2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme cnm netde okudum biraz sakinledim hoş sakinlemesem napacaksam
bu hftlarda 2-5 kilo normalmiş inş.böyle gideriz de sonra da da 6 kilo alsak 11 le tamamlayabilsek süper olur valla....
cnm senin demek ki vücudunun ihtiyacı bazı şeylere yok çok zorlamadan yemeye çalış hem bebişin hala senden yiyor o yüzden üzülme düşündükçe daha kötü olursun

kızlar ultrason zararlı diyenler araştırdığımda hiç bir ispatlanmış zararı bulunamamış yazıyor hem zararı olsa doktorlar neden kullansınki

yumurtamı yiyebildiiiimmmmm
4 aydır dün eşimin zorla yedirdiğini saymazsak yediğim ilk yumurta..
bundan sonra öğlenleri bol maydonoz bol pulbiberli yumurta...

selam benım sol kalcamdan baslıyo agrı oturup kalkaken uyurken belımden cekıyo we cok agrı yapıyo hamılelıkten olsa gerek karnım felanda cıkmadı nıe erkenden basladı bu bel agrısı anlamıs deılım

off o bel ağrısı bende de var...az önce dışarı çıktım gittiğim mesafe 10 dakika bile değil sanki kmlerce yol almışım gibi nasıl ağrıyor her yerim var yaaaaaaaaaaa....ilerki ayları tahmin edemiyorum:18:

kızlar benim bi de sağ bacağımda seğirme oluyo. sürekli atıyo aynı yer. ama 2 gündür sürekli oluyo. şimdi bacağımı açtım bakıyorum zıp zıp zıplıyo etlerim.. nedir ki bu ya.. yatınca da oluyo

benimkide daha önce yaşamadığım bi ağrı,tam olarak bel de değil daha aşağısı ve bacağıma doğru eğilirken oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum hatta yapamıyorum diyebilirim .sizin bahsettiğinizde böyle bişey mi.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende de plesanta previa var kusmamam lazım ama günde en az 2 kez kusuyorum. özellikle kahvaltıdan önce veya sonra. gün içerisinde bazen bişeyler yiyebiliyorum bazen ağzıma lokma atasım gelmiyor. eskiden yemek yemeyi çok severdim ama şimdi yemek demek eziyet benim için. kanamalar yüzünden 2 ay raporluydum geçen çarşamba işe başladım iyice zor geliyor çünkü sabah kalktığımda bulantım çok oluyor. bebeğim aç kalacak diye endişeleniyorum ama ne kadar uğraşsam da yiyemiyorum (

ikimiz de aynı durumdayız
ben artık pek yatmıyorum ama doşaıyorum ayaktayım gemelde ama uzun yürüyüş yapmıyorum. kabız olmamamız lazım biliyosun ondan kayısı suyu içiyorum her gün.
ben de önümüzdeki hafta işe başlayınca sabah bulantılarımı napçam bilmiyom. çok erken kalkıp evde kahvaltı yapıp çıkmaya çalışçam evden.
kaçıncı haftan senin?
ben 17+6 yım. dr 20 haftada yukarı çıkabilir dedi plasenta. bekliyorum ben de. önümüzdeki hafta uçağa izin verirse uçakla ona da vermezse mecburen arabayla yolculuk yapıcam. o zamana kadar kanamam olmasın diye dua ediyorum..

bende ayaktayım çok zorlamamaya çalışıyorum kendimi ama yapabildiğim şeyleri yapıyorum. ani hareketlerden sakınıyorum bide.
ben 15. haftamdayım doktor 4.ay bitene kadar çıkar dedi ama bilmiyorum ne durumdayız 2 hafta sonra kontrol var bakalım ne diyecek. kanamalar durduğundan beri kafam rahatladı ama her an başlayacak diye korkuyorum, rüyalarıma bile giriyor (
sabah kahvaltı hazırlarken bulanmaya başlıyor zorla iki lokma yiyorum iyice artıyor. sonra 9-10 gibi iş yerinde hafif bişeyler atıştırıyorum bende. sende öyle yapabilirsin işin müsaitse.
kabızlık çok büyük problem. olursa doktorun verdiği bi ilaç var onu alıyorum mecburen, fazla su içemiyorum mide bulantısından dolayı bi de tabi sebze falan yiyemediğim için de sık sık kabızlık oluyor. sen hazır meyve suyu mu içiyorsun?

