her zaman seninle
dr sana da muhtemelen cinsel ilişkiyi yasakladı.
yalnız sana diil sorum kızlar hepinize
ya çok aferdersiniz eşimle bu gece öpüştük de uzun zamandır da birlikte olmadığımızdan altım ıslandı hemen. acaba mesela böyle kaygan akıntı da rahimi kasıyo mudur. sonra korktum ben de malum rahimin kasılmaması lazım.
bi zararı var mıdır acaba ıslanmasının
her zaman seninle
dr sana da muhtemelen cinsel ilişkiyi yasakladı.
yalnız sana diil sorum kızlar hepinize
ya çok aferdersiniz eşimle bu gece öpüştük de uzun zamandır da birlikte olmadığımızdan altım ıslandı hemen. acaba mesela böyle kaygan akıntı da rahimi kasıyo mudur. sonra korktum ben de malum rahimin kasılmaması lazım.
bi zararı var mıdır acaba ıslanmasının
günaydın kızlar... yarın sabah randevum var çooook heyecanlıyım umarım herşey yolundadır. bu aralar karnım çok çıktı. sizde durumlar nasıl aslında uzun kişilerde kolay çıkmaz derler ama benim bu defa çıktı hemen. ayrıca mide bulantım çok dengesiz iyi derken bir anda çok kötü oluyor umarım tamamen biter bu hal. onun dışında fena sayılmaz uamrım hepiniz çok çok iyisinizdir. yarın umarım iyi haberlerle gelirim hepinize sağlıklı bir gün diliyorum...
yok canım bişey olmaz ilişki bile zararlı değil ki ..ben de çok dikkatliyim ama yine de normal şekilde ilişkisine devam edenler dahi var.
canım benımde yarın 3te randevüm, kalp atışını gördükten sonra ilk defa görücemçok özledim bebişimi ikili testim yapılacak en son ben kaldım sanırım
semanta ilk bebeğinmi?bende 83 lüyüm.
evet canım,senın..biraz geç kaldım sanırım
evet canım,senın..biraz geç kaldım sanırım
semanta ilk bebeğinmi?bende 83 lüyüm.
he hee,
ben 80 liyim ve benim de ilk bebegimmm
benimde :) bence tam zamanı benim ark.çoğu bekar hala boşver
ben de 83 lüyüm ilk bebeğim geçen sene 4 aylık kaybettim umarım bunu kucağıma alırım
ben de 83 lüyüm ilk bebeğim geçen sene 4 aylık kaybettim umarım bunu kucağıma alırım
yaşlarımızda sıkıntı yok genciz sonuçta ama 2.çocuk için soluklanamayacğz sanırım
evet tabi kimine göre iyiyiz ama ne bileyim 2.çocuk için çok zamanımz yok gibi..35te yapsak 2.yi büyüt derken 40-50 olcas
ben çocukdelisiyim ama 2 yıl özelde çalıştığım için çok yoğundum cesaret edemedim sonrada rahatladım biraz dinleneyim dedim eğitim falan ancak napalım iş güç sahibi olanakadar 30 a geldik bizi bu hale düşürenler utansınbizde genç anne olmak isterdik.kuşak çatışması yaşamayız işalh :)
kızlarhafta sonu bebişime dayanamayıp birkaç şey aldım lcwden..cinsiyeti belli değil ama aldım işte..akşam atarım,sizlerde aldıysanız paylaşın lütfen..diğer gruplar neler almış neler
ben eylül annelerine baktım az önce bende eylülde doğacam büyük ihtimallae.onlar hep kavga ediyor anlamadım :) bu grubu sevdim ben eylülde doğsamda ağustos annesi sayılabilirim heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?