slm kızlar bayağa oldu buraya yazmayalı faceden takip etmek dAha kolayıma gidiyo ama burayada girip okuyorum paylaşımlarınızı
sorun yok kimsede gibi gözüküyo allah hepimize sağlıcakla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah
yaaa ben 15 şubatta gdiyorum hem kontrolum var hem ikili testim ama ben 2li testi yaptırmıycam ya allahım esirgesin kuzumu meleğimi allah muhafaza kötü dese neyapıcazki ense ölçümü alınıyo zaten böyle düşünüyorum ogün cinsiyeti belli oluırmu bilmiyorum cinsiyetinide merak ediyorum allahım sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda YARABBİM CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL
ayy canımm ya maşşallahh 2li testinde zamanı gelmşş bende 14 şubatta gidicem ama cinsiyet içinyoksa 25ine gitmem gerek kararsız kaldım kemik yapısı kıza benziyo dedi
Arkadaşlar,
Bugün yaşadığım enterasan bir olayı paylaşmak istedim. Bende 2 haftadır elektriklenme var. Evde sabahlığımı çıkarıyorum cazır cazır üzerime yapışıyor, metal kapı kolları çarpıyor hatta iki arkadaşımı da ufak çaplı çarptım. Geçen hafta adliyede cüppe parası verirken adamı öyle bir çarptım ki hem ses çıktı hem adam yerinden sıçradı...ve bugün yine adliyedeydim, cüppeyi çıkardım zaten cüppe bana dolana dolana zor çıktı, adama uzattım adam yerinde bir tur attı, Alllaaah diye..sonra para uzatıyorum adam almıyor koyun oraya almam diyor. Bütün Baro odası bana bakıyor olayı anlamak için...kendime güle güle çıktım adliyeden ama neden böyle oluyor açıkçası anlamadım.
Hamilelikle ilgisi olabilir mi? Sizde var mı böyle bir durum?
aa ben de et yemiyorum napcaz kii?? kuruyemişi neden ye dedi ki canım bulantı için filan mı?
cnm mesela sut icemiyorum dedim zorlama dedi.
ama kirmizi et cok onemli yemen lazim dedi, kofte yiyemiyosan doner, o olmazsa izgara, nasil seviyosan oyle ye dedi.
esim de beni disari goturdu, iskender ismarladi soylemesi ayip, yogurtlu falan olunca onu yiyebildim.
kuru yemis, ozellikle ceviz de omega3 varmis cnm bebegin beyin gelisimi icin onemliymis.
badem, findik, kuru incir, kuru uzum, hangisini seversen ondan her aksam kucuk bir kase koy, bir de ihlamur ya da kusburnu yap yanina ye dedi.
cnm mesela sut icemiyorum dedim zorlama dedi.
ama kirmizi et cok onemli yemen lazim dedi, kofte yiyemiyosan doner, o olmazsa izgara, nasil seviyosan oyle ye dedi.
esim de beni disari goturdu, iskender ismarladi soylemesi ayip, yogurtlu falan olunca onu yiyebildim.
kuru yemis, ozellikle ceviz de omega3 varmis cnm bebegin beyin gelisimi icin onemliymis.
badem, findik, kuru incir, kuru uzum, hangisini seversen ondan her aksam kucuk bir kase koy, bir de ihlamur ya da kusburnu yap yanina ye dedi.
meyvede çok öenmli valla bulantılarım ve tiksinlemelerim olmazsa gıdalı besnlerden almaya çalışıyorum ama dikaktli beslenmek gerk canlar yaevet ya bende 2 haftada bir balık yroum her hafta yersem tiksinirim.et eşim hergün yediği için bir iki kaşık alıyorum.ama iskender falan yiebiliyorum.diğer şeyleride işyerinde gğnlük 1 avuç kadar yiyorum.zorlada olsa meyve falan tüketiyorum.kış olunca insan bişey yemek istemiyor.
evet ya bende 2 haftada bir balık yroum her hafta yersem tiksinirim.et eşim hergün yediği için bir iki kaşık alıyorum.ama iskender falan yiebiliyorum.diğer şeyleride işyerinde gğnlük 1 avuç kadar yiyorum.zorlada olsa meyve falan tüketiyorum.kış olunca insan bişey yemek istemiyor.
ben de artik haftada1 balik; 1 kere de kirmizi et yemeye zorlicam kendimi.
