2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana tok karna al demişti doktorum...ben sabahları erken kalkıyorum..kahvaltıdan sonra içiyorum eleviti...kabızlık hat hafhada iştah bende hep olduğu için...elevitin bi katkısı olmadı pek hehe :)

iştah açıyo kabızlık yapıyoo üff yaa, zaten iştahımın maşallahı var bide elevit eklenince tam olcak

kızlarr bişey öğrendim şimdi çok şaşırdım belki bileniniz vardır, angelsounds diye bi alet var internette satılıyo bebişinizin kalp atışınızı kendiniz evde dinleyebiliyosunuz, çok güzel dimiii? alsak mı acaba?
endişelerimizden biraz kurtarır mı bizi?

aa ne güzel bişi...ilk kez gördüm...çevremde de kullanan olmadığındanmıdır acep...acaba nasıldır ki güvenilirliği...alıp da bi de kullanamayıp daha da strese girmessek iyidir!!!

ay bi sitede buldum 100L..kullanıp da tecrübe eden varsa onlardan fikir almak gerek,,bi de bebişe bi zararı olur mu acaba onu da araştırmak lazım...

Selam kızlar 2limin sonucuna göre Dr dedi ki; kızınız haftasına göre sınıfı gecti )))
Evet kızım olacak ama yimese haftam çok erken daha belkide yanlış görülmüştür ama coook keyifimizi yaaa ağzını açıp kapatıyordu parmaklarını saydık superdi ama :))) eşimde bende ağzı açık küçük hnmi (değişmezse) izledik)))

ayyyyyyyy çok sevindim canım...Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşım öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Ay ne güzel doğum demek nisanda Allah sağlıklı şekilde bebeğini kuçağına almanı nasip etsin. Ben henüz 5 haftalıkken hafif kaşıntı ve akıntı olmuştu doktora gittim muayene etti ve birşeyin yok dedi, test hiç gerek görmedi, zaten 2 gün sonra yanma da geçti zaten. Şimdi sadece ara ara pıtılaşmış sarı akıntı geliyor ama yanma ve kaşıntı yok. Sende yanma ve kaşıntı varmıydı? 12 Şubatta doktora gideceğim ve söyleyeceğim dediğin gibi belki benden testler ister. Benim doktor ama ilaç taraftarı değil o yüzden inşallah beni yine birşey yok deyip yollamaz ama Allah var çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum.

sende de mi rengi ara sıra sarı?
Ay canım sen kocayı en iyisi annesine yolla
Bol bol su iç hatta sıçak suya limon sık ve/ veya nane ıhlamur iç bende gecen öyle atlattım, geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar...

Şu beebğin kalp atışlarını dinleyn aletten bahsetmişsiniz. Bence hiç gerek yok. Bebeğe zararlımı bilinmez. Bebişlerimiz bizim en kıymetlilerimiz ama bu kadarı fazla diye düşünmekteyim. Biz gerekli tüm kontrollerimizi yaptırıp, kendimizi dikkat edelim, onlarda inşallah güzel güzel serpilip büyüsünler değil mi.
Daha fazlası abartı olur.

işte öyle değl canım benim hele git bi doktoruna dinle bak o anki sevincin ömre bedel oluyo be bebeğe de hiç bir zararı yok:89:

Merhaba hanımlar ikili testini anadolu yakasında yaptıran varmı! Hangi hastne ve ücretini öğrenebilrmyim .
Ben çamlıca erdeme gidiorum 300 Tl istiolar
Şuan arasştırma içerisindeyim .İnşallah en yakın zamnda bulurum :18:

niye para alıyolarlar anlamadım?sizin sigorta falan yok mu bende özel hastaneye gidiyorum hiç paradan söz etmediler.yoksa sonuçları alınca mı isteyecekler :26::18:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Bende yanma yoktu ama çok fena bir kaşıntı vardı.Hatta onun için de krem verdi.Ama o kaşıntı yok artık geçti.Sen gittğinde durumu anlat bakalım.Sonuçta o senin için en doğru kararı verecektir.Antibiyotiği kullanırken ben de çok endişe etmiştim.Doktoruma çok güvenmeme rağmen başka tanıdığım doktor ve eczacı arkadaşlarıma sormuştum.Hepsi zararı yok deyince o zaman kullanmıştım.İnsan bu gibi durumlarda evhamlı oluyor.Ama bu hamilelikte çok sık rastlanan birşey, korkmana gerek yok o yüzden.İçin rahat olsun...

niye para alıyolarlar anlamadım?sizin sigorta falan yok mu bende özel hastaneye gidiyorum hiç paradan söz etmediler.yoksa sonuçları alınca mı isteyecekler :26::18:

Zaten çalışanım ssk da war ama o testlerde ssk geçmiyormuş belkide bu benim gittiğim hastneden kaynaklanıyor.Ama birçok hastaneye sordum 250 den aşağı değil fiyatlar . Ayrıca sizn hangi hastneye gittiğinizi öğrenebilrimiym

cnm ben pendik bölge hastanesinde yaptırdım 120 TL tuttu, sigortalı yüksek geldi banada....
bu testler paralı cnm eğer özel sigortan yoksa ücretsiz hiçbir özel hst yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…