cnm artik biraz zorla kendini.
kirmizi eti ben de hic yiyemiyodum esim zorla sevdirdi sagolsun,
sogansiz kofte yapti bana, hamburger ekmeginin icine koydu onu, yanina domates, salatalik tursusu,
ev yapimi hamburger oldu,
tavsiye ederim
bigun de iskenderciye goturdu, ustunde yogurt olunca anlamadim et oldugunu yiyebildim
bazen de kofte yapiyor
hic yemek yapmayi bilmezdi, koftey ogrendi simdi benim yuzumden))
maşşallahhh annesiiiikızlar ne kadar çok yazmışsınız yetişemiyorum okumaya bende bugün gittim doktora kuzucum kocaman olmuş 9 cm 100 gram:)))
arkadaşlar göbeğinize bi şey sürüyor musunuz. ben dalinin bebe yağını kullanıyorum duştan sonra
ben döner yemeye korkuyorum ya seni görünce cesaretlendim. toksoplazma testi yaptık biz 6,haftamda. ben hamile olduğumu bilmeden çiğköfte yemiştim de etli olanından . ondan beri dışarda et yemiyorum.
perşembe gecesi kanamadan sonra dr ayağa kalkma demişti, benim eşim de sabah bana bi kahvaltı hazırladı ki evlere şenlik. tepsiye kahvaltılık koymuş 3ü de peynir çeşidi. biri lor biri çökelek biri de beyaz peynir. bal yok mu canım diyom var yer misin diyo. elinden hiç gelmez. annemler başka ilde oturuyo gelene kadar mutfağı savaş alanına çavirmiş. annem gelince bi bakmış ki koca bi leğen çıkarmış bulaşık yıkamaya çalışıyo. utandı heralde mutfağın o halinden. tabi annem elinden aldı ama. öğrenecek yavaş yavaş. en azından uğraşıyo sağolsun. işten 3 kere geldi çayımı doldurdu geri gitti.
kayınvalidem erkek çocuklarını süs bitkisi gibi yetiştirmiş. tornavida nedir bilmez evde lamba patlasa elektrikçi çağırırız. evlendik evleneli eşim temizliğe yardım ediyo, kayınvalidemin içi gidiyo. bana söyleme diyo onun evi süpürdüğünü. o kıymamış ama malesef birlikte bi evi paylaşıyoruz ikimiz de çalışıyoruz.. yapıcak,, kurtuluşu yok
ben döner yemeye korkuyorum ya seni görünce cesaretlendim. toksoplazma testi yaptık biz 6,haftamda. ben hamile olduğumu bilmeden çiğköfte yemiştim de etli olanından . ondan beri dışarda et yemiyorum.
perşembe gecesi kanamadan sonra dr ayağa kalkma demişti, benim eşim de sabah bana bi kahvaltı hazırladı ki evlere şenlik. tepsiye kahvaltılık koymuş 3ü de peynir çeşidi. biri lor biri çökelek biri de beyaz peynir. bal yok mu canım diyom var yer misin diyo. elinden hiç gelmez. annemler başka ilde oturuyo gelene kadar mutfağı savaş alanına çavirmiş. annem gelince bi bakmış ki koca bi leğen çıkarmış bulaşık yıkamaya çalışıyo. utandı heralde mutfağın o halinden. tabi annem elinden aldı ama. öğrenecek yavaş yavaş. en azından uğraşıyo sağolsun. işten 3 kere geldi çayımı doldurdu geri gitti.
kayınvalidem erkek çocuklarını süs bitkisi gibi yetiştirmiş. tornavida nedir bilmez evde lamba patlasa elektrikçi çağırırız. evlendik evleneli eşim temizliğe yardım ediyo, kayınvalidemin içi gidiyo. bana söyleme diyo onun evi süpürdüğünü. o kıymamış ama malesef birlikte bi evi paylaşıyoruz ikimiz de çalışıyoruz.. yapıcak,, kurtuluşu yok
ooo maşallah.canım iş yeri yakınmıki gidip gelebiliyor...ayrıca haklısın .sen nasıl ona maddi destek veriyorsan oda eve yardım etmeli.kayınvaliden tuhaf gelmesin...
ay canım eşin çok hoşmuş ya, 3 çeşit peynır vede başka bişe yok bir erkeği o halde görmek isterdım..bende balık ayıklayamam eşim ayıklar kayınvalidemde ben burdan ayılanmş yollayayım diyor.eşime kıyamıyo acaba ben ayıklasamda dermiydi
benim esim kendisi bel fitigi olmasina ve supurge yapmasi beline iyi gelmemesine ragmen bana hic ev supurtmuyor sagolsun..
