teşekkür ederim canım..okudum..gerçekten insanı rahatlatıyor..bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olcak?
bende yeni katıldım aranıza,hepinize merhaba,allahım izin verirse bende ağustos annesi olacağım,14 haftalık şimdi miniğim
herkese iyi dilekleri için teşekkürler...cumadan beri hiç kalkmıyorum...sadece tuvalet ihtiyacı için...yemeğimi bile eşim hazırlayıp önüme getiriyor...Allaha şükür kanamam durdu ama doktorum dinlen dedi..ilacımı alıp yatıyorum sürekli...ama hiç kalkmadan yatmak benim gibi hareketli bir hayatı olan insan için çok zor ama herşey kızımmızzzzzzzz için...
salı günü gidicem doktora tekrar...rapor alıp bu haftayı yatarak geçireceğim ...herkese kolaylıklar...sevgiler
bu arada daha önce kanaması olan arkadaşlar...tedavi süreciniz ve kanamanızın bitmesi kaç günde oldu acaba?
bende yeni katıldım aranıza,hepinize merhaba,allahım izin verirse bende ağustos annesi olacağım,14 haftalık şimdi miniğim
ben şimdi internetten baktım 4 lü test yeni yapılmaya başlanmış ama daha geniş kapsamlı sonuç veriyormuş. iyi birşey yani iyiki yaptırmışsın. ama heryerde yok zannedersem nerde yaptırdın sen testi?
ben bulunduğum ildeki özel hastaneye veriyorum kanı. onlar ankara düzen labaratuvarlarına gönderdiler. toksoplazma da böyle yapıldı. hem arayınca dr a gitmeden telde yorumluyo da uzmanları düzenin.
evet canım.dr şöyle dedi.kendine göre ayarla.hafta içi kullan mesela hafta sonu bırak dedi.sen ayarla dedi.1 hafta daha kullan bırak dedi.ama ben bırakamıyorum.hergün 200 lük progestan akşam eve gelince alıyorum..bitene kadar kullanayım artık...canım sen hala kullanıyormusun o ilacı??
sana da geçmiş olsun canım....uzun bir süre streslerde olacağım desene
peki sen ilacı falan bıraktın mı...herşey yoluna girdi dimi?? kanama sebebini açıkladı mı doktor??
benim kanamam perşembe gece 11.30 da başladı daha sonra kahverengi lekelenmeye döndü. pazar öğlen kesildi.
ben de paranoyak oldum. az bi ıslaklık farkersem aman Allahım kanama mı diyorum...
Allah bidaha hiçbirimize yaşatmaz İnşallah
akademi annelik
geçmiş olsunnn..bend e balıktan tiksindim..Herkese günaydınn kızlarrr..
Hippy çok çok geçmiş olsun canım Allahım korusun bebişlerimizi...İyi olacak herşey işallahh...
Bende cuma günü çok kötüydüm serum taktılar mide bulantısı ve kusmadan öldüm resmen.Bi gün öncesi balık yemiştim daha yiyeceğimi sanmıyorum zaten... midem kötüydü balıkta iyice bozdu midemi ayy hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüm...dikkatli olun dokunabiliyo balık bu aylarda...
Sizde bulantılar geçtimi ben çok çekiyorum yaa ne zaman geçecek bilmiyorum çokk mutsuzummm...
geçmiş olsun cnmslm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
bu arada 4 lü test sonucum çıktı.. 2li test oğlumun oynaklığından yapılamamıştı :)
şükür normal çıktı yani düşük risk :)
merhaba Anneler nasılsınız?
Y abenim dişim çok kötü ağırıyor apse yapmış herhalde bu akşam gidicem diş hekimine aynı problemi yaşayan oldu mu?
slm kızlarr
perşembe gününün gecesi kanamam olmuştu biliyosunuz pazar günü öğlene kadar kahverengiye dönmüştü,yatıyodum lavaboya diye kalktım ayağa kalkmamla gelmeye başladı çeşme gibi resmen hemen hastaneye gittik bebeğim şükürler olsun çok iyi görünüyodu dr bebeğin eşi rahim ağzına yakın o kanamaya sebep oluyo bebek büyüdükçe o yukarı çıkacak o zaman sorun olmaz dedi serumlar iğneler sonrası eve geldim.dr unda eşi 7 ay kanama geçirmiş...
bu arada bebeğim için %95 kız hberini aldık çok şükürler olsun içime hep kız doğmuştu ama eli ayağı düzgün olsunda.
ara ara parça şeklinde geliyo kanamam dr bunun içinde yatıyosun ya akacak olan kan akamıyo pıhtılaşıyo parça gibi düşüyo dedi
pozitif olmaya çalışıyorum yemeğe lavaboya kalkıyorum annem bende o sağolsun her işimi yapıyo..
şimdilik bu kadar kızlar dualarınıza benide eklerseniz sevinirim yarın dr kontrolüm var yine...
hoşgeldin... bir erkek daha :) genelde kızlar sanki çoğunlıkta ama benimki de erkek :)
günaydınnnnn
hoş geldin canm aramıza..
Günaydın güzel anneler ve adayları....
ben normal doğum yapan biri olarak öneriyorum sezeryan olmadığım için bilemiyorum inş.2.yi de normal yaparım...
yeni gelen anne adayları da hoşgelmişler hepimiz sağlıklı bir hamişlik geçiririz inş....
benim midem hala kötü ilkinde geçmişti şimdi gene başladı yemek filan zaten yapmıyorum offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?