2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim dr. cinsiyetin c sinden bile bahsetmedi. bu haftalarda yanlış söyleme ihtimali fazla olduğu için 16. haftayı bekleyecekmiş.

ewet öyle tabi ben sordum öyle dedi %90 ihtimalle dedi

hatta bu formda bi arkadaşın 12 haftalıkken söylemiş çok saçma bence söylemesi ama kendi bileceği bişey dr da yanii

seninki ne kadarlık cnm

günaydın arkadaşlar.

benimde doktorum 11. haftada erkeğe benziyor dedi. 13 dede. ama ben tabi kaptırmadım kendimi. çünkü bebeğin cinsel organı 11. haftada daha yeni oluşmaya başlıyor. doktor beni birşeyi araştırmıyorum sandı. yada bazı tecrubeli doktorlar bebeğin duruşu yada bişeylerinden anlıyorlarmış tecrubeli olanlar. öle bi tahmin yaptı. ama hiçbizaman kesin demedi tabi. 13 de gene benziyor dedi. işallah pazartesi doktora randevum var örenicem.

bide benim 2li testimin kanı kaybolmuştu sorucam artık şimdi ne yaptırıyım diye. bana nerdeyse hiçbir test yaptırmamışlar yahu sizle kıyaslıayınca:) bitek ayrıntılı kan idrar ve ikili test yapıldı.

selamlar kızlar giremedim iki gündür kızım hala hasta ateşlenip duruyor(
ben bebişimle iyiyim şükür haftaya dr a gitçem bi göreyim bakalım özledim bıdığımı:)
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişler bebişlerinizi sağlıkla alırsınız inşallahhh

burçlardan bahsedilmiş ben koç eşim terazi cadı kızım boğa (acayip titiz yaaa) doğacak olan velet aslan olacak hayırlısı ile ayyy nasıl geçineceğiz bilmem artık var mı anlayan bir yorum yapsın:)))

nasılsınız kızlar???
yeni gelen arkideşler hoşgelmişler...
kahvaltı öncesi bi selam vereyim dedim:)
şu idrar meselesi kafamı karıştırdı...
ben bi hamileliğimin başında yaptırdım o tahlili bi daha istenmedi :18:
siz de rutin kontrollerde mii istendi bu tahliller..yoksa bi sorun dile getirdiniz de öyle mi yaptırdı doktorunuz???
yaw neden bu doktorlar aynı tutarlıkta gitmez???

bende iki defa yaptırdm cnm bu arada hobuldum

ilk normal gebelik için ikincisi 3. aydan itibaren bulantı ve aferdesin kusma başladı ilk 3 ayda çok rahattım o yüzden idrar tahlili ve kan tahlili yaptı temiz çıktı ilaç verdi sonrada bulantı hapı

2' li test 11- 14 haftalar arası yapıldığından muhtemelen tekrar istemez. 4' lü veya 3' lü test isteyebilir pztesi gittiğinde. ense pilisini ne kadardı daha önce?

anladım canım....geçmiş olsun...bebişlerimizi sağ sağlim alalım da kucaklarımıza...şu dönemde yaşadıklarımızı unutacağız nasılsa...

yok mügeCim benim ki boğa 27 nisan ya )
Valla demirin tersi olursa yandın ki ne yandın hele kızlar dahada fena oluyormuş oy oy )
evet cnm anadolu yakasının bakırköyü )

Benimde doğum günüm 27 nisan,bebekliğim çok iyi geçmiş annemler 6aylık olana kadar benim sağır dilsiz olduğumu düşünmüşler hep o derece sessizmişim yani :)

slm kızlar bende nasip olursa 2011 ağustos annesi olacam

şuan 25 ağustos görünüyor 3 ay bir hafta hamişim 14+2

Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin, seninle günlerimiz aynı. Sanırım ankaradasın, bende ankaradayım. Sen hangi doktora gidiyorsun.

Geçmiş olsun kızına.Benim bebeğimde büyük ihtimalle başak olacak.Cinsiyetini öğrendin mi canım sen?

Geçmiş olsun kızına.Benim bebeğimde büyük ihtimalle başak olacak.Cinsiyetini öğrendin mi canım sen?
canım ya ben 11+5 te gittim o yüzden ablam kesin konuşmadı bu hafta gidip öğrenicem cinsiyetini bakalım ne diyecek ablam Ahseni 12 haftalıkken kız demişti hiç yanılmaz bakalım buna ne diyecek:))
bebeği hissettiniz mi siz ilk gebeliğimde 18+3 te hissetmiştim ben bu ikinci daha erken hissedermiyim acaba

Canım organ oluşmuyo ama başka yapılardan anlıyolar..Tepecik die bişey varmış..O daha erken oluşuyomuş..Erkekse o oluşuyomuş..Ayrıntılı ultrasonda belli oluyo ancak..Bana 12. haftada erkek dediler bakalım ne derece doğru...

canım iyileşemedi mi hala. çok geçmiş olsun. bol meyve ver su içir. ben geçende öle bigünde toparladım. günde 3 tane portakal yiyordum. sonra bir kız arkadaşım ateşlendi onada aynı şeyi önerdim oda öle iyileşti.

2' li test 11- 14 haftalar arası yapıldığından muhtemelen tekrar istemez. 4' lü veya 3' lü test isteyebilir pztesi gittiğinde. ense pilisini ne kadardı daha önce?

nerde yazıyor ense pilisi? bu lmp, bpd, crl, nt olanmı?

evet öyle okumuştum bende tecrubeli doktorlar başka yapılara bakıp anlıyorlarmış diye. bakalım. anlamıştır bizimkide umarım:) heralde pazartesi kesinleşir artık kocaman oldu:))

Είμαι καλά αγαπητέ, σας ευχαριστώ. πώς το μωρό;....:))) benim yunancam bu kadar canım...:))) bilmiyorum yani.. dile karşı özel bir ilgim var. aslında uzmanlık alanlarım türk lehçeleri. kazakça, kırgızca, türkmence ve özbekçe gibi yani.. malum Αδριανούπολη de yaşıyorum:)) burada çok fazla yunan var...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…