2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada 4 lü test sonucum çıktı.. 2li test oğlumun oynaklığından yapılamamıştı :)
şükür normal çıktı yani düşük risk :)

Hadi hayirli olsun canim 1 haftaya gelir simdiden iyi okumalar
))[/QUOTE]

saol jnm. gelsin biran önce okuyalım:)) gerçi tek şansımız olduğu için ben bebeğim olan kitabı istedim. hamilelikte nede olsa internete girip ordanda bakıyoruz diye.

Canımmm dikkat et kendine. Seninle günlerimiz aynı, ordan takip ediyorum seni.İnşallah hiçbirşey olmayacak canım. Gönlünü ferah tut... Yat dinlen,ayağa kalkma hiç... Bebişinin kız olmasına çok sevindim. Bende inşallah cumartesi günü öğrenicem ve bende kız olmasını çok istiyorum

şişlidemiydi canım?
yok canım göztepe medical de idi bu sefer ki..
canım ben genelde yazıyoırum ama uzuyor gidiyor topik farkedilmiyor
ilk semineri çok yazdım kimse farketmedi sanırım bu sefer kini de galiba ben yazmadım
unutuyorum çok unutkan oldum
ama tekrar başka yerde olur da haberim olursa kocaman butonlarla yazarım..

kitaba gelince ben bebeğim kitabını aldım..

bana çok uzakmış...ama karşı yakada duyarsan bilgilendirrisen sevinirim...

tabi ki bilgilendiririm..
ayşe öner hanımın eğitim sitilini çok beğendim.
sıkmadan keyifle anlattı....
bilgili ve güler yüzlü bir kadın
sanırım kendi kursları da var..benim katıldığım seminer ücretsizdi..
bundan sonra duyar duymaz bilgi veririm canım

evet haber verirsen bende çok sevinirim. bende katılmak istiyorum bu seminerlere.

canim ben hep topuklu giyiyorum ise gelirken

sakincali mi ki topuklu giymek ???

bende daha ilk aylar diye önemsemedim topuklu giydim bigün çok şiddetli belim ağrıdı ona bağladım dr.etkiler dedi düz taban ayakkabılar giyin ve dar kıyafetlerden kaçının dedi

Son düzenleme:

bu ikili test nasıl yapılıyo acba biraz bilgi veririmisiniz

cnm ikili testte önce bebişin ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor
sonra kan veriyorsun 1 hft sonra da sonuçlar çıkıyor....

ben ikili testi yaptırırken birsürüde kan tahlili yaptırdım. ama doktorum ikili testin kan sonucu yok burda dedi. birsürü test yaptırırken arada unutuldumu bilmiyorum. bu forumlarda internette okudum bu testlerin zaten yüzdeyüz doğruluk payıda yokmuş. ama yaptırıcam diğerlerinide bakalım başka sorarsa doktor.

bide ben bebek hareketlerini hissedenler nasıl birşey hissediyorlar ve kaçıncı hafta onu merak ediyorum. değişik birşeylker bende hissediyorum ama doğru şeymi bebekmi anlayamıyorum. zaten doktorumda hiç bilgi vermiyor burdaki ilgisiz değiştireceğim mutlaka.

cnm ikili testte önce bebişin ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor
sonra kan veriyorsun 1 hft sonra da sonuçlar çıkıyor....

göbeğe iğne yapılıyo dedi biri bu ikili test için ense kalınlığı için öff herkes korkutuyo beni:)

yok cnm korkma o amiyosentez karından iğne ile su alıyorlar
eğer bu testlerde olumsuz şeyler çıkarsa o yapılıyor yani % 100 sonucu sadece o test veriliyor

canım dualarım senle...benim kanama durdu ama yatıyorum sürekli...yarın sabah gidicem doktora...güzel haberlerle döneriz inşallah sen de ben de....tekrar geçmiş olsun

Kizlar cok gecmis olsun canlarim yaa ne korkuyor dimi insan ama herkesin dedigi gibi moraliniO yiksek tutun sanki kanmaniz yok ama kendinize dinlenme odulu vermissiniz gibi dusunun cioooook gecmis olsun tekrar ...

))

teşekkür ederim canımcım...Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…