2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tşk efsung verdiğin bilgi için hamileyimmi isteyeyim acep :)

ne kitabı bu arkadaşlar?

kitap ücretsiz sadece kargo ödüyoruz dr sabiha paktunanın kitabı ben hamileyim kitabını aldım :))

linki burda Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

temmuz annelerinden arina hazırlamış ondan alıntıdır işimize yarar dedim :)
Arina kullanıcısından alıntı
PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ

nivea ( her ürünün de var)

nivea baby-sensitive ıslak mendilleri

molfix ıslak mendilleri

uni baby ıslak mendilleri

johnson kremleri

bübchen bebek pisik kremi

chicco yüksek koruma pisik kremi

dalin ıslak mendilleri

dalin pisik kremleri

DALİN kids sampuan

fresh n soft ıslak mendilleri

AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)

huggies ıslak mendilleri

mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN

LOREAL SAMPUANDA

LOREAL DUS JELLERİNDEEEE

NİVEA EL KREMLERİ

DOVE KREMLER

LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM

NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE

NİVEA EL KREMLERİ

ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU

GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU

AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE

uniweps ıslak mendilleri

SGNAL DİS MACUNLARI

PARABEN İÇERMEYEN ÜRÜNLER LİSTESİ

SEBAMED HER ÜRÜNDE YOK

can bebe sampuan

chicco nemlendirici

chicco sampuan

chicco sabun

chicco bebeyağı

bübchen sampuan

bübchen yağ

İPEK ISLAK MENDİL DE YOK...

alverde, lavera, dr hauscke, weleda, terra naturi, babylove, babydream, alviana,organicare

yataktan selamlar kızlar:)
bütünleşmeye devam ediyorum yatakla...Allahım kimseyi yatağa bağlayan bir hastalık yaşatma..gerçekten çok zor...haftasonumuz stresle geçti ama bugün sanki daha bir rahatım...allaha şükür kanamam yinelemedi...yatıyorum işte...bebiş kitapları okuyup,nette dolanıyorum ve uyuyorum bol bol...
yarın sabaha randevu aldık doktorumuza...gelişmelerden haberdar ederim sizi...sevgiler:)

evet kesinlikle bide benim için extradan zor. acaba en çok hangi haftalarda bebekler etkileniyor bu stress sıkıntıdan? dilerim hepimiz rahatla geçiririz hamileliğimizi

sağlıklı haberlerini bekliyoruz jnm

ay kizlar zehirli ve toksik maddeler o kadar cok ki hayatimizda
hangi birine dikkat edicez yaa

ben nivea urunlerini cok severek kullaniyordum :-(((

canım hoşgeldin..ademele özelden msj at..senide eklesin....
hoşbulduk canım attım mesaj ama hemen eklenmiyor listeye herhalde

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza:)

kızlarr bişey sorucam karın bölgenize çatlak oluşmaması için kullandığınız bişey varmı

slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...

Slm kızlar
bnmde kananam oldu fakat prog.tanı kullanınca geçti çok şükür dr.um bıraktırdı
cinsiyetini daha öğrenemedim
bi dahaki aya kaldı

bebeğkleri hissetmemiz için bnm bildiğim 19.hafta
ama 2.ye hamileler bnm gibi daha erken hissedebilir
ben hala hissetmiyorum
ama sırtüstü yattığımda karnıma dokunuca yumru şeklinde elime geliyo

damlahakan35 ben ilk hamileliğimde mustelanın çatlak önleyicisini kullanmıştım
hiç çatlağım olmamıştı tavsiye ederim

kanaması olan herkese çok geçmiş olsun diyorum
ve stres yapmamınızı öneriyorum
stres bütün kötülüklerin başıdır unutmayın
allah hepimizin bebişine sağlık versin

ASIYE etsız çiğ köftenın zararı olmaz zaten mıkrop çiğ ette var rahatlıkla yıyebılırsın ama ıcınde et omadıgına emın olmalısın

çok geçmiş olsun cnm inş.tez znmda iyilşeirsin
bebişinde sağılıklıdır merak etme cnm

bu ay kız ayı sanırım herkeste kız çıkıyo
darısı başıma:)

Kizlar cok gecmis olsun canlarim yaa ne korkuyor dimi insan ama herkesin dedigi gibi moraliniO yiksek tutun sanki kanmaniz yok ama kendinize dinlenme odulu vermissiniz gibi dusunun cioooook gecmis olsun tekrar ...

bende hediye formunu doldurup sipariş ettim kitabı:))
Hadi hayirli olsun canim 1 haftaya gelir simdiden iyi okumalar
))

kizlar ben catlak kremi almistim ya,
doktoruma gosterdim ,
simdi kullanma 4. ayda basla dedi.

ne de olsa kozmetik ya, ben de bebege belki bi zarari olur diye kullanmiyorum simdiden

size de tavsiyem doktora sorarak baslamaniz

canım dr. banada dedi bebeğin hareketlerini 20. haftada hissedilir..ama sen kilolusun 22. haftada hissedebilirsin diye...ayrıca sanırım 14.-15. haftada karnında keseyi kist gibi hissediyormuşuz..ama hareketlerini değil tabi..

canım daha netten araştırmadım ama paraben ne? zaralı birşeymi?

Geçmiş olsun canım şükür allaha bebişinde sende iyisin gözün aydın kızın olacakmış
duarlarım seninle yekrar yaşamaman ve sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle

canım benim aynı benim hikayem günler bile aynı :) benimki 1 hafta önce oldu sadece. benim de aş önde yani plesanta previa... ben de yukarı çıkmasını bekliyorum. İnşallah çıkar. beim de annem geldi aynen seninki gibi onun da günlerdir canı çıktı.. ah bu anneler de olmasa napardık biz.. bizim rahatsızlıkta düşük olmuyo sadece şiddetli kanama yapıyo. ve de eğer yukarı çıkmazsa sezeryan :)

Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…