2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım..okudum..gerçekten insanı rahatlatıyor..bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olcak?

evet değilmi bende çok merak ediyorum bizim hikayemiz nasıl olucak. aslında doğru nefes alıp doğumun safhalarını iyi bilirsen oldukça kolay olur gibime geliyor. çok fazlada kötü hikaye okumamak lazım. burdaki arkadaşlar çok bilinçli beni çok rahatlattı. hani genelde bilinçli doğuma gidip doğru nefes alanların daha az ağrısı oluyor okuduğum hikayelere baktığımda.

bende yeni katıldım aranıza,hepinize merhaba,allahım izin verirse bende ağustos annesi olacağım,14 haftalık şimdi miniğim

ÖNcelikle geçmiş olsun.. Allah kimseye göstermesin.. ben de yaşadım ve insanın neler yaşadığını hissettiğini biliyorum. kanamam olduğunda 10 haftalıktı bebeğim. yaklaşık 20 gün yattım. vajinal olarak Progestan kullandım ancak yan etkilerini o kadar şiddetli yaşadım ki hastaneye yatmak zorunda kaldım. 3 şişe serum verdiler. Dr.um madem progestan yan etki yaptı o zaman enjeksiyon şeklini kullanalım dedi. ve progineks diye yine progestan hormonu içeren iğne verdi. 10 gün iğne kullandım ama iğneler için bile eve birini getirdik. hiç bir şekilde dışarı çıkmadım. yemeğimi yatağımda yedim sadece tuvalet ihtiyacım için kalktım. İğneler bitince ve kanamam durunca kendimi iyi hissettim ve yavaş yavaş hareketlendim, ayağa kalktım artık derken kabus tekrar başladı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşadım...
sonuç olarak... kanama yaşayan arkadaşlara.. USG yöntemiyle rahminizde kanama alanları tamamen yokolmuş görününceye kadar kendinizi iyileşmiş sanmayın. benim düştüğüm hata buydu.
kanamalıyken banyonuzu ılık suyla ve 5 dk.yı geçirmeyecek şekilde ve mümkünse bir tabure üstüne oturararak yapın. ayakta banyo yapmayı ya da küvete uzanmayı dr.lar tavsiye etmiyor.
kanama sonrası iyileşme döneminde simsiyah ya da çamurumsu veya pıhtılaşmış kan parçacıkları gelebiliyor.. ben o löp löp düşen pıhtılaşmış parçaları gördüğümde çok korkmuştum... İnsanın aklına neler geliyor neler...
son olarak bence her hamile arkadaşın gebelik macerası ya da böylesi rahatsızlıklar kendisine özgü. Normal gidişatı ya da kanama gibi korkutucu rahatsızlıkları birbirimizle kıyaslamak çok da doğru gelmiyor bana. ama olası yaşanabilecekler ya da dikkat edilmesi gereken bazen gözden kaçırdığımız şeyleri farkettirmesi açısından tabiki paylaşılması taraftarıyım.
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin... Allah bizlere, içimizde taşıdığımız canları emanet etti diye düşünüyorum. Eminim ki Allah, bize emanet ettiği yavrularımız suretindeki kullarını bizden daha iyi gözetir ve korur.
bu arada bu cuma 3. lü tarama testim var. ikili testimde yaş riskim vardı, o yüzden 3.lü testimin sonucu çok önemli. Kızlar dularınıza talibim... kimin duası kimin için kabul olunur bilinmez derler ya.. hepimiz birbirimizin duacısı olalım... şüphesiz takdir Allah'ın... HErkese selamlar..

ben bulunduğum ildeki özel hastaneye veriyorum kanı. onlar ankara düzen labaratuvarlarına gönderdiler. toksoplazma da böyle yapıldı. hem arayınca dr a gitmeden telde yorumluyo da uzmanları düzenin.

Kizlar 13 hafta olcak bir iki haftadir..su gibi akintim oluyo..ped kullaniyorum..
sizdede akinti sikayeti varmi..?
ic camasirimda kurdugu anda beyaz oluyo...

evet canım.dr şöyle dedi.kendine göre ayarla.hafta içi kullan mesela hafta sonu bırak dedi.sen ayarla dedi.1 hafta daha kullan bırak dedi.ama ben bırakamıyorum.hergün 200 lük progestan akşam eve gelince alıyorum..bitene kadar kullanayım artık...

aynı bend e sen gibiyim.her ıslaklıkta koşa koşa lavaboya...

sipariş ettim canım..çok sağol :))

geçmiş olsunnn..bend e balıktan tiksindim..
geçmiş olsun cnm
bu arada 4 lü test sonucum çıktı.. 2li test oğlumun oynaklığından yapılamamıştı :)
şükür normal çıktı yani düşük risk :)

maşallahhh :))
merhaba Anneler nasılsınız?
Y abenim dişim çok kötü ağırıyor apse yapmış herhalde bu akşam gidicem diş hekimine aynı problemi yaşayan oldu mu?

diş değilde ön üst dişimin tam arkasında şişkinlik oldu.apse yanii..bişi yapmadım..tuzlu suyla bir kere gargara..hala azıcık var geçer heralde yakında...geçmiş olsunn
bende yeni katıldım aranıza,hepinize merhaba,allahım izin verirse bende ağustos annesi olacağım,14 haftalık şimdi miniğim

hoşgeldinnn :))

her zaman seninle
dr sana da muhtemelen cinsel ilişkiyi yasakladı.
yalnız sana diil sorum kızlar hepinize
ya çok aferdersiniz eşimle bu gece öpüştük de uzun zamandır da birlikte olmadığımızdan altım ıslandı hemen. acaba mesela böyle kaygan akıntı da rahimi kasıyo mudur. sonra korktum ben de malum rahimin kasılmaması lazım.
bi zararı var mıdır acaba ıslanmasının

Günaydın güzel anneler ve adayları....
ben normal doğum yapan biri olarak öneriyorum sezeryan olmadığım için bilemiyorum inş.2.yi de normal yaparım...
yeni gelen anne adayları da hoşgelmişler hepimiz sağlıklı bir hamişlik geçiririz inş....
benim midem hala kötü ilkinde geçmişti şimdi gene başladı yemek filan zaten yapmıyorum offfff

günaydın kızlar... yarın sabah randevum var çooook heyecanlıyım umarım herşey yolundadır. bu aralar karnım çok çıktı. sizde durumlar nasıl aslında uzun kişilerde kolay çıkmaz derler ama benim bu defa çıktı hemen. ayrıca mide bulantım çok dengesiz iyi derken bir anda çok kötü oluyor umarım tamamen biter bu hal. onun dışında fena sayılmaz uamrım hepiniz çok çok iyisinizdir. yarın umarım iyi haberlerle gelirim hepinize sağlıklı bir gün diliyorum...

günaydınnn,benim bulantılarda berbat,ne yemek yapabiliyorum ne de keyifle yemek yiyebiliyorum uyku halimde geçmedi hep uyumak istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…