2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ama bil ki her şerde bir hayır vardır.Allah bütün kullarına şah damarından daha yakındır.Dualarım seninle..

kızlar dr um bu gece nöbetçiymiş eşimde çağırdı gel görünelim dr a diye neyse gittik dr ikili test ve ense kalınlığı ölçümünü yapabiliriz dedi neyse ense kalınlığı ölçtü 0.080 çıktı dr um çok iyi dedi ama ben bazı sitelerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlikeli diye..
sizce değerim nasıl??
ikili test içinde kan verdim oda 3 4 güne çıkacakmış...
şikayetlerim üzerine dr elevit e başlamamı uygun gördü..
kızlar bi yorumlayın biliglerinize dayanarak ense kalınlığımızı..
dr um çok iyi deyince bide nette 1in altı tehlike diye okuyunca tereddütte kaldım...

kizlarr
sacinizi boyuyormusunuz,
beyazlarim cikti,..gerci bi kere boyamistimta

Benim doktorum, 3 ay bitince organik boya ile boyamana izin verebilirim demişti. 12. haftamdayım ama henüz boyatmadım. Benim saçlarım sarı ama doktor sarıya izin vermiyor sarı boyalarda açıcı olduğu için.

günaydın cici anneler bugün nasılız bakalım?

benim uykum var be başım dönüyor ve çok hafiften mide bulantılarım var ama bu hafta benim için çok önemli çünkü 12 Şubatta randevum var inşallah herşey yolundaydır. Bir yandan ufaklığımı göreceğim için seviniyorum bir yandan da korkuyorum inşallah aksi nbirşey yoktur diye. Allah hepimizin bebelerini korusun

kizlarr
sacinizi boyuyormusunuz,
beyazlarim cikti,..gerci bi kere boyamistimta
canım ben sarı saçlıydım hamile kalmadan önce kendi rengime (kestaneye) boyattım boya kullanmamak için.
doktorlar genelde tavsiye etmiyor saç derisi bebeğe temasta etkili olabiliyormuş
kendi doktoruna sordun mu ?

canım Allah sabır versin..en kısa zamanda yeniden nasip etsin

ya kızlar bebeğinin kalp atışını elimizle hissetmek mümkün mü? ben çok merak ediyorum ve endişeyim birşey lmş mudur diye..randovmde 23ündedaha çok var.

ya kızlar bebeğinin kalp atışını elimizle hissetmek mümkün mü? ben çok merak ediyorum ve endişeyim birşey lmş mudur diye..randovmde 23ündedaha çok var.
canım elinle hissetmen mümkün değil ama niye içine kötü şeyler getiriyorsun ki bişe olmaz benim yeğenime annesi sen içini ferah tut dua et bol bol rahatlamak için

bende çok heyecanlıyım 14 şubattaki randevumu 10 şubata aldım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın güzel anne adayları..
günaydın şekerrrr

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...

o biraz zor canım yaa hareket ediyorlar aslında ama hissedemiyoruz şu an...bi o günlere gelsek..ben de rahatlıyacağım emin ol...böyle stresde olmak fena...benim randevum da 12 gün sonra...geçmek bilmiyecek...offfffffff....

canım biz senle aynıyız cinsiyet belli mi ben geçn hafta bugn gittim 2 hafta sonra gel dedi yani 14 şubat ama çok heyecanlıyım kızlar kalp atışlarını steteskopla duyabilirmişiz bende denemedm ama deneyenler dediler bana

belli değil hala canım...19şubatta randevum var...umarım o gün söylerler...sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil yaa...
bi de Angel Sound diye bi el doppleri var...nette dolanırken gördüm...bi arkideş daha belirtmişti bu topicde...
Bebeğin, anne karnındaki kalp atışlarını, hıçkırıklarını ve tekmelemelerini dinleyebilirsiniz diyor...almakla almamak arası kaldım

cumartesi günü gördük biz meleğimizi
çok heyecanlandım
yatıyordu öylece doktor karnıma bir dokunuşta bulundu bizim ki içerde amuda kalktı
eşim ne yapıyo doktor diye hiddetle bakıyor
ayaklarını ellerini gördüm
1,6 mm ense kalınlığı hamd olsun iyiymiş
merak etmeyin içinizi ferah tutun onların keyfi yerinde içerde
mink kuzular

ay o zıplamaları film gibi ya...eheheh...biz de en son gördüğümüzde bi hopladı teyzesi sorma...çok şekerler dimi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız? ben allaha şükür iyiyim.çarşamba randevun var çok heyecanlıyım .umaırm herşey yolundadır...

desenize kızlar bu hafta baya heyecanlı gececek o kadar randevuları olan var of of beniki ama taaaa 12 şubatta

Ah ne güzel darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…