2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...

mideniz cok kazininca kalorisiz seylerle midenizi bastirmaya calisin kizlar,
bir yagsiz tost-bir ayran ornegin.
bir minik kase kuru yemis
3-5 cubuk kraker

vs

bende aynı şekilde mide kazıntısından muzdaribim.bir saat önce kahvaltı yaptım.şu an midem çok açmış gibi gurul gurul.sinir oluyorum mecburen yiyorum dayanamıyorum bu kazıntı hissine.7. haftadan beri aynı kilodaydım yarın tam 16 hafta olacak.bu hafta kazıntılardan dolayı çok yedim bir kilo aldım hemen.ne yapıcam bilmiyorum.inşallah devam etmez böyle

ben gunde 3 ana 3 ara ogun yiyorum.
sizler ??

canım ben de ürolojiye gitmiştim tahlil yapıldı 7-8 lökosit çıktı. daha sonra druma gösterdim. idrarı nasıl verdiğimi sordu. yanlış vermişim. öyle yapınca tüm kadınlarda çıkar demişti.
önce temiz yıkayacaksınız suyla şeyinizi. daha sonra ilk idrarı vermeyeceksiniz biraz işedikten sonra akan idrara tutacaksınız. ama son idrarı da koymayacaksınız. orta idrar girecek yani. aynen dr un dediği gibi oldu. nadir lökosit çıktı. kültür de yapıldı onda da bişi çıkmadı şükür.
ama sende eritrosit de çıkmış yani idrarın da kan var. sistit olmuş olabilirsin. ben sistitten çok çektim ilk evlendiğim 1 sene. resmen kan işediğimi bile hatırlıyorum. lökosit de 15-16 falan çıkıyodu hem. ayda 2 defa hastanelik olurdumm yanmadan, serum bağlarlardı. daha sonra bi dr (Allah ondan razı olsun) benim sistitimin antibiyotik hap ile geçmeyeceğini iğne vurulmam gerektiğini söyleti. genta iğne verdi. ama yok öyle bi iğne.. resmen ağladım artık son iğnede . popomun üstüne oturamıyodum . ama sonunda kurtuldum..
hamielikte de daha önce sistitim olduğundan tahlil yaptırma gereği duydum. ama şükğür yok bişley bende.

ama sen de korkma antibiyotik verir dr sana hemen geçer. görümcem de hamile onda oldu alfoxil verdi dr rahatladı. gayet iyi şimdi

Son düzenleme:
kızlar bende bulantılardan kilo almamıştım bu ay 1,5 kilo aldım drum ayda 1,5 kilo normal bizim için dedi ama fazla alırsan müdahale ederim yediklerine dedi. kızımda 20 kilo almıştım verdim hepsini ama bu defa okadar kilo almak istemiyorum..gerçi hala çok sevdiğim şeyleri bile isteyerek yemiyorum ama aç kaldığım zaman çok midem bulanıyor diye şuan mecburen yemek yiyorum.
benim en çok üzüldüğümşey su içemiyorum dr günde 1,5-2 lt enaz dedi ama ben 1,5 ltreyi 3 gündür bitiremedim çoküzülüyorum sizde durumlar nasıl?

günaydın kızlar ben geldim.

o kadar çok şey yazmışsınız ki şimdi dünden başlayıp hepsini okuycam:)) ben daha tartılmadım şimdi hemen gidip tartılıcam bendede annem nereye koymuş bulamıyorum. bu arada bende ne mide bulantısı kaldı ne bişey zaten öle çok olmamıştı ama. ben zaten iştahsız biriydim şimdide öleyim. ama işin güzel yanı meyve yemem nefret ederim. şimdi deli gibi meyve yiyorum her akşam. salata çok yerdim yine yiyorum. bu arada size akşam yaptığım salatayı söliyim hem çok faydalı hemde sanmıyorum midenizi bulandıracağını. marul, domates, salata,biber hepsini doğruyorum. ama içine haşlanmış kapkatı yumurta dilimliyorum birde zeytin falan. bol limon zeytinyağı birazda öle lezzetli oluyorki. midem bulanırken bile yiyebiliyordum ben bunu bi deneyin derim. zaten limon mide bulantısını keser.

ben hiç su içemem normalde. ama şimdi hergün 1,5 litre içiyorum. oda şöle yaptım. 1,5 litrelik bi şişeyi her sabah dolduruyorum. sabah kalkınca içilen ilacımla baya bir içiyorum. zaten sabah su istiyor canım çünkü nedense gece ben çok susuyorum hamileliğimden beri ama tuvalete gitmemek için içmiyorum. neyse sora sabah o kadar suyu içince şişe baya moralimi düzeltiyor. ondan sora gün içindede şişe hep yakınımda hiç susamazsam bi yudum çikolata yada tatlı bişey alıp hurra yine içiorum derken mutlaka bitiyor o 1,5 litre:)

yeşil zeytinde benim için vazgeçilmezdi...Ayrıca limonlu su....Mide bulantısı boyunca en büyük destekçilerimdi.Ama şuan bulanmayan midemle herşeyi yiyorum fakat kilo veriyorum oda ayrı bir komiklik.....

