2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum Allahın izniyle bişiy olmaz umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı...

Bu arada bende ikili testimi yaptırmıştım geçen hafta kan sonuçalarımıda aldım cumartesi doktora gösterdim şükür herşey yolunda 3'lü teste gerek yok 1 ay sonra görüşelim dedi....

sakın öyle düşünme o hafta yaklaşıyor falan diye hayatta hersey öyle olsaydı yaşamanın anlamı olmazdı değilmi merak etme hiç bişey olmayacaktır sen bir sınavı atlattın zaten artık tecrübelerin var ve daha dikkatlisin pimpiriklenme :)
evet berbattı bence keske bilseydim gitmezdim otopark kabustu eşim kapıda indirdi ben girdim sadece 10 hall da dolandım yarım saat sonra geldi ancak park bulmuş bu arada 2 guvenlike bağırmış içerisi çok kalabalık genelde toptan satışlar falan vardı zaten hiç bi işe yaramadı benim için
kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:
annelik akademisi dr. sabiha paktuna :) ben okuyorum fena değil :)guzel seyler öğreniyorum aaaa diyorum yani kısacası :))
canım çok geçmiş olsun yatmak evet cok sıkıcı bende tatilde gripten 5 gün yatmıştım sıkıcı ama kendini oyala ne bilim kitap,tv internet anne bebek kitapları hem okuduklarını bizimle paylaşırsın bizde öğreniriz :) tadını çıkar su dinlenme anlarının bu arada rüyamda benimde çok az kanamam olmustu insan etkileniyor :)
merhabalar:)bende ağustos annesiyim benide alırmısınız aranıza:)

nerdeydi bende böyle eğitimlere katılmak istiyorum

kızlar bu tarz eğitim haberleri duyarsanız burdan haber verirseniz sevinirim :)

gunaydin arkadaslar

kanamasi olan arkadaslara cok cok gecmis olsun
Allah'a sukur bebisleriniz iyiymis.
kanama da dıuzelir umarim

kızlar ya bu kitaplardan birini alınca diğerimi hediye yoksa herhangi biri hediyemi sadece 5 lira ödediniz değilmi.benim kafama takıldı birini alıp diğerini hediye etmesinler.durduk yere niye hediye versinler kitabı :)) formu doldurdum cvp bekliyorum

kızlar sakın çiğ köfte ıyı pışmemeıs et salam sosıs sucuk yemeyın yesıllıklerı ve sebzelerı ıyce yıkayın toxoplasma mıkrabuna karsı benımkı yuksek cıktı bı haftadır neler cekıyodum dr bebegın sakat olabılır dedı sonra test yapıldı allahtan gebelıkten once gecırmısım sızde coook dıkkat edın kanaması olan arkadaslarada gecmıs olsun... kızlar bebegın hareketlerını hısseden varmı cvp lutfen

günaydın kızlar aranızda benle aynı haftalarda olupta bebegın hareketlerını hısseden varmı?

cnm ben2 gundur karnimda karincalanma gibi biseyler hissediyorum;
bilmiyorum bebegin hareketleri mi yoksa baska birsey mi?

ama doktorlara kalirsa 16. haftadan once hissedemezmisiz,
hatta ilk gebeligi olanlar 18-20. haftalarda hissedermis

??

bu hafta 14.haftamız.Geçen birkaç gün önce biraz kestirirken karnımda kıpırdanma tarzı birşeyler hissttim gibi ama emin değilim....4. ayda kıpırdanmalar başlıyor diye duymuştum.Bu arada etsiz çiğ köfteye dayanamayan biri olarak yiyorum arada...Acaba zararı olur mu?

kızlar benim bikere çok az bi damla kan gelmişti.dr.normal dedi bazen bebek yerleşirken damarlar çarpabilirmiş dedi ondan oluyo progestan hapı verdi ama çok etkilendim artık her wc.de bişeymi olacak diye korkuorum bide bu yazdıklarınızı okuyunca panik oluyorum :26:

bir kitap seciyorsun o geliyor ya bebegim yada hamilelik kitabı 5 tl de kargoya ödüyorsun

hiç bu aralar karnımı takip etmiyorum o yuzden farkında değilim bu aralar hamile değilmişim gibi hissediyorum bel agrım ve biraz karnım dışında :))

ne kitabı bu arkadaşlar?

Geçmiş olsun....sanırım bu süreçte en çok kendi kendimize yardım edebiliriz...Sakin olup olumlu düşünmeye çalışalımm...sonuçta bebeklerimiz için en mantıklısı da bu olacak...Çünkü minikler annelerinin her ruh halinden etkilenen hassas bir yapıdalar...

ewet benim korkulacak düzeyde değildi ama insan suçluluk hisediyo ogün topuklu giymiştim benim yüzümden oldu daha şimdiden koruyamadım diye düşünmüştüm vijdan yaptım yani.İŞALH Bİ DAHA OLMAZ.AHH ANNELİK NE BÜYÜLÜ Bİ DUYGUSUN SEN..

dr.uma bu hfta sordum..bebeğin hareketlerini nezman hissederim diye..20. haftada hissedilir..ama sen kilolu olduğun için 22. haftada hissedebilirisin dedi...

(( bende bu yüzden çok suçluluk hissediyorum işte. stress yapmiyim diyorum ama yaşanmış şeyler gündüz sakinsemde gece kabus olarak giriyor rüyalarıma. uyanınca bisürede toparlanamıyorum. nasıl geçicek bilmiyorum.

Evet hepimiz için zor...Belki sakin ol demek kolay...Bende yavaş yavaş sinir muhabbetlerine giriyorum.Dün gece yaşadığım gibi...Sonradan kendime geçip''Bebeğim boşver onlar sanki bizi çokmu düşünüyor...Uzanıp keyfimize bakalım'' demem yeterli geldi...Sabah güzelce uyandım...Amam hamilelik sürecindede kontrol edilemez sıkıntı ve depresifler yaşayacağız...İnşaallah o zamanlarıda kolayca atlatabiliriz...:97:

canim ben hep topuklu giyiyorum ise gelirken

sakincali mi ki topuklu giymek ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…