drun mu istedi idrar tahlili nrden aklina geldi tedavi olarak ne onerdi cok tehlike arz etmiyor sanirimkızlar günaydın idrar testimde 5-6 lökosit 8-10 epitel, 1-2 eritrosit çıkmış. bol su içiyorum ama değişimi farketmiştim hatta rengi değişti demiştim elevitten mi diye sormuştum ama lökosit varmış çok değil ama sınır 4 müş galiba. çok ciddi değil sanırım siz ne düşünüyorsunuz sizlerin nasıl çıkıyor
Bende 3+3 yapiyorum dr tavsiyesi 2 saatte bir yiyorum nerdeyseben gunde 3 ana 3 ara ogun yiyorum.
sizler ??
Bu detayli ultrasonmu acaba genelde 19-23hqftalarda yapiliyor sanirimhttp://turkrad.org.tr/newsfiles/obstetri_%20Doppler_akata.pdf
Obstetrik Renkli Doppler hakkında bilgi edinmek isterseniz linle tıklayın canlar...
drun mu istedi idrar tahlili nrden aklina geldi tedavi olarak ne onerdi cok tehlike arz etmiyor sanirim
Gecmis olsun canim
Bende 3+3 yapiyorum dr tavsiyesi 2 saatte bir yiyorum nerdeyse))
Bu detayli ultrasonmu acaba genelde 19-23hqftalarda yapiliyor sanirim
Bu arada hippy34cim baska dqhq bilimsel bi link yokmuydu arada anladiklarim cikiyor valla)))
Evet gelelim bana yarin yeni dr randevum var heyecanliyim grip bugun mahvetti burnum tammamen tikali yemek icmek izdirap oldu zwncwfil cayi ictim( sqnirim keci cunku 1 ay suruyormus iyilestim diyomussun tekrar ediyomus benim 2 sefer allah dusmanima vermesin cok fena bugun bi de calistim belki haftaya rapor alirim boyle iste
Su spina bifida kafama takildi netten arayipta bakmayin fotolar moral bozucu bence ;(
Aslan burcu benide endiselendiriyor ben terazi esim akrep kizim aslan astrojiyle ilgilenenler ooo dusunemiyorum sizin evi diyorlar cok can sikici dimi
kızlar ben etten tıksındım hamıle kaldığımdan berı zorla yıyorum agzımda buyuyo zorla yutuyorum.kokuyo bıde sız ne durumdasınız????????
drun mu istedi idrar tahlili nrden aklina geldi tedavi olarak ne onerdi cok tehlike arz etmiyor sanirim
Gecmis olsun canim
ben aslan burcuyum arkadaşlar.
annemin anlattığı bebekliğime dair bilgiler.
kesinlikle yemek yemezdin. seni yıldız parkına götürüp(beşiktaşta doğdum büyüdüm.) kedi köpekle yemek yedirmeye çalışırdım. bir kedilere erirdim sana verdiğim an pufkurur yutmazdın.
bahçede salıncak yaptım uyumadın, beşikte zaten uyuman ne mümkün. ayağımda bi saat sallardım ben uyurdum sen uyumazdın.
kocaman beşiğimden kafa üstü düşmüşüm gece herkes uyurken. annem korkudan panik atak olmuş ondan sonra hiperaktif bu nerde yatırsam diye:))
bir ağlamaya başlayınca asla susturamazmış beni. mesela biri evleniyormuş gelinlik istemişim. inat etmişler almıcaz diye. ben 2 gün durmadan ağlayınca almak zorunda kalmışlar.
bezimi çıkarıp evin belli bölgelerine kakamı yapıomuşum:))
doğumumda zor olmuş
korkutmak istememde annemden aslan bebeğine dair dip notlar. bilmiyorum biz ne yapıcaz böle:))
Gecmis olsun canim
Bende 3+3 yapiyorum dr tavsiyesi 2 saatte bir yiyorum nerdeyse))
Bu detayli ultrasonmu acaba genelde 19-23hqftalarda yapiliyor sanirim
Bu arada hippy34cim baska dqhq bilimsel bi link yokmuydu arada anladiklarim cikiyor valla)))
Evet gelelim bana yarin yeni dr randevum var heyecanliyim grip bugun mahvetti burnum tammamen tikali yemek icmek izdirap oldu zwncwfil cayi ictim( sqnirim keci cunku 1 ay suruyormus iyilestim diyomussun tekrar ediyomus benim 2 sefer allah dusmanima vermesin cok fena bugun bi de calistim belki haftaya rapor alirim boyle iste
Su spina bifida kafama takildi netten arayipta bakmayin fotolar moral bozucu bence ;(
Aslan burcu benide endiselendiriyor ben terazi esim akrep kizim aslan astrojiyle ilgilenenler ooo dusunemiyorum sizin evi diyorlar cok can sikici dimi
slm kızlar bende nasip olursa 2011 ağustos annesi olacam
şuan 25 ağustos görünüyor 3 ay bir hafta hamişim 14+2[/QU
Hayırlı olsun bebeğin :) Umarım sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına alırsın
Hayırlı olsun bebeğin :) Umarım sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına alırsın
amiiin cnmsaolasın seninde aynı şekilde inş
Senin kinin cinsiyeti belli oldu mu?
%90 ihtimalle erkek diyo dr erkekim olacak galiba
seninki bi ihtimal verdimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?