2 gundur aksamlari da leblebi uzum yiyorum.
kan ilacini ictikten sonra da portakal elma yiyorum
arkadaslar sakin kan ilacini ictikten sonra sut, yogurt tuketmeyin, demir emilimine engel oluyormus, demir oylece bagirsaktan atiliyormus; en iyi C vitamininde cozulurmus demir.
sut icemedigimden bol peynir yiyorum bir de ayran iciyorum hep.
umarim bunlar yeterli olur bebegim icin.
ha bir de sunu okudum nette; eger yeterli kalsiyumu almazsak, bebek bizim kemik depolarimizdan aliyormus kalsiyumu, bu durumda ilerde kemik erimesi yasama riskimiz varmis.
bol kalsiyum alalim arkadaslar.
hmm evet benim doktorumda demişti balık yağı hapı vermişti ama mutlaka balık tüketmelisin demişti.süt de çok önemli cnım zorlama ama içmeye de çalış kalsiyum sonuçta ve bol bol pekmez tüketmeye çalışş
meyvede çok öenmli valla bulantılarım ve tiksinlemelerim olmazsa gıdalı besnlerden almaya çalışıyorum ama dikaktli beslenmek gerk canlar ya
evet ya kalsiyum önemli ebnde akşamalrı mutlaka süt içiyorum.yemektede 1-2 bardak ayran.peynir yasak bana çünkü migrenim atağa geçiyor.ama kaşar yiyorum sadece.meyseveyi aslında seviyorum hemde çok ama bu sefer meyve yemek istemiyorum kızımda ise kilolarca çeşit çeşit meyve yerdim.şimdide yemessem bile hepsinn suyunu sıkıp içiyorum.çekirdekli kuru üzümde bolca yiyorum.tarhana çorbasıda çok yararlı kızlar kalsiyum açısından.
evet ya kalsiyum önemli ebnde akşamalrı mutlaka süt içiyorum.yemektede 1-2 bardak ayran.peynir yasak bana çünkü migrenim atağa geçiyor.ama kaşar yiyorum sadece.meyseveyi aslında seviyorum hemde çok ama bu sefer meyve yemek istemiyorum kızımda ise kilolarca çeşit çeşit meyve yerdim.şimdide yemessem bile hepsinn suyunu sıkıp içiyorum.çekirdekli kuru üzümde bolca yiyorum.tarhana çorbasıda çok yararlı kızlar kalsiyum açısından.
ya insanin yemek zevki ne kadar degisiyor, seciciligi ne kadar artiyor diy mi hamileyken. cok ilginc..
benim esimde kati meyve sikacagi aldi , o da sikiyor bana meyveleri sagolsun arada.
evet tahrana cornbasinda kalsiyum varmis, ben de isyerinde ciktikca iciyorum.
iyi hatirlattin bu aksam evde de yapayim..
Kızlar ben süt içemiyorummmmmm
Adını bile duymak istemiyorum, napıcamm yaaa
aynennn canım sadece peynir yiyorumKızlar ben süt içemiyorummmmmm
cnm bende de hafşf migren benzeri basagrilari oluyor zaman zaman.
doktor minoset verdi agrirsa diye.
sen ilac aliyor musun?
migren cok zordur, cok gecmis olsunn
(ben de uniersite yillarinda vardi, ordan biliyorum sonra gecmisti, yillardir agrimiyordu)
Kızlar ben süt içemiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?