inşallah kanaması olan bütün arkadaşların en kısa zamanda kanaması geçer ve sağlıkla devam ederler hamileliklerine.
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
kaynak: gebelik.org.
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
kaynak: gebelik.org.
sağol canım, umarım aslan olur başak olma ihtimalimizde var
bende hep bi kızım olsun aslan burcu olsun diyodum
burcu tutturduk sıra cinsiyetinde
bende aslan burcuyum kızlar. annem çok zor bir bebek olduğumu sölüyor bilmiyorum. yandık galiba:))
OY OY OYYYYYY
ben iki kere yandım o zaman benim oğliş de zordu kesin erenköye yatarım artık)
oğluşunun burcu ne canım, merak ettim... bu arada ben edirnede yaşıyorum..ama doğma büyüme istanbulluyum (avrupa yakası).. erenköy meselesi ne anlamadım hani bizim bakırköy gibi mi..:)))
Cnm o anki ruh haliylede alakalı olabilir dr.un bölge hstde oya baranı da methediyorlar
eğer hstyi beğendiysen ona da bir bak derim...
benim yaş 35 hiç meraklanma cnm amiyosentez bile istemedi dr benden...
bende 34 üm canım hiç endişe etme benim çevremde 37-38 hatta eşimin eski yöneticisinin eşi 45-50 gibiydi sanırım çocuk suan çok sağlıklı 4-5 yaşlarında içini ferah tut
bu gün bende yataydaydım ama gripten dolayı boş gunum zaten bugun yiyip içip yattım sabahtan beri üstelik 7-30 da kalkmıştım ehuehuehu tek faaliyetim akşam yemegi yapmak ve banyo yapmak oldu ama sacıma sekil bile vermedim daha neyse yarın bi fönle giderim okula bunum sızlıyor artık silmekten mübarek bakü ceyhan boru hattı olsaydı köşeyi dönmüştüm acaba ne zaman soğuk algınlığı ve gripten uzaklaşabilicem
cumartesi yeni dr a gidiyorum inşallah uyuşuruz bu sefer dilekleriniz benimle olsun artık drmu bulmak istiyorum ve ben nerdeyse 5 haftadır dr a gitmiyorum çok merak ediyorum benim cimcime epey buyumustut sanırım :))) herkes kendine iyi baksın biz çıkıyoruz :))))
γεια σου, τι κάνεις...:)) doğru yazmışımdır umarım..:))) valla üniversitede asistanlığım sırasında 8 sene boyunca ev arkadaşım vardı ve kız aslan burcuydu... neler çektim bir ben bir de Allah bilir..:))) gerçekten çok zor bir burç... kızım da bu gidişle aslan burcu olacak... ama herşeye rağmen, kendine olan güvenleri, liderlik ruhları her zaman takdir ettiğim unsurlardı... olsun...ev arkadaşımda zor katlanmıştım ama kzımda başım gözüm üstüne..:))) herşeye razıyım...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?