ben ikili testi yaptırırken birsürüde kan tahlili yaptırdım. ama doktorum ikili testin kan sonucu yok burda dedi. birsürü test yaptırırken arada unutuldumu bilmiyorum. bu forumlarda internette okudum bu testlerin zaten yüzdeyüz doğruluk payıda yokmuş. ama yaptırıcam diğerlerinide bakalım başka sorarsa doktor.
bide ben bebek hareketlerini hissedenler nasıl birşey hissediyorlar ve kaçıncı hafta onu merak ediyorum. değişik birşeylker bende hissediyorum ama doğru şeymi bebekmi anlayamıyorum. zaten doktorumda hiç bilgi vermiyor burdaki ilgisiz değiştireceğim mutlaka.
cnm benim üzülme...
pıt pıt diye yavaş yavaş vurma şeklinde oluyor ilk başlarda gazla da karıştırabilirsin ama.....
tabi ki bilgilendiririm..
ayşe öner hanımın eğitim sitilini çok beğendim.
sıkmadan keyifle anlattı....
bilgili ve güler yüzlü bir kadın
sanırım kendi kursları da var..benim katıldığım seminer ücretsizdi..
bundan sonra duyar duymaz bilgi veririm canım
kime dediysem 4 lü yapılıyo diye genelde neden 4 lü dediler.. eşim dr arkadaşını arayıp söylemiş neden 4 lü demiş o da.. ben de anlamadım ama 2 li yapılamayınca dr 4 lü yaparız daha ii sonuç verir demişti.
ben birşey hissediyorum sancı gibi ama çok acı vermiyor. gaz sancısı değil ama idrar kesesinin küçülmesinden kaynaklanan bir sancıyla karıştırıyor olabilirim belki. zira daha ilk bebek için 15 inci 16. haftalarda duymak zor sanırım.
canım dr.a sordum 20. haftada hissediliyormuş....
kime dediysem 4 lü yapılıyo diye genelde neden 4 lü dediler.. eşim dr arkadaşını arayıp söylemiş neden 4 lü demiş o da.. ben de anlamadım ama 2 li yapılamayınca dr 4 lü yaparız daha ii sonuç verir demişti.
yeni katıldım aranıza hepinize merhaba demek istedim :)
ben şimdi internetten baktım 4 lü test yeni yapılmaya başlanmış ama daha geniş kapsamlı sonuç veriyormuş. iyi birşey yani iyiki yaptırmışsın. ama heryerde yok zannedersem nerde yaptırdın sen testi?
merhaba Anneler nasılsınız?
Y abenim dişim çok kötü ağırıyor apse yapmış herhalde bu akşam gidicem diş hekimine aynı problemi yaşayan oldu mu?
kızlar şu linkteki son yazıları okumanızı tavsiye ederim. belki daha erken ama normal doğumla ilgili çok pozitif şeyler var. korktuğum için nasıl bir sancı olduğunu sormuştum ordaki doğum yapanlara. öyle güzel anlatmışlarki. ilk defa bu kadar rahatladım. oldukça pozitif yazılar moral açısından okumanızı tavsiye ederim erkende olsa.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-sorunlar/419671-sezaryen-normal-dogum-2.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?