ay o zıplamaları film gibi ya...eheheh...biz de en son gördüğümüzde bi hopladı teyzesi sorma...çok şekerler dimiallahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi
cumartesi günü gördük biz meleğimizi
çok heyecanlandım
yatıyordu öylecedoktor karnıma bir dokunuşta bulundu bizim ki içerde amuda kalktı
eşim ne yapıyo doktor diye hiddetle bakıyor
ayaklarını ellerini gördüm
1,6 mm ense kalınlığı hamd olsun iyiymiş
merak etmeyin içinizi ferah tutun onların keyfi yerinde içerde
mink kuzular
benim de çrşamba randevum var hem de ikili testimiz bakalım umarım herşey iyi gider.günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...
cumartesi günü gördük biz meleğimizi
çok heyecanlandım
yatıyordu öylecedoktor karnıma bir dokunuşta bulundu bizim ki içerde amuda kalktı
eşim ne yapıyo doktor diye hiddetle bakıyor
ayaklarını ellerini gördüm
1,6 mm ense kalınlığı hamd olsun iyiymiş
merak etmeyin içinizi ferah tutun onların keyfi yerinde içerde
mink kuzular
Tünaydın ağustos anneleri . .
çarşmba günü ikili test için gidicem inşallah sonuçlarım iyi çıkar. meleğimi çok özledim
onu görmek için sanırsızlanıyorum sonçlar çıkarsa önümüzdeki cumartsi gidicem çıkmazsa diğer haftaya kalıcak artk
Ayrıca çok şükür meleğim beni hiç üzmüyor hiç bir belirtisi yoksadece aşırı derecede uykum gelio o kadar
Bende Sat 19 Kasım olan Ağustos 2011 anne adayıyım. Bilgi paylaşımı ve dayanışma için hazırım. Haftaya 3 ayım dolacak. Gebeliğin fiziksel olarak yorgunluk dışında çok fazla etkisini hissetmiyorum ancak fazlası ile hassaslaştım. Televizyonda gördüğüm normalde ağlamayacağım şeylere katıla katıla ağlıyorum. Tahammülsüzleştim. Ofiste yönetici avukat olarak çalışıyorum. Bugüne kadar mülayim biri olarak tanındım ama bu ara pek de mülayim olamıyorum.Doktoruma sordum ne zaman geçer diye. Doğumdan sonra 40 gün daha sürer dedi.
Sizde de böyle bir tesiri oldu mu hamileliğin?
ne güzel canım bu arada çarşamba büyük gün bir çok kişi için. siz ne kadarlık oldunuz...
kan şurubu banada yazdı canım ayrıyeten megnezyum ve kalsiyum tabletleri verdi suda eritilen ama yediğin gıdalardan daha çok alman gerekli dedigunaydin arkadaslar,
ne guzel hepimiz yavas yavas bebegimizin hareketlerini gormeye basladik.
ben de cmrt. doktordaydim.
bebegim 42 mm olmus, en son gidisim 4 hafta onceydi ve o zaman sadece kalp atisi olan minicik bir noktaydi.
cok sasirdim bu gidisimde, elleri bacaklari hepsi var, burnu bile belli sanki
cok cok cok tatliydii, simdi o gıruntusu gozumun onunden gitmiyor..
ozluyorum her an..
2li testi yapmadi doktor, en az 45 mm olmasi gerek dedi,
2 hafta sonra yapacak
bir de cok yorgunluk sikayetlerim oldugunu soyledim, kan ilacina baslatti beni
12+1 bu gün 3.ayımıza girdik artık. . Yavaş yavaş büyüyor meleğim.
ne kadar güzeldğeil mi büyümesini hissetmek
evet canımya.bende bir görsem en son 8+5 di gitiğimde umaırm herşey iyidir bizdede.bu arada kızlar normalde hafif seğirme hissediyordum ama az önce 2 kere minik dokunuşlar hissettim.:))
kç gün var gitmene canım kaç haftalık seninki?
kan şurubu banada yazdı canım ayrıyeten megnezyum ve kalsiyum tabletleri verdi suda eritilen ama yediğin gıdalardan daha çok alman gerekli dedi
bana sadece kan ilaci verdi
kirmizi et yiyemiyorum dedim, cok onemli yemen lazim dedi, bir de balik haftada 2 kez yemeliymisiz mutlaka.
her aksam bir minik kase kuru yemis ye dedi
her ogunde sut urunu, sut icemesen de yogurt, peynir gunde 1 yumurta mutlaka ye dedi.
ahh istahim olsa hepsini yicem de.
ama artik zorlamaya basladim kendimi, bu oglen balik yedim mesela pek sevmesem de..
canım çarşamba gidicem kısmet olursa.12 +0 şu an:)kızımdada 14.haftada hafif 16.haftada epey hareketlerini hissediyordum:)
canım çarşamba gidicem kısmet olursa.12 +0 şu an:)kızımdada 14.haftada hafif 16.haftada epey hareketlerini hissediyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?