benim 4. ayım bitti bu hafta gidecem dr a bakalım çıkmış mı acaba..
ben kayısı suyunu hazır içiyorum mecburen.. dr zaten içebilirsin demişti. onun dışında şu kan portakallar var ya onlardan aldım kilo kilo eşime ondan sıktırıyorum. katı meyve sıkacağım var ama onu yıkamak çok zoruma gidiyo o yüzden başka bişi içmiyorum üşenmesem hergün havuç elma falan şöyle karıştırıp içsem en iyisi ama makinenin parçalarını yıkarken çatlıyorum. gerçi artık biraz ayaklandım o yüzden belki yıkamak zoruma gitmez artık :)
iş değiştirdim ben o yüzden yeni iş yerim nasıl olacak hiç bir fikrim yok umarım rahat olur ama hiç umudum yok.. biraz resmiyetin çok olduğu bi yer.. bakalım artık İnşallah pasenta yukarı çıkar da biter b
u işkence
yumurtamı yiyebildiiiimmmmm
4 aydır dün eşimin zorla yedirdiğini saymazsak yediğim ilk yumurta..
bundan sonra öğlenleri bol maydonoz bol pulbiberli yumurta...
teşekkürler kızlar.. şu bulantılarım kesilsin bakın neler yicem..
slm kızlar
umarım herkes için her şey yolundadır,bebeklerinizde iyidir inş :)))
ben 4 gündür oldu elevit içiorum ancak dışkım çok koyu renkli olmaya başladı.elevit kullananlarda bu durum oluyor mu aranızda acaba? içinde demir de olduğu için yapabilir diye düşündüm ama yinede kafama takıldı.
beni de bilgilendiriseniz sewinirim.
maydonoz çok yeme canım zararlıymış salata falan kat biraz ama öyle tek yeme
ben hazır meyve sularını fazla içmek istemiyordum ama madem doktor dedi içebilirim bende. portakal bende mide yanması yaptı. yaz meyvelerinin çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla :))
yeni iş stresi zordur ama bebişle birlikte halledersiniz eminim.
bir an önce çıksa da şu plasentalar hamileliğin tadını çıkarsak diyorum bende. ama bizim dönemlerimizde genelde çıkıyormuş. inşallah hayırlı haberi verirsin en kısa zamanda..
evet canım ben de duydum onu ilk 3 ay hiç yemedim. şimdi de yemiyorum ama sadece yumurtaya koyucam. o da başka çarem yok. o kadarcık bişi yapmaz heralde. İnşallah yani
Elevitin içinde demir var cnm doğum kadar wc de alış cnm ilacı kestiğimiz an normale dönüyor
bende yorgunluk var deyince dr.bir de kan hapı verdi yani hem ele... hemde santafo... alıyorum
peppermit güle güle kullan kıyafetlerini valla ben üşüdüğüm için hala tayt giyemiyorum bir kot bir de kadifem var üstüne boğazlı giyiyorum üzerine de bol bol kısa kollu tunikler giyiyorum....
benim bulantılarım çok olunca dr sabahları vişne suyuyla çubuk kraker falan ye demişti. yani kendi önerdi. abartmadığımız sürece bi problem olmaz. kuru incir aldım ama bulantıdan sabah yiyemiyorum onu. kesilirse meyve suyunu bırakır ona başlarım
canim benim cok cok sagol,
ben de ince kulotlu corap ustune de tayt giyersem usumem diye dusunuyorum ama
cnm su ara donem psikolojimi bozmustu, soylemistim ya,
hamilelikler bol geliyor, eski pantolonlar rahatsiz ediyor
simdi epey biseyim oldu, iyice karnim kocaman olana kadar daha bisey almam
esim de diyor ki bunlari 2. hamilelige de sakla, o zaman bu kadar almak yok hee diyor.
adam her h.sonu alisveristen bikti artik))
ama sagolsun oyle diyor sonra da ben bisey isteyince sana ben ne zaman hayir dedim ki diyor
valla Allah eslerimizden razi olsun
hep esime dua ediyorum omur boyu mutlu olsun diye cunku o hep beni mutlu etmeye ugrasiyor
ay yaa bakin duygusala bagladim yine, aglicam simdi
kizlar Allah hepinizi eslerinizle ve cocuklarinizla cok cok mutlu etsin, yuvanizin huzuru hic kacmasin, her gununuz bi oncekinden iyi olsun dilerimm
(icimden geldi bu dua ) hamilenin duasi kabul olurmus derler,
birbirimize dua edelim bol bol
valla çok haklısın bende kilo verdiğim halde göbeğim çıktı biraz eski pantolonlarım olmuyor. hamilelik desen hiç giyemiyorum ne giyeceğimi şaştım valla. bi tane kumaş pantolonum var giyebildiğim o kadar. hafta sonu bi kot aldım artık işte de kot giyeceğim kusura bakmasınlar. napıyım hamile kumaş pantolonu bulamadım buralarda küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işte(
amiinn... Allah mutlu, huzurlu bebekler ve eşler nasip etsin bizlere ki bizde mutlu, huzurlu olalım. Allah ayırmasın...
EYESZAG canım doktor ne dedı pipisini gordunmu oğlusunun testler nasıl ıyımı canbım merak ettım
kızlarrrrrrrrrrşimdi geldim doktordan. 4 lü test yaptırdım sonucunu haftaya alıcam. bu yeni doktoru şimdilik beğendim. ama bebişimin cinsiyetini kız dedi. şoktayım. bu kadar çok erkek bebek istediğimi bilmiyordum. üstelik 11 ve 13. haftada diğer doktor erkeğe benziyor demişti. bu doktorda kızdı neden emin olmadan sölüyorlar diye. öyle değişik hissediyorum ki allahım günah yazmasın. bu kadar çok erkek istediğimi bilmiyordum. şimdi bide bunu konuşmadığım eşime sölemek zorundayım oda ayrı bi stress.
kızlarrrrrrrrrrşimdi geldim doktordan. 4 lü test yaptırdım sonucunu haftaya alıcam. bu yeni doktoru şimdilik beğendim. ama bebişimin cinsiyetini kız dedi. şoktayım. bu kadar çok erkek bebek istediğimi bilmiyordum. üstelik 11 ve 13. haftada diğer doktor erkeğe benziyor demişti. bu doktorda kızdı neden emin olmadan sölüyorlar diye. öyle değişik hissediyorum ki allahım günah yazmasın. bu kadar çok erkek istediğimi bilmiyordum. şimdi bide bunu konuşmadığım eşime sölemek zorundayım oda ayrı bi stress.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?