hımm .. bende baktım şimdi ikili test yaptırdığım zaman buda yapılmıştı.nadir eritrosir ve lokosit diyor.1-2 epitel diyoo..ama dr bişi demedi..saçlarını kestirmekle çok iyi yapmışsın canım..güle güle kullan..:)
idrar testinde lökosit sınırı 4 müş eritrosit hiç olmamalı ama 1-2 normalmiş epitel de çok önemlş değilmiş. ama lökosit benim biraz sınırı geçmiş oluyor bol su bu işin çözümüymüş bir de kızılcık suyu çok iyi geliyormuş haberiniz olsun. ama hamilelikte idrar testi çok önemliymiş sıkça yaptırmak lazım haberiniz olsun
saçlarımı kestirdim ohh çok rahatım omuzlarımda artık en uzunu
bu arada tartıyı buldum tartıldım kızlar. daha hiçbir kilo almamışım. anca stressden verdiklerimi geri almışım:))
hımm .. bende baktım şimdi ikili test yaptırdığım zaman buda yapılmıştı.nadir eritrosir ve lokosit diyor.1-2 epitel diyoo..ama dr bişi demedi..saçlarını kestirmekle çok iyi yapmışsın canım..güle güle kullan..
ben 2300 almışım dr gayet iyi dedi.bundan sonrad her ay 1 kilo alırsak fit oluruz ...
2300 nasıl bir kilo şekli yahu:)) 2 3 kilomu almışsın yani?
eyeway 2kilo 300gr almış arkadaş
kızlar yaa benimde saçlarım çook uzun 2 aya belime gelir artık kestircektim ama batıl inanç diye bişi var bilirsiniz hamilelikte saç kestirmek bebeğin ömrünü kesmek anlamına geliyomuş,batıl şeylere hiç inanmam ama bebek sözkonusu olunca dayanamadım kestiremedim..hiç sevmem bu batıl konuları ama bu konuda elim ayağım tutuldu annelik böyle bişi heralde ilerleyen günlerde neye karar vericem bilmiyorum
kızlar yaa benimde saçlarım çook uzun 2 aya belime gelir artık kestircektim ama batıl inanç diye bişi var bilirsiniz hamilelikte saç kestirmek bebeğin ömrünü kesmek anlamına geliyomuş,batıl şeylere hiç inanmam ama bebek sözkonusu olunca dayanamadım kestiremedim..hiç sevmem bu batıl konuları ama bu konuda elim ayağım tutuldu annelik böyle bişi heralde ilerleyen günlerde neye karar vericem bilmiyorum
merhaba arkadaşlar, gördüğüm kadarıyla genelde kilo alan olmamış 5. aydan sonra alıcaz biz bu kiloları gibi geliyor bana.. ben de 16. haftanın içindeyim cinsiyet öğrenmek için iyi bir zaman mı sizce? şimdi git 2 hafta sonra gel ya da şu gibi ama emin değilim desin istemiyorum keşke doktorlar bu konuda daha duyarlı olsa da emin olmadan hiçbirşey söylemese..
cnm yaa adını yanlış yazmışım eyeway die
arkadaş 2kilo 300gr almışşş
iyi akşamlar kızlar..gecen gün arkadaşımın 5 aylık bbeğini aldılar çok üzüldüm..karnından sıvı aldılar..ve bebekte anormal durum görüldü..xyy sendromu...ilk duydum...bebekte ne zeka nede fiziksel engel var..sadece bu sendromlu kişilerin ilerde seri katil olma...cinsel sapkınlık otistik yada şizofren eğilimi olurmuş...ama olamayabilirmişte...arkadaş çok zor kararla bebeği aldırdı...çok zor bi durum yaaa..allah kimsenin başına vermesin..inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklermizi
canım ne zaman anladılar suyunu aldırmaya neden karar verdi 2li test mi kötü çıkmış?
evet 2li testte ense kalınlığı normal çıkmayınca karından su alındı..ozaman çıktı...
Canım hamilelik süresince 3 lemen gerekiyormuş 3 kere kestirmen gerek yani..ya kestirmeyeceksin ya 3leyeceksin..Ben bu tarz şeylere pek inanmam ama dediğin gbi konu bebek olunca ne olur ne olmaz:)
iyi akşamlar kızlar..gecen gün arkadaşımın 5 aylık bbeğini aldılar çok üzüldüm..karnından sıvı aldılar..ve bebekte anormal durum görüldü..xyy sendromu...ilk duydum...bebekte ne zeka nede fiziksel engel var..sadece bu sendromlu kişilerin ilerde seri katil olma...cinsel sapkınlık otistik yada şizofren eğilimi olurmuş...ama olamayabilirmişte...arkadaş çok zor kararla bebeği aldırdı...çok zor bi durum yaaa..allah kimsenin başına vermesin..inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklermizi
Hiç duymamıştım bunu..Ben hamile olduğumu bilmiyodum kestirdiğimde..İki kere dahs kestireyim bari..
,
Allah sabır versin..Hiçbirimize göstermesin..İkili testi atlattk Üçlüyü yaptırmaya korkuyorum valla..İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza..
evet 2li testte ense kalınlığı normal çıkmayınca karından su alındı..ozaman çıktı...
Canım hamilelik süresince 3 lemen gerekiyormuş 3 kere kestirmen gerek yani..ya kestirmeyeceksin ya 3leyeceksin..Ben bu tarz şeylere pek inanmam ama dediğin gbi konu bebek olunca ne olur ne olmaz:)
şimdi anladım:)) doğru değilmi normalde gramları pek hesaplamayız ama hamileliklte hesaplıyoruz. saç kestirme konusuna gelince uzman tv de böyle hurafelere inanıp bebeği stresse sokmayın diyor. ben sürekli aldırıyorum uçlarından.
canım bebeğin cinsiyeti 16. haftada kesin oalrak söylenebilir ama bebeğin duruş şekline bağlı. eğer bebek pozisyon değiştirmiyor ve göstermiyorlarsa çokta zorlamıyorlar.
önemli değil canım:)
canım ben onu araştırdım o batıl inanç islami açıdan kesilebiliyormuş ve ben kestirdim ve rahatladım ohh yani ve ben hep uzun saça alışık çok da güzel saçlarım vardı ama kıydım gitti sarı uzun dalgalı ama kestirdim
peki kaç mm çıkmış ense kalınlığı bilgin var mı canım?
canım bu arkadaşın çok garip ama bir kızı var onda 5.6 cm çıkmış çok anormal bi ense kalınlığı karnından su almışlar ve bebek normal çıktı..şuan 2.5 yaşında çokta sağlıklı..bu bebekte 2.3cm çıktı..kızından daha az bile ense kalınlığı ama karnından alınan suda anormal olduğu çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?