2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayır bırde doktor olacaklar normalde yanılmaz cunku cinsiyet değişecekmı emın degılsen soyleme dımı ama insanı boşu boşuna oyalıyorlar sinir olmamak elde değil yanı bilmiyosan soyleme ama dimi

aaa canim cok cok sasirdimm
neden emin olmadan soyluyorlar ki

be uzuluyordum 16. haftada ogrenicem cok gec diye ama bi abkima iyi olmus,
kesinlesince ogrenmek daha iyi sanirim

cnm sen de uzulme;
kizlar daha anneye , yuvaya bagli, vefali olurlar
hem erkek ya da kiz hangisinin ileride hayirli evlat olacagini bilemeyiz, o yuzden Allah hayirlisini versin demek lazim.

hayirli olsun cnm benim. uzulme yaa. ben de kiz istiyorummm

az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem

sizde var mi kansizlik?

Bana kan değerin 39 ama kullanmazsan doğuma 29 la girersin dedi ve ferro verdi. Elevitle birlikte kullanıyorum.

Bir de aklıma takılan birşey var. İnternette A vitamininin hamilelere zararlı olduğuna dair bilgiler var. Balık yiyemediğim için balık yağı önermesini istediğimde doktor içinde A vitamini var zararlı kullanma dedi. Ancak gördüm ki elevitte de A vitamini var. Benim doktorun sitesinde A vitamini içeren krem kullanmayın yazıyor ama kendisine krem markası danıştığımda içeriği önemli değil kullanabilirsin demişti. Çelişkili bilgiler aslında.

hay allah...son dakkaya kadar inanmayın dedikleri bu olsa gerek...
Annemle konuştum bu konuyu...geçen ay bir arkadaşının kızı doğuma girmiş...doktoru hamileliği boyunca kız olucak kız olucak demiş...bunlar da herşeyini pembe yapmışlar bebişin...bi doğmuş erkek...naparsınız böyle bir durumda...

bence en garanti şu 20.haftada renkli doppler'e gircez ya bebişimizin sağlığını öğrenmek için...orda herbişi görürüz hayırlısıyla diyorum...

çok da üzülme neden erkek değil diye....bak en azından sıkıntıların yok...şurda neler yaşayan arkideşler var...ben bile bi kanamada eridim bittim stresten....
lütfen sağlıklı olması için dua et lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben daha hiç bişi almadım.. sadece düz bir bot alabildim. gezmek yasak
oğluşuma bile bişi bakamıyom.. şu rahatsızlık geçsin hem bebişime hem kendime alıcam bi sürü şey

ben daha hiç bişi almadım.. sadece düz bir bot alabildim. gezmek yasak
oğluşuma bile bişi bakamıyom.. şu rahatsızlık geçsin hem bebişime hem kendime alıcam bi sürü şey

canim benim,
olsun saglikli ol da alirsin sen de.

bebek icin daha erken zaten,
5-6. ayda almaya baslasak yine olur,
insan heves ediyor tabi ama cok da erken bisey almamak lazim aslinda

sikma sen canini

ya evet kesinlikle öle sağlıklı olsun ama buda çok büyük bi şok. yani ben ilk günden beri emindim. bide üstüne 11 ve 13. haftada erkeğe benziyor büyük ihtimal deyince doktor tamam dedim erkek. bide babasına söledim keşke sölemeseymişim. ben bilmiyordum bu kadar çok erkek istediğimi çok şaşırdım. doktor bile kızdı diğer doktora.

canım alıştır kendini sende herşey olabilir diye. çünkü bende 11 ve 13 de sölediler ama şimdi doktor %80 kız diyor. yaa acaba hani böyle ultrasondan bazen bazı yerler tam gözükmüyo ya. pipininde saklanmış olma ihtimali varmı ki. off off ciddi sölüorum bu kadar çok erkek istediğimi bilmiyordum.

hayır bırde doktor olacaklar normalde yanılmaz cunku cinsiyet değişecekmı emın degılsen soyleme dımı ama insanı boşu boşuna oyalıyorlar sinir olmamak elde değil yanı bilmiyosan soyleme ama dimi

ya evet yorum yapma yani neden yapıyorsun ki. kesin emin olduğunda söle.

evet hayırlısı olsun canım. ama sadece şu anda şoktayım. baksanıza fotomun yanında bile erkek bekliyor yazıyor hala değiştirmedim. gerçekten çok şaşkınım yani. birde en kötüsü babasına sölemek zorunda olmak. hiç istemiyorum onunla konuşmak. bidahaki hafta testimin sonucu çıkınca belki bidaha bakar. o zaman artık mesaj atarım.

