2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlaer benim cinsiyetine bugün dr. tekrar baktı..kesin kız dedi...:79::89::92:

aynen ben de...elektrik direği gibi hissediyorum kendimi herkesi çarpıyorum kendim de zıplıyorum toprağa basmak lazım
hehe olur mu olur:)
14.haftaya girmek üzereyim 2,5 kilo aldım sonum nolcek acaba :18:
kilo mu ???sanırım rekor bende...6 kilo aldım..
yürüyüşe başlıcam boyum uzun doktor da sorun etmedi

arkadaşlaer benim cinsiyetine bugün dr. tekrar baktı..kesin kız dedi...:79::89::92:

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına nasip etsin

bu arada göbüş şov yapılacaksa birinci olabilirim gören herkes 6 aylık mı diyo ya
Allah ım bebeğimin sağlığına bişey olmasın

bende nefes almadan içiyorum ardından daha tadını almadan meyve suyu içiyorum rahat oluyor

hehe güzel taktikmiş...mideni bulandırmıyorsa ne güzel....ben de nesquick felan takılmaya çalıştım..doktorum içebilirsin öyle didi ama 2-3.temem de 4de tıkandım içemiyorum yaaa

tekrar tebrik ederim canım...sağlıkla,sıhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım...2 haftaya benim de kontrolüm var...artık benimkinin cinsiyeti de belli olur herhalde:18:

bizimki 1.2 çıktı doktorum banada çok iyi dedi. oğlumda da bu kadardı kan sonuçlarını 5 gün sonra falan alıcaz.

hehe güzel taktikmiş...mideni bulandırmıyorsa ne güzel....ben de nesquick felan takılmaya çalıştım..doktorum içebilirsin öyle didi ama 2-3.temem de 4de tıkandım içemiyorum yaaa

canım bende süt içemiyorum ama nesquikle içebiliyorum oda günde 1 bardak anca. peynir ve yoğurtla takviye yapmaya çalışıyorum artık.

kızlar ayvayı bende duydum hatta haftasonu günümüz vardı orda arkadaşımda hamileyken ayva yemiş ve bir yanağına sürmüş ayvayı. sürdüğüm yerde de gamzesi var dedi. bende hiç sevmem ayvayı ama gamzeli olacaksa yerim valla:)) artık tatlısını kompostosunu yapar yerim

tekrar tebrik ederim canım...sağlıkla,sıhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım...2 haftaya benim de kontrolüm var...artık benimkinin cinsiyeti de belli olur herhalde:18:

inşallah canım yaa bende çok merak ediyorum daha 1 ay var sonraki randevuya(

iyi akşamlar kızlar

bnmde mide ulantılarım hala devam ediyo
sağolsun annem herşeyi yapıyo
ne buzdolabını açabiliyorum nede bulaşık mak.ı hatta çamaşır deterjanı bile midemi bulandırıyo

göbek konuşulmuş bnmde çıktı ama bebekten olacağını pek sanmıyorum
çünkü henüz daha çok küçük ve aşağıda elevit genelde gaz yapıyo

ben daha kilo almadım hatta 1.5 kilo verdim

peynirimi yumurtamı gayet güzel yiyorum ama hiç süt içemiyorum
yumurtayı un ve sütle karıştırıp yumurtayıda döküp
omlet şeklinde yapın kokmuyo

gelişimci sen kaç haftalık hamilesin belli oldu
bende 12 haftalıkken gidicm belkide bnmkide belli olur

ayyyyyy ne güsel olurdu ya...sen nerede oturuyorsun canım??? Ben Kızıltoprakdayım...Kimbilir bir başka gezide buluşuruz belki

inşallah canım :))
ben ataşehirde oturuyorum kayınmvalidemler göztepe özgürlük parkının ordalar. haftasonu onlardaydık hava güzel olunca kalamışa indik:))

bende 3.5 kilo verdim ama 1 kilosunu anca aldım bulantım hala var ama ilk günlerdeki gibi değil çok şükür mahvolmuştum su bile içemiyodum

inşallah canım :))
ben ataşehirde oturuyorum kayınmvalidemler göztepe özgürlük parkının ordalar. haftasonu onlardaydık hava güzel olunca kalamışa indik:))

hehe ben de ataşehirdeydim hazirandan beri kızıltoprakdayız biz de ,işyerim burda ve yollarda sürünmek istemediğim için eşim sağolsun kırmadı beni,taşındık benim de annem göztepe parkına yakın bu arada...biz senle mutlaka görüşürüz bi şekilde

slmlar güzel anne adayları,
herkes de herşey yolunda okuduğuma göre.
bende bulantı şikayetlerim gecti çok şükür ancak göğüslerimde cok agrı var.göğüslerimin yanları,ortası ve sırtım cok agrıo.sizde de var mı bu agrılar?
hep uyku modundaym bii de.bugün ilk defa cok kötü oldum.acayip çarpıntım vardı ve elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum,nefesim kesildi,sonra terledim ve gecti.
sizlerde de cok carpıntı oluyor mu? bende cok var

CANIM GECEN HAFTA 13. HAFTALIKKEN BÜYÜK İHTİMAL KIZ DEDİ....BU HAFTA 14. HAFTADA GİTTİM KESİN DEDİ...

ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH ÖNCELİKLE SAĞLIKLI VE HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN...SONRADA GÖNLÜNÜZDE OLAN CİNSİYETİ

Canım çokkk üzüldüm, söyleyecek kelime bulamıyorum. Allah sana sabır versin, ümidini ve inancını hiç kaybetme, en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim.

amin canım Allah razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın

ya yine mi ya , canım allah sana sağlık sıhat versin bu acını unutturacak sağlıklı bir bebek nasip etsin ..sabırlar diliyorum

canım saol Allahım kimseye yaşatmasın .benimde tek dilegim o canı saglıklı hayırlı bir evlat.rabbim herkese nasip etsin.

Okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ama bil ki her şerde bir hayır vardır.Allah bütün kullarına şah damarından daha yakındır.Dualarım seninle..

canım aklıma geldikçe halen burnumun diregi sızlıyor aralardan bebegimin ultrason görüntüleri hamilellik kimligi çıkıyor.raabbim kimseye yaşatmasın.insaallahh bu yaşadıgım mutsuz günleri unutturacak saglıklı hayırlı bir evlat nasip eder kurban oldugum Allahım

canım Allah sabır versin..en kısa zamanda yeniden nasip etsin[/QUOTE]

canım Allah razıolsun hepinizden.dualarınız için saolun.aklınıza gelirsem gün içinde benim için dua ederseniz çok memenun olurumher gün bende ediyorum Allahım saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…