canım tuana cennete düşen ilk yağmur damlası anlamı ben ingilizce okudum 1 yıl üni de okudum ama bu kelımeyyi hiç bilmiyorum hiç duymadım ben tuana nın bu anlam olduğunu biliyorum

slm kızlar. Bende dün kontrolüme gittim.hersey yolunda cok sükür.kilo olayına gelince bende gecen ay a göre 3 kilo aldım ve dr um hemen müdahale edicem dedi :) artık haftada 350 gr almam lazımmıs.bi sürü sey yasakladı.zeytin,kakaolu içecek ve yiyecekler,tursu ( ki en cok buna üzüldüm en sewdiğim sey) ve hi.bir sekilde pastane ürünü yemeyeceğim artık.
Bebegm de cok iyiydi masaallah.150 gr ve 13 cm olmuş kuzum.
Bende bugün itibari ile magnezyum ve elevite başladım.
Ayrıca mursela aldım,hem meme ucları hemde göbek için.çatlak problemim yok şimdilik ama bastan önlem almak lazım sanırım.
Allah hepimizin yawrularını ve bizleri korusun.saglıkla onlara kawusmayı nasip etsin inş.

ne güzel canım bebeğin sağlıklıymış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin artık yemene dikkat bet bıraz hızlı kılo almıssın cınsıyetı bellımı kac haftalıksın

yeşil zeytinde benim için vazgeçilmezdi...Ayrıca limonlu su....Mide bulantısı boyunca en büyük destekçilerimdi.Ama şuan bulanmayan midemle herşeyi yiyorum fakat kilo veriyorum oda ayrı bir komiklik.....

haha daha iyi işte. yeterli vitamini falan alıyorsan. benimde artık hiç bulantı sorunum yok.

ne güzel canım bebeğin sağlıklıymış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin artık yemene dikkat bet bıraz hızlı kılo almıssın cınsıyetı bellımı kac haftalıksın

amin cnm saol.
ben 16+4 deym.%90 kız dedi dr um ama net olarak göstermedi bizimki.resmen elleri ile önünü kapamış oturuo ve hiiç kıpırdamıo deli etti dr u :)
artık yemeğe dikkat ediorum napalım hersey yawrularımız için.
sen kaç hafftalıksın? seninkinin cinsiyeti belli mi?

Valla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...
aynen benimde öyle, kahvaltımı yapıyorum 1 saat sonra midem kazınıyor..iş yerinde 3-4 meyve getiriyorum, az kuruyemiş, vs vs..eğer yemezsem istifra edecek dereceye geliyorum
mide kazıntıs ne sinir birşeymiş ya,günde kaç öğün yaptığımı sayamıyorum 9-10 öğün oluyordur sanırım genelde meyve yemeye çalışıyorum aralarda, ama bazen abur cuburda olabiliyor
benimde öyle canım, napalım yapacak bişey yok..kalorisi az olan yiyeceklerde yemeliyz.acaba hep böyle devam mı edecek:18:

sanırım tek başardığm konu su konusu..normalde günde 4-5 litre su içen birisiyim..hatta korkuyorum çok içmenin bir zararı var mıdır diye:44:

canım tuana cennete düşen ilk yağmur damlası anlamı ben ingilizce okudum 1 yıl üni de okudum ama bu kelımeyyi hiç bilmiyorum hiç duymadım ben tuana nın bu anlam olduğunu biliyorum

cnm ben de ingilizce okudum.
tuana ingilizce degil zaten.
verdigim linkte tuanayla ilgili de aciklama vardi,
cennete duzen ilk yagmur damlasi degilmis anlami, ama internet kaynaklarinda yaniltici bicimde oyle geciyor.

ben karistirmisim yazarken, "uzerine, uzerinde" anlamina gelen aleyna imis,
ingilizcedeki "at" ve "on" kelimelerinin arapca karsiligi gibi dusunun yani manalarini.
anlami daha iyi aciklayabilmek icin ben at ve on' u yazdim

kizlar

benim doktorum catlak kremini 4. yadan once kullanma dedi

siz doktorlariniza soraral kullaniyorsunuz degil mi?

ccnm benm dr um dün verdi bana.bende catlak yok ama baştan önlem al dedi.mustelanın hem göbek hemde meme ucları için olan kremini aldım ayrıca badem yağıda al dedi ve her sabah badem yağı mutlaka sür dedi.

canım ben bugün 16 haftalık oldum 13 hafta 5 gunluk gıttıgımde doktor erkek dedı bu hafta bıdaha gıdıcem o zamn net öğrenirim canım hersey bebeklerımız için sağlıklı bır sekılde dunyaya gelseler daha ne isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…