neden doktorların çoğu bizim psikolojimizi anlayamıyor
kendini üzme bitanem yaa...
aynen senin dediğin gibi parasıyla değil mi....giderseniz daha önce sen de rahatlarsın...
sen yeterki üzülme....bebişin de üzülür bak
canim zaten gecen haftada dogru durust bize izletmemisti bebegi,
ense kalinligi icin dogru pozisyona gelmesini bekliyorum dedi, konsantre oldu, kendi inceledi, biz bisey anlamadik.
su eli, su kolu vs diye gostermedi bize.
simdi de goremeyince cok uzuldum
ama sanirim kontrol diye boyle yapiyorlar, ara randevulari pek dikkate almiyorlar,
ayda 1 olan asil muayenede daha cok ilgileniyorlar
valla kizlar sagolun, hepiniz de, iyi ki varsiniz
canım doktorunun hastası coksa eger ondan gostermıyodur ben her ay gıttıgımde elllerını ayaklarını hareketlerını her yerını gosterıyo uzme kendını bu ay ıyı gostermesse degıstırıwer
Günaydın kızlarrrr,
nasılsınız?Umarım herkes iyidir. Cumartesi doktor randevum vardı. Cinsiyet öğrenicem diye gittim ama malesef. Minişim bağdaş kurmuş, kıpır kıpır oynuyor. Göstermedi cinsiyetini. Doktor çok uğraştı ama ne mümkün. Çok hareketli dedi doktor, saniye durmadı
1 ay sonraya randevu verdi, nasıl sabredicem 1 ay bennnn
Bizimki de göstermedi, kordonu var tam göremiyorum, ama kız gibi dedi... İstersen 4'lü test sonuçlarını aldığında gelirsen bakarız tekrar dedi...
Offf ya meraktan ölüyorum... Ben haftaya başka doktora giderim yine...
4lü test dediğiniz nörolojik test değil mi? Doktor bana 4 lü demedi de, bebeğin beynine filan bakılcak dedi..
üzülmene gerek yok ayda bı gırdıgımız ultrason bıle bebege zararlı 1 hafta arayla bakmasına gerek yok ayrıca cınsıyet ıcınde erken uzulmeye degmez 17 haftalıkken ogrendım net bıle deıl uzme kendını ultrason goruntulerıne bak 3 4 hafta sonra gıttıgınde bebegın ultrasonda durusu daha guzel we net oluyo tam bı kucuk ınsan
canım ultrason zararlı mı
Son yenilik: Dörtlü testOfff ya meraktan ölüyorum... Ben haftaya başka doktora giderim yine...
4lü test dediğiniz nörolojik test değil mi? Doktor bana 4 lü demedi de, bebeğin beynine filan bakılcak dedi..
bende öyle. normaldede yemezdim zaten şimdi hiç yiyemiyorum(
kızlar ben çıkıyorum şimdi doktora. gelirim bikaç saate. işallah kesinleşir bu sefer cinsiyeti ve herşey normaldir. dua edin. öpüldünüz.
aynen yaaaaaaaa sabah 5de bile acıkarak uyanır mı insan ühühühbende tam tersii hergün döner, kebap yesem doymam :))
ayyyyy ben de heyecan yaptım....gelir gelmez bilgilendir bizi canım...hadi hayırlısı
aynen yaaaaaaaa sabah 5de bile acıkarak uyanır mı insan ühühüh
kızlar kilo alma muhabbetine ben de katıliyim...ben yedim ayvayı...17.haftadayım ve 5 kilo aldım baştan bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?