eyeway 2kilo 300gr almış arkadaş
kızlar yaa benimde saçlarım çook uzun 2 aya belime gelir artık kestircektim ama batıl inanç diye bişi var bilirsiniz hamilelikte saç kestirmek bebeğin ömrünü kesmek anlamına geliyomuş,batıl şeylere hiç inanmam ama bebek sözkonusu olunca dayanamadım kestiremedim..hiç sevmem bu batıl konuları ama bu konuda elim ayağım tutuldu annelik böyle bişi heralde ilerleyen günlerde neye karar vericem bilmiyorum
Günaydın kızlar....
bizim kesinleşti kızımız oluyor dr.%99 dedi 158 grm olmuşuz, sizin kine ki ben 4 kilo almışım valla :-((
nasıl vericez bakalım, ben akrep eşim terazi oğlişim boğa kızım da allah izin verirse aslan oy oy oy
hiç kilo almayan hatta üstüne vermiş olan bi ben mi kaldım :2:
58.5 - 59 la hamile kaldım. 56 idim hala bu sabah. arada bir iştahım açılıyo sanki.. hah diyorum artık alıcam kilo.. sonra bi bakıyom yok aynıyım
canım valla bende anlamıyorum.ihtimal üzerine nasıl insan canından bir parçayı aldırırki.bende testleri yaptırmayacağım.üç yıldır bebek için gözyaşı döküyordum rabbim nasip etti.ne gelirse allahtan diye düşünüyorum.kimin yarın ne olacağı belliki hiç bir şeyin garantisi yok.
aaa cnm üzülme bak bebişinde üzülür 16.hft da gidersin görürsün gene
kontrol de bakmıyorlar zaten ama para verince bakarlar mesela benim bir ölçüm ve cinsiyet belli olacak diye baktı ama gene de detaylı göstermedi onun için sıkma üzme bebişini hftya gidersin hatta başka dr git parayla nasılsa
evet canım aynen öyle oluyor üşütmemek lazım aman sıkı giyinin ayaklarım üşüyüğnce sancım oluyoraynen cnm,
benim de 2 gundur kasiklarim agriyor, idrar yollarimi usuttum sanirim.
bir de tuvaletin gelince tutmamak gerekiyor cnm ben azicik sikissam, daha cok agridigini farkettim
ben kestirdim saçımı. inanmam öyle şeylere. bebişlerimizin ömrü zaten ana rahmine düştüğü anda belli..
sagol cnm benim.
ben 3 hafta beklemicem en fazla 2 hafta sonra calicam doktorun kapisini,
ben duramadim, cok meraklandim geldim diycem . nnapiimm
gunaydin arkadaslarr
h.sonu cok moralim bozuldu.
19 subatta 2li teste gitmistim. 12 haftaliktim, cinsiyet belli olmamisti.
gecen cmr. test sonuclarini goturdum doktora, cok sukur riskimiz cikmadi.
ama doktor bu sefer ultrasona sokmadi beni, 1 hafta ara oldugu icin herhalde. 3 hafta sonraya da randevu verdi.
o zamana 16-17 haftalik olucam. daha cinsiyette ogrenemedim. bebegimi de goremicem o kadar zaman.
doktora bisey diyemedim ama doktordan cikinca agladim. :-(((
esim diyor uzulme, istersen gider baska bi hastanede goruruz haftaya falan, ya da parasiyla degil mi erken gideriz bu doktora diyor.
ama bebegimi goremedim diye cok cok uzuldum :-(((((
üzülmene gerek yok ayda bı gırdıgımız ultrason bıle bebege zararlı 1 hafta arayla bakmasına gerek yok ayrıca cınsıyet ıcınde erken uzulmeye degmez 17 haftalıkken ogrendım net bıle deıl uzme kendını ultrason goruntulerıne bak 3 4 hafta sonra gıttıgınde bebegın ultrasonda durusu daha guzel we net oluyo tam bı kucuk ınsan
sagol cnm benim.
ben 3 hafta beklemicem en fazla 2 hafta sonra calicam doktorun kapisini,
ben duramadim, cok meraklandim geldim diycem . nnapiimm
canım ultrason zararlı mı
üzülmene gerek yok ayda bı gırdıgımız ultrason bıle bebege zararlı 1 hafta arayla bakmasına gerek yok ayrıca cınsıyet ıcınde erken uzulmeye degmez 17 haftalıkken ogrendım net bıle deıl uzme kendını ultrason goruntulerıne bak 3 4 hafta sonra gıttıgınde bebegın ultrasonda durusu daha guzel we net oluyo tam bı kucuk ınsan
canım ööle yap valla.. benim de randevum 12 mart yaklaşık 5 hafta oluyo ben zaten riskli gebeyim. (kan pıhtılaşması) neden 15 güne bir gel demiyo ki. bu sefer yüzümü kızartıp sorucam 15 güne bi kontrole gelsem diye... ya bi de bi hafta öne mi çeksem? zaman geçmiyo sanki elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama bir an önce iyi sonuçları alıp herkesle paylaşmak istiyorum.
gunaydin arkadaslarr
h.sonu cok moralim bozuldu.
19 subatta 2li teste gitmistim. 12 haftaliktim, cinsiyet belli olmamisti.
gecen cmr. test sonuclarini goturdum doktora, cok sukur riskimiz cikmadi.
ama doktor bu sefer ultrasona sokmadi beni, 1 hafta ara oldugu icin herhalde. 3 hafta sonraya da randevu verdi.
o zamana 16-17 haftalik olucam. daha cinsiyette ogrenemedim. bebegimi de goremicem o kadar zaman.
doktora bisey diyemedim ama doktordan cikinca agladim. :-(((
esim diyor uzulme, istersen gider baska bi hastanede goruruz haftaya falan, ya da parasiyla degil mi erken gideriz bu doktora diyor.
ama bebegimi goremedim diye cok cok uzuldum :-(((((
ultrason hamılelık ıcın bulunan bı cıhaz deıl kanser arastırmalarında kullanılmıs ılk kez sonra ıse hamılelerde kullanmaya baslamıslar we her ay gırdıgımız ultrason hem bıze hem bebege zararlı dıyolar her ay gırmeyın dıyolar ama bız merakımızdan bebegı gorecez dıye duramıyoruz zırt zırrt gırıyoruz bende oyleyım ay olmaya basladımı bebegı gorcem dıe sewınıyorum..fazla takmayın fotolarına bakıp zaman gecırıp tesellı edın kendınızı ben ole yapıyorum
slm kizlar.ewet fazla usg ye girmek bebek icin zararli.ben amerikada yasiyorum ve hemsireyim.bende sizler gibi hamileyim.allah kismet ederse nisanda dogum yapicam.burdaki doktorlar her ay usg ye almiyolar bebegi.gebelik boyunca sadece 4 veya 5 defa.18 ve 22 haftalar arasinda detayli usg.bu en onemlisi.zaten bebegin organ gelisimi ve anomali olup olamdigini bu haftalarda gorebiliyolaar.eger bebeginiz saglikliysa bence sabredin her ay bebginize zarar vermeyin.dogduktan sonra bol bol gorecegiz zaten.ben kendimi bole teselli ediyorum.
hemsıre bulmusken soruyum tetenoz asısı ackenmı yoksa tokkenmı yapılıo fark edıyomu ona gore gıdıcemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?