mesaisi olmadigi evde oldugu muddetce de bana yardim eder.
masayi hazirlamaya, kaldirmaya yardim eder
bulasik mak.ni birlikte bosaltiriz
cmasirlari birlikte katlariz
yani ne is varsa yapilacak birlikte yapariz biz
sağolsun benim eşimde öyle.hatta benim eşimin bacağı alçıya alındı.evi ikimizde süpüremiyoruz..eşim yere oturdu zavallım yerde sürüne sürüne gırgır yaptı.......
ayrıca bebeğinin hareketlerini hissedeniniz var mı? ben sanki arada bir bişi hissediyom ama emin olamıyorum
hehe benim eşim de öyle ya...vallaha korkuyordum hamile kalmadan önce ama temizliği vallaha benden iyi yapar hale geldi...benim esim kendisi bel fitigi olmasina ve supurge yapmasi beline iyi gelmemesine ragmen bana hic ev supurtmuyor sagolsun..
Günaydın arkadaşım ben anadolu yakasındayım koşuyolu medipol gürkan zorluya gidiyorum ama medipoldeki tüm kadın doğum doktorlarına güveniyorum eşim rütbeli asker olduğu için birde GATAya gidiyorum oradaki doktorumda Murat Muhcu.. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
sen ayıklasan bana da ver biraz ayıklanmışlardan derdi :)
eşim bana yardım etttiğinde tabi yardım edecek çalılşıyosun sende diyor.ama ne bilim yinede içi gidiyordur gibi geliyor...
benim esim kendisi bel fitigi olmasina ve supurge yapmasi beline iyi gelmemesine ragmen bana hic ev supurtmuyor sagolsun..
kızlar, ikili test sonuçlarımı dün öğrendim çok şükür iyi. Dün doktorumun onayıyla saçlarımı organik boya ile boyattım enerjim bir parça daha yükseldi.
Şu yorgunluk meselesi ile ilgili bir önerim olacak. Ben eskiden beri taşlarla ilgileniyorum. Her çeşit taşım var. Ametist, kuvars, zümrüt....vs. Hamilelik dönemimde aşırı yorgunuğum ve özellikle de dokunduğum metal cisimlerden çarpılmam ve insanları çarpmam nedeni ile enerjimi hangi taşın dengeleyeceğini deneyerek gördüm. Her taşın faydası olmakla birlikte kristal kuvars kesinlikle bana çok iyi geldi. Enerjiyi yükseltiyor, işe motivasyonum belirgin oranda arttı, sürekli takıyorum artık. Tavsiye ediyorum.
kızlar hamd olsun benim de 2li testim çok iyi çıktı çok şükür rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
geçen hafta kan sayımı yaptık dr. götürdüm kan değerin düşük ama önemli değil dedi gene bişey vermedi :) bilmiyorum ya dr.güvenmek zor hepsi farklı şeyler öneriyo.ilk öğrendiğimde araştırmaya gittim adam beni röntgene yolladı ya hamile kadın röntgene yollanırmı bilmiyorum artık
merhaba kızlar.. ben de yeni geldim 4 ağustos İnşallah doğum...
2 li test yapmadı benim doktorum daha doğrusu yapamadı bebek durmadı düzgün o da 4 lü test yaparız dedi. dün kan verdim pzt salı çıkacak sonuçlar..
oğluşum olacak benim..
perşembe gecesi malesef kanamam oldu ama çok korktum. plesenta previa var yani bebeğin eşi rahim ağzında.
geçen hafta su geliyo diye korkmuştum dr da suya bakmak için alttan muayene etti ben de adam doçent amerikada okumuş o sebeple güveniyorum tamam dedim. ertesi gün kanamam oldu dr ondan diil dese de ben korktum bidaha tövbe
bana dua edin kızlar da plasenta çıksın yukarı...
Kızlar aranızda aşeren var mı hiç bilmiyorum ama eğer kavun çilek arayıpta bulamayan olursa
(bir arkd.yazmıştı) kavunlu çilekli sakızlar var ya onlardan atın ağzınıza o da kesermiş bir nebze
kızlar ne kadar çok yazmışsınız yetişemiyorum okumaya bende bugün gittim doktora kuzucum kocaman olmuş 9 cm 100 gram:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?