hayırlısı tabi...
inşallah hepimizin güzel haberleri yazılır burda :)güzel haberlerini bekliyor olacağız
kızlar günaydın..
güzel sonuç alan, cinsiyetini öğrenen arkadaşlar maşallahh hep böyle güzel haberler alırız inşallah.
ben en son 17 ocakta gitmiştim. 8 şubatı bekliyorum heyecanla.. benim durumumda olanlara da sabır diyorum.beklemek çok zor.
kızlar buaralar bulantılarım azaldı.. ben 12. haftada azalır diye düşünmüştüm.. sizler de durumlar nasıl. ben pıhtılaşma nedeniyle kayıplar yaşadım. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum o yüzden tedirginliği üzerimden atamıyorum. Hayırlısı tabi...
evet ben de 16 haftalıkken kaybettim o yüzden daha tedirginim yarın doktor randevum var ama baya endişeliyim. rabbim korusun inşallah...çok fena kabız da olmuştum o yüzden tedirginim inşallah herşey düşündüğümüzden bile güzel olur....
evet canım bu tarz şeyler olabiliyor ama benim gittiğim doktor 2.5 aylıkken bile biliyor yasak olduğu için söylemiyor 3 aylıkken kesin söylüyor yanılma payıda yok sayılır bence doktorla ve cihazla ilgili bişey
güzel haberlerini bekliyor olacağız
bu kabızlık bende de başladı 3-4 gündür...mutsuz ediyor insanı...o kadar dikkatli beslenip sürekli su içiyorumm banamısın demedi...elevit kullanan arkadaşlar!!! ilacın kabızlık yan etkisi var mı biliyormusunuz..çünki ben o ilaca başladığımdan beri fenalardayım
bu kabızlık bende de başladı 3-4 gündür...mutsuz ediyor insanı...o kadar dikkatli beslenip sürekli su içiyorumm banamısın demedi...elevit kullanan arkadaşlar!!! ilacın kabızlık yan etkisi var mı biliyormusunuz..çünki ben o ilaca başladığımdan beri fenalardayım
hehe teşekkürler..seninki de hoşbu arada fotona bayıldım çok sevimli:))))))
kızlar benim öncesinde 6 haftalık ve kimyasal gebeliğim olmuştu. doktoruma kan pıhtılaşması testini yaptırmak istediğimi söyledim oda gebeliğin gayat sağlılı olsaydı 12. haftaya kadar olurdu gerek yok dedi sadece bebe aspirii kullanıyorum ve doğuma 15 gün kalaya kadar kullanacağım
kızlar gecenlerde nette okumustum , sizde googleden arama yapıp bakın ıstersenız.
Hamilelere a vitamını takvıye alması hıc onerılmıyor. özellikle kuru kayısıda yoğun bir sekılda a vıtamını var. Kayısıyı fazla abartmamakta fayda var. Yanı artık ne duyacağımızı ne yapacağımızı sasırmıs durumdayız ama ne yapalım. Tedbır bızden takdir allahtan dimi.
canım bana da doktorum verdi test yapmadan aspirini ama tedavimi yapan doktor rasgele kullanılmamalı her önüne gelene veriyorlar kullanma dedi ben de kullanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?