2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya biraz hamileliği hastalık gibi görmeyelim diye böyle yapıyorlar tadını çıkarmana bak sen boşverrr :)))
Bravo sana düzenli ve dengeli besleniyorsun canım. Ben et ve balıktan tiksindim özellikle balık yiyemiyorum ( doktorum da ceviz badem ye dedi. Süt içmeye çalışıyorum en azından günde 1 bardak içiyorum.
ben sabah 1 bardaktan az süt içip ara öğünde 5 badem yiyorum :)
bu dr a gitmeyi bir daha düşün canım evet röntgen ışınlarının zararlı olmadığını söylüyorlar ama olsun ben dedektörlü kapılardan bile geçmemeye çalışıyorum

canım sen bilirsin ama doç moç başka bir dr u daha dene yine bu doça devam edersin aman dikkat et koru kendini
ayrıca herkesin sıkıntısı kendine göredir ben çok dertliyim deme kendine üzme cicim kendini hiç su akar yatagını bulur :))

ayy evet bahar gelsede güzel güzel meyve sebze yesek karpuz erik çilek kiraz kışın meyve olarak bi portakal yeniyo :) ama yaz meyveleri bibaşka oluyo :)) olsada yesek ...

aaaa ben zaten bunlara aserdim ama kış günü hormonlusunu yemek istemediğimden baharı yazı bekliyorum yemek için yazmayın böyle yaaa canım çekiyo (((

kuru fasulye yedim karnım çok hareketli.. bebek arada oynasa bile bunca gazda fark edemem heralde :)
2 haftadır baklagil yememiştim ondan annemden fasulye istedim.. ama malesef şimdi soda içmek zorunda kaldım... her güzelin bi kusuru var..

ben de önümüzdeki hafta zaten bi başka dr a daha görünücem aklımda. bi arkadaşımın eşi de plesenta previa dan çekmiş onun gittiği doktora gidicem.

kızlar beslenme konusunda bikaç şey paylaşıcam sizinle bir arkadaşım ikiz gebelik yaşadı düşük riski vardı 9 ay yattı spor yuruyuş hiç bişey yapamadı beslenmedede ikiz olduğundan destege ihtiyacı vardı sonra 6 . ayda seker çıktı bi o eksikti (!) neyse dru beslenme uzmanına yönlendirdi ilk 6 ayda 11 kilo son 3 ayda sıfır kilo aldı bebişleride ikizlere göre iyi doğdular ağırlık olarak 2600gibiydi kiloları yanılmıyorsam her neyse bende kilolu hamile kalınca aynı dr agittim beslenmem belli bir sınırda olsun diye öyle dediğiniz gibi deli gibi süt içmeye gerek yok sabah yarım çay brd. yeter dedi ama öğle ve akşamda muhakkak protein istiyor yoğurt ayran neyse bol salata yeşillik muhakkak ara öğün olsun diyor sabah ara öğünüm 1 pportakal 5 badem öğleden sonra 1dilim peynir ekmek
akşamda 1 ceviz bende fazla balık tüketemiyorum önceden yerdim hamilelikte yiyemiyorum şimdiye kadar 2 kez yemeye çalıştım kendimi zorladım çok fenaydı bundan dolayıda omega 3 ver drum bide varis sorunum var bira malum meslek rahatsızlığı annemde de var diyince bi genetik testi yaptırdı riskimi görmek istedi pahalı ama yaşam ve gebelik kalitem için gerekliymiş neyse yaptırdım allaha şükür gebelik dışında bana zararı olmayacak derecede kanla ilgili bişiler çıktı tıbbi olduklarından anlatmak zor:)) neyse bunun içinde koraspirin verdi
ben habire hap içiyorum gebe değilken ağzıma ilaç almazdım şimdi demir-elevit-omega3-coraspin 4çeşit hap içiyorum :))) ehuehuehu
şimdi diyceksiniz ki bu kadar ilaç zararlı değilmi valla arkadaşımda böyleydi önümde canlı örnek var bebişleri şimdi 2 yaşında gayet sağlıklılar beslenmeden alamadığımı haplarla takviye ediyoruz yani
:)))

arkadaşlar merhaba
bende beslenmeme dikkkat etmeye çalışıyorum, hergün 2-3tane ceviz,2-3 tane badem her öğlen bir kase yoğurt ve her akşam bir bardak süt içiyorum. et ile ilgili bir sorumun yok ama balık ve tavuk yiyemiyorum.. Ama vitaminler konusunda kafam biraz karışık, kullansam mı kullanmasam mı bilmiyorum

bu arada süt sizi rahatsız ediyorsa, gaz yapıyorsa laktozsuz sütler var onları teecih ederseniz gaz sorununuz kalmaz.

herkese tatlı rüyalar:80:

Kızlar günaydınn,
ikili test sonucum çıktı. Yorumlarmısınız lütfen?

Gebelik yası : 12 H 2 G
Anne yası (Beklenen dogum tarihinde) : 29

1.Trimester Ultrason Bulguları
CRL(mm) : 56,5
NT(mm) : 1,3
NT (MoM) : 0,87

Serum Biyokimya Degerleri
Örnek Alma Tarihi : 12/02/2011
T-hCG(IU/mL) : 96,7
PAPP-A (ng/mL) : 1422
T-hCG(MoM) : 1,07
PAPP-A(MoM) : 1,52

Trizomi 21 Trizomi 18
Temel Risk 1:1080 1:8534
Hesaplanan* 1:30300 1:99000

canım sorun yok rahat ol ... bu arada cinsiyet belli mi ?

kızlar geçen haftadan beri kan hapı ve elevit kullanıyorum afedersiniz dışkım simsiyah ama okudum normalmiş. sonra 2 gündür çok su içmeme rağmen idrarım da koyulaştı ve ilaç kokusu alıyorum acaba bunlardan mı? aynı şeyi yaşayan var mı?

Günaydın kızlar, dün test sonuçlarım belli oldu allaha şükür sorun yokmuş. yaş riski biraz düşük çıktı ama diğerleri iyi olduğu için sorun yok dedi doktorum. Darısı sonuçlarını bekleyen güzel annelere...

İyi o zaman canım. Çok şükür benimde iyi... Cinsiyeti öğrendin mi sen?
yok canım belli değil

canım maaşallah. bu arada yaşın kaçki?

aynen canım doktora sordum ilaçlardan:)bir sıkıntı yok yani

elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Ademel canım ikili test sonuçlarım normaldi 1 mart 3 lü test var cinsiyeti de belli olmadı gerçi iki hafta önce sordum acaba bu hafta gitsem mi diyorum çok merak etmeye başladım çünkü listeye yazabilir misin zahmet olmazsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…