canım 4 lü testi bugün yaptırdım sonucunu haftaya pazartesi alıcam da. benim bu diğer sivrizekalı doktorum sallamış cinsiyetini bebeğin. bu doktor %80 kız diyor. yani on kere sordum eminmisiniz diye. valla öle garip hissediorum ki. herşekilde erkek sanıodum. bide bu kadar erkek istediğimi bilmiodum. bi garibim şimdi hala şoktayım.
canım 4 lü testi bugün yaptırdım sonucunu haftaya pazartesi alıcam da. benim bu diğer sivrizekalı doktorum sallamış cinsiyetini bebeğin. bu doktor %80 kız diyor. yani on kere sordum eminmisiniz diye. valla öle garip hissediorum ki. herşekilde erkek sanıodum. bide bu kadar erkek istediğimi bilmiodum. bi garibim şimdi hala şoktayım.
az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem
sizde var mi kansizlik?
canim benim cok cok sagol,
ben de ince kulotlu corap ustune de tayt giyersem usumem diye dusunuyorum ama
cnm su ara donem psikolojimi bozmustu, soylemistim ya,
hamilelikler bol geliyor, eski pantolonlar rahatsiz ediyor
simdi epey biseyim oldu, iyice karnim kocaman olana kadar daha bisey almam
esim de diyor ki bunlari 2. hamilelige de sakla, o zaman bu kadar almak yok hee diyor.
adam her h.sonu alisveristen bikti artik))
ama sagolsun oyle diyor sonra da ben bisey isteyince sana ben ne zaman hayir dedim ki diyor
valla Allah eslerimizden razi olsun
hep esime dua ediyorum omur boyu mutlu olsun diye cunku o hep beni mutlu etmeye ugrasiyor
ay yaa bakin duygusala bagladim yine, aglicam simdi
kizlar Allah hepinizi eslerinizle ve cocuklarinizla cok cok mutlu etsin, yuvanizin huzuru hic kacmasin, her gununuz bi oncekinden iyi olsun dilerimm
(icimden geldi bu dua ) hamilenin duasi kabul olurmus derler,
birbirimize dua edelim bol bol
ben daha hiç bişi almadım.. sadece düz bir bot alabildim. gezmek yasak
oğluşuma bile bişi bakamıyom.. şu rahatsızlık geçsin hem bebişime hem kendime alıcam bi sürü şey
bende cok sasırdım canım kesın mı dedı olsun canım bende yarın gıdıicem bakalım ne diyecek insan şok oluyo banada kız dese bende şok olurum yanı cünkü insan alışıyor ya olsun hayırlısı eli ayağı düzgün olsun
canım bende ilk günden beri hep erkek diye hissettim dilimde de hep erkek vardı. kızın olacak diyenleri ciddiye bile almıyordum. ve aynen senin gibi ilk çocuğun erkek olmasını istiyordum. 12.haftada doktor kıza benziyor dedi. çok şaşırdım şok oldum ama şimdi alıştım kızım kızım diye seviyorum ama tabi hala kesin değil. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman öğreneceğim kısmetse. bu sefer de ya erkek derse nasıl alışacağım diye düşünüyorum. emin olmadan söylemeleri çok büyük hata.
Allah kızına ve sana sağlık versin...
hayır bırde doktor olacaklar normalde yanılmaz cunku cinsiyet değişecekmı emın degılsen soyleme dımı ama insanı boşu boşuna oyalıyorlar sinir olmamak elde değil yanı bilmiyosan soyleme ama dimi
aaa canim cok cok sasirdimm
neden emin olmadan soyluyorlar ki
be uzuluyordum 16. haftada ogrenicem cok gec diye ama bi abkima iyi olmus,
kesinlesince ogrenmek daha iyi sanirim
cnm sen de uzulme;
kizlar daha anneye , yuvaya bagli, vefali olurlar
hem erkek ya da kiz hangisinin ileride hayirli evlat olacagini bilemeyiz, o yuzden Allah hayirlisini versin demek lazim.
hayirli olsun cnm benim. uzulme yaa. ben de kiz istiyorummm
hay allah...son dakkaya kadar inanmayın dedikleri bu olsa gerek...
Annemle konuştum bu konuyu...geçen ay bir arkadaşının kızı doğuma girmiş...doktoru hamileliği boyunca kız olucak kız olucak demiş...bunlar da herşeyini pembe yapmışlar bebişin...bi doğmuş erkek...naparsınız böyle bir durumda...
bence en garanti şu 20.haftada renkli doppler'e gircez ya bebişimizin sağlığını öğrenmek için...orda herbişi görürüz hayırlısıyla diyorum...
