2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kanaması olan bütün arkadaşların en kısa zamanda kanaması geçer ve sağlıkla devam ederler hamileliklerine.

inşallah canım, birbirimizin üzerinden eksik etmeyelim dualarımızı, allah birdaha yaşatmasın o günleri, sağlıkla devam etsin bundan sonraki günlerimiz inşallah.

Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos

En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik

Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli

Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.

kaynak: gebelik.org.

sağol canım, umarım aslan olur başak olma ihtimalimizde var

bende hep bi kızım olsun aslan burcu olsun diyodum
burcu tutturduk sıra cinsiyetinde

sağol canım, umarım aslan olur başak olma ihtimalimizde var

ne demek canım..:) ben başağım... burcumdan pek de memnun olduğumu söyleyemem aslında.. çekingenliğim, ayrıntıya olan aşırı düşkünlüğüm, titizliğim... hoşlanmadığım özelliklerim... aslan burcunu tercih ederim galiba...:))) bunlar işin eğlenceli kısmı tabiki...:))) sağlıklı olsunlar da...

bende aslan burcuyum kızlar. annem çok zor bir bebek olduğumu sölüyor bilmiyorum. yandık galiba:))

γεια σου, τι κάνεις...:)) doğru yazmışımdır umarım..:))) valla üniversitede asistanlığım sırasında 8 sene boyunca ev arkadaşım vardı ve kız aslan burcuydu... neler çektim bir ben bir de Allah bilir..:))) gerçekten çok zor bir burç... kızım da bu gidişle aslan burcu olacak... ama herşeye rağmen, kendine olan güvenleri, liderlik ruhları her zaman takdir ettiğim unsurlardı... olsun...ev arkadaşımda zor katlanmıştım ama kzımda başım gözüm üstüne..:))) herşeye razıyım...:))

OY OY OYYYYYY
ben iki kere yandım o zaman benim oğliş de zordu kesin erenköye yatarım artık )

oğluşunun burcu ne canım, merak ettim... bu arada ben edirnede yaşıyorum..ama doğma büyüme istanbulluyum (avrupa yakası).. erenköy meselesi ne anlamadım hani bizim bakırköy gibi mi..:)))

slm kızlar
bnm ağustosun 20 si ya 22 si demişti dr.um
bende yırtamadım
ama bnm normal doğum tarihim 3 eylül
yani normalde başak burcu olması lazım ama sezeryan olacağı için aslan burcu oluyo nasıl oluyo

2li testimin sonuçları normal çıktı çok şükür

merak etme sevgicim 1.si nasılsa 2.si tersi olurmuş
seninki çoooookkk uslu bi kız olacak
asıl ben yandm
demir o kdrda zor bi çocuk değildi bakalım 2.side abisine benzer inş.

yok mügeCim benim ki boğa 27 nisan ya )
Valla demirin tersi olursa yandın ki ne yandın hele kızlar dahada fena oluyormuş oy oy )
evet cnm anadolu yakasının bakırköyü )

Cnm o anki ruh haliylede alakalı olabilir dr.un bölge hstde oya baranı da methediyorlar
eğer hstyi beğendiysen ona da bir bak derim...
benim yaş 35 hiç meraklanma cnm amiyosentez bile istemedi dr benden...

Sağol canım.Evet oya hanımında adını duydum .Zor durumda kalırsam sırada o var zaten.Şimdilik Maltepe üniversitesinden memnunum.İnşallah benim test sonuçlarımda iyi çıkar.Evet aynı yaştayız moral oldun bana.

kızlar yalnız değilsiniz ben de 35 yaşındayım
bu arada nasılız,neşeler ne alemde?
bugün doktoruma gittim...herşey yolundaymış çok şükür...bugün kesin kız dedi cinsiyeti...hemen moda girdim eheue....kızım da kızım diye sevip duruyorum....ultrasona girmeden kuru üzüm yedim...acık hareket etsin de şenleneyim diye...aynen öyle oldu...hop hop
haftaya başlıyorum işe...bu uyuz bi durum ama neyse sağlıklı olsun da kızım çalışayım sonuna kadar:)
bu arada 20.hafta için Obstetrik Renkli Doppler randevusu verdiler...ayrıntılı inceleme zamanımız geliyor kızlar..bu arada amma pahalıymış yaaa gittiğim hastanede 235 TL çalışan sigortalıya...siz de gittiğiniz hastanelerde bir fiyat araştırması yaparmısınız ??merak ettim yaaa...

Canım çok teşekkür edrim.Aslında ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ama sanki testlerde bi olumsuzlukla karşılaşacağım korkusu yaşıyorum.Bu testlerin aklımı karıştırmasından korkuyorum.Eşim yaptırmayalım o zaman demişti.Bu seferde pişman olmaktan korkuyorum.Yani zor bir dönem geçiriyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Γεια σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, είμαι πολύ καλά. Τι κάνεις; σούπερρρρρρρρ.
doğru yazmışsın nerden biliyorsun yunanca??:)))))))) evet işte ben aslanım kendime bile zor geliyor.

Selam arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım. Bebeğimin burç özelliklerine baktım da of of yandık, çok mız mız oluyorlarmış :90: Kıyamam yaaa bi doğsun da anneciği çok güzel bakacak bebişine

Erkek bebek annesi olacağım kızlar, ilk ayakkabılarını cinsiyetini öğendiğim gün aldım. Bir de çıtçıtlı atlet aldım.

Kaliteli bebek penyeleri hakkında bana bilgi verin nolur :81: Burda pıtırcık mağazası ordan aldım bişeyler ama emin değilim kalitesinden.

Erdem hastanesine gidiyorum Doktorum herhangi bir testten bahsetmedi, 20.haftayla ilgili tek söylediği bebeğin göbek deliği hizasına çıkacağı. .

iyi akşamlar:)
kızlar birşey sorucam bugün doktora gittik 2li test için ense kalınlığını ölçerken ultrasyonda doktorum dediki kordon boynuna dolanmış ama tahlikeli bir durum değil dedi o an başka şeyler de konuştuk unuttum o konuyu eve gelince aklıma takıldı kordon hep boynunda mı kalıyor değişiyor mu bilemedim aradım muayhanesinide hastası varmış salı görüşcez tekrar kafam çok karışık moralimde bozuk doğum esnasında zorluk oluyor genelde sezeryan yapıyorlar öyle olduğunda diye biliyorum ama şuanda düzelir mi yada kordon hep boynundamı olucak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…