2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar,
İlk kez yazıyorum. Ağustosta bebişimi kucağıma alacağım inşallah.
İkili test için gittiğim doktor, %90 erkek demişti. Ama kendi doktorum bu haftaki kontrolumde emin olmadığını söyledi. Nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Keşke emin olmadan hiç söylemeselermiş.

er ya da geç öğrenilecek cinsiyetler nasılsa...
yaşanılan kötü tecrübeleri gördükten sonra kesinlikle sağlık diyorum...cinsiyet 2.planda diyorum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler kucaklarımıza

Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Dün gece bende ilk tekmemi hissettim. Çok güzel ve değişik bir his arkadaşlar
yaa ne güzel canım darısı bizlere inşallah
yaşanılan kötü tecrübeleri gördükten sonra kesinlikle sağlık diyorum...cinsiyet 2.planda diyorum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler kucaklarımıza

aynen öye ben ilkinde o kadar merak etmiştim cinsiyeti her hafta gitmiştim ama şimdi onu kaybettiğimden sağlıklı olduğunu göreyim o yetiyor bana. rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

yaa dimi bende öyle diyorumda gülüyorlar. diyorum bütün yaz karnı burnunda gezilirmi. haziran sonu doğursaydımda yazın yine incecik olsaydım diye:)) planlasaydım ne yalan söliyim öle yapardım. ama haziran ne burcu oluyor acaba:))

Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Dün gece bende ilk tekmemi hissettim. Çok güzel ve değişik bir his arkadaşlar

ahh ahh ben ne zaman hissedicem. daha hissedemessin deselerde ye çikolatayı otur bekle durumları yaşıyorum evde bişeyde hissedemedim:)

benimde emin olmadan her gittiğimde erkek gözüküyor dediler. bende o kesin erkektir diye herkese erkek dedim. şimdide aynı senin gibi keşke emin olmadan sölemeselermiş diyorum:)

ne guzel bazi arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenmislerdarisi bizim basimiza

aminn. işallah yarın bende öğrenicem

kesinlikle katılıyorum. sağlıklı bebişler olsunlarda. bidahakine çin takvimine bakıp yaparız:)) şaka bi yana gerçekten sağlıklı olsunlar sağlıkla dünyaya gelsinler gerisi önemli değil. dilerim anne olduğumuzda popo pişik kreminide burdan bu forumdan sormak nasip olur. bütün bebişler sağlıkla gelirler.

günaydın kızlar biz sabah kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi kızımı yıkıycam bende bi duş alıcam bugün evdeyiz anlayacağınız :)iyice iyileşene kadar çıkarmayım diyorum

bu hafta da bebişimi gö+rmeye gidicem sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da önemli değil cinsiyet bahane özledim sıpayı yaaa:)))

günaydın canım. çıkma valla hava çok soğuk. bende yarın gidicem bebeğimi görmeye. hemde test falan çok heyecanlıyım:))

canım aynı sayılırız gün olarak bir kaç gün önden gidiyordu en son bebeğim ama bakalım ben de perşembe günü göreceğim rabbim korusun bebeklerimizi. hava cidden çok soğuk

günaydın canım. çıkma valla hava çok soğuk. bende yarın gidicem bebeğimi görmeye. hemde test falan çok heyecanlıyım:))
hadi hayırlısı ...ben ikinci de heyecanlanmam diyordum ama aynı heycanı bunda da yaşıyorum

canım aynı sayılırız gün olarak bir kaç gün önden gidiyordu en son bebeğim ama bakalım ben de perşembe günü göreceğim rabbim korusun bebeklerimizi. hava cidden çok soğuk
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bende ablamın nöbetçi olduğu bir gün gitmeyi düşünüyorum bakalım ne zaman nöbetçiymiş

güzel haberlerle gelin kızlar...
hava gerçekten çok soğukkkk...zorda kalmadıkça çıkmayınnnnnn...kendinize ve bebişinize ii bakın

slm güzel anneler...
bugün nasılsınız bakalım..
ben istirahatteyim hala ama kanamam kesildi gibi bişi...
dün dr kontrolüm vardı bebişimin kız olduğu kesinleşti...
umarım sizlerdede bi sorun yoktur...

