ay bende 3 hafta oldu gitmeyeli bu hafta sonu zeka testimiz var bende çok merak ediyorum nasıldır diye yaa bende mi söylesem acep doktora dayanamıyorum diye
söyle valla..ben çok pimpirikliyim bi deiğer bebeğimi kaybettiğimi bildiği için sağolsun nazımı çekiyor..zeka testi nasıl oluyor?2 li testtenmi söz ediyosun?
ben doktora 3 hafta aralıklarla gitsem meraktan ölürdüm heralde
2 haftada bir gitmeme rağmen aralarda merak ediorum çok mu pimpirikliyiz acaba yaa
canım ilk bebeğini neden kaybettin kaçıncı haftadaydı? seni üzmek istemem cevaplamak istemezsen kırılmam, bende ilk bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim bende çok pimpirikleniorum
bana 3 doğum yapmış bir kadın dediki.bebeğin ilk hareketleri göz seğirmesi gibi karında aynısı olurmuş.ve bende bu çok oluyor.sizde kendinizi o şekilde bir dinleyin.ben 10 haftalğm bunu hissediyorum 13-14lerdeki arkadşlar haylı haylı hissedero korku sanırım herkeste var . ben bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ki iyi olup olmadığını anlıyım. daha şimdiden bu kadar endişe ediyoruz sonumuz ne olacak bilmiyorum :)
3 hafta yine iyi benim 1.5 ay üzerine gidicem.:44:ay bende 3 hafta oldu gitmeyeli bu hafta sonu zeka testimiz var bende çok merak ediyorum nasıldır diye yaa bende mi söylesem acep doktora dayanamıyorum diye
iyi akşamlar.kızlar bu ne ya herkes 3 haftada 2 haftada bi gidiyo dr.a. bizde bi sorun var valla.ben en son aralık 29 da gittim bide bugün.yada benim ikinci olunca tecrübenin verdiği rahatlık mı var ne.....nasıl dans ediyo, kıpır kıpır yaaa.....sanırım erkek çünki çok yaramaz görünüyo........
kızlar oğluşum oluyoo çok tatlıydı kıpır kıpır bende sanki hareket hissetmeye başladım gibi içimdeki kıpırdağın hareketlerini hissetmemek mümkünkü ooyy yeriimm oğluşum beniimm ense kalınlığı 1.2 çıktı kan testimizide 9 şubatta alacağız bebişimi tekrar göreceğim
canımya ben yeni gördüm geçmiş olsun.herşeyde vardır bir hayır.
göz segirmesi gibi karnımda hareketleri bende hissediyorum gecen haftadan beri:))))
2li için kan tahlili sonuçlarım çıktımail attılar ihtimaller belirtilmiş tabii uzman tarafından yorumlanmalı akşama öğrenicem inşallah ama olumsuzluk yok sanırım :)
kızlar bu 2li sırasındaki cinsiyet tahminleri çok kesin olmayabilirbenim arkadaşıma dr maşallah hareketli bir erkek demişti ama yarın doğuma gidiyor bir kız olacak cinsiyeti dr lar bir kemik varmış erkek bebeklerde vucuda dik kızlarda parelel duran ona bakarak tahmin ediyorlar ama yanılma payları yüksek
genelde erkek bebekler 12 hafta gibi kızlar 16-18 gibi belli oluyormuş bunu yazmamın sebebi alışverişde renk seçimi ve hayal kırıklığı yaşamamanız için
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?