2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben aslan burcuyum arkadaşlar.

annemin anlattığı bebekliğime dair bilgiler.

kesinlikle yemek yemezdin. seni yıldız parkına götürüp(beşiktaşta doğdum büyüdüm.) kedi köpekle yemek yedirmeye çalışırdım. bir kedilere erirdim sana verdiğim an pufkurur yutmazdın.

bahçede salıncak yaptım uyumadın, beşikte zaten uyuman ne mümkün. ayağımda bi saat sallardım ben uyurdum sen uyumazdın.

kocaman beşiğimden kafa üstü düşmüşüm gece herkes uyurken. annem korkudan panik atak olmuş ondan sonra hiperaktif bu nerde yatırsam diye:))

bir ağlamaya başlayınca asla susturamazmış beni. mesela biri evleniyormuş gelinlik istemişim. inat etmişler almıcaz diye. ben 2 gün durmadan ağlayınca almak zorunda kalmışlar.

bezimi çıkarıp evin belli bölgelerine kakamı yapıomuşum:))

doğumumda zor olmuş

korkutmak istememde annemden aslan bebeğine dair dip notlar. bilmiyorum biz ne yapıcaz böle:))

bende aslan burcuyum 13 ağustosta doğdum ve bebeğimin doğum tarihi de 13 ağustosa denk geliyor.:))
annem de benden küçükken biraz çekmiş ama 6 7 yaşımdan beri pek şikayetçi olmadığını söylüyor.hayırlısı bakalım.

drun mu istedi idrar tahlili nrden aklina geldi tedavi olarak ne onerdi cok tehlike arz etmiyor sanirim
Gecmis olsun canim

ben gunde 3 ana 3 ara ogun yiyorum.
sizler ??
Bende 3+3 yapiyorum dr tavsiyesi 2 saatte bir yiyorum nerdeyse ))
http://turkrad.org.tr/newsfiles/obstetri_%20Doppler_akata.pdf

Obstetrik Renkli Doppler hakkında bilgi edinmek isterseniz linle tıklayın canlar...
Bu detayli ultrasonmu acaba genelde 19-23hqftalarda yapiliyor sanirim
Bu arada hippy34cim baska dqhq bilimsel bi link yokmuydu arada anladiklarim cikiyor valla)))
Evet gelelim bana yarin yeni dr randevum var heyecanliyim grip bugun mahvetti burnum tammamen tikali yemek icmek izdirap oldu zwncwfil cayi ictim ( sqnirim keci cunku 1 ay suruyormus iyilestim diyomussun tekrar ediyomus benim 2 sefer allah dusmanima vermesin cok fena bugun bi de calistim belki haftaya rapor alirim boyle iste
Su spina bifida kafama takildi netten arayipta bakmayin fotolar moral bozucu bence ;(
Aslan burcu benide endiselendiriyor ben terazi esim akrep kizim aslan astrojiyle ilgilenenler ooo dusunemiyorum sizin evi diyorlar cok can sikici dimi

slm kızlar. benn başak burcuyum doğum günüm 30 ağustos- eşimde aslan 15 ağustos doğum günü
bebeğimizin tahmini doğum tarihi 29 ağustos ile 22 ağustos arasında değişiyor
kendisi 1 hafta önden gidiyorda bakalım burcu ne olacak inşallah babasına benzer :))

en bilimseli buliyim demiştim...hehe...sanırım becermişim:)
yaw ben de o fotolora bakalım diye yolladım:)
bu arada spina bifida ayrıntılı ultrasonla rahat görülebiliyormuş...doktorum 3lü test olmadan da çok rahat görebildiklerini söyledi ultrasonda...ben hiç bakmadım ,bakmiiyim o zaman o fotolara...

canım kendine dikkat et...yıprandın baya bu ara...yeğenimize iyi bak hhhhıııııııııııııııııııııııı...sevgiler

Son düzenleme:
yaa kızlar bende esimde balık burcuyuz,sakın uyumlu ve evcımenız ıkımızde,aslan bebişimle ne yapacagız bılmem allah yardımcımız olsun.yaa bu arada spina bifidanın resmıne baktım duramadım allah korusun yavrularımızıııı

kızlar ben etten tıksındım hamıle kaldığımdan berı zorla yıyorum agzımda buyuyo zorla yutuyorum.kokuyo bıde sız ne durumdasınız????????

drun mu istedi idrar tahlili nrden aklina geldi tedavi olarak ne onerdi cok tehlike arz etmiyor sanirim
Gecmis olsun canim

canım bu 3. kez idrar testi yaptırıyor doktorum hamilelikte önemliymiş ilk ikisinde çıkmadı şimdi biraz lökosit çıktı bol su içiyorum işte

kızlar dün ben resmen adet sancısına benzer tarzda ağrı hissettim dün okulda çok yoruldum toplantıda tuvalete sıkıştım bunların etkisi var mı acaba üşüdüm falan ama bugün ağrım yok çok şükür. çok korktum ama umarım bir daha yaşamam

Bu zamanlarımı o kadar çok özlüyorum ki. Sanırım ikinci bebeğimi böylesi güzel topiklerde buluşup heyecanımı hüznümü sevincimi paylaşmak adına yapacağım. Öncelikle hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim.
Kızlar, birkaç tavsiyede bulunacağım sonradan çok işinize yarayacak. Hergün 1 resminizi çekin ve albüm yapın. Hatta biliyorsanız bir blog kurun hergün 1 resim ve düşüncelerinizi yazın. Karnınızdan hareketleri belli olunca videoya alın. Sonradan izlemesi çok zevkli ve onada hatıra size de. ize kimse tavsiyede bulunmadı ama bence yapın sonraçok pişman olursunuz..

:))) Ben Başak mı daha beter Aslan burcu mu diye düşünürken içime su serptin :))) Bu arada geçmiş olsun Dr. ne yorum yaptı test sonuçlarına? İdrar yolu enfeksiyonu falan mı ?

slm kızlar bende nasip olursa 2011 ağustos annesi olacam

şuan 25 ağustos görünüyor 3 ay bir hafta hamişim 14+2

Son düzenleme:

Geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirisin ancak, zencefil çayı içmemeye özen gösterçünkü zencefil gebelerde tüketilmemesi gereken baharatlar arasında. Aynı zamanda maydanoz, alee vera içeren ürün kullanımı da önerilmemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…