2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim yaaaa yigenin c vitamini manyagi Olacak valla :)))
canım bu 3. kez idrar testi yaptırıyor doktorum hamilelikte önemliymiş ilk ikisinde çıkmadı şimdi biraz lökosit çıktı bol su içiyorum işte
Ben ilk tahlillerde verdim bi daha da vermedim ?
Hic merak etme bana oldu oyle nedenini bilmiyorum ama degiSm icindeyiz ondan dir merak etme ))

Bende dusunuyordum hadi bakalim senden de gelince starti almak sart oldu kizimn blogu ))

Sagol canim onu bende duydum ama ictim 1cay kasigi bile yok yani ama beni dusunmen iyi geldi bana mutlu oldum ))) dikkat edicem :)))
Günaydın kızlar..Hava gene çok fena...Galiba hasta oluyorum(
Sakinnnnnn ben oldum sen olma rezil bir durum :)((((

13+ 5 benimkisi aslında 14+ 5 ama 1 hafta geriden gidiyoruz. geç yumurtlamışım
Bende bende sat 31ekimken 7 kasima kaydirildi:))) ama muhim diil biliyosun dimi ?

Valla cicim bendende istenmedi bi sikayetle istenyor sanirim sen takma bunlari o guzel kafana ))

Simdi geldik bana bugun yeni dr muza kizim ben babasi ve teyzesi gittik fistigim buyumus dr amcamiz cok tatli bu sefer torunum falan dedi sevim bi amca )) hersey yolunda dedi 4 luye gerek yok dedi sadece amniyo %100 soyluyor onunda 300de bir dusuk riski varmis 1ay sonra tekrar gidicez dr amcasi profilden bi vesikalik cekti burnu ayni babasi :)))) gripcik hiz kesmeden devam ediyor ))

πολύ καλά το μωρό μου:))) ευχαριστώ πολύ. δικό σου??? gayet güzel valla. evet edirneden dydymotiko yaklaşık bir yarım saat zaten. sınırda oldukça yakın:)) alexandropoliden bile oraya yerleşen var. çok sevindim valla:) geldinmi hiç ziyarete yunanistanı? Μου λείπει η Αθήνα..(

ayyy ne hoşşşşşşşşşşşşşşş ...kızımız büyümüş de profil fotoları çekilirmiş...yirim onu yirim
ben taaaaaaaaaa 26 martta gidicem doktora...zaman nası geçicek bakalım...yerim herkesin başının etini bayan stres olarak...tez zamanda iyileş canım...kendine ve yiğene iyi bak:)

canım sen yaptırdınmı 3 lü 4 lü testi?? istedimi doktorun? biz aynı gidiyoruz ya senle:))

canım benim doktor 2li test iyi çıktığı için 3lü ve 4lü istemiyor..yaptırmayacağız...
20.haftada Renkli dopplerimiz var sırada...26 marta aldık randevu...
bu test muhabbeti doktoruna göre değişiyor bazıları hepsini bazıları birini yaptırıyor...
benim doktor 2li test ve 2li testte sorun çıkarsa amniyosentez dedi bana...
2li testte sorun çıkmayınca 3 ve 4lüye gerek yok dedi...

kızlar dün kontrolüm vardı kızım olacaknış,çok mutluyum.bir ay sonraya da doppler ultrason için randevu verdi iç organlarına bakılacakmış.inşallah sağlıklı şekilde kavuşuruz hepimiz..

benim 2 li testimin kanı kaybolmuş( gerçi bi dolu kan sonucu vardı verdikleri dosyada anlamadım doktormu anlamadı hangisi ne diye ama. şimdi doktor değiştirdim hospitaliuma gidicem ona randevu aldım. bakalım doktor ne isterse onu yaptırıcaz artık. şu renkli doppler'in çok az da olsa bebeğe zararı olabiliomuş ışınlardan ben çok korkuyorum ama çokta faydalı bişey bebeğin heryeri neyi ne var gözüküyor(

kızlar dün kontrolüm vardı kızım olacaknış,çok mutluyum.bir ay sonraya da doppler ultrason için randevu verdi iç organlarına bakılacakmış.inşallah sağlıklı şekilde kavuşuruz hepimiz..

hayırlı olsun cimcimen:)) işallah pazartesi banada kesin olarak söylerler. erkek beklerken doktorlarda erkeğe benzetirken kız derlermiş:) ne şoka girerim:))

Benim de bir dahaki randevum 26 mart canim ayyyyyy gobegimiz bir oldu valla hihihihi ))
4nisqnda da baska bir dr a ayrintili ultrasona gidicem sanirim dopplerle ayni sey olcak 18-23haftalar arasi bakilan tam bilmiyorum bugunku dr da tadini cikar kafana takma falan dedi aaaaa zoylemedim kuzum bugun eliyle kapatmisti kukusunu utandi babasiyla drundan ayyyy yirim onu yaaa daha once 12haftada kiz dediler ve ben kiz olarqk hareket ediyorum hatta bugn gittim citcitli badiler aldim kuzuma anneside pantolonlar aldi bi ara foto eklerim sekerler biliyorumm merak adiyosunuzz cunku bendw sizinkileri merakediyorum )))

arkadaşlar merhaba.. bi sorum olucak size..bu ikili testte cinsiyet belli oluyormu..yani özellikle söylemekmi gerekiyor.yoksa testte zaten belli oluyormu..

canım cinsiyetin ikili testle ilgisi yok.ikili test 11-13 haftalarda yapılıyo gittiğinde doktor cinsiyeti görebilirse söyler.ama 13 ten önce tahmin etmesi çok zor.ben ikili test için gittiğimde cinsiyeti öğrenememiştim daha erken demişti.