çok da üzülme neden erkek değil diye....bak en azından sıkıntıların yok...şurda neler yaşayan arkideşler var...ben bile bi kanamada eridim bittim stresten....
lütfen sağlıklı olması için dua et lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağlıklı olsun da cnm işte emin olmadan söyleyince de böyle oluyor keşke bekleselermiş
saol peppermit ben şimdi diğer topiğe de yazarım ademeli bekliyordum o da bir türlü girmiyor bu aralar
benimkine 11+5 te erkeğe benziyo dedi 15+5 te pipisini gösterdi resmini bile verdi..
ama ben de kızı çok istiyodum
eyeszay sen de hiç üzülme, hakkımızda bu hayırlısı. hem erkekler bigün mutlaka unutuyo annelerini. ama kızlar öyle mi en yakın dostu sırdaşı oluyo... ben tek çocuğum annemle arkadaş gibiyiz ben de kzım olsun ben de yalnız kalmayayım dedim ama Rabbim erkek verdi.
ama hiç üzülmedim hayırlısı buymuş.. ben de onla arkadaş olurum.. kızlara falan bakarız beraber...
ay şimdiden ne hayaller kuruyom yaaa .. bu evde olmak hiç iyi gelmedi bana
ya kesinlikle katılıyorum ama elimde değil. hani cidden bişey olurda insan şok yaşar ya. bi türlü kendine gelemez. öleyim. tutup internetten ultrason görüntüsü bulmaya çalışıyorum hani doktor yanılmış olabilirmi diye. % 80 dedi kız. ama gene gelince bakarım dedi. bende gördüm ama tabi doktor olmadığım için anlamadım sanki bana hep çıkıntı görüyormuşum erkekmiş gibi geldi. ama doktor 3 boşluk bilmemne gösterdi kız dedi. bilmiyorum hala inanmıorum sanırım.
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM. BENİMDE İLK ÇOCUĞUMDA 6 AY KIZ DEDİLER 6. AY DOKTOR HEMŞİREYE YAZDIRIRKEN DUYDUM ERKEK DİYE HANİ KIZ DEMİŞTİNİZ DEDİM YOOO BU ERKEK DEDİ. ASLINDA EMİN OLMADAN DEMESELER. ŞİMDİ BUNADA KIZA BENZİYOR DEDİ AMA BAKALIM HEVESLENMEMEYE ÇALIŞIYORUM
ya kesinlikle katılıyorum ama elimde değil. hani cidden bişey olurda insan şok yaşar ya. bi türlü kendine gelemez. öleyim. tutup internetten ultrason görüntüsü bulmaya çalışıyorum hani doktor yanılmış olabilirmi diye. % 80 dedi kız. ama gene gelince bakarım dedi. bende gördüm ama tabi doktor olmadığım için anlamadım sanki bana hep çıkıntı görüyormuşum erkekmiş gibi geldi. ama doktor 3 boşluk bilmemne gösterdi kız dedi. bilmiyorum hala inanmıorum sanırım.
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM. BENİMDE İLK ÇOCUĞUMDA 6 AY KIZ DEDİLER 6. AY DOKTOR HEMŞİREYE YAZDIRIRKEN DUYDUM ERKEK DİYE HANİ KIZ DEMİŞTİNİZ DEDİM YOOO BU ERKEK DEDİ. ASLINDA EMİN OLMADAN DEMESELER. ŞİMDİ BUNADA KIZA BENZİYOR DEDİ AMA BAKALIM HEVESLENMEMEYE ÇALIŞIYORUM
ciddimisin??? acaba benimde olabilirmi. ya aslında ben youtubedan izledim şimdi görüntüleri. çok benziyor ikiside birbirine birde sanki ultrason böyle çok net değildi. ama bu doktora güvendim burdanda baktım kadınlar klubunden bi çok kişi iyi doktor demiş. gerçi ilgili diye. ama bana mümkün olduğu kadar sanki anlatmaya çalıştı yanılamayacağını. çünkü o kadar çok cinsiyeti ile ilgili soru sordum ki. hatta saçmaladım his mis hissedende başka çıkan anneler varmı diye bile sordum. doktorun tavrından emin değil gibi bişey sezmedim. ki oldukçada uzun baktı. bilmiyorum sonra yanlış görmüşüm dermi... gene sağlıklı olsun diyorum da. herhalde bikaç gün sonra alışıcam bu fikre ve kendime gelicem:)
kızlarrrrrrrrrrşimdi geldim doktordan. 4 lü test yaptırdım sonucunu haftaya alıcam. bu yeni doktoru şimdilik beğendim. ama bebişimin cinsiyetini kız dedi. şoktayım. bu kadar çok erkek bebek istediğimi bilmiyordum. üstelik 11 ve 13. haftada diğer doktor erkeğe benziyor demişti. bu doktorda kızdı neden emin olmadan sölüyorlar diye. öyle değişik hissediyorum ki allahım günah yazmasın. bu kadar çok erkek istediğimi bilmiyordum. şimdi bide bunu konuşmadığım eşime sölemek zorundayım oda ayrı bi stress.
üzülme sen genede bir sonraki gidişinde daha emin olursun. Kız erkek allah hayırlı evlat versin. Hastaneden doktordan memnun kaldınmı?
