2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar tansıyon dusuklugu yada yukseklıgı yasayan var mı aranızda ar ara tansıyonum dusuyor bır bakıyorum yukselıyor normal vucut tansıyonum 10-6 bazen cok dusuyo bazende 11-7 oluyoo tabı yukseldıgınde mıgde bulantısı ve bas agrısından catlıyorum

benim hep düşük en çok 10-5 çıkıyor.

hissediyorsundur bnce anım,ikinci hamileler daha rahat hissedermiş.ama ilk göz seğirmesi gibi olurmuş

evet bende dünden eri hissediyorum.sen daha rahat hissedersn tabi
canım içini ferah tut,inşallah herşey güzel olacak
evet ya,kucağıma almadan bebişimi rahat yok.
endişelenme canım ya,ne güzel bebişini göreceksın.ya biz ne yapalım kaç gün var daha:26:
bende elevit kullanıyorum.arada olsada çok aşırı yapmadı bende kabzlk.ama rengi çok koyu yapıyor elevit.

bende de genelde 10-6 çıkıyor...

benimde tansiyonum 13 8 12 8 hep yüksek doktor tansiyonun düşük olması hamileliliğin ilk aylarında normal progestan tansiyonu düşürtür ama seninkini dengeler dedi ve hastaneye yattım yüksek olması ihmale gelmiyor..

gecmıs olsun canım

sagol cnm benimm

canım göbüşler çıktı galiba hamile kıyafetleri alınmaya başlanmış, benim göbüş daha çıkmadı ama kocaman göbekli olmak istiyorum

ben aslinda zayifladim cnm,
pantolanlarim belimden dusuyor

ama dar kazak ve bodylerimi de giyemiyorum,
gobegim cikti hafiften

ama en gec 1 aya cikacak bu gobek hissediyorum, o yuzden simdiden hazirlik yapmak istiyorum,
bir de hamileligi zevkli hale getirmek, renk renk civil civil seyler almak istiyorum
insallah saglikla giymek nasip olur..

KIZLAR YARDIM !!!!

bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyor sizin akıntılarınız nasıl?

KIZLAR YARDIM !!!!

bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyor sizin akıntılarınız nasıl?

Merhaba canım.Ben kısmetse nisan annesi olucam.O akıntı bende de vardı ve hala da az çok var.Muhtemelen enfeksiyonun yada mantarın var.Ben de ikisi de çıktı malesef Enfeksiyon için antibiyotik kullandım ama geçmedi.İdrar kültüründe de üreme çıkmadığı için doktor daha ilaç vermedi.Bol bol su içmek ve ayakları sıcak tutmak gerekiyor.Mantar için de fitil kullandım.Geçti mi bilmiyorum ama hala biraz akıntım var.Korkma canım, hamilelikte çok doğam bunlar.Zaten doktoruna söylediğinde senden idrar testi falan ister, ona göre de zararsız bir antibiyotik falan verir.Allah tamamına erdirsin inşallah.

benim de idrar da yanma veya ağrı felan yok ama akıntılarım başlangıçtaki gibi olmasa da hala sürüyor...çamaşır değiştirmekten ööööö geldi...
kızlar yaaa bu arada eşim 3 gündür soğuk algınlığına yakalanmıştı...ondan ne kadar uzak durmaya da çalışsam bugün hapşırmaya başladım ve canım sıkıldı...ilaç safhasına gelmeden neler yapiyimm...önerisi olan???:2:

kızlar eleviti ne zaman alıyosunuz sabah mı akşam mı? iştah açıyo diye biliorum gece yatarken alsak olur mu acaba yoksa sabahtan mı almak gerekiyo? önceki hamileliğimde elevit kullanmaya başladığımda kilo da almaya başlamıştım.. sizde de öyle oluyo mu?

aynen elevit çok iştah açıyor ve kilo aldırıyor ben 2 hafta oldu başlayalı sabah içince midem bulanıyor gece içiyorum ve kabız yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…