2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamalr kızlar bebgını kaybeden arkadaslarımıza çok üzüldüm ınsallah en kısa zamanda yenıden hamıle kalır

ay bende 3 hafta oldu gitmeyeli bu hafta sonu zeka testimiz var bende çok merak ediyorum nasıldır diye yaa bende mi söylesem acep doktora dayanamıyorum diye

söyle valla..ben çok pimpirikliyim bi deiğer bebeğimi kaybettiğimi bildiği için sağolsun nazımı çekiyor..zeka testi nasıl oluyor?2 li testtenmi söz ediyosun?

ben doktora 3 hafta aralıklarla gitsem meraktan ölürdüm heralde
2 haftada bir gitmeme rağmen aralarda merak ediorum çok mu pimpirikliyiz acaba yaa

söyle valla..ben çok pimpirikliyim bi deiğer bebeğimi kaybettiğimi bildiği için sağolsun nazımı çekiyor..zeka testi nasıl oluyor?2 li testtenmi söz ediyosun?

canım ilk bebeğini neden kaybettin kaçıncı haftadaydı? seni üzmek istemem cevaplamak istemezsen kırılmam, bende ilk bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim bende çok pimpirikleniorum

iyi akşamlar.kızlar bu ne ya herkes 3 haftada 2 haftada bi gidiyo dr.a. bizde bi sorun var valla.ben en son aralık 29 da gittim bide bugün.yada benim ikinci olunca tecrübenin verdiği rahatlık mı var ne.....nasıl dans ediyo, kıpır kıpır yaaa.....sanırım erkek çünki çok yaramaz görünüyo........

Merhaba hanımlar bende büyük ihtimal ağustos annesi olucam . . Ayy anne olucam derken bile heyecanlandım .Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Yarın ikili testte gidicem meleğimi tekrar görücemmm

ben doktora 3 hafta aralıklarla gitsem meraktan ölürdüm heralde
2 haftada bir gitmeme rağmen aralarda merak ediorum çok mu pimpirikliyiz acaba yaa

birazcık öyleymişiz dr diyoo

canım ilk bebeğini neden kaybettin kaçıncı haftadaydı? seni üzmek istemem cevaplamak istemezsen kırılmam, bende ilk bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim bende çok pimpirikleniorum

senind e başın sağolsun canım.inş bunları alırız kucağımıza sağlıklıca.ben 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu ( sebebi belli değil.yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..

bebegini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla bebişlerini kısa zamnada kucaklarına alırlar
bende 12+ 2 yim ayda bir gidiyorum tabii tedirgin oluyorum ama düşünmemeye çalışıyorum tek noktaya saplanmak istemiyorum psikolojim için gecen cmtsi ense kalınlıgını ölçtü 1.8 mm çıktı 2.5 altı oldugundan normal değerler arasında kan tahlili sonucum yarın çıkacak bakalım ayrıca yarın bi baska dr a da 2li yaptırıcam ölçüm önemli bence
bazı arkadaslar yazmış göbeğimin sol tarafında agrı bende oluyor ama ben bebişimin oralarda bir yerde büyüdüğünü düşünüyorum hatta o ağrılarda sanki onun hareketlerinden kaynaklıymış gibi hissediyorum :))) nasıl ama ikna yöntemlerim :))
benimde dr benim pimpirikli olmama hiç fırsat tanımıyor valla cevabı yapıştıroyor öle yapma ozaman diyip :))) çok bozuluyorum tabii ama olsun onunla devam edicem sanırım pimpirikli olmak istemiyorum
bu arada 2lide hiç cinsiyetten bahsetmedi burun kalınlığınıda incelemedi yada bana söylemedi diyim zaten yarın gidicem dr 2lide 1 numara deniyor (prof.dr. recep has merak edenlere)

