- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
Sagol canim yaaaa yigenin c vitamini manyagi Olacak valla :)))en bilimseli buliyim demiştim...hehe...sanırım becermişim:)
yaw ben de o fotolora bakalım diye yolladım:)
bu arada spina bifida ayrıntılı ultrasonla rahat görülebiliyormuş...doktorum 3lü test olmadan da çok rahat görebildiklerini söyledi ultrasonda...ben hiç bakmadım ,bakmiiyim o zaman o fotolara...
canım kendine dikkat et...yıprandın baya bu ara...yeğenimize iyi bak hhhhıııııııııııııııııııııııı...sevgiler
Ben ilk tahlillerde verdim bi daha da vermedim ?canım bu 3. kez idrar testi yaptırıyor doktorum hamilelikte önemliymiş ilk ikisinde çıkmadı şimdi biraz lökosit çıktı bol su içiyorum işte
Hic merak etme bana oldu oyle nedenini bilmiyorum ama degiSm icindeyiz ondan dir merak etmekızlar dün ben resmen adet sancısına benzer tarzda ağrı hissettim dün okulda çok yoruldum toplantıda tuvalete sıkıştım bunların etkisi var mı acaba üşüdüm falan ama bugün ağrım yok çok şükür. çok korktum ama umarım bir daha yaşamam
Bu zamanlarımı o kadar çok özlüyorum ki. Sanırım ikinci bebeğimi böylesi güzel topiklerde buluşup heyecanımı hüznümü sevincimi paylaşmak adına yapacağım. Öncelikle hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim.
Kızlar, birkaç tavsiyede bulunacağım sonradan çok işinize yarayacak. Hergün 1 resminizi çekin ve albüm yapın. Hatta biliyorsanız bir blog kurun hergün 1 resim ve düşüncelerinizi yazın. Karnınızdan hareketleri belli olunca videoya alın. Sonradan izlemesi çok zevkli ve onada hatıra size de. ize kimse tavsiyede bulunmadı ama bence yapın sonraçok pişman olursunuz..
Bende dusunuyordum hadi bakalim senden de gelince starti almak sart oldu kizimn blogu
Sagol canim onu bende duydum ama ictim 1cay kasigi bile yok yani ama beni dusunmen iyi geldi bana mutlu oldumGeçmiş olsun umarım biran önce iyileşirisin ancak, zencefil çayı içmemeye özen gösterçünkü zencefil gebelerde tüketilmemesi gereken baharatlar arasında. Aynı zamanda maydanoz, alee vera içeren ürün kullanımı da önerilmemekte.
Sakinnnnnn ben oldum sen olma rezil bir durum :)((((Günaydın kızlar..Hava gene çok fena...Galiba hasta oluyorum(
Bende bende sat 31ekimken 7 kasima kaydirildi:))) ama muhim diil biliyosun dimi ?13+ 5 benimkisi aslında 14+ 5 ama 1 hafta geriden gidiyoruz. geç yumurtlamışım
nasılsınız kızlar???
yeni gelen arkideşler hoşgelmişler...
kahvaltı öncesi bi selam vereyim dedim:)
şu idrar meselesi kafamı karıştırdı...
ben bi hamileliğimin başında yaptırdım o tahlili bi daha istenmedi :18:
siz de rutin kontrollerde mii istendi bu tahliller..yoksa bi sorun dile getirdiniz de öyle mi yaptırdı doktorunuz??
yaw neden bu doktorlar aynı tutarlıkta gitmez???
Valla cicim bendende istenmedi bi sikayetle istenyor sanirim sen takma bunlari o guzel kafana
Simdi geldik bana bugun yeni dr muza kizim ben babasi ve teyzesi gittik fistigim buyumus dr amcamiz cok tatli bu sefer torunum falan dedi sevim bi amca