bu bebeği yanlış yazdım önceki 5.6 bu 5.3 kızına göre ense kalınlığı az bile ama tabi yine çok anormal bi kalınlık...
Hiç duymamıştım bunu..Ben hamile olduğumu bilmiyodum kestirdiğimde..İki kere dahs kestireyim bari..
,
Allah sabır versin..Hiçbirimize göstermesin..İkili testi atlattk Üçlüyü yaptırmaya korkuyorum valla..İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza..
zor bi durum yaaa..üzüldüm
evet bende çok üzüldüm...çok zor bir karar....umarım psikolojisini etkilemez....rabbim bizi bu durumda bırakmasın....
canım 2li güzel çıkıtğında 3lüye gerek duymuyorlar genelde...
canım 2li test değerlerin iyiyse 3lüyü yaptırmana gerek yok...3lünün güvenilirliği 2den daha az hem...
illa yaptıracağım diyorsan 4lü 3lüye göre daha kapsamlı...onu yaptır bari...
İki doktora gitmenin kötü yanı..Biri kesin yaptır dio,öbürü yaptırma...Allahım bizi bebeklerimizle sınamasın..
kesinlikle katılıyorum arkadaşıma bizim hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimizde hayır vardır.ileride kendimizin ne olacağını bilmezken ihtimal üzerine yaşarken ihtimaller üzerine bir cana kıymak çok acıı .Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimizeeeya şu testleri yaptırıpta sadece ihtimali olan olumsuz durumlar için bebeklerini aldıranlara nasıl içim yanıyor.vicdanları nasıl el veriyor. ben bu testleri yaptırmadım dua ediyorum sağlıkla ve hayırla gelsin diye.bu testler tamamen güvenilir değil Allah rızası için yaa öldürmeyelim bebeklerimizi.
kesinlikle katılıyorum arkadaşıma bizim hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimizde hayır vardır.ileride kendimizin ne olacağını bilmezken ihtimal üzerine yaşarken ihtimaller üzerine bir cana kıymak çok acıı .Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimizeee
günaydın güzel anne adayları..haftasonu giramedım ama hepsini okudum..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..burçlardan bahsedilmiş, ben koç eşim akrep burcu bebişimzde aslan olursa bayağı bir renkli olacak hanemiz..ben toplamda 3 kilo aldım doktorum çok fazla dikkat et dedi..ayrıca 2li teste gerek görmedi 3lü yaparız dedi..
günaydın canım. 3 kilo fazla öyle mi? ben 1-1,5 kilo civarında aldım az diye düşünüyodum.. göbişim hep vardı değişen bişey yok gibi.. ama daha sert oldu biraz toplandı öne doğru sanki..
kızlar dün ben resmen adet sancısına benzer tarzda ağrı hissettim dün okulda çok yoruldum toplantıda tuvalete sıkıştım bunların etkisi var mı acaba üşüdüm falan ama bugün ağrım yok çok şükür. çok korktum ama umarım bir daha yaşamam
ya şu testleri yaptırıpta sadece ihtimali olan olumsuz durumlar için bebeklerini aldıranlara nasıl içim yanıyor.vicdanları nasıl el veriyor. ben bu testleri yaptırmadım dua ediyorum sağlıkla ve hayırla gelsin diye.bu testler tamamen güvenilir değil Allah rızası için yaa öldürmeyelim bebeklerimizi.
canım valla bende anlamıyorum.ihtimal üzerine nasıl insan canından bir parçayı aldırırki.bende testleri yaptırmayacağım.üç yıldır bebek için gözyaşı döküyordum rabbim nasip etti.ne gelirse allahtan diye düşünüyorum.kimin yarın ne olacağı belliki hiç bir şeyin garantisi yok.
günaydın canım. 3 kilo fazla öyle mi? ben 1-1,5 kilo civarında aldım az diye düşünüyodum.. göbişim hep vardı değişen bişey yok gibi.. ama daha sert oldu biraz toplandı öne doğru sanki..
ben risk var deseler de aldırmayı düşünmüyodum. Allahın vergisi, ben nasıl kıyayım onun canına.. ahirette nasıl hesabını veririm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?