çok kafaya takmayın bence bunun için ugrasın kendinizi oyalayın karamsar seyler yerine nasıl daha eğlenceli olur daha fazla keyif alırız onları konuşalım
mesela bir süre sonra bebek bakımı hakkında bilgi alışverişinde bulunalım(bi aksilik olmazsa inşallah )çünkü lohusalık hüznü yada depresyonu yaşanmasının en önemli sebebi bebek bakımının bilinmemesi imiş bunu aşmak da çok önemli
herkese allah kolaylık versin:)

o korku sanırım herkeste var . ben bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ki iyi olup olmadığını anlıyım. daha şimdiden bu kadar endişe ediyoruz sonumuz ne olacak bilmiyorum :)
bana 3 doğum yapmış bir kadın dediki.bebeğin ilk hareketleri göz seğirmesi gibi karında aynısı olurmuş.ve bende bu çok oluyor.sizde kendinizi o şekilde bir dinleyin.ben 10 haftalğm bunu hissediyorum 13-14lerdeki arkadşlar haylı haylı hisseder
ay bende 3 hafta oldu gitmeyeli bu hafta sonu zeka testimiz var bende çok merak ediyorum nasıldır diye yaa bende mi söylesem acep doktora dayanamıyorum diye
3 hafta yine iyi benim 1.5 ay üzerine gidicem.:44:

ayy ne güzel inşallah bende görürüm o günü :26:

günaydın kızlar nasılsınız? herkeste ayrı bir heyecan varya.zamanda akıp geçiyor nşallah ehrşey yolunda ve güzel olur hepimiz için.bebek hareketleri demişssiniz ama bende henüz bişey hissetmiyorum.2.olmasına rağmen belkide benn çok gaz sorunu yaşadığım içindir.bakalım ayın 9 unda gidicem dr bebişim inş.iyidir.

kızlar oğluşum oluyoo çok tatlıydı kıpır kıpır bende sanki hareket hissetmeye başladım gibi içimdeki kıpırdağın hareketlerini hissetmemek mümkünkü ooyy yeriimm oğluşum beniimm ense kalınlığı 1.2 çıktı kan testimizide 9 şubatta alacağız bebişimi tekrar göreceğim

canım çok sevindimya.allah sağsaliim kucağınada almayı nasip eylesinn....

göz segirmesi gibi karnımda hareketleri bende hissediyorum gecen haftadan beri:))))
2li için kan tahlili sonuçlarım çıktımail attılar ihtimaller belirtilmiş tabii uzman tarafından yorumlanmalı akşama öğrenicem inşallah ama olumsuzluk yok sanırım :)

kızlar bu 2li sırasındaki cinsiyet tahminleri çok kesin olmayabilirbenim arkadaşıma dr maşallah hareketli bir erkek demişti ama yarın doğuma gidiyor bir kız olacak cinsiyeti dr lar bir kemik varmış erkek bebeklerde vucuda dik kızlarda parelel duran ona bakarak tahmin ediyorlar ama yanılma payları yüksek
genelde erkek bebekler 12 hafta gibi kızlar 16-18 gibi belli oluyormuş bunu yazmamın sebebi alışverişde renk seçimi ve hayal kırıklığı yaşamamanız için
:)

güzel haberlerini bekliyor olacağız

evet canım bu tarz şeyler olabiliyor ama benim gittiğim doktor 2.5 aylıkken bile biliyor yasak olduğu için söylemiyor 3 aylıkken kesin söylüyor yanılma payıda yok sayılır bence doktorla ve cihazla ilgili bişey

kızlar günaydın..
güzel sonuç alan, cinsiyetini öğrenen arkadaşlar maşallahh hep böyle güzel haberler alırız inşallah.

ben en son 17 ocakta gitmiştim. 8 şubatı bekliyorum heyecanla.. benim durumumda olanlara da sabır diyorum.beklemek çok zor.

kızlar buaralar bulantılarım azaldı.. ben 12. haftada azalır diye düşünmüştüm.. sizler de durumlar nasıl. ben pıhtılaşma nedeniyle kayıplar yaşadım. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum o yüzden tedirginliği üzerimden atamıyorum. Hayırlısı tabi...

gunaydın kızlar nasılsınız. şimdi gecmısı okudumda ayy 12 haftayı atlatmak yetmıyor demekkı. bebeğini 18 haftada kaybeden bıle varmıs. anacım bıze huzur anca doğumdan sonra olur. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versın ınsallah.
cinsiyetlerde bellı olmus oh oh oh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…