ooooooooo ilk sayfamız renklenmeye başlamışpembişler..mavişler......oh oh
ya biraz hamileliği hastalık gibi görmeyelim diye böyle yapıyorlar tadını çıkarmana bak sen boşverrr :)))dr bana hiç vitamin falan vermedi martta ikili test yapılacak sanırım çok acemiyim dr ne soracağımı bile bilmiyorum.bana kendini kasma hamileyim diye eskiden nasılsa öyle devam et dedi çok mu rahat bi dr.seçtim acaba
ben sabah 1 bardaktan az süt içip ara öğünde 5 badem yiyorum :)Bravo sana düzenli ve dengeli besleniyorsun canım. Ben et ve balıktan tiksindim özellikle balık yiyemiyorum( doktorum da ceviz badem ye dedi. Süt içmeye çalışıyorum en azından günde 1 bardak içiyorum.
bu dr a gitmeyi bir daha düşün canım evet röntgen ışınlarının zararlı olmadığını söylüyorlar ama olsun ben dedektörlü kapılardan bile geçmemeye çalışıyorumgeçen hafta kan sayımı yaptık dr. götürdüm kan değerin düşük ama önemli değil dedi gene bişey vermedi :) bilmiyorum ya dr.güvenmek zor hepsi farklı şeyler öneriyo.ilk öğrendiğimde araştırmaya gittim adam beni röntgene yolladı ya hamile kadın röntgene yollanırmı bilmiyorum artık
merhaba kızlar.. ben de yeni geldim 4 ağustos İnşallah doğum...
2 li test yapmadı benim doktorum daha doğrusu yapamadı bebek durmadı düzgün o da 4 lü test yaparız dedi. dün kan verdim pzt salı çıkacak sonuçlar..
oğluşum olacak benim..
perşembe gecesi malesef kanamam oldu ama çok korktum. plesenta previa var yani bebeğin eşi rahim ağzında.
geçen hafta su geliyo diye korkmuştum dr da suya bakmak için alttan muayene etti ben de adam doçent amerikada okumuş o sebeple güveniyorum tamam dedim. ertesi gün kanamam oldu dr ondan diil dese de ben korktum bidaha tövbe
bana dua edin kızlar da plasenta çıksın yukarı...
2 akşam önce işten döndüm uzandım hemen. elimi karnıma koydum sanki bişi kıpırdadı. karnımda bi yer taş gibi. annem bebek orda diyo. tam orda bişi hissettim.. bi de dün gece içimde bişi kaydı sanki. ben de acaba atıyo muyum diyorum :)
ayy evet bahar gelsede güzel güzel meyve sebze yesek karpuz erik çilek kiraz kışın meyve olarak bi portakal yeniyo :) ama yaz meyveleri bibaşka oluyo :)) olsada yesek ...
canım sen bilirsin ama doç moç başka bir dr u daha dene yine bu doça devam edersin aman dikkat et koru kendini
ayrıca herkesin sıkıntısı kendine göredir ben çok dertliyim deme kendine üzme cicim kendini hiç su akar yatagını bulur :))
aaaa ben zaten bunlara aserdim ama kış günü hormonlusunu yemek istemediğimden baharı yazı bekliyorum yemek için yazmayın böyle yaaa canım çekiyo(((
Kızlar günaydınn,
ikili test sonucum çıktı. Yorumlarmısınız lütfen?
Gebelik yası : 12 H 2 G
Anne yası (Beklenen dogum tarihinde) : 29
1.Trimester Ultrason Bulguları
CRL(mm) : 56,5
NT(mm) : 1,3
NT (MoM) : 0,87
Serum Biyokimya Degerleri
Örnek Alma Tarihi : 12/02/2011
T-hCG(IU/mL) : 96,7
PAPP-A (ng/mL) : 1422
T-hCG(MoM) : 1,07
PAPP-A(MoM) : 1,52
Trizomi 21 Trizomi 18
Temel Risk 1:1080 1:8534
Hesaplanan* 1:30300 1:99000
canım sorun yok rahat ol ... bu arada cinsiyet belli mi ?
Canım söylemedi doktorum. Haftaya tekrar kontrolüm var, o zaman söyler umarım...
hayırlısı olsun canım haftaya benim de kontrolüm var bakalım hayırlısı olun hepimiz için
Canım sen ikili test için mi gidiyorsun?
Elevit aynen o dediklerini yapıyor. Korkmana gerek yok...
canım ben yaptırdım sonucumu da aldım maaşallah iyi
yok canım belli değilİyi o zaman canım. Çok şükür benimde iyi... Cinsiyeti öğrendin mi sen?
Günaydın kızlar, dün test sonuçlarım belli oldu allaha şükür sorun yokmuş. yaş riski biraz düşük çıktı ama diğerleri iyi olduğu için sorun yok dedi doktorum. Darısı sonuçlarını bekleyen güzel annelere...
kızlar geçen haftadan beri kan hapı ve elevit kullanıyorum afedersiniz dışkım simsiyah ama okudum normalmiş. sonra 2 gündür çok su içmeme rağmen idrarım da koyulaştı ve ilaç kokusu alıyorum acaba bunlardan mı? aynı şeyi yaşayan var mı?
elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?