Son düzenleme:
o zaman 3lü veya 4lü yaptırır mutlaka doktorun bi de ayırntılı ultrasona baktı mı tamamdır olay...çok takma ama test zamanını da geçirme...

hayırlı olsun canım ben de bi ay sonra doppler ultrasona gireceğim...herşey yolunda gitsin inşallah:)

hehe biz bu gidişle senle aynı anda doğururuz kuzum söyliyim
terbiyesini de yirim onun ben...eferin eferin öperim onu kocamaaaaaaaaaaaaaan:)
giysileri de ekle mutlaka...çatlarım...
bizim kıza da babası bugün don aldı,donansın diye....
bi de bana LCW 'dan 20ye gene esprili bi t-shirt almış...eklerim bi ara

bende bugün dr a gittm.benimde kızım geliomuş.hiç beklemiyodum.kesin erkek diyodum.gördüğüm rüyalar hep erkek üzerineydi.rüyalarım hep oldugu gibi çıkardı.ama kız oluyomuş.ben ilk kız olsun istiyodum.çok şükür bide inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla dünyaya getiririz.seni de tebrik ediyorum..

teşekkürler canım..bu arada tebrik ederim darısı başımıza..bende çok kız istiyorum ama tabi sağlıklı olması daha önemli..rüyamda bende erkek gördüm..neyse kısmet artık..

canım sağol. benim bebeğim daha doğrusu kızım da iyi. dün dr. randevum vardı, 3.lü test için gitmiştim. bakalım sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış.

aynen öyle yunanistan dibimizde. edirnenin, çarşısı alışveriş merkezleri yunan dolu. neredeyse sabah kahvaltılıklarını bile almaya edirneye gelip geri dönüyorlar. tabi birde euro kullandıkları için bizim marketlerdeki fiyatlar onlara çok ucuz geliyor. bi de türkiye vize uygulamadığı için sabah akşam girip çıkıyorlar. burda esnaf ikinci dil olarak yunanca ve bulgarca konuşuyor zaten.

yunanistana gitmek hiç nasip olmadı canım. sadece selanik üzerinden tiran'a (arnavutluk) gitmiştim geçen sene. selanik'i şöyle bi havadan gördüm yani..:)))

αναδρομή στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν Ελπίζω inşallah ....

Ελπίζωωωωωω. ευχαριστώ(((

bende pazartesi günü gidicem doktora büyük ihtimalle 3 lü yada 4 lü test isteyecek. biz doktora göre erkek gibi duruyoruz ama daha pipisini tam göremedik:) işallah artık pazartesi oda kesin olurda bende bişeyler almaya başlarım.

işallah orayada gidersin. eminim çok ama çok seveceksin:) aslında sana yakın yazın alexandropoli ye gidebilirsin. inanılmaz bir şehir özellikle yazları. gerçi artık hamilelik karın burunda yazın ne yaparız bilmem ama bebişler sağlığıyla doğarda işallah onlar büyüyünce artık yaz planları yaparız

ooo süper bizim ekibe hoş geldin(çaktırmadan benim kız dönermiş erkeğe ne gülerim yaaa dumur dumur hahahahaha)
arkadaşlar merhaba.. bi sorum olucak size..bu ikili testte cinsiyet belli oluyormu..yani özellikle söylemekmi gerekiyor.yoksa testte zaten belli oluyormu..
2li test zamanında bazı dr lar makinesi gelişmiş ve bu konuda çok tecrübeli olanlar bazı kemik yapılarına vs lerine göre cinsiyeti söylüyorlar
valla bana recep has diye meshur bi dr 12+5 ken kız dedi ama ihtimalden falan söz etmedi direk kız dedi yani inşallah dönmezde dumur olmayız bugunde sakladı kendini çünkü:)

bana da öyle geliyor valla sağlıkla kucaklarız inşallah bebişlerimizi :) kendinize iyi bakın

oh oh oh kızlar dünyayı ele geçirecek hehehehe hoşgeldin kızlar çetesine :)))
ooo bakıyorum gezme planlarına geçilmiş ohhh ne guzel bende ancak hayal kuruyorum bu sene bişey yapamadık hamilelikten
sanırım yapamıycazda bu gidişle yazın zaten tatil yapamayız full mesai :)))

Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Dün gece bende ilk tekmemi hissettim. Çok güzel ve değişik bir his arkadaşlar

Ben de ikili test yaptırmaya gittiğimde öğrendim bebeişimin cinsiyetini. NST'sini ölçecekti sözde cinsiyetini söyledi şok oldum

Oğluşum oluyo arkadaşlar İlk ayakkabılarımızı da aldık hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…