slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
bu arada 4 lü test sonucum çıktı.. 2li test oğlumun oynaklığından yapılamamıştı :)
şükür normal çıktı yani düşük risk :)
yok canım göztepe medical de idi bu sefer ki..şişlidemiydi canım?
sakın öyle düşünme o hafta yaklaşıyor falan diye hayatta hersey öyle olsaydı yaşamanın anlamı olmazdı değilmi merak etme hiç bişey olmayacaktır sen bir sınavı atlattın zaten artık tecrübelerin var ve daha dikkatlisin pimpiriklenme :)
evet berbattı bence keske bilseydim gitmezdim otopark kabustu eşim kapıda indirdi ben girdim sadece 10 hall da dolandım yarım saat sonra geldi ancak park bulmuş bu arada 2 guvenlike bağırmış içerisi çok kalabalık genelde toptan satışlar falan vardı zaten hiç bi işe yaramadı benim için
annelik akademisi dr. sabiha paktuna :) ben okuyorum fena değil :)guzel seyler öğreniyorum aaaa diyorum yani kısacası :))
canım çok geçmiş olsun yatmak evet cok sıkıcı bende tatilde gripten 5 gün yatmıştım sıkıcı ama kendini oyala ne bilim kitap,tv internet anne bebek kitapları hem okuduklarını bizimle paylaşırsın bizde öğreniriz :) tadını çıkar su dinlenme anlarının bu arada rüyamda benimde çok az kanamam olmustu insan etkileniyor :)
nerdeydi bende böyle eğitimlere katılmak istiyorum
kızlar bu tarz eğitim haberleri duyarsanız burdan haber verirseniz sevinirim :)
bu arada 4 lü test sonucum çıktı.. 2li test oğlumun oynaklığından yapılamamıştı :)
şükür normal çıktı yani düşük risk :)
yok canım göztepe medical de idi bu sefer ki..
canım ben genelde yazıyoırum ama uzuyor gidiyor topik farkedilmiyor
ilk semineri çok yazdım kimse farketmedi sanırım bu sefer kini de galiba ben yazmadım
unutuyorum çok unutkan oldum
ama tekrar başka yerde olur da haberim olursa kocaman butonlarla yazarım..
kitaba gelince ben bebeğim kitabını aldım..
yok canım göztepe medical de idi bu sefer ki..
canım ben genelde yazıyoırum ama uzuyor gidiyor topik farkedilmiyor
ilk semineri çok yazdım kimse farketmedi sanırım bu sefer kini de galiba ben yazmadım
unutuyorum çok unutkan oldum
ama tekrar başka yerde olur da haberim olursa kocaman butonlarla yazarım..
kitaba gelince ben bebeğim kitabını aldım..
çok şükür canım..ama 3lü yapmadan nezman dörtlüye geçtiniz
canim ben hep topuklu giyiyorum ise gelirken
sakincali mi ki topuklu giymek ???
kime dediysem 4 lü yapılıyo diye genelde neden 4 lü dediler.. eşim dr arkadaşını arayıp söylemiş neden 4 lü demiş o da.. ben de anlamadım ama 2 li yapılamayınca dr 4 lü yaparız daha ii sonuç verir demişti.
cnm ikili testte önce bebişin ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor
sonra kan veriyorsun 1 hft sonra da sonuçlar çıkıyor....
yok cnm korkma o amiyosentez karından iğne ile su alıyorlar
eğer bu testlerde olumsuz şeyler çıkarsa o yapılıyor yani % 100 sonucu sadece o test veriliyor
slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
Kizlar cok gecmis olsun canlarim yaa ne korkuyor dimi insan ama herkesin dedigi gibi moraliniO yiksek tutun sanki kanmaniz yok ama kendinize dinlenme odulu vermissiniz gibi dusunun cioooook gecmis olsun tekrar ...
))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?