2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 2li test değerlerin iyiyse 3lüyü yaptırmana gerek yok...3lünün güvenilirliği 2den daha az hem...
illa yaptıracağım diyorsan 4lü 3lüye göre daha kapsamlı...onu yaptır bari...

canım 2li güzel çıkıtğında 3lüye gerek duymuyorlar genelde...

canım 2li test değerlerin iyiyse 3lüyü yaptırmana gerek yok...3lünün güvenilirliği 2den daha az hem...
illa yaptıracağım diyorsan 4lü 3lüye göre daha kapsamlı...onu yaptır bari...

İki doktora gitmenin kötü yanı..Biri kesin yaptır dio,öbürü yaptırma...Allahım bizi bebeklerimizle sınamasın..

kesinlikle katılıyorum arkadaşıma bizim hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimizde hayır vardır.ileride kendimizin ne olacağını bilmezken ihtimal üzerine yaşarken ihtimaller üzerine bir cana kıymak çok acıı .Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimizeee

amin canım hayırlısıyla şu hamileliğimiz güzel geçse sağlıklı hayırlı evlatlarımıza ulaşsak.

günaydın kızlarr sabah sabah okul çok pis koktu yemek hanemiz var pis pis soğan kokusu çok midem bulandı yaaa...

günaydın güzel anne adayları..haftasonu giremedım ama hepsini okudum..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..burçlardan bahsedilmiş, ben koç eşim akrep burcu bebişimzde aslan olursa bayağı bir renkli olacak hanemiz.. ben toplamda 3 kilo aldım doktorum çok fazla dikkat et dedi..ayrıca 2li teste gerek görmedi 3lü yaparız dedi..

Son düzenleme:

günaydın canım. 3 kilo fazla öyle mi? ben 1-1,5 kilo civarında aldım az diye düşünüyodum.. göbişim hep vardı değişen bişey yok gibi.. ama daha sert oldu biraz toplandı öne doğru sanki..

günaydın canım. 3 kilo fazla öyle mi? ben 1-1,5 kilo civarında aldım az diye düşünüyodum.. göbişim hep vardı değişen bişey yok gibi.. ama daha sert oldu biraz toplandı öne doğru sanki..

yok canım senınki iyi.14. haftanda 1.5 kilo süper..son aylarda daha alacağız.istediğim hep 12 kiloyla tamamlamaktı bu gidşle zor 3 kilosunu şimdiden aldım..

aynen cnm,
benim de 2 gundur kasiklarim agriyor, idrar yollarimi usuttum sanirim.
bir de tuvaletin gelince tutmamak gerekiyor cnm ben azicik sikissam, daha cok agridigini farkettim

canım valla bende anlamıyorum.ihtimal üzerine nasıl insan canından bir parçayı aldırırki.bende testleri yaptırmayacağım.üç yıldır bebek için gözyaşı döküyordum rabbim nasip etti.ne gelirse allahtan diye düşünüyorum.kimin yarın ne olacağı belliki hiç bir şeyin garantisi yok.

günaydın güzel anneler biz 15 haftalık olduk doktora 2 hafta sonra gidecez ama şimdiden meraklanıyorum. Sizlerde iyisinizdir inşallah.

Günaydın kızlar....
bizim kesinleşti kızımız oluyor dr.%99 dedi 158 grm olmuşuz, sizin kine ki ben 4 kilo almışım valla :-((
nasıl vericez bakalım, ben akrep eşim terazi oğlişim boğa kızım da allah izin verirse aslan oy oy oy

ben risk var deseler de aldırmayı düşünmüyodum. Allahın vergisi, ben nasıl kıyayım onun canına.. ahirette nasıl hesabını veririm sonra

hiç kilo almayan hatta üstüne vermiş olan bi ben mi kaldım :2:
58.5 - 59 la hamile kaldım. 56 idim hala bu sabah. arada bir iştahım açılıyo sanki.. hah diyorum artık alıcam kilo.. sonra bi bakıyom yok aynıyım

o kişiden kişiye değişir cnm ben aldırırdım sanırım gerçi başa gelmesi lazım karar vermek için allah korusun...
sonuçta özürlü olursa ölene kadar bana bağımlı olacak ben öldükten sonra kim bakar kim ilgilenir hem ona ağırlık hem de bize maddi manevi olarak çok yıpranılır benim fikrim bu allahtan ki genelde sakalık olan bebişler rabbim tarafından düşükle sonuçlanıyor çoğu o kararı vermek zorunda kalmıyor...

ben risk var deseler de aldırmayı düşünmüyodum. Allahın vergisi, ben nasıl kıyayım onun canına.. ahirette nasıl hesabını veririm sonra

ben ctesi doktora gittim.ikili testi dışardamı yaptırdın dedi hayır dedim.yaptırmayı düşünmüyorum. dedim hiç birinimi dedi evet dedim benden yazı aldı yaptırmamayı kabul ettirdiğime dair.
yaptırsaydım riskli deseydi kahrolacaktım, aldırmayacaktımda.sadece bir ihtimal yüzünden perişan olacaktım.
yavrucuğum 110gr olmuş kıpır kıpırdı yerim onu ben.
allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasipetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…