2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kabızlık için doktorum bana da duphalac diye bi ilaç verdi...3 gündür kullanıyorum ve çok rahat ettim....o kadar sebze,mevye,bol su ,hani kabızlık olmazdı...oluyor bal gibi yaa...nefret ediyorum bu olaydan

az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem

sizde var mi kansizlik?

ben hazır meyve sularını fazla içmek istemiyordum ama madem doktor dedi içebilirim bende. portakal bende mide yanması yaptı. yaz meyvelerinin çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla :))
yeni iş stresi zordur ama bebişle birlikte halledersiniz eminim.
bir an önce çıksa da şu plasentalar hamileliğin tadını çıkarsak diyorum bende. ama bizim dönemlerimizde genelde çıkıyormuş. inşallah hayırlı haberi verirsin en kısa zamanda..

Elevitin içinde demir var cnm doğum kadar wc de alış cnm ilacı kestiğimiz an normale dönüyor
bende yorgunluk var deyince dr.bir de kan hapı verdi yani hem ele... hemde santafo... alıyorum
peppermit güle güle kullan kıyafetlerini valla ben üşüdüğüm için hala tayt giyemiyorum bir kot bir de kadifem var üstüne boğazlı giyiyorum üzerine de bol bol kısa kollu tunikler giyiyorum....

merhaba canım ben elevit içmiyorum ama megadyn var vıtamın onu içiyorum benımde koyu canım ama vitaminler genelde büyük tuvaletinin koyu olmasına neden oluyor endişelenecek bısey yok

benim bulantılarım çok olunca dr sabahları vişne suyuyla çubuk kraker falan ye demişti. yani kendi önerdi. abartmadığımız sürece bi problem olmaz. kuru incir aldım ama bulantıdan sabah yiyemiyorum onu. kesilirse meyve suyunu bırakır ona başlarım

evet canım ben de duydum onu ilk 3 ay hiç yemedim. şimdi de yemiyorum ama sadece yumurtaya koyucam. o da başka çarem yok. o kadarcık bişi yapmaz heralde. İnşallah yani

okadarcık bende yiyorum tek yememeye çalış ona nekdara doğrayacanki zaten ..afiyet olsun ye canım :)))

canim benim cok cok sagol,
ben de ince kulotlu corap ustune de tayt giyersem usumem diye dusunuyorum ama

cnm su ara donem psikolojimi bozmustu, soylemistim ya,
hamilelikler bol geliyor, eski pantolonlar rahatsiz ediyor

simdi epey biseyim oldu, iyice karnim kocaman olana kadar daha bisey almam

esim de diyor ki bunlari 2. hamilelige de sakla, o zaman bu kadar almak yok hee diyor.
adam her h.sonu alisveristen bikti artik ))
ama sagolsun oyle diyor sonra da ben bisey isteyince sana ben ne zaman hayir dedim ki diyor
valla Allah eslerimizden razi olsun
hep esime dua ediyorum omur boyu mutlu olsun diye cunku o hep beni mutlu etmeye ugrasiyor

ay yaa bakin duygusala bagladim yine, aglicam simdi

kizlar Allah hepinizi eslerinizle ve cocuklarinizla cok cok mutlu etsin, yuvanizin huzuru hic kacmasin, her gununuz bi oncekinden iyi olsun dilerimm
(icimden geldi bu dua ) hamilenin duasi kabul olurmus derler,
birbirimize dua edelim bol bol

evet herkesin bünyesi farklı bulantı konusunda. ben bi kere vişne suyu içtim aşırı bulantı yaptı yediğimi de çıkardım bi daha da ağzıma süresim gelmedi. ekşi elma biraz kesiyor gibi bende de bakalım
bi iyi bi kötü öle gidiyor. 16. haftada falan biter diyorlar ama sende hala devam ediyormuş gözüm korktu valla :)
bu arada cinsiyeti belli mi bebişin?

valla çok haklısın bende kilo verdiğim halde göbeğim çıktı biraz eski pantolonlarım olmuyor. hamilelik desen hiç giyemiyorum ne giyeceğimi şaştım valla. bi tane kumaş pantolonum var giyebildiğim o kadar. hafta sonu bi kot aldım artık işte de kot giyeceğim kusura bakmasınlar. napıyım hamile kumaş pantolonu bulamadım buralarda küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işte (

amiinn... Allah mutlu, huzurlu bebekler ve eşler nasip etsin bizlere ki bizde mutlu, huzurlu olalım. Allah ayırmasın...

cnm ben bi kumas hamile pant. aldim ama daha dolduramiyorum icini tam olarak. ayarlasamda belimden asagi dusuyor

careyi tayt ustu tunikler almakta buldum, sen de oyle yapabilirsin cnm

kızlarrrrrrrrrr şimdi geldim doktordan. 4 lü test yaptırdım sonucunu haftaya alıcam. bu yeni doktoru şimdilik beğendim. ama bebişimin cinsiyetini kız dedi. şoktayım. bu kadar çok erkek bebek istediğimi bilmiyordum. üstelik 11 ve 13. haftada diğer doktor erkeğe benziyor demişti. bu doktorda kızdı neden emin olmadan sölüyorlar diye. öyle değişik hissediyorum ki allahım günah yazmasın. bu kadar çok erkek istediğimi bilmiyordum. şimdi bide bunu konuşmadığım eşime sölemek zorundayım oda ayrı bi stress.

EYESZAG canım doktor ne dedı pipisini gordunmu oğlusunun testler nasıl ıyımı canbım merak ettım

EYESZAG canım doktor ne dedı pipisini gordunmu oğlusunun testler nasıl ıyımı canbım merak ettım

canım 4 lü testi bugün yaptırdım sonucunu haftaya pazartesi alıcam da. benim bu diğer sivrizekalı doktorum sallamış cinsiyetini bebeğin. bu doktor %80 kız diyor. yani on kere sordum eminmisiniz diye. valla öle garip hissediorum ki. herşekilde erkek sanıodum. bide bu kadar erkek istediğimi bilmiodum. bi garibim şimdi hala şoktayım.

bende cok sasırdım canım kesın mı dedı olsun canım bende yarın gıdıicem bakalım ne diyecek insan şok oluyo banada kız dese bende şok olurum yanı cünkü insan alışıyor ya olsun hayırlısı eli ayağı düzgün olsun

canım bende ilk günden beri hep erkek diye hissettim dilimde de hep erkek vardı. kızın olacak diyenleri ciddiye bile almıyordum. ve aynen senin gibi ilk çocuğun erkek olmasını istiyordum. 12.haftada doktor kıza benziyor dedi. çok şaşırdım şok oldum ama şimdi alıştım kızım kızım diye seviyorum ama tabi hala kesin değil. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman öğreneceğim kısmetse. bu sefer de ya erkek derse nasıl alışacağım diye düşünüyorum. emin olmadan söylemeleri çok büyük hata.
Allah kızına ve sana sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…