2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel nazar değmesin çok sevindim
bennde haftaya gidiyorum teste inşallah bende güzel haberlerle gelirim aranıza

gunaydin kizlarr

dun aksamdan beri burnum kaniyor

hamilelikte olurmus diye okudum.

masallah hamilelikte olur denen ne varsa da ben de oluyor (Allah'im beterinden korusun da yine )

bir de reflu benzeri yakinmalar basladi bende 10 gundur.

sizde de varmi.

yediklerim sanki bogazimda dizili devamli,,
geri agzima geliyor,
devamli bi gegirme gereksinimi (afedersiniz) ve de agiza aci su gelmesi var
bisey yedikten sonra da yatamiyorum, yatarsam tum yediklerim geri agzima geliyor

:-((

bu da olurmus hamilelikte

pufffff:18:

evet canım bende de oluyor aynı şey. yemekten sonra belli bi süre dik oturmak lazımmış

canım o dedikerinin hepsi bende de vardı doktoruma söyledim bana gaviscon şurup yazdı şimdi çok rahatım :)

çok şükür bende hiçbir problem olmadı şimdiye kadar. Ne bulantı, ne kusma. Sadece bu iki haftadır akıntılarım çoğalmaya başladı. Belki mantar olmuş olabilirim. Haftaya kontrolüm var dr. konuşacağım.

maşallah de kendine nazar değdiricen şekercim

Ya bende de oluyor. Yemek yemek istemiyorum resmen. Midem uzun süre sindiremiyor sanki. Hararet çöküyor. Boğazımdan geri geliyor yediklerim:26:

selam arkadaşlar 2009 ağustos annesi olarak bir bakmak istedim. taptaze hisler içimi ısıttı. çok keyifli hamilelikte doğumda dünyalar güzeli bebekleri kucağa almakta. fırsatım olursa ara ara takip etmek istiyorum sizleri. eğer sıkıntı sorun sormak istediğiniz bişey olursa bana da yazabilirsiniz topiğimize de.

beslenmeden bahsedilmiş son sayfalarda, özellikle et ağırlıklı beslenmeye calışın arkadaşlar. malum ülkemizde demir eksikliği bebeklerde en çok karşılaşılan sorun. hamilelikte ne kadar yediklerinize dikkat ederseniz bebek içinde doğum sonrası sizin içinde oldukça önemlli

Bu mide olayi bende de var hergun degil ama dr a sordum hormonlarin etkisi yada yediklerinden olabilirmis banada renie duo diye bi surup verdi dun denedim iyi geldi valla tavsiye ederim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…