canım sorun kanlı bıçaklı ayrılmamız değil. ama bir kadın olarak hayatının en heyecanlı dönemini 2 aydan fazla yanlız geçiriyorsun. ne bebeğin sağlığını soruyor ne bişey. bu kadar zamanı yanlız geçirdikten sonra affetmesi çok zor. çünkü hamilelikte insan bir eşe öle çok ihtiyaç duyuyorki. duygularını heyecanlarını paylaşmak, hayatını kolaylaştırmak herşey. biton zorluğa tek göğüs gerip sonrada bir özürle herşey nasıl biter unutulur bilmiyorum..
cidden çok zor bende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun
canım sorun kanlı bıçaklı ayrılmamız değil. ama bir kadın olarak hayatının en heyecanlı dönemini 2 aydan fazla yanlız geçiriyorsun. ne bebeğin sağlığını soruyor ne bişey. bu kadar zamanı yanlız geçirdikten sonra affetmesi çok zor. çünkü hamilelikte insan bir eşe öle çok ihtiyaç duyuyorki. duygularını heyecanlarını paylaşmak, hayatını kolaylaştırmak herşey. biton zorluğa tek göğüs gerip sonrada bir özürle herşey nasıl biter unutulur bilmiyorum..
cidden çok zor bende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun
sendemi aynı durumdasın?? cidden çok üzüldüm allah yardımcımız olsun. en iyi ben anlarım. dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözüküyor ama gerçekten inanılmaz zor bir durum. dilerim allah tarafından bir çare çözüm bulunur yada allah bize güç verir..
sendemi aynı durumdasın?? cidden çok üzüldüm allah yardımcımız olsun. en iyi ben anlarım. dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözüküyor ama gerçekten inanılmaz zor bir durum. dilerim allah tarafından bir çare çözüm bulunur yada allah bize güç verir..
evet maalesef... bende 4 aylık hamileyim aynı senin gibi 2 aydırda yalnızım ve bebeğini merak edip bir kere bile aramadı çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın
evet maalesef... bende 4 aylık hamileyim aynı senin gibi 2 aydırda yalnızım ve bebeğini merak edip bir kere bile aramadı çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın
amin canım cidden. senin içinde dua edicem. dilerim bizim içinde daha kolay bir yolu çözümü olur. yada akıllarını başlarına getirir allah. gerçi gelsede nasıl affedilir bilinmez ama..dediğin gibi allah kimseye yaşatmasın.
az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem
sizde var mi kansizlik?
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
bizde 16 haftalık olduk bugün ılk kez dr gittik
rica etsem bana da bi takvim yapan olurmu ben beceremiyomda
canım çok normal benim de öyle rahat olslm kızlar
umarım herkes için her şey yolundadır,bebeklerinizde iyidir inş :)))
ben 4 gündür oldu elevit içiorum ancak dışkım çok koyu renkli olmaya başladı.elevit kullananlarda bu durum oluyor mu aranızda acaba? içinde demir de olduğu için yapabilir diye düşündüm ama yinede kafama takıldı.
beni de bilgilendiriseniz sewinirim.
bende kansızlık yok ama yine de verdi doktorum kullanıyorumaz kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem
sizde var mi kansizlik?
ayyy kızlar bende hiç bitmio dertler...
Agzımın içinde bi sürü yara cıktı,dilimin altında falan çok cnm acıo.
Hamilelikte olur falan diolar ama hiç kimsede duymadım ben.
Siz de bu durum var mı?
ayyy kızlar bende hiç bitmio dertler...
Agzımın içinde bi sürü yara cıktı,dilimin altında falan çok cnm acıo.
Hamilelikte olur falan diolar ama hiç kimsede duymadım ben.
Siz de bu durum var mı?
eyezsaycım bende senin gibiydim aynı . bende hep kız hissediyordum . hep kız elbiselerine bakıyodum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri pembe takıntım var zaten kayınvaldemler daha öğrenmeden pembe ceketler örmeye başlamıştı çok kaptırmıştık kendmizi ama12. haftada doktor %60 erkek deyince seninle aynı şeyleri hissttim . üzülmek değildi benimki tabiki sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel ama insan öyle kendini alıştırınca yeni fikre alışması zor oluyo . dün gittik doktorum %100 erkek dedi zaten 4-5 haftadır alıştım bu fikre oğluşum diye sewiyorum artık .bir kaç hafta geçince sende alışacaksın canım . birde senin erkek istiyordum ddediğini hisseder sana küsermiş bana hep öyle dediler :) napalım canım yaşımız daha çok genç belki ikincilerimiz istediğimiz gibi olur. herşeyden önce sağlık olsun dimi :)
Günaydın arkadaşlar. Bakın milupanın sitesinde aslan burcu çocuklarının özelliklerini buldum.
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.
Eyeszay gerçekten benim oğlanda öyle bir durum olmuştu kızdan erkeğe geçince garip oldu yani. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Şu doktorlar emin olmadan söylemeseler aslında insan hevesleniyor.
günaydın güzel anne adayları..dün uğrayamadım eyeszay şok oldum canım ya...hayırlısı olsun ne diyelm.bende 13 haftakken gittiğimde doktor söylemedi bir dahaki ay söylerim cinsiyetini diye iyikide söylememiş..emin olsunlar ondan sonra söylesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?