sağlıklı olsun da cnm işte emin olmadan söyleyince de böyle oluyor keşke bekleselermiş
saol peppermit ben şimdi diğer topiğe de yazarım ademeli bekliyordum o da bir türlü girmiyor bu aralar

benimkine 11+5 te erkeğe benziyo dedi 15+5 te pipisini gösterdi resmini bile verdi..
ama ben de kızı çok istiyodum
eyeszay sen de hiç üzülme, hakkımızda bu hayırlısı. hem erkekler bigün mutlaka unutuyo annelerini. ama kızlar öyle mi en yakın dostu sırdaşı oluyo... ben tek çocuğum annemle arkadaş gibiyiz ben de kzım olsun ben de yalnız kalmayayım dedim ama Rabbim erkek verdi.
ama hiç üzülmedim hayırlısı buymuş.. ben de onla arkadaş olurum.. kızlara falan bakarız beraber...
ay şimdiden ne hayaller kuruyom yaaa .. bu evde olmak hiç iyi gelmedi bana

ya kesinlikle katılıyorum ama elimde değil. hani cidden bişey olurda insan şok yaşar ya. bi türlü kendine gelemez. öleyim. tutup internetten ultrason görüntüsü bulmaya çalışıyorum hani doktor yanılmış olabilirmi diye. % 80 dedi kız. ama gene gelince bakarım dedi. bende gördüm ama tabi doktor olmadığım için anlamadım sanki bana hep çıkıntı görüyormuşum erkekmiş gibi geldi. ama doktor 3 boşluk bilmemne gösterdi kız dedi. bilmiyorum hala inanmıorum sanırım.

sağlıklı olsun da cnm işte emin olmadan söyleyince de böyle oluyor keşke bekleselermiş
saol peppermit ben şimdi diğer topiğe de yazarım ademeli bekliyordum o da bir türlü girmiyor bu aralar

saol canım dediğin gibi sağlıklı olsun. sadece şu an daha ilk şok gibi. hani ben %1 ihtimal bile koymadığım için inanması zor oluyor.

canım benim biliyorum. ben kız bebek hiç istemiyorum boyutunda değildim. yani ben 2. bebeğimi kız istiyordum. ilk mutlaka bir erkek olsun istiyordum. hatta garip garip rüyalar görüyordum dördüzlerim oluyordu kız olanları birine veriyordum sorada töbe töbe diye sabah bunalıma girmiştim:) valla ben bu kadar çok erkek bebek delisi olduğumu bilmiyordum. kız deseler diye arada düşünmüştüm dedim ne olucak kız kıyafetleri alırım. sağlıklı olsunda. sadece şu an ilk an ondan belkide bir değişiğim.

üzülme sen genede bir sonraki gidişinde daha emin olursun. Kız erkek allah hayırlı evlat versin. Hastaneden doktordan memnun kaldınmı?
4 lü test renkli oluyor dimi kaça yaptılar biraz bilgi verebilirmisin.

canım ayy çok şaşırdım yaa bu dr lar yokmu bu dr lar..
hayırlısı neyse o olsun
hiç takma kafana...
eşinle neden konuşmadığını bilmiyorum ama belki cinsiyetin belli olduğunu söyleyince aranız yumuşar ve barışırsınız inş...

üzülme sen genede bir sonraki gidişinde daha emin olursun. Kız erkek allah hayırlı evlat versin. Hastaneden doktordan memnun kaldınmı?
4 lü test renkli oluyor dimi kaça yaptılar biraz bilgi verebilirmisin.

eet jnm ama bebek bacaklarınıda açtı. artık doktor ona rağmen anlamamışsa ilginç olur yani. sadece görüntü kalitesi sanki iyi değildi ultrasonun yada bebek çok hareketliydi bana öle geldi. doktordan çok memnun kaldım. hospitaliumda mehmet güçlü bana bebeğin bütün organlarını ellerini ayaklarını herşeyini gösterdi anlattı. baya ilgilendi. 4 lü test sadece kan tahlili canım. 77 lira ücretide. ben ücretli hastayım bu arada sskm yok belki ssklıysan daha ucuz olur.

valla emin olmadan söylenmesi hiç iyi bişey değilmiş onu anladım. gerçi bende bi antikayım kendi kendime erkek hissediyorum diye erkek hükmünü koymuştum bile. hiç ihtimal vermiyordum kız olucağına.

valla ben 11 ve 13. haftada bana erkeğe benziyor diyince ona mesaj atmıştım bebek erkek diye. zaten onun stressindeyim şimdi. aramızında artık bu saatten sora yumuşayacağını sanmıyorum. bunca zaman yoktu bundan sorada olmasın. ama sadece cinsiyetini ona sölemek zorundayım ve hiç içimden gelmiyor nedense.

bayanlar bakıyorumda cinsiyet muhabbeti almış yürümüş
benim 2 kızım geliyor inşallah sağlıkla
eşim çok erkek istedi bir kızımız var erkek olsun inşallah dedi kısmet olmadı ama onun erkek istemesini anlıyorum hem o bir erkek erkekler genelde erkek istiyor hemde bir kızımız var değişik olsun istedi
ama ilk çocuktan bu kadar erkek çocuk istemenizi ben anlayamıyorum niye bukadar erkekçil bir toplum olduk anlayamıyorum bayan olarak neden kendi cinsimizi küçümsüyoruz
allah sağlık versin deyin neler neler yaşayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…