kızlarr bişey öğrendim şimdi çok şaşırdım belki bileniniz vardır, angelsounds diye bi alet var internette satılıyo bebişinizin kalp atışınızı kendiniz evde dinleyebiliyosunuz, çok güzel dimiii? alsak mı acaba?
endişelerimizden biraz kurtarır mı bizi?
Selam kızlar 2limin sonucuna göre Dr dedi ki; kızınız haftasına göre sınıfı gecti)))
Evet kızım olacak ama yimese haftam çok erken daha belkide yanlış görülmüştür ama coook keyifimizi yaaa ağzını açıp kapatıyordu parmaklarını saydık superdi ama :))) eşimde bende ağzı açık küçük hnmi (değişmezse) izledik)))
Merhaba canım.Ben kısmetse nisan annesi olucam.O akıntı bende de vardı ve hala da az çok var.Muhtemelen enfeksiyonun yada mantarın var.Ben de ikisi de çıktı malesefEnfeksiyon için antibiyotik kullandım ama geçmedi.İdrar kültüründe de üreme çıkmadığı için doktor daha ilaç vermedi.Bol bol su içmek ve ayakları sıcak tutmak gerekiyor.Mantar için de fitil kullandım.Geçti mi bilmiyorum ama hala biraz akıntım var.Korkma canım, hamilelikte çok doğam bunlar.Zaten doktoruna söylediğinde senden idrar testi falan ister, ona göre de zararsız bir antibiyotik falan verir.Allah tamamına erdirsin inşallah.
inşallah canım hepimize :)ayyyyyyyy çok sevindim canım...Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin
benim de idrar da yanma veya ağrı felan yok ama akıntılarım başlangıçtaki gibi olmasa da hala sürüyor...çamaşır değiştirmekten ööööö geldi...
kızlar yaaa bu arada eşim 3 gündür soğuk algınlığına yakalanmıştı...ondan ne kadar uzak durmaya da çalışsam bugün hapşırmaya başladım ve canım sıkıldı...ilaç safhasına gelmeden neler yapiyimm...önerisi olan???:2:
selam güzel anne adayları nasılsınız?
günaydın kızlar...
şu beebğin kalp atışlarını dinleyn aletten bahsetmişsiniz. Bence hiç gerek yok. Bebeğe zararlımı bilinmez. Bebişlerimiz bizim en kıymetlilerimiz ama bu kadarı fazla diye düşünmekteyim. Biz gerekli tüm kontrollerimizi yaptırıp, kendimizi dikkat edelim, onlarda inşallah güzel güzel serpilip büyüsünler değil mi.
Daha fazlası abartı olur.
Merhaba hanımlar ikili testini anadolu yakasında yaptıran varmı! Hangi hastne ve ücretini öğrenebilrmyim .
Ben çamlıca erdeme gidiorum 300 Tl istiolar
Şuan arasştırma içerisindeyim .İnşallah en yakın zamnda bulurum :18:
Merhaba arkadaşım öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Ay ne güzel doğum demek nisanda Allah sağlıklı şekilde bebeğini kuçağına almanı nasip etsin. Ben henüz 5 haftalıkken hafif kaşıntı ve akıntı olmuştu doktora gittim muayene etti ve birşeyin yok dedi, test hiç gerek görmedi, zaten 2 gün sonra yanma da geçti zaten. Şimdi sadece ara ara pıtılaşmış sarı akıntı geliyor ama yanma ve kaşıntı yok. Sende yanma ve kaşıntı varmıydı? 12 Şubatta doktora gideceğim ve söyleyeceğim dediğin gibi belki benden testler ister. Benim doktor ama ilaç taraftarı değil o yüzden inşallah beni yine birşey yok deyip yollamazama Allah var çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum.
niye para alıyolarlar anlamadım?sizin sigorta falan yok mu bende özel hastaneye gidiyorum hiç paradan söz etmediler.yoksa sonuçları alınca mı isteyecekler :26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?