Evet kızlar mecbur olmadıkça evden çıkmayalım hava çok soğuk yani istanbul donuyor,ve önümüzdeki hafta daha da soğuyacakmış havalar.İnşallah hasta olmadan atlatırız şu dönemleri.
Bende yarın farklı bir doktora gideceğim hem kontrol hem Afp testini yaptırmak için

yok cnm,
yanlis ifade ettim,
16. haftadan sonra basla dedi doktor

anladım cnm benimkine bakarsan hiç kullanma dedi adam..

eee bu sayılar çok mu yanii..10 u bile geçmiyolar..değerler böyle mi oluyo ki:26:

ben onu biraz yürüsem,ayakta kalsam veya üşütsem sabahı korku dolu ve yatarak geçiriyorum..korkudan kıpırdamıyorum bile...

kızlar saçlarım çok uzadı nerdeyse belimde kestireceğim bugün çok zor oluyor çünkü.

amaninnn ne kadar uzunnmuş..benim omuzlarımda şu an ve çok geliyo gözüme..zaten duş sonrası bunları kurutmak ölümm , seni hiç düşünemiyorum..

slm kızlar sayfaların hepsini okuyamadım , çok yazmışsınız umarım herkes iyidir.
biz dün dr a gittik bebiş 130 gr olmuş ama amuda kalkmış biçimde durduğu için bacakları göremedik..öyleee durdu kıpırdamadı hatta ben korktum bile..ama bişey yok dedi dr.tabi cinsiyetini göstermedi.dr 12. haftada kız demişti a ma bi kesinleşemedi..salı yada çarşamba hastaneye gelin 3 lü test yapalım dedi bide cinsiyetine bakarız yine dedi.. :)) bizden bu kadar teyzoşları...

slm güzel anneler...
bugün nasılsınız bakalım..
ben istirahatteyim hala ama kanamam kesildi gibi bişi...
dün dr kontrolüm vardı bebişimin kız olduğu kesinleşti...
umarım sizlerdede bi sorun yoktur...

geçmiş olsun jnm. işallah yarın belli olucak kesin olarak benimkide.

valla kaç tane olursa olsun bebiş insan heyecanlanır yaa. mucize gibi bişey bu. yabancı bir siteden çok güzel hamilelikle ilgili sözler bakıyorum ben sürekli face de statusuma yazmak için. geçenlerde şunu buldum paylaşmak istedim inanılmaz tüylerim diken diken oldu.

The moment a baby is born,
the mother is also born.
She never existed before....!!!

ne zaman bir bebek doğar
annede o zaman doğar.
daha önce hiç varolmamıştır.

güzel haberlerle gelin kızlar...
hava gerçekten çok soğukkkk...zorda kalmadıkça çıkmayınnnnnn...kendinize ve bebişinize ii bakın

işallah jnm. hepimiz bebişlere iyi bakalım. yarın olsun bende işallah yazıcam burdan ne dedi doktor. ben çok iyi giyinip çıktım biraz dışarı. bi masal kitabı aldım. yengem bebeği daha karnındayken ona masal okumaya başlamıştı. sonra bebek doğduktan sonra masalın bazı kısımlarını anımsadığını görüp şok olduk. benim için bi mucizeydi. ondan aklımdaydı gittim aldım. bebek duymaya başladığında hergün okuycam:))

cnm inş Allah gönlüne göre verir,okuduğuma göre senin içinden erkek geçiyodu sanırım...hayırlısı neyse o olsun...

oh oh kocaman olmuş maşallah

cnm inş Allah gönlüne göre verir,okuduğuma göre senin içinden erkek geçiyodu sanırım...hayırlısı neyse o olsun...

valla ilginç bi şekilde ben hep erkek hissettim. sanki %100 gibi:) tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ilk bebeğin erkek olması daha bir bana uygun geldi bilmiyorum. ondan içimden erkek geçiyor:)) inşallah hepimiz için sağlıklı olurda bebişlerimiz gerisi önemli değil

bu arada tartıyı buldum tartıldım kızlar. daha hiçbir kilo almamışım. anca stressden verdiklerimi geri almışım:))

:)
idrar testinde lökosit sınırı 4 müş eritrosit hiç olmamalı ama 1-2 normalmiş epitel de çok önemlş değilmiş. ama lökosit benim biraz sınırı geçmiş oluyor bol su bu işin çözümüymüş bir de kızılcık suyu çok iyi geliyormuş haberiniz olsun. ama hamilelikte idrar testi çok önemliymiş sıkça yaptırmak lazım haberiniz olsun
saçlarımı kestirdim ohh çok rahatım omuzlarımda artık en uzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…