2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin arkadaslarr

h.sonu cok moralim bozuldu.

19 subatta 2li teste gitmistim. 12 haftaliktim, cinsiyet belli olmamisti.
gecen cmr. test sonuclarini goturdum doktora, cok sukur riskimiz cikmadi.
ama doktor bu sefer ultrasona sokmadi beni, 1 hafta ara oldugu icin herhalde. 3 hafta sonraya da randevu verdi.
o zamana 16-17 haftalik olucam. daha cinsiyette ogrenemedim. bebegimi de goremicem o kadar zaman.

doktora bisey diyemedim ama doktordan cikinca agladim. :-(((
esim diyor uzulme, istersen gider baska bi hastanede goruruz haftaya falan, ya da parasiyla degil mi erken gideriz bu doktora diyor.
ama bebegimi goremedim diye cok cok uzuldum :-(((((

ben kestirdim saçımı. inanmam öyle şeylere. bebişlerimizin ömrü zaten ana rahmine düştüğü anda belli..

aaa cnm üzülme bak bebişinde üzülür 16.hft da gidersin görürsün gene
kontrol de bakmıyorlar zaten ama para verince bakarlar mesela benim bir ölçüm ve cinsiyet belli olacak diye baktı ama gene de detaylı göstermedi onun için sıkma üzme bebişini hftya gidersin hatta başka dr git parayla nasılsa

ne guzel cnm masallah bi oglun bi kizin olacak insallahh
kacinci haftandasin cnm. ben taa 17. haftada ogrenicm cinsiyetini :-(((

bu cmrt. itibariyle 300 gr almistim.
baslangic kilom 55,8- cmr sabah 56,1 dim
artik almaya basladim sanirim.

bende yaptırmadım ne gelirse kabulüm,sonuçtan rabbimin emaneti..

sagol cnm benim.
ben 3 hafta beklemicem en fazla 2 hafta sonra calicam doktorun kapisini,
ben duramadim, cok meraklandim geldim diycem . nnapiimm

aynen cnm,
benim de 2 gundur kasiklarim agriyor, idrar yollarimi usuttum sanirim.
bir de tuvaletin gelince tutmamak gerekiyor cnm ben azicik sikissam, daha cok agridigini farkettim
evet canım aynen öyle oluyor üşütmemek lazım aman sıkı giyinin ayaklarım üşüyüğnce sancım oluyor
ben kestirdim saçımı. inanmam öyle şeylere. bebişlerimizin ömrü zaten ana rahmine düştüğü anda belli..

bence de hem araştırdım tamamen batıl inanç ona inanmak bidat günah oluyor zaten kestirdim ve rahatladım

sagol cnm benim.

ben nerdeyse her hafta gidiyorum özellikle son zamanlarda gözlem altındayım diğer bebeğin riskli dönemi olduğu için çarşamba gittim perşembe randevum var ama geçmek bilmiyor cidden insan görmek istiyor iyi olsun bilmek istiyor belki hareket hissetsek bu kadar olmuyacak

üzülmene gerek yok ayda bı gırdıgımız ultrason bıle bebege zararlı 1 hafta arayla bakmasına gerek yok ayrıca cınsıyet ıcınde erken uzulmeye degmez 17 haftalıkken ogrendım net bıle deıl uzme kendını ultrason goruntulerıne bak 3 4 hafta sonra gıttıgınde bebegın ultrasonda durusu daha guzel we net oluyo tam bı kucuk ınsan

canım ultrason zararlı mı

sagol cnm benim.

canım ööle yap valla.. benim de randevum 12 mart yaklaşık 5 hafta oluyo ben zaten riskli gebeyim. (kan pıhtılaşması) neden 15 güne bir gel demiyo ki. bu sefer yüzümü kızartıp sorucam 15 güne bi kontrole gelsem diye... ya bi de bi hafta öne mi çeksem? zaman geçmiyo sanki elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama bir an önce iyi sonuçları alıp herkesle paylaşmak istiyorum.

canım ultrason zararlı mı

ultrason hamılelık ıcın bulunan bı cıhaz deıl kanser arastırmalarında kullanılmıs ılk kez sonra ıse hamılelerde kullanmaya baslamıslar we her ay gırdıgımız ultrason hem bıze hem bebege zararlı dıyolar her ay gırmeyın dıyolar ama bız merakımızdan bebegı gorecez dıye duramıyoruz zırt zırrt gırıyoruz bende oyleyım ay olmaya basladımı bebegı gorcem dıe sewınıyorum..fazla takmayın fotolarına bakıp zaman gecırıp tesellı edın kendınızı ben ole yapıyorum

yok cnm zararlı değil bildiğim kadarıyla ses dalgaları ile görüntüleniyor ama şöyle düşünün y.dışında sadece bir kere koyuyorlarmış sonrası yok...
saol cnm allah herkesin gönlüne göre versin hep bir kızım bir oğlum olsun istemişimdir....
bende 16.hftda net öğrendim dr ondan önce net olmaz dedi bir de benim ki bir hftda önden gidiyor 17.hft yani ultr.göre

sagol canim,
icimi rahatlatti soylediklerinn

zeynepela sen de cok sagol cnm.

yaa sanrim standardi bu, ayda bir.
ama biz sabirsizlaniyoruz iste
napalim 10 kere hamile kalmadik ya, heyecanliyiz, bebegimizin iyi oldugunu bilmek istiyoruz

bence cek 1 hafta one sen de

neden doktorların çoğu bizim psikolojimizi anlayamıyor
kendini üzme bitanem yaa...
aynen senin dediğin gibi parasıyla değil mi....giderseniz daha önce sen de rahatlarsın...
sen yeterki üzülme....bebişin de üzülür bak

slm kizlar.ewet fazla usg ye girmek bebek icin zararli.ben amerikada yasiyorum ve hemsireyim.bende sizler gibi hamileyim.allah kismet ederse nisanda dogum yapicam.burdaki doktorlar her ay usg ye almiyolar bebegi.gebelik boyunca sadece 4 veya 5 defa.18 ve 22 haftalar arasinda detayli usg.bu en onemlisi.zaten bebegin organ gelisimi ve anomali olup olamdigini bu haftalarda gorebiliyolaar.eger bebeginiz saglikliysa bence sabredin her ay bebginize zarar vermeyin.dogduktan sonra bol bol gorecegiz zaten.ben kendimi bole teselli ediyorum.

hemsıre bulmusken soruyum tetenoz asısı ackenmı yoksa tokkenmı yapılıo fark edıyomu ona gore gıdıcemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…