2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay o zıplamaları film gibi ya...eheheh...biz de en son gördüğümüzde bi hopladı teyzesi sorma...çok şekerler dimi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi

maşallah maşallah
insan bi garip hissediyo valla doktorun yanından çıkınca ağladım
yanımda olsa ne yapıcam acaba ?:26:
içerde ne güzel hareket ediyorlar mis gibi bakıyoruz onlara
Allah bahtlarını kaderlerini güzel yapsın evlatlarımızın hepimizin

canım hayırlı olsun minik kuzunu görmüşsün.mucize bunlar ya...

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...
benim de çrşamba randevum var hem de ikili testimiz bakalım umarım herşey iyi gider.

evet yaa hareket etmesi ne güzel bir de hissedebilsek ne güzel olucak...

kızlar ben bugün çok fena kabız sonrası makattan çok kanamam oldu umarım bebeğime zarar vermemiştir. eşim de kanamam var deyince çok korktu bebeğe bişey oldu sanmış umarım ona bişeycik olmaz. çarşamba ikili testimiz var geçen perşembe ensesini ölçmüştü aslında doktorumuz 1.5 mm çıkmıştı biraz erken ama doktorum yaptır dedi ikili testi ben de yaptıracağım

Tünaydın ağustos anneleri . .
çarşmba günü ikili test için gidicem inşallah sonuçlarım iyi çıkar. meleğimi çok özledim
onu görmek için sanırsızlanıyorum sonçlar çıkarsa önümüzdeki cumartsi gidicem çıkmazsa diğer haftaya kalıcak artk
Ayrıca çok şükür meleğim beni hiç üzmüyor hiç bir belirtisi yok sadece aşırı derecede uykum gelio o kadar

ne güzel canım bu arada çarşamba büyük gün bir çok kişi için. siz ne kadarlık oldunuz...

merhaba benimde sat 19 kasım ..bende çok yordun ve uykususz hissediorum kendimi tahammülsüzlük oluo aşırı duygusallıkta ama ben artık düşünmüorum düşündükçe daha çok oluyo emin olun siz üzüldükçe o da hissedio oyüzden güzel şeyler düşünün hep ...

gunaydin arkadaslar,

ne guzel hepimiz yavas yavas bebegimizin hareketlerini gormeye basladik.

ben de cmrt. doktordaydim.
bebegim 42 mm olmus, en son gidisim 4 hafta onceydi ve o zaman sadece kalp atisi olan minicik bir noktaydi.
cok sasirdim bu gidisimde, elleri bacaklari hepsi var, burnu bile belli sanki
cok cok cok tatliydii, simdi o gıruntusu gozumun onunden gitmiyor..
ozluyorum her an..

2li testi yapmadi doktor, en az 45 mm olmasi gerek dedi,
2 hafta sonra yapacak

bir de cok yorgunluk sikayetlerim oldugunu soyledim, kan ilacina baslatti beni

kan şurubu banada yazdı canım ayrıyeten megnezyum ve kalsiyum tabletleri verdi suda eritilen ama yediğin gıdalardan daha çok alman gerekli dedi

slm kızlar bayağa oldu buraya yazmayalı faceden takip etmek dAha kolayıma gidiyo ama burayada girip okuyorum paylaşımlarınızı
sorun yok kimsede gibi gözüküyo allah hepimize sağlıcakla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah
yaaa ben 15 şubatta gdiyorum hem kontrolum var hem ikili testim ama ben 2li testi yaptırmıycam ya allahım esirgesin kuzumu meleğimi allah muhafaza kötü dese neyapıcazki ense ölçümü alınıyo zaten böyle düşünüyorum ogün cinsiyeti belli oluırmu bilmiyorum cinsiyetinide merak ediyorum allahım sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda YARABBİM CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL

kan şurubu banada yazdı canım ayrıyeten megnezyum ve kalsiyum tabletleri verdi suda eritilen ama yediğin gıdalardan daha çok alman gerekli dedi

bana sadece kan ilaci verdi

kirmizi et yiyemiyorum dedim, cok onemli yemen lazim dedi, bir de balik haftada 2 kez yemeliymisiz mutlaka.
her aksam bir minik kase kuru yemis ye dedi
her ogunde sut urunu, sut icemesen de yogurt, peynir gunde 1 yumurta mutlaka ye dedi.

ahh istahim olsa hepsini yicem de.

ama artik zorlamaya basladim kendimi, bu oglen balik yedim mesela pek sevmesem de..

Arkadaşlar,

Bugün yaşadığım enterasan bir olayı paylaşmak istedim. Bende 2 haftadır elektriklenme var. Evde sabahlığımı çıkarıyorum cazır cazır üzerime yapışıyor, metal kapı kolları çarpıyor hatta iki arkadaşımı da ufak çaplı çarptım. Geçen hafta adliyede cüppe parası verirken adamı öyle bir çarptım ki hem ses çıktı hem adam yerinden sıçradı...ve bugün yine adliyedeydim, cüppeyi çıkardım zaten cüppe bana dolana dolana zor çıktı, adama uzattım adam yerinde bir tur attı, Alllaaah diye..sonra para uzatıyorum adam almıyor koyun oraya almam diyor. Bütün Baro odası bana bakıyor olayı anlamak için...kendime güle güle çıktım adliyeden ama neden böyle oluyor açıkçası anlamadım.

Hamilelikle ilgisi olabilir mi? Sizde var mı böyle bir durum?

aa ben de et yemiyorum napcaz kii?? kuruyemişi neden ye dedi ki canım bulantı için filan mı?

canım çarşamba gidicem kısmet olursa.12 +0 şu an:)kızımdada 14.haftada hafif 16.haftada epey hareketlerini hissediyordum:)

ayy canımm ya maşşallahh 2li testinde zamanı gelmşş bende 14 şubatta gidicem ama cinsiyet içinyoksa 25ine gitmem gerek kararsız kaldım kemik yapısı kıza benziyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…