tşk efsung verdiğin bilgi için hamileyimmi isteyeyim acep :)
ne kitabı bu arkadaşlar?
Evet hepimiz için zor...Belki sakin ol demek kolay...Bende yavaş yavaş sinir muhabbetlerine giriyorum.Dün gece yaşadığım gibi...Sonradan kendime geçip''Bebeğim boşver onlar sanki bizi çokmu düşünüyor...Uzanıp keyfimize bakalım'' demem yeterli geldi...Sabah güzelce uyandım...Amam hamilelik sürecindede kontrol edilemez sıkıntı ve depresifler yaşayacağız...İnşaallah o zamanlarıda kolayca atlatabiliriz...:97:
yataktan selamlar kızlar:)
bütünleşmeye devam ediyorum yatakla...Allahım kimseyi yatağa bağlayan bir hastalık yaşatma..gerçekten çok zor...haftasonumuz stresle geçti ama bugün sanki daha bir rahatım...allaha şükür kanamam yinelemedi...yatıyorum işte...bebiş kitapları okuyup,nette dolanıyorum ve uyuyorum bol bol...
yarın sabaha randevu aldık doktorumuza...gelişmelerden haberdar ederim sizi...sevgiler:)
kitap ücretsiz sadece kargo ödüyoruz dr sabiha paktunanın kitabı ben hamileyim kitabını aldım :))
linki burda Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
temmuz annelerinden arina hazırlamış ondan alıntıdır işimize yarar dedim :)
Arina kullanıcısından alıntı
PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ
nivea ( her ürünün de var)
nivea baby-sensitive ıslak mendilleri
molfix ıslak mendilleri
uni baby ıslak mendilleri
johnson kremleri
bübchen bebek pisik kremi
chicco yüksek koruma pisik kremi
dalin ıslak mendilleri
dalin pisik kremleri
DALİN kids sampuan
fresh n soft ıslak mendilleri
AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)
huggies ıslak mendilleri
mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN
LOREAL SAMPUANDA
LOREAL DUS JELLERİNDEEEE
NİVEA EL KREMLERİ
DOVE KREMLER
LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM
NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE
NİVEA EL KREMLERİ
ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU
GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU
AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE
uniweps ıslak mendilleri
SGNAL DİS MACUNLARI
PARABEN İÇERMEYEN ÜRÜNLER LİSTESİ
SEBAMED HER ÜRÜNDE YOK
can bebe sampuan
chicco nemlendirici
chicco sampuan
chicco sabun
chicco bebeyağı
bübchen sampuan
bübchen yağ
İPEK ISLAK MENDİL DE YOK...
alverde, lavera, dr hauscke, weleda, terra naturi, babylove, babydream, alviana,organicare
hoşbulduk canım attım mesaj ama hemen eklenmiyor listeye herhaldecanım hoşgeldin..ademele özelden msj at..senide eklesin....
canım geçmiş olsun tekrar..benim akşam 10 gibi başladı sabaha karşı çok oldu mesela.tuvaletten kalkamıyodum hastanede.klozet doldu sanki bi yerim kesilmiş gibi..( sonra azaldı ben 4 gün hastanede yattım.ben akşamları 200 lük progestan kullanıyorum.benimde neden olduğu tam belli değil ama ayakta çok kalmıştım ben..inş bi daha yaşamayız..
:)) hoşgeldin canım...kaç haftalıksın..
:)13.haftadayım canım
sağol canım..adres için..send e dikkat et artık...ben resmen sosyal hayattan koptum...
sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza:)canım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu ilk 15 hafta hiç kalmadan yattım ve 120 tane iğne yemiştim sonrasında yavaş yavaş kalktım ama yine çok dikkat ettim
ikincide de kanamam oldu bunda da prognex iğne yedim 10 kutu yedim sonra ablam gerek görmedi kendi kendine kesildi şükür Rabbim bidaha yaşatmasın bilirim o psikolojiyi ama moral çok önemli hep iyi düşün
hoş geldin aramıza canım sağlıkla al bebeğini kucağına
slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
Kizlar cok gecmis olsun canlarim yaa ne korkuyor dimi insan ama herkesin dedigi gibi moraliniO yiksek tutun sanki kanmaniz yok ama kendinize dinlenme odulu vermissiniz gibi dusunun cioooook gecmis olsun tekrar ...yataktan selamlar kızlar:)
bütünleşmeye devam ediyorum yatakla...Allahım kimseyi yatağa bağlayan bir hastalık yaşatma..gerçekten çok zor...haftasonumuz stresle geçti ama bugün sanki daha bir rahatım...allaha şükür kanamam yinelemedi...yatıyorum işte...bebiş kitapları okuyup,nette dolanıyorum ve uyuyorum bol bol...
yarın sabaha randevu aldık doktorumuza...gelişmelerden haberdar ederim sizi...sevgiler:)
Hadi hayirli olsun canim 1 haftaya gelir simdiden iyi okumalarbende hediye formunu doldurup sipariş ettim kitabı:))
kızlarr bişey sorucam karın bölgenize çatlak oluşmaması için kullandığınız bişey varmı
kızlarr bişey sorucam karın bölgenize çatlak oluşmaması için kullandığınız bişey varmı
Slm kızlar
bnmde kananam oldu fakat prog.tanı kullanınca geçti çok şükür dr.um bıraktırdı
cinsiyetini daha öğrenemedim
bi dahaki aya kaldı
bebeğkleri hissetmemiz için bnm bildiğim 19.hafta
ama 2.ye hamileler bnm gibi daha erken hissedebilir
ben hala hissetmiyorum
ama sırtüstü yattığımda karnıma dokunuca yumru şeklinde elime geliyo
damlahakan35 ben ilk hamileliğimde mustelanın çatlak önleyicisini kullanmıştım
hiç çatlağım olmamıştı tavsiye ederim
kanaması olan herkese çok geçmiş olsun diyorum
ve stres yapmamınızı öneriyorum
stres bütün kötülüklerin başıdır unutmayın
allah hepimizin bebişine sağlık versin
kitap ücretsiz sadece kargo ödüyoruz dr sabiha paktunanın kitabı ben hamileyim kitabını aldım :))
linki burda Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
temmuz annelerinden arina hazırlamış ondan alıntıdır işimize yarar dedim :)
Arina kullanıcısından alıntı
PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ
nivea ( her ürünün de var)
nivea baby-sensitive ıslak mendilleri
molfix ıslak mendilleri
uni baby ıslak mendilleri
johnson kremleri
bübchen bebek pisik kremi
chicco yüksek koruma pisik kremi
dalin ıslak mendilleri
dalin pisik kremleri
DALİN kids sampuan
fresh n soft ıslak mendilleri
AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)
huggies ıslak mendilleri
mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN
LOREAL SAMPUANDA
LOREAL DUS JELLERİNDEEEE
NİVEA EL KREMLERİ
DOVE KREMLER
LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM
NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE
NİVEA EL KREMLERİ
ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU
GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU
AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE
uniweps ıslak mendilleri
SGNAL DİS MACUNLARI
PARABEN İÇERMEYEN ÜRÜNLER LİSTESİ
SEBAMED HER ÜRÜNDE YOK
can bebe sampuan
chicco nemlendirici
chicco sampuan
chicco sabun
chicco bebeyağı
bübchen sampuan
bübchen yağ
İPEK ISLAK MENDİL DE YOK...
alverde, lavera, dr hauscke, weleda, terra naturi, babylove, babydream, alviana,organicare
slm kızlarr
slm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?