yaa ne güzel canım darısı bizlere inşallahMerhaba arkadaşlar. Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.
Dün gece bende ilk tekmemi hissettim. Çok güzel ve değişik bir his arkadaşlar
er ya da geç öğrenilecek cinsiyetler nasılsa...
yaşanılan kötü tecrübeleri gördükten sonra kesinlikle sağlık diyorum...cinsiyet 2.planda diyorum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler kucaklarımıza
ooo süper bizim ekibe hoş geldin(çaktırmadan benim kız dönermiş erkeğe ne gülerim yaaa dumur dumur hahahahaha)
2li test zamanında bazı dr lar makinesi gelişmiş ve bu konuda çok tecrübeli olanlar bazı kemik yapılarına vs lerine göre cinsiyeti söylüyorlar
valla bana recep has diye meshur bi dr 12+5 ken kız dedi ama ihtimalden falan söz etmedi direk kız dedi yani inşallah dönmezde dumur olmayız bugunde sakladı kendini çünkü:)
bana da öyle geliyor valla sağlıkla kucaklarız inşallah bebişlerimizi :) kendinize iyi bakın
oh oh oh kızlar dünyayı ele geçirecek hehehehe hoşgeldin kızlar çetesine :)))
ooo bakıyorum gezme planlarına geçilmiş ohhh ne guzel bende ancak hayal kuruyorum bu sene bişey yapamadık hamilelikten
sanırım yapamıycazda bu gidişle yazın zaten tatil yapamayız full mesai :)))
Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.
Dün gece bende ilk tekmemi hissettim. Çok güzel ve değişik bir his arkadaşlar
Selamlar,
İlk kez yazıyorum. Ağustosta bebişimi kucağıma alacağım inşallah.
İkili test için gittiğim doktor, %90 erkek demişti. Ama kendi doktorum bu haftaki kontrolumde emin olmadığını söyledi. Nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Keşke emin olmadan hiç söylemeselermiş.
ne guzel bazi arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenmislerdarisi bizim basimiza
er ya da geç öğrenilecek cinsiyetler nasılsa...
yaşanılan kötü tecrübeleri gördükten sonra kesinlikle sağlık diyorum...cinsiyet 2.planda diyorum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler kucaklarımıza
günaydın kızlar biz sabah kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi kızımı yıkıycam bende bi duş alıcam bugün evdeyiz anlayacağınız :)iyice iyileşene kadar çıkarmayım diyorum
bu hafta da bebişimi gö+rmeye gidicem sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da önemli değil cinsiyet bahane özledim sıpayı yaaa:)))
günaydın kızlar biz sabah kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi kızımı yıkıycam bende bi duş alıcam bugün evdeyiz anlayacağınız :)iyice iyileşene kadar çıkarmayım diyorum
bu hafta da bebişimi gö+rmeye gidicem sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da önemli değil cinsiyet bahane özledim sıpayı yaaa:)))
hadi hayırlısı ...ben ikinci de heyecanlanmam diyordum ama aynı heycanı bunda da yaşıyorumgünaydın canım. çıkma valla hava çok soğuk. bende yarın gidicem bebeğimi görmeye. hemde test falan çok heyecanlıyım:))
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bende ablamın nöbetçi olduğu bir gün gitmeyi düşünüyorum bakalım ne zaman nöbetçiymişcanım aynı sayılırız gün olarak bir kaç gün önden gidiyordu en son bebeğim ama bakalım ben de perşembe günü göreceğim rabbim korusun bebeklerimizi. hava cidden çok soğuk
yok cnm,
yanlis ifade ettim,
16. haftadan sonra basla dedi doktor
kızlar günaydın idrar testimde 5-6 lökosit 8-10 epitel, 1-2 eritrosit çıkmış. bol su içiyorum ama değişimi farketmiştim hatta rengi değişti demiştim elevitten mi diye sormuştum ama lökosit varmış çok değil ama sınır 4 müş galiba. çok ciddi değil sanırım siz ne düşünüyorsunuz sizlerin nasıl çıkıyor
kızlar dün ben resmen adet sancısına benzer tarzda ağrı hissettim dün okulda çok yoruldum toplantıda tuvalete sıkıştım bunların etkisi var mı acaba üşüdüm falan ama bugün ağrım yok çok şükür. çok korktum ama umarım bir daha yaşamam
kızlar saçlarım çok uzadı nerdeyse belimde kestireceğim bugün çok zor oluyor çünkü.
slm güzel anneler...
bugün nasılsınız bakalım..
ben istirahatteyim hala ama kanamam kesildi gibi bişi...
dün dr kontrolüm vardı bebişimin kız olduğu kesinleşti...
umarım sizlerdede bi sorun yoktur...
hadi hayırlısı ...ben ikinci de heyecanlanmam diyordum ama aynı heycanı bunda da yaşıyorum
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bende ablamın nöbetçi olduğu bir gün gitmeyi düşünüyorum bakalım ne zaman nöbetçiymiş
güzel haberlerle gelin kızlar...
hava gerçekten çok soğukkkk...zorda kalmadıkça çıkmayınnnnnn...kendinize ve bebişinize ii bakın
geçmiş olsun jnm. işallah yarın belli olucak kesin olarak benimkide.
valla kaç tane olursa olsun bebiş insan heyecanlanır yaa. mucize gibi bişey bu. yabancı bir siteden çok güzel hamilelikle ilgili sözler bakıyorum ben sürekli face de statusuma yazmak için. geçenlerde şunu buldum paylaşmak istedim inanılmaz tüylerim diken diken oldu.
The moment a baby is born,
the mother is also born.
She never existed before....!!!
ne zaman bir bebek doğar
annede o zaman doğar.
daha önce hiç varolmamıştır.
işallah jnm. hepimiz bebişlere iyi bakalım. yarın olsun bende işallah yazıcam burdan ne dedi doktor. ben çok iyi giyinip çıktım biraz dışarı. bi masal kitabı aldım. yengem bebeği daha karnındayken ona masal okumaya başlamıştı. sonra bebek doğduktan sonra masalın bazı kısımlarını anımsadığını görüp şok olduk. benim için bi mucizeydi. ondan aklımdaydı gittim aldım. bebek duymaya başladığında hergün okuycam:))
slm kızlar sayfaların hepsini okuyamadım , çok yazmışsınızumarım herkes iyidir.
biz dün dr a gittik bebiş 130 gr olmuşama amuda kalkmış biçimde durduğu için bacakları göremedik..öyleee durdu kıpırdamadı hatta ben korktum bile..ama bişey yok dedi dr.tabi cinsiyetini göstermedi.dr 12. haftada kız demişti a ma bi kesinleşemedi..salı yada çarşamba hastaneye gelin 3 lü test yapalım dedi bide cinsiyetine bakarız yine dedi.. :)) bizden bu kadar teyzoşları...
cnm inş Allah gönlüne göre verir,okuduğuma göre senin içinden erkek geçiyodu sanırım...hayırlısı neyse o olsun...
:)anladım cnmbenimkine bakarsan hiç kullanma dedi adam..
eee bu sayılar çok mu yanii..10 u bile geçmiyolar..değerler böyle mi oluyo ki:26:
ben onu biraz yürüsem,ayakta kalsam veya üşütsem sabahı korku dolu ve yatarak geçiriyorum..korkudan kıpırdamıyorum bile...
amaninnnne kadar uzunnmuş..benim omuzlarımda şu an ve çok geliyo gözüme..zaten duş sonrası bunları kurutmak ölümm , seni hiç düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?