benim 4. ayım bitti bu hafta gidecem dr a bakalım çıkmış mı acaba..
ben kayısı suyunu hazır içiyorum mecburen.. dr zaten içebilirsin demişti. onun dışında şu kan portakallar var ya onlardan aldım kilo kilo eşime ondan sıktırıyorum. katı meyve sıkacağım var ama onu yıkamak çok zoruma gidiyo o yüzden başka bişi içmiyorum üşenmesem hergün havuç elma falan şöyle karıştırıp içsem en iyisi ama makinenin parçalarını yıkarken çatlıyorum. gerçi artık biraz ayaklandım o yüzden belki yıkamak zoruma gitmez artık :)

iş değiştirdim ben o yüzden yeni iş yerim nasıl olacak hiç bir fikrim yok umarım rahat olur ama hiç umudum yok.. biraz resmiyetin çok olduğu bi yer.. bakalım artık İnşallah pasenta yukarı çıkar da biter bu işkence

slm kızlar
umarım herkes için her şey yolundadır,bebeklerinizde iyidir inş :)))
ben 4 gündür oldu elevit içiorum ancak dışkım çok koyu renkli olmaya başladı.elevit kullananlarda bu durum oluyor mu aranızda acaba? içinde demir de olduğu için yapabilir diye düşündüm ama yinede kafama takıldı.
beni de bilgilendiriseniz sewinirim.

kizlar,
bel agrisi bende de basladi.
ama benim zaten rahatsiz belim. sakroiliak eklem rahatsizligi var ben de, 1 yildir belim agriyordu ama mucizevi sekilde hamileligimi ogrendigimden beri agrimamisti.
2-3 gundur bel agrilari basladi
ama eski rahatsizligim gibi degil; farkli bi bel agrisi

bu oglen de isyerinden izin aldim, duz bir cizme istiyordum, hazir indirimler varken bakayim dedim
inci, hotic, nine west, beta bisuru magaza dolastim. neyse sonunda betada buldum aldim ama sirkete bi dondum acayip belim agrimis :-((

bu arada kizlar ben tayt, duz cizme ve uzun gomlek, tunikler aldim. karnim buyuyene kadar bu tarzda giyinicem )
sonra da aldigim hamileliklere baslarim.

ha bir de dayanamadim kvw den yine bi esprili t-shirt aldim. 4 oldu bununla

evet cnm aynısı bendede oluyor...ama bi topikte okumuştum elevit kullananlarda bu görülüyomuş...

Selam kızlar herşey yolundadır umarım, keyiflerde yerindedir :)

kızlar kilo alma muhabbetine ben de katıliyim...ben yedim ayvayı...17.haftadayım ve 5 kilo aldım baştan bu yana

off offfff kilo mu dediniz, ben 6 kilo aldım bu gidişe bi dur demek lazım da nasıl olcek, her daim açım ben (

ya o çok entersan bişi, sağ bacağımda kasığıma doğru bi yerlerde olmuşt, bir iki gün kadar sürdü, böle pıt pıt atıyodu, sonra geçti nedendir anlamadım, takma kafana, önemli bişe olduğunu sanmıyorum, büyüyoruz herhalde :)

bayanlar hazır olan herşeyden kaçınmak lazım, ben de yattığım zamanlarda kabızla savaştım, akşamdan iki tane kuru inciri bi kase suya koyup sabah o suyu içip incirleride yiyordum, hem basit hemde çözüm oldu derdime, bi deneyin isterseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…