4 lü test renkli oluyor dimi kaça yaptılar biraz bilgi verebilirmisin.
canım ayy çok şaşırdım yaa bu dr lar yokmu bu dr lar..
hayırlısı neyse o olsun
hiç takma kafana...
eşinle neden konuşmadığını bilmiyorum ama belki cinsiyetin belli olduğunu söyleyince aranız yumuşar ve barışırsınız inş...
eet jnm ama bebek bacaklarınıda açtı. artık doktor ona rağmen anlamamışsa ilginç olur yani. sadece görüntü kalitesi sanki iyi değildi ultrasonun yada bebek çok hareketliydi bana öle geldi. doktordan çok memnun kaldım. hospitaliumda mehmet güçlü bana bebeğin bütün organlarını ellerini ayaklarını herşeyini gösterdi anlattı. baya ilgilendi. 4 lü test sadece kan tahlili canım. 77 lira ücretide. ben ücretli hastayım bu arada sskm yok belki ssklıysan daha ucuz olur.
SAOL CNM YA BİLGİ İÇİN TŞK.LER
HAYIRLISI OLSUN İNŞ.ALLAH HAYIRLI, SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN . İNŞ. EŞİNLEDE BARIŞIRSIN BEBİŞİNİZİ BERABER BÜYÜTÜRSÜNÜZ. KÜÇÜK BİR İHTİMAL BİLE VARSA KULLAN DERİM.
KANLI BIÇAKLI AYRILMADIYSANIZ. ÇÜNKÜ KÜÇÜK ŞEYLER UNUTULUP GİDER. HER AİLEDE KAVGA OLUR. KENDİ ANNENİ BABANI HATIRLA BİR UMUT VARSA KULLAN DERİM
eet jnm ama bebek bacaklarınıda açtı. artık doktor ona rağmen anlamamışsa ilginç olur yani. sadece görüntü kalitesi sanki iyi değildi ultrasonun yada bebek çok hareketliydi bana öle geldi. doktordan çok memnun kaldım. hospitaliumda mehmet güçlü bana bebeğin bütün organlarını ellerini ayaklarını herşeyini gösterdi anlattı. baya ilgilendi. 4 lü test sadece kan tahlili canım. 77 lira ücretide. ben ücretli hastayım bu arada sskm yok belki ssklıysan daha ucuz olur.
kızlaaar iyi akşamlar bende bu perşembe 4 ayımı dolduruyorum öğrenirim inşallah bu sefer cinsiyetini...
SAOL CNM YA BİLGİ İÇİN TŞK.LER
HAYIRLISI OLSUN İNŞ.ALLAH HAYIRLI, SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN . İNŞ. EŞİNLEDE BARIŞIRSIN BEBİŞİNİZİ BERABER BÜYÜTÜRSÜNÜZ. KÜÇÜK BİR İHTİMAL BİLE VARSA KULLAN DERİM.
KANLI BIÇAKLI AYRILMADIYSANIZ. ÇÜNKÜ KÜÇÜK ŞEYLER UNUTULUP GİDER. HER AİLEDE KAVGA OLUR. KENDİ ANNENİ BABANI HATIRLA BİR UMUT VARSA KULLAN DERİM
canım sorun kanlı bıçaklı ayrılmamız değil. ama bir kadın olarak hayatının en heyecanlı dönemini 2 aydan fazla yanlız geçiriyorsun. ne bebeğin sağlığını soruyor ne bişey. bu kadar zamanı yanlız geçirdikten sonra affetmesi çok zor. çünkü hamilelikte insan bir eşe öle çok ihtiyaç duyuyorki. duygularını heyecanlarını paylaşmak, hayatını kolaylaştırmak herşey. biton zorluğa tek göğüs gerip sonrada bir özürle herşey nasıl biter unutulur bilmiyorum..
bayanlar bakıyorumda cinsiyet muhabbeti almış yürümüş
benim 2 kızım geliyor inşallah sağlıkla
eşim çok erkek istedi bir kızımız var erkek olsun inşallah dedi kısmet olmadı ama onun erkek istemesini anlıyorum hem o bir erkek erkekler genelde erkek istiyor hemde bir kızımız var değişik olsun istedi
ama ilk çocuktan bu kadar erkek çocuk istemenizi ben anlayamıyorum niye bukadar erkekçil bir toplum olduk anlayamıyorum bayan olarak neden kendi cinsimizi küçümsüyoruz
allah sağlık versin deyin neler neler yaşayanlar var
bunun kendi cinsini küçümsemekle ne ilgisi var. ben sadece ilk bebeğin erkek ondan sonrakilerin kız olmasını isterdim küçüklüğümden beri. benim şahsi isteğim. bende zaten sağlıklı olmasını diliyorum sadece 2 kez doktor erkek diyince ona alışmışken yeni bir fikir şok yaratıyor..
kızlaaar iyi akşamlar bende bu perşembe 4 ayımı dolduruyorum öğrenirim inşallah bu sefer cinsiyetini...
aman canım doktor kesin demeden kendini kaptırma:)) ben daha yeni kendime geliyorum:)) tam buna alışırmışım bi soraki hafta gene başka görürlermiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?