Valla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...
aynı sorun bendede var 18.haftadayız 6 kilo aldım bendeama açlık değil sorun mide kazıntısı yani sanırım çeken anlar:))artık bebişler doğduktan sonra zayıflama konusunda yardımcı oluruz birbirimize
aynı sorun bendede var 18.haftadayız 6 kilo aldım bendeama açlık değil sorun mide kazıntısı yani sanırım çeken anlar:))artık bebişler doğduktan sonra zayıflama konusunda yardımcı oluruz birbirimize
bende aynı şekilde mide kazıntısından muzdaribim.bir saat önce kahvaltı yaptım.şu an midem çok açmış gibi gurul gurul.sinir oluyorum mecburen yiyorum dayanamıyorum bu kazıntı hissine.7. haftadan beri aynı kilodaydım yarın tam 16 hafta olacak.bu hafta kazıntılardan dolayı çok yedim bir kilo aldım hemen.ne yapıcam bilmiyorum.inşallah devam etmez böyle
aa cnm kacinci haftadasin sen,
benim 12. haftadan sonra biraz daha iyilesti yemem
tabi %100 eskisi gibi degilim ama bazi seyleri yemeye basladim cok sukur ki
ben 13+4 üm bugün. biraz düzelir gibi olmuştum bir ara
hatta diyordum bu sefer kilo almışımdır kesin falan diye
bulantılar yeniden başladı maalesef ilk günlerdeki kadar da kötü hatta günde iki-üç kez çıkarıyorum.
yemek yemek öyle zor geliyor ki göresim bile yok valla
eskiden de çok olmasa da iştahlı biriydim
korkuyordum hamile kalınca çok kilo alırım iştahım açılır falan diye.
ben de aynen iştahlıydım hamilelikten önce. ama kusmalardan ötürü zayıfladım. şimdi de almadım hala kilo. aslında biraz da işime geliyo ama dünden beri midem kazınıyo artık. 2 gün önce burda sormuştum neden kilo almıyorum iye ama dünden beri anladım ki artık almaya başlayacam galiba. mide bulantım sabah hala oluyo.
ama almamaya çalışıcam çünkü benim bünyem çok müsait. bi alırsam veremem de . bebeğe yararlı ama çok kilo yapmayacak şeylerle baslenmeye çalışçam
ben gunde 3 ana 3 ara ogun yiyorum.
sizler ??
kızlar günaydın idrar testimde 5-6 lökosit 8-10 epitel, 1-2 eritrosit çıkmış. bol su içiyorum ama değişimi farketmiştim hatta rengi değişti demiştim elevitten mi diye sormuştum ama lökosit varmış çok değil ama sınır 4 müş galiba. çok ciddi değil sanırım siz ne düşünüyorsunuz sizlerin nasıl çıkıyor
kızlar bende bulantılardan kilo almamıştım bu ay 1,5 kilo aldım drum ayda 1,5 kilo normal bizim için dedi ama fazla alırsan müdahale ederim yediklerine dedi. kızımda 20 kilo almıştım verdim hepsini ama bu defa okadar kilo almak istemiyorum..gerçi hala çok sevdiğim şeyleri bile isteyerek yemiyorum ama aç kaldığım zaman çok midem bulanıyor diye şuan mecburen yemek yiyorum.
benim en çok üzüldüğümşey su içemiyorum dr günde 1,5-2 lt enaz dedi ama ben 1,5 ltreyi 3 gündür bitiremedim çoküzülüyorum sizde durumlar nasıl?
yeşil zeytinde benim için vazgeçilmezdi...Ayrıca limonlu su....Mide bulantısı boyunca en büyük destekçilerimdi.Ama şuan bulanmayan midemle herşeyi yiyorum fakat kilo veriyorum oda ayrı bir komiklik.....günaydın kızlar ben geldim.
o kadar çok şey yazmışsınız ki şimdi dünden başlayıp hepsini okuycam:)) ben daha tartılmadım şimdi hemen gidip tartılıcam bendede annem nereye koymuş bulamıyorum. bu arada bende ne mide bulantısı kaldı ne bişey zaten öle çok olmamıştı ama. ben zaten iştahsız biriydim şimdide öleyim. ama işin güzel yanı meyve yemem nefret ederim. şimdi deli gibi meyve yiyorum her akşam. salata çok yerdim yine yiyorum. bu arada size akşam yaptığım salatayı söliyim hem çok faydalı hemde sanmıyorum midenizi bulandıracağını. marul, domates, salata,biber hepsini doğruyorum. ama içine haşlanmış kapkatı yumurta dilimliyorum birde zeytin falan. bol limon zeytinyağı birazda öle lezzetli oluyorki. midem bulanırken bile yiyebiliyordum ben bunu bi deneyin derim. zaten limon mide bulantısını keser.
