aynen ben de...elektrik direği gibi hissediyorum kendimi herkesi çarpıyorum kendim de zıplıyorumcanım o bende de var.süreklide olur.bir ara çıplak ayakla toprağa bs sonra rahat edersin.benim kızmın battaniyesi var pembe ışık kapalı olunca onu ne zaman ellesem yeşil yeşil ışık saçıyor bide çatır çatır sesler.ne yi ellersem aynısı oluyor.sonra geçiyor:)
kilo mu ???sanırım rekor bende...6 kilo aldım..hehe olur mu olur:)
14.haftaya girmek üzereyim 2,5 kilo aldımsonum nolcek acaba :18:
arkadaşlaer benim cinsiyetine bugün dr. tekrar baktı..kesin kız dedi...:79::89: :92:
Kızlar ben süt içemiyorummmmmm
Adını bile duymak istemiyorum, napıcamm yaaa
maşallah canım insallah iştahın hep boyle guzel olur.
bu arrada ayva dedınde aklıma geldı bak:) ayva yıyenlerın bebelerı gamzelı olurmus. :)))
bende nefes almadan içiyorum ardından daha tadını almadan meyve suyu içiyorum rahat oluyor
arkadaşlaer benim cinsiyetine bugün dr. tekrar baktı..kesin kız dedi...:79::89: :92:
canım benimde 0.8 çıktı çok iyi dedi..bende bukadar düşük olmasıda kötü olabilirmi dedim..hayır nekadar düşük olursa okadar iyi dedi..çok şükür kan değerlerimde iyi çıktı..korkmana gerek yok canım..ben dr.uma güveniyorum..o çok iyi dedi...sende rahat ol..
hehe güzel taktikmiş...mideni bulandırmıyorsa ne güzel....ben de nesquick felan takılmaya çalıştım..doktorum içebilirsin öyle didi ama 2-3.temem de 4de tıkandımiçemiyorum yaaa
tekrar tebrik ederim canım...sağlıkla,sıhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım...2 haftaya benim de kontrolüm var...artık benimkinin cinsiyeti de belli olur herhalde:18:
ayyyyyy ne güsel olurdu ya...sen nerede oturuyorsun canım??? Ben Kızıltoprakdayım...Kimbilir bir başka gezide buluşuruz belki
inşallah canım :))
ben ataşehirde oturuyorum kayınmvalidemler göztepe özgürlük parkının ordalar. haftasonu onlardaydık hava güzel olunca kalamışa indik:))
iyi akşamlar kızlar
bnmde mide ulantılarım hala devam ediyo
sağolsun annem herşeyi yapıyo
ne buzdolabını açabiliyorum nede bulaşık mak.ı hatta çamaşır deterjanı bile midemi bulandırıyo
göbek konuşulmuş bnmde çıktı ama bebekten olacağını pek sanmıyorum
çünkü henüz daha çok küçük ve aşağıda elevit genelde gaz yapıyo
ben daha kilo almadım hatta 1.5 kilo verdim
peynirimi yumurtamı gayet güzel yiyorum ama hiç süt içemiyorum
yumurtayı un ve sütle karıştırıp yumurtayıda döküp
omlet şeklinde yapın kokmuyo
gelişimci sen kaç haftalık hamilesin belli oldu
bende 12 haftalıkken gidicm belkide bnmkide belli olur
Canım çokkk üzüldüm, söyleyecek kelime bulamıyorum. Allah sana sabır versin, ümidini ve inancını hiç kaybetme, en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim.
ya yine mi ya, canım allah sana sağlık sıhat versin bu acını unutturacak sağlıklı bir bebek nasip etsin ..sabırlar diliyorum
Okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ama bil ki her şerde bir hayır vardır.Allah bütün kullarına şah damarından daha yakındır.Dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?