2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler;
bende uzun zamandır yazamıyorum, ama arada girip okuyorum geçmişi, yeni katılanlara hoşgeldiniz diyor hastalara acil şifalar diliyorum, bende kanama sebiyle 1 ay raporluydum, bu hafta başı başladım işe, cumayı zor getirdim ama, hemen alışmışım evde tembelliğe, sağlıklı olalımda yorgunluk dinlenince geçiyor. bu arada dün akşam farettim artık benim göbek deliğim yok (( dümdüz olmuş, ben çok kilo aldım kızlar 5,5 kilo :18: , sözde dikkat ediyorum bide, 1 ay yatmannında etkisi var ama genede çok fazla , resmen hamile hamile dolaşıyorum, kıyafetlerde malum ona göre (

olabilir canım ama hanı ben bu anlamı var dıye dusunmustum o yüzden yazdım canım yanlış anlama doğrudur ıyı arastırmak lazım

canım 1ay evde durduğndan öyle olmştur..bak bende 13 haftalkken 3 kilo aldım belki senın zamanına gelince bende okadar olurum..dikkat etmemiz şart.neyse yaz geliyor yürüyüşler bol meyve sebzelerle az kilo alırız.yazın insanın iştahı çok olmuyor.ama bu mide kazıtısı devm edersevay halimize:18:

ehh cnm olsun artik o kadar, sen 17 haftalik olmussun,
ben de 4 aylik oldugumda hamileligim belli olsun istiyorum,
su anda kimse anlamiyor, hamile misin diye bir soran allahin kulu yok
ben de karnim ciksa istiyorum artik )

olabilir canım ama hanı ben bu anlamı var dıye dusunmustum o yüzden yazdım canım yanlış anlama doğrudur ıyı arastırmak lazım

hmm anladim cnm
benim de demek istedigim arapca olsun, kuranda gecsin takintisi olmadan guzel manali isimler verelim bebislerimize

yanlis anlasilmasin ben de inancli bi insanim ama cok arastirdim,
peygamberimiz "cocuklariniza guzel manali isimler verin " demis, kuranda gecen isimler verin dememis
simdi kuranda geciyor diye, yurumek, kosmak, uyumak, gece, ikindi vsss cok sacma anlamlara gelen kelimeleri isimolarak koyuyorlar cocuklarina

bu arada geçen hafta sonu kontrolüm vardı, bahsetmiştim belki hatırlayanınınz vardır, ikili testim iyi olduğu için doktor üçlüye gerek duymamıştı önceden geçen cumartesi bir kan testi istemişti AFP (Spino Bifida) imiş sonucunu öğrendim 1,4 çıkmış doktorum normal değer dedi, eğer üçlü yapılmayacaksa bu değere ayrıca bakılması gerekiyormuş, bunuda öğrenmiş oldum, sizlerlede paylaşmış oldum

merhaba kızlar... ben de fazla giremiyorum, okulda genelde boş vaktim olmuyor..

bugün dr. kontrolüm ve 3.lü testim vardı. sonuç iyi çıkar inşallah.. çünkü 2 li de yaşa bağlı risk çıkmıştı. sanırım bu topiğin en yaşlısı benim. 37 yaşındayım bu arada... keşke benim de buradaki birçok anne adayı gibi daha erken bebek sahibi olma şansım olsaydı... nasip kısmet işte...

bu arada ben henüz bu forumu tam olarak kullanmayı bilmiyorum. mesela göbekshow topiğini nasıl bulucam ve bebeklerinize aldığınız cicileri de merak ediyorum.. forum içinde arayayım dedim ama bitürlü bulamadım...

ehh cnm olsun artik o kadar, sen 17 haftalik olmussun,
ben de 4 aylik oldugumda hamileligim belli olsun istiyorum,
su anda kimse anlamiyor, hamile misin diye bir soran allahin kulu yok
ben de karnim ciksa istiyorum artik )

canım acayip derecede hareketlerim kısıtlandı, ayakkabılarımı zor giyiyorum, bot ve çizme giymeye cesaret edemedim bile,

kızlar göbek şhowa fotomu ekledm,bide meleğime aldğm cicileri

bakıyorum hemen bende :)

canım yaş riskine takılma o hep çıkıyor ama sonuç temiz oluyor ayrıca geç olsun da güç olmasın umarım sağlıcakla alırız kucağımıza

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır bir daha yaşamazsın.

iyi aksamlar arkadaslar;bende insallah agustos annesi olucamumarim hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz..

Hoşgeldin aramıza...

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım inşallah.13+2 şuan.2. bebeğim benimde 5 yaşında kızım var.
foruma bayıldım ne kadar hızlı ilerliyor

Sen de hoşgeldin aramıza...

kızlar ben süt içemiyorum. ancak ligt süte nesquik katarsam içebiliyorum. acaba yine de faydası oluyo mudur yoksa bi de nesquikteki katkı maddeleriyle zarar mı veriyom oğluşuma

Süte bişey katmadan içmeye çalış canım bence, içemiyorsan yoğurt ayran cacık gibi şeyler tüketmeye çalış.

Hoşgeldin canım, cok uzun sürmüş kanaman çok geçmiş olsun umarım bundan sonra daha rahat bir hamilelik geçirirsin.

Bana idrar testi yapılmadı neden acaba (

evet canım haklısın önemli olan anlamı güzel ve telaffuzu kolay olan ısım olması lazım bence bende tvde dınlemıstım hoca soyledı kuranda gecmesı gerekmıyormus ısmın anlamının güzel olması önemliymiş bırde allah ın ısımlerı tek basına kullamılmazmıs yanında bır ısım olması gerekıyormus star tvde cıkıyorya adını unuttum hocanım o söylemisti oradan bılıyorum

Sıkıntı yapma canım inşallah bir sorun çıkmaz, daha geç doğuranlar var böyle düşün ve kendini rahatlatmaya çalış.

canım yaş riskine takılma o hep çıkıyor ama sonuç temiz oluyor ayrıca geç olsun da güç olmasın umarım sağlıcakla alırız kucağımıza

teşekkür ederim... çok haklısın.. geç olsun ama güç olmasın.. bazen insan içinde bulunduğu durumun sadece kötü ve can sıkıcı taraflarını görüyor... güzel şeyleri hatırlayınca da seviniyoruz... benimki şimdi o hesap oldu...:))

Sıkıntı yapma canım inşallah bir sorun çıkmaz, daha geç doğuranlar var böyle düşün ve kendini rahatlatmaya çalış.

teşekkürler canım... inşallah... bir yanım mantıklı ol diyor birşey yoktur Allah'ın izniyle ... diğer yanım ya bir şey varsa... rüyalarıma gire koca koca amniyosentez iğneleri de cabası... ben de sizler gibi hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum... rahatlamak... offf neyse... geç olsun güç olmasın... bu söz çok hoşuma gitti...

nilçiçek teşekkür ederim şu an rahatım şükür

benim ablam 3 düşük yaptı birincisinde yanındaydım psikolojim çok etkilendi sanırım
hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep kanamadan düşükten korktum.
sürekli kontrol ediyordum. kanama başlayınca da baya korku dolu günler geçirdim .
ama bebeğimi her gördüğümde içim biraz daha rahatladı.
yavaş yavaş psikolojim düzeldi. diyorum hiç yaşamasaydım hala korkuyor olacaktım belki.
o yüzden biraz iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.
inşallah kanaması olan bütün arkadaşların en kısa zamanda kanaması geçer ve sağlıkla devam ederler hamileliklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…