kizlar dun topikleri gezerken bi topik buldum,
anlami kotu olan isimler diye,
cok guzel bir konu olmus
anlamini iyi zannettigimiz pek cok isim aslinda farkli manalara geliyormus
irem
arda
tuana
aleyna
mesela
bir de yazi vardi, internetteki isim listelerinden isim secmeyin cogunun anlami yalan yanlis diye
aslinda ben mumkunse turkce isim bulmaya calisicam ama int.den degil kitap alip bakicam
ozellikle kuranda geciyor diye konulan isimler aslinda farki manalarda olabiliyor
ornegin ben bi sim bulmustum; ecrin.
anlami Allah'in hediyesi olarak geciyor tum sitelerde. halbu ki bi yerde icinde gectigi ayeti aciklamis biri sadece ucret anlamina geliyormus
tuana; uzerinde demekmis ingilizcedeki "at" "on" gibi. ne manasiz diy mi.
o yuzden isim koyarken anlamini guvenilir kaynaklardan iyi arastirin kizlarrr
slm kızlar. Bende dün kontrolüme gittim.hersey yolunda cok sükür.kilo olayına gelince bende gecen ay a göre 3 kilo aldım ve dr um hemen müdahale edicem dedi :) artık haftada 350 gr almam lazımmıs.bi sürü sey yasakladı.zeytin,kakaolu içecek ve yiyecekler,tursu ( ki en cok buna üzüldüm en sewdiğim sey) ve hi.bir sekilde pastane ürünü yemeyeceğim artık.
Bebegm de cok iyiydi masaallah.150 gr ve 13 cm olmuş kuzum.
Bende bugün itibari ile magnezyum ve elevite başladım.
Ayrıca mursela aldım,hem meme ucları hemde göbek için.çatlak problemim yok şimdilik ama bastan önlem almak lazım sanırım.
Allah hepimizin yawrularını ve bizleri korusun.saglıkla onlara kawusmayı nasip etsin inş.
yeşil zeytinde benim için vazgeçilmezdi...Ayrıca limonlu su....Mide bulantısı boyunca en büyük destekçilerimdi.Ama şuan bulanmayan midemle herşeyi yiyorum fakat kilo veriyorum oda ayrı bir komiklik.....
ne güzel canım bebeğin sağlıklıymış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin artık yemene dikkat bet bıraz hızlı kılo almıssın cınsıyetı bellımı kac haftalıksın
aynen benimde öyle, kahvaltımı yapıyorum 1 saat sonra midem kazınıyor..iş yerinde 3-4 meyve getiriyorum, az kuruyemiş, vs vs..eğer yemezsem istifra edecek dereceye geliyorumValla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...
mide kazıntıs ne sinir birşeymiş ya,günde kaç öğün yaptığımı sayamıyorum 9-10 öğün oluyordur sanırımaynı sorun bendede var 18.haftadayız 6 kilo aldım bendeama açlık değil sorun mide kazıntısı yani sanırım çeken anlar:))artık bebişler doğduktan sonra zayıflama konusunda yardımcı oluruz birbirimize
benimde öyle canım, napalım yapacak bişey yok..kalorisi az olan yiyeceklerde yemeliyz.acaba hep böyle devam mı edecek:18:bende aynı şekilde mide kazıntısından muzdaribim.bir saat önce kahvaltı yaptım.şu an midem çok açmış gibi gurul gurul.sinir oluyorum mecburen yiyorum dayanamıyorum bu kazıntı hissine.7. haftadan beri aynı kilodaydım yarın tam 16 hafta olacak.bu hafta kazıntılardan dolayı çok yedim bir kilo aldım hemen.ne yapıcam bilmiyorum.inşallah devam etmez böyle
kızlar bende bulantılardan kilo almamıştım bu ay 1,5 kilo aldım drum ayda 1,5 kilo normal bizim için dedi ama fazla alırsan müdahale ederim yediklerine dedi. kızımda 20 kilo almıştım verdim hepsini ama bu defa okadar kilo almak istemiyorum..gerçi hala çok sevdiğim şeyleri bile isteyerek yemiyorum ama aç kaldığım zaman çok midem bulanıyor diye şuan mecburen yemek yiyorum.
benim en çok üzüldüğümşey su içemiyorum dr günde 1,5-2 lt enaz dedi ama ben 1,5 ltreyi 3 gündür bitiremedim çoküzülüyorum sizde durumlar nasıl?
canım tuana cennete düşen ilk yağmur damlası anlamı ben ingilizce okudum 1 yıl üni de okudum ama bu kelımeyyi hiç bilmiyorum hiç duymadım ben tuana nın bu anlam olduğunu biliyorum
kizlar
benim doktorum catlak kremini 4. yadan once kullanma dedi
siz doktorlariniza soraral kullaniyorsunuz degil mi?
amin cnm saol.
ben 16+4 deym.%90 kız dedi dr um ama net olarak göstermedi bizimki.resmen elleri ile önünü kapamış oturuo ve hiiç kıpırdamıo deli etti dr u :)
artık yemeğe dikkat ediorum napalım hersey yawrularımız için.
sen kaç hafftalıksın? seninkinin cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?