2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben de cok sevdigim beyaz peynirden tiksindim ama alternatifini buldum; ezine peyniri cok hosuma giidiyor bu aralar, hem de tuzlu sabah yiyince tansiyonuma iyi geliyor; tostu da cok guzel oluyor, bazen de tost yapip yiyorum.

minosetin hicbi zarari yok dedi bana doktorum.

minoset de bişey olmaz ama aralıklarla at canım aç karnına atma

Canım bir tek tostta peynir yiyebiliyorum zaten. Bu haftadan sonra belki düzelir diye umut ediyorum:26:

sela kızlar, muhabbet bayağı koyulaşmış..bende yumurta yoğurt yiyemiyorum..sadece günde 1 bardak süt içebiliyorum..12.haftadan sonra kendımı zorlayacağım.mide bulantılarım hala devam ediyor çünkü,bugün byağı kötüydüm..

aynen kızlar hatta daha vahim durumum yumurtayı anca hftsonları
süt içmiyorum, hftiçi işyerinde bir bardak ayran o kadar az kaşar yiyorum
meyve desen o da az ama hamur işlerini yiyorum balık 1 kez yemişimdir
ilkinde en azından hftda bir yerdim :-((

yumurtayi ben de h.sonlari yiyordum ama artik her sabah yemeye gayret edicem

Canım arka arkaya içmedim, cumartesi gecesi içtim, pazar sabahı ve pazar akşamı... Hepsinde de toktum. Ama çok etkili bir ilaç olmadığı için, geçmiyor hemencik

evet canım bak ilacı attıktan sonra uyumaya çalış etkisini o zaman gösteriyo sinüzit var bende de bende kötü oluyorum

Kızlar ben süt içemiyorummmmmm

Adını bile duymak istemiyorum, napıcamm yaaa

ben de sendenim
bol bol peynir yiyorum....yoğurt tüketmeye çalışıyorum...
balık haftada bir yiyorum ...peki hangi balıkları tüketiyorsunuz kızlar??
meyvaya karşı süperim...her gün en az bir elma,bir ayvaya sardım şu ara...akşamları eşim portakal suyu sıkıyoooor,onu da götürüyorum:)
cevizsiz ve kuru üzümsüz günüm geçmiyor...
bi de çok sık su içiyorum...

Son düzenleme:

vallaa süpersin canımmm darısı bizlere

maşallah canım insallah iştahın hep boyle guzel olur.
bu arrada ayva dedınde aklıma geldı bak:) ayva yıyenlerın bebelerı gamzelı olurmus. :)))

ehehe ben bu gidişle bir top olucamm yannız kızlar:)
iştah açık ii güsel de....sonumuz nolcek bakalım...hayırlısı
bu ayva olayını bir arkideşim daha söylemişti...bi de cildi çok güzel olur...bağışıklık sistemi kuvvetli olur yazıyordu nette...çok sevdiğim bir meyva değil aslında ama ilk günden beri hergün bir tane yiyorum hehe

süt içemeyen arkadaşlar bol bol yeşillik tüketin özellikle roka kalsiyum açısından çok zenginmiş maydonoz hariç buarada maydonoz yemeyin meyveli yoğurtlardan alın sabah müsli yiyin birkase sütün içine biraz bal ve müsli hem kabızlığı önlüyor hmde günlük tahıl ihtiyacınızı karşılıyor peynirde kaşar peynir daha zenginmiş kalsiyum açısından

benımde portakalla aram hıc ıyı değildir normalde ama bende ılk gunden beri aşırı düştüm portakala,üstelik midemi kaynatmasına ramen:)) vallahı allah sonumuzu hayır ede.
ya kızlar gobusler cıksada gobuş shov yapsak dımı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…