arkadaslar tansıyon dusuklugu yada yukseklıgı yasayan var mı aranızda ar ara tansıyonum dusuyor bır bakıyorum yukselıyor normal vucut tansıyonum 10-6 bazen cok dusuyo bazende 11-7 oluyoo tabı yukseldıgınde mıgde bulantısı ve bas agrısından catlıyorum
hissediyorsundur bnce anım,ikinci hamileler daha rahat hissedermiş.ama ilk göz seğirmesi gibi olurmuşkızlar oğluşum oluyoo çok tatlıydı kıpır kıpır bende sanki hareket hissetmeye başladım gibi içimdeki kıpırdağın hareketlerini hissetmemek mümkünkü ooyy yeriimm oğluşum beniimm ense kalınlığı 1.2 çıktı kan testimizide 9 şubatta alacağız bebişimi tekrar göreceğim
göz segirmesi gibi karnımda hareketleri bende hissediyorum gecen haftadan beri:))))
2li için kan tahlili sonuçlarım çıktımail attılar ihtimaller belirtilmiş tabii uzman tarafından yorumlanmalı akşama öğrenicem inşallah ama olumsuzluk yok sanırım :)
canım içini ferah tut,inşallah herşey güzel olacakkızlar günaydın..
güzel sonuç alan, cinsiyetini öğrenen arkadaşlar maşallahh hep böyle güzel haberler alırız inşallah.
ben en son 17 ocakta gitmiştim. 8 şubatı bekliyorum heyecanla.. benim durumumda olanlara da sabır diyorum.beklemek çok zor.
kızlar buaralar bulantılarım azaldı.. ben 12. haftada azalır diye düşünmüştüm.. sizler de durumlar nasıl. ben pıhtılaşma nedeniyle kayıplar yaşadım. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum o yüzden tedirginliği üzerimden atamıyorum. Hayırlısı tabi...
evet ya,kucağıma almadan bebişimi rahat yok.gunaydın kızlar nasılsınız. şimdi gecmısı okudumda ayy 12 haftayı atlatmak yetmıyor demekkı. bebeğini 18 haftada kaybeden bıle varmıs. anacım bıze huzur anca doğumdan sonra olur. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versın ınsallah.
cinsiyetlerde bellı olmus oh oh oh maşallah
endişelenme canım ya,ne güzel bebişini göreceksın.ya biz ne yapalım kaç gün var daha:26:evet ben de 16 haftalıkken kaybettim o yüzden daha tedirginim yarın doktor randevum var ama baya endişeliyim. rabbim korusun inşallah...çok fena kabız da olmuştum o yüzden tedirginim inşallah herşey düşündüğümüzden bile güzel olur....
bende elevit kullanıyorum.arada olsada çok aşırı yapmadı bende kabzlk.ama rengi çok koyu yapıyor elevit.bu kabızlık bende de başladı 3-4 gündür...mutsuz ediyor insanı...o kadar dikkatli beslenip sürekli su içiyorumm banamısın demedi...elevit kullanan arkadaşlar!!! ilacın kabızlık yan etkisi var mı biliyormusunuz..çünki ben o ilaca başladığımdan beri fenalardayım
arkadaslar tansıyon dusuklugu yada yukseklıgı yasayan var mı aranızda ar ara tansıyonum dusuyor bır bakıyorum yukselıyor normal vucut tansıyonum 10-6 bazen cok dusuyo bazende 11-7 oluyoo tabı yukseldıgınde mıgde bulantısı ve bas agrısından catlıyorum
bugun sanirim benim de tas. dusuk kizlar.
cok fenayim,
zor calisiyorum
:-((
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-aldiklari-hamile-giysileri.html#post17444161
kizlar yeni konu actim.. siz de buyrunnn
gecmıs olsun canım
canım göbüşler çıktı galiba hamile kıyafetleri alınmaya başlanmış, benim göbüş daha çıkmadı ama kocaman göbekli olmak istiyorum
slm bendede göbek büyüdü biraz
KIZLAR YARDIM !!!!
bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyorsizin akıntılarınız nasıl?
kızlar eleviti ne zaman alıyosunuz sabah mı akşam mı? iştah açıyo diye biliorum gece yatarken alsak olur mu acaba yoksa sabahtan mı almak gerekiyo? önceki hamileliğimde elevit kullanmaya başladığımda kilo da almaya başlamıştım.. sizde de öyle oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?