2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım bişey olmaz ilişki bile zararlı değil ki ..ben de çok dikkatliyim ama yine de normal şekilde ilişkisine devam edenler dahi var.

canım benım hamılelığımı ılk oğrendığım gunden berı, rahımde kanama bolgesı vardı, hemde tam kesenın arkasında. ama kan dısarı cıkmadı hıc. dr zamanla rahım bunu emıp kapatacak dedı. o zaman hep ilişki yasaktı. ama 10. haftamda gıttığım kontrolde geçmıstı o kanama bolgesı ve serbest bırakıldı ılışkı. hiç bır şey olmadı allahın ıznıyle. hem rahım kasılmasıyla o ıslaklık cok farklı seyler. çok çok afedersın kasılmadan kasıtları orgazm. o olmadığı surece hıc bırsey olmaz allahın ıznıyle. ama yınede dr yasak koyduysa hıc rıske gırme derım ben. bebelerimiz allaha emanet. insallah hepımız sağlıkla kucağımıza alırız meleklerımızı :)

canım benımde yarın 3te randevüm, kalp atışını gördükten sonra ilk defa görücem çok özledim bebişimi ikili testim yapılacak en son ben kaldım sanırım

Son düzenleme:
canım benımde yarın 3te randevüm, kalp atışını gördükten sonra ilk defa görücem çok özledim bebişimi ikili testim yapılacak en son ben kaldım sanırım

yok bende mart 15 te yapılcak galiba.ya benim eylülde olabilir doğumum tam hatırlamıyorum regl tarihimi :)bende bi keseyi gördüm bikerede kalp atışını duydum mart 15e verdi bayağı uzak oldu ya 2 ay ses soluk yok bebişimden :))

he hee,

ben 80 liyim ve benim de ilk bebegimmm

yaşlarımızda sıkıntı yok genciz sonuçta ama 2.çocuk için soluklanamayacğz sanırım

benimde :) bence tam zamanı benim ark.çoğu bekar hala boşver

evet tabi kimine göre iyiyiz ama ne bileyim 2.çocuk için çok zamanımz yok gibi..35te yapsak 2.yi büyüt derken 40-50 olcas

ben de 83 lüyüm ilk bebeğim geçen sene 4 aylık kaybettim umarım bunu kucağıma alırım

canım içini rahat tutmaya çalış bebişin üzülmesin..anlıyoum senı zor bir durumm.bende geçen sene ağustosta kimyasal gebelk geçirdim ve allah kısmet ederse bu ağustosta yeni meleğimi kucağıma alacağm

ben çocukdelisiyim ama 2 yıl özelde çalıştığım için çok yoğundum cesaret edemedim sonrada rahatladım biraz dinleneyim dedim eğitim falan ancak napalım iş güç sahibi olanakadar 30 a geldik bizi bu hale düşürenler utansın bizde genç anne olmak isterdik.kuşak çatışması yaşamayız işalh :)

evet canım üniversite kpss,atama derken 1 yıl çalılşıp paramı yiyeym sonra evleneym derken bu yaşa geldk..şimdi 25 yaşnda anne olsak fena mı olurdu.. neyse en ideal hamilelik yaşı 28 miş bir yerde okumuştum

kızlarhafta sonu bebişime dayanamayıp birkaç şey aldım lcwden..cinsiyeti belli değil ama aldım işte..akşam atarım,sizlerde aldıysanız paylaşın lütfen..diğer gruplar neler almış neler

kızlarhafta sonu bebişime dayanamayıp birkaç şey aldım lcwden..cinsiyeti belli değil ama aldım işte..akşam atarım,sizlerde aldıysanız paylaşın lütfen..diğer gruplar neler almış neler

ben eylül annelerine baktım az önce bende eylülde doğacam büyük ihtimallae.onlar hep kavga ediyor anlamadım :) bu grubu sevdim ben eylülde doğsamda ağustos annesi sayılabilirim heralde :)

ben eylül annelerine baktım az önce bende eylülde doğacam büyük ihtimallae.onlar hep kavga ediyor anlamadım :) bu grubu sevdim ben eylülde doğsamda ağustos annesi sayılabilirim heralde :)

hadi ya kavga mı ediyolar,neyi paylaşamıyolarmış eylül annelerinin göbek şow sayfaları 38 olmş bizim 2yada 3 sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…