sakın öyle düşünme o hafta yaklaşıyor falan diye hayatta hersey öyle olsaydı yaşamanın anlamı olmazdı değilmi merak etme hiç bişey olmayacaktır sen bir sınavı atlattın zaten artık tecrübelerin var ve daha dikkatlisin pimpiriklenme :)kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
evet berbattı bence keske bilseydim gitmezdim otopark kabustu eşim kapıda indirdi ben girdim sadece 10 hall da dolandım yarım saat sonra geldi ancak park bulmuş bu arada 2 guvenlike bağırmış içerisi çok kalabalık genelde toptan satışlar falan vardı zaten hiç bi işe yaramadı benim içinbende cuma günü gittim fuara.dedigin gii genelde hep textil ve oyuncakcılar var.gitmeye değmezmis.cok yoruldum kaç saat gezdim sadece battaniye ve emzik aldm kuzuma.ama illaki gidilmesi gereken bi fuar değil söliyim şimdiden gtmek isteyenlere.
annelik akademisi dr. sabiha paktuna :) ben okuyorum fena değil :)guzel seyler öğreniyorum aaaa diyorum yani kısacası :))kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:
canım çok geçmiş olsun yatmak evet cok sıkıcı bende tatilde gripten 5 gün yatmıştım sıkıcı ama kendini oyala ne bilim kitap,tv internet anne bebek kitapları hem okuduklarını bizimle paylaşırsın bizde öğreniriz :) tadını çıkar su dinlenme anlarının bu arada rüyamda benimde çok az kanamam olmustu insan etkileniyor :)herkese iyi dilekleri için teşekkürler...cumadan beri hiç kalkmıyorum...sadece tuvalet ihtiyacı için...yemeğimi bile eşim hazırlayıp önüme getiriyor...Allaha şükür kanamam durdu ama doktorum dinlen dedi..ilacımı alıp yatıyorum sürekli...ama hiç kalkmadan yatmak benim gibi hareketli bir hayatı olan insan için çok zor ama herşey kızımmızzzzzzzz için...
salı günü gidicem doktora tekrar...rapor alıp bu haftayı yatarak geçireceğim ...herkese kolaylıklar...sevgiler
bu arada daha önce kanaması olan arkadaşlar...tedavi süreciniz ve kanamanızın bitmesi kaç günde oldu acaba?
merhabalar:)bende ağustos annesiyim benide alırmısınız aranıza:)
nerdeydi bende böyle eğitimlere katılmak istiyorumahh ahh nerde canım iş yerindeyiz...
cumartesi mustelanın düzenlediği bebeğim olacak seminerine katıldım
ayşe öner eğitimi idi çok güzeldi çok önemli bilgiler edindim
eğer fırsatınız olursa tavsiye ederim
günaydın kızlar aranızda benle aynı haftalarda olupta bebegın hareketlerını hısseden varmı?
kızlar sakın çiğ köfte ıyı pışmemeıs et salam sosıs sucuk yemeyın yesıllıklerı ve sebzelerı ıyce yıkayın toxoplasma mıkrabuna karsı benımkı yuksek cıktı bı haftadır neler cekıyodum dr bebegın sakat olabılır dedı sonra test yapıldı allahtan gebelıkten once gecırmısım sızde coook dıkkat edın kanaması olan arkadaslarada gecmıs olsun... kızlar bebegın hareketlerını hısseden varmı cvp lutfen
kızlar ya bu kitaplardan birini alınca diğerimi hediye yoksa herhangi biri hediyemi sadece 5 lira ödediniz değilmi.benim kafama takıldı birini alıp diğerini hediye etmesinler.durduk yere niye hediye versinler kitabı :)) formu doldurdum cvp bekliyorum
bir kitap seciyorsun o geliyor ya bebegim yada hamilelik kitabı 5 tl de kargoya ödüyorsun
hiç bu aralar karnımı takip etmiyorum o yuzden farkında değilim bu aralar hamile değilmişim gibi hissediyorum bel agrım ve biraz karnım dışında :))
kızlar benim bikere çok az bi damla kan gelmişti.dr.normal dedi bazen bebek yerleşirken damarlar çarpabilirmiş dedi ondan oluyo progestan hapı verdi ama çok etkilendim artık her wc.de bişeymi olacak diye korkuorum bide bu yazdıklarınızı okuyunca panik oluyorum:26:
ewet benim korkulacak düzeyde değildi ama insan suçluluk hisediyo ogün topuklu giymiştim benim yüzümden oldu daha şimdiden koruyamadım diye düşünmüştüm vijdan yaptım yani.İŞALH Bİ DAHA OLMAZ.AHH ANNELİK NE BÜYÜLÜ Bİ DUYGUSUN SEN..Geçmiş olsun....sanırım bu süreçte en çok kendi kendimize yardım edebiliriz...Sakin olup olumlu düşünmeye çalışalımm...sonuçta bebeklerimiz için en mantıklısı da bu olacak...Çünkü minikler annelerinin her ruh halinden etkilenen hassas bir yapıdalar...
Geçmiş olsun....sanırım bu süreçte en çok kendi kendimize yardım edebiliriz...Sakin olup olumlu düşünmeye çalışalımm...sonuçta bebeklerimiz için en mantıklısı da bu olacak...Çünkü minikler annelerinin her ruh halinden etkilenen hassas bir yapıdalar...
(( bende bu yüzden çok suçluluk hissediyorum işte. stress yapmiyim diyorum ama yaşanmış şeyler gündüz sakinsemde gece kabus olarak giriyor rüyalarıma. uyanınca bisürede toparlanamıyorum. nasıl geçicek bilmiyorum.
ewet benim korkulacak düzeyde değildi ama insan suçluluk hisediyo ogün topuklu giymiştim benim yüzümden oldu daha şimdiden koruyamadım diye düşünmüştüm vijdan yaptım yani.İŞALH Bİ DAHA OLMAZ.AHH ANNELİK NE BÜYÜLÜ Bİ DUYGUSUN SEN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?