merhaba kızlar bende rabbim kısmet etseydi agustos annesi olacaktım ama çok kısa sürdü mutlulugumuz....adamel canım beni listeden silermisin lütfen orayı meşkul etmek istemiyorum.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum kızlar tahlil yapıldı sonucu 25 şubatta alacagım.insaallah korktugum çıkmaz ama her ihtimalede hazırlıklıyım.
rabbimden tek dilegim benim başıma gelen bu üzücü olayın sizin başınıza gelmesi.Allah a hergün dua ediyorum insaallah birgün benimde saglıklı bir bebegim olur.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.sizler melek annesisiniz siz Allah a benden daha yakınsınız....kendinize ve meleklerinize i.bakın....
kizlarr
sacinizi boyuyormusunuz,
beyazlarim cikti,..gerci bi kere boyamistimta
canım ben sarı saçlıydım hamile kalmadan önce kendi rengime (kestaneye) boyattım boya kullanmamak için.kizlarr
sacinizi boyuyormusunuz,
merhaba kızlar bende rabbim kısmet etseydi agustos annesi olacaktım ama çok kısa sürdü mutlulugumuz....adamel canım beni listeden silermisin lütfen orayı meşkul etmek istemiyorum.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum kızlar tahlil yapıldı sonucu 25 şubatta alacagım.insaallah korktugum çıkmaz ama her ihtimalede hazırlıklıyım.
rabbimden tek dilegim benim başıma gelen bu üzücü olayın sizin başınıza gelmesi.Allah a hergün dua ediyorum insaallah birgün benimde saglıklı bir bebegim olur.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.sizler melek annesisiniz siz Allah a benden daha yakınsınız....kendinize ve meleklerinize i.bakın....
canım elinle hissetmen mümkün değil ama niye içine kötü şeyler getiriyorsun ki bişe olmaz benim yeğenime annesi sen içini ferah tut dua et bol bol rahatlamak içinya kızlar bebeğinin kalp atışını elimizle hissetmek mümkün mü? ben çok merak ediyorum ve endişeyim birşey lmş mudur diye..randovmde 23ündedaha çok var.
bende çok heyecanlıyım 14 şubattaki randevumu 10 şubata aldım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsingünaydın cici anneler bugün nasılız bakalım?
benim uykum var be başım dönüyor ve çok hafiften mide bulantılarım varama bu hafta benim için çok önemli çünkü 12 Şubatta randevum var inşallah herşey yolundaydır. Bir yandan ufaklığımı göreceğim için seviniyorum bir yandan da korkuyorum inşallah aksi nbirşey yoktur diye. Allah hepimizin bebelerini korusun
günaydın şekerrrrgünaydın güzel anne adayları..
günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...
ya kızlar bebeğinin kalp atışını elimizle hissetmek mümkün mü? ben çok merak ediyorum ve endişeyim birşey lmş mudur diye..randovmde 23ündedaha çok var.
kizlarr
sacinizi boyuyormusunuz,
o biraz zor canım yaahareket ediyorlar aslında ama hissedemiyoruz şu an...bi o günlere gelsek..ben de rahatlıyacağım emin ol...böyle stresde olmak fena...benim randevum da 12 gün sonra...geçmek bilmiyecek...offfffffff....
canım biz senle aynıyız cinsiyet belli mi ben geçn hafta bugn gittim 2 hafta sonra gel dedi yani 14 şubat ama çok heyecanlıyım kızlar kalp atışlarını steteskopla duyabilirmişiz bende denemedm ama deneyenler dediler bana
cumartesi günü gördük biz meleğimizi
çok heyecanlandım
yatıyordu öylecedoktor karnıma bir dokunuşta bulundu bizim ki içerde amuda kalktı
eşim ne yapıyo doktor diye hiddetle bakıyor
ayaklarını ellerini gördüm
1,6 mm ense kalınlığı hamd olsun iyiymiş
merak etmeyin içinizi ferah tutun onların keyfi yerinde içerde
mink kuzular
günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...
cumartesi günü gördük biz meleğimizi
çok heyecanlandım
yatıyordu öylecedoktor karnıma bir dokunuşta bulundu bizim ki içerde amuda kalktı
eşim ne yapıyo doktor diye hiddetle bakıyor
ayaklarını ellerini gördüm
1,6 mm ense kalınlığı hamd olsun iyiymiş
merak etmeyin içinizi ferah tutun onların keyfi yerinde içerde
mink kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?