2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
bizde 16 haftalık olduk bugün ılk kez dr gittik

rica etsem bana da bi takvim yapan olurmu ben beceremiyomda

ayyy kızlar bende hiç bitmio dertler...
Agzımın içinde bi sürü yara cıktı,dilimin altında falan çok cnm acıo.
Hamilelikte olur falan diolar ama hiç kimsede duymadım ben.
Siz de bu durum var mı?

2 li tarama sonucum 1/3233 çıktı doktorum 3 lü tarama testine yaptıralım dedi.Ben pek sıcak bakmıyorum acaba 2li tarama testinin sonucunu hatırlayan var mı ya da 3 lü tarama testi haklkında fikir sahibi olan varmı?

az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem

sizde var mi kansizlik?

var canım banada verdi almadım d aha.bana ayrıca kalsiyum ve balık yağı verdi.balık yağını kullanmam belkii bilmiyorum yaaa...ben kötü besleniyorum malesef çok sıkıldım bu durumdannn.mevsimler değişsede değişik yiyecekle r yesek artık....

slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
bizde 16 haftalık olduk bugün ılk kez dr gittik

rica etsem bana da bi takvim yapan olurmu ben beceremiyomda

canım ilk sayfayı dikkatel oku ve uygula çok güzel açıklamış arkadaş..

senin d r ilk gidişinmiş biraz geç değil mi canım? özel bi durum falan mı vardı?

kızlar selammm nasılsınız...cetda düvencinin doğum fotosunu gördünüzmü..yaa çok özendim çok güzel darısı başımıza inşallahhh

günaydın güzel anne adayları..dün uğrayamadım eyeszay şok oldum canım ya...hayırlısı olsun ne diyelm.bende 13 haftakken gittiğimde doktor söylemedi bir dahaki ay söylerim cinsiyetini diye iyikide söylememiş..emin olsunlar ondan sonra söylesinler

eyezsaycım bende senin gibiydim aynı . bende hep kız hissediyordum . hep kız elbiselerine bakıyodum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri pembe takıntım var zaten kayınvaldemler daha öğrenmeden pembe ceketler örmeye başlamıştı çok kaptırmıştık kendmizi ama12. haftada doktor %60 erkek deyince seninle aynı şeyleri hissttim . üzülmek değildi benimki tabiki sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel ama insan öyle kendini alıştırınca yeni fikre alışması zor oluyo . dün gittik doktorum %100 erkek dedi zaten 4-5 haftadır alıştım bu fikre oğluşum diye sewiyorum artık .bir kaç hafta geçince sende alışacaksın canım . birde senin erkek istiyordum ddediğini hisseder sana küsermiş bana hep öyle dediler :) napalım canım yaşımız daha çok genç belki ikincilerimiz istediğimiz gibi olur. herşeyden önce sağlık olsun dimi :)

Günaydın arkadaşlar. Bakın milupanın sitesinde aslan burcu çocuklarının özelliklerini buldum.
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

Eyeszay gerçekten benim oğlanda öyle bir durum olmuştu kızdan erkeğe geçince garip oldu yani. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Şu doktorlar emin olmadan söylemeseler aslında insan hevesleniyor.

canım çok normal benim de öyle rahat ol
az kalsin unutuyordum kizlar benim kan degerlerim biraz dusuk cikti
doktor ferro sanol verdi. gyco therdyferon da iciyordum simdi ikisini de icicem

sizde var mi kansizlik?
bende kansızlık yok ama yine de verdi doktorum kullanıyorum
Siz de bu durum var mı?

bugece dudağımda kocaman uçuk çıkmış ya nazara geldim ya fena bir durum dilimde de ara ara yara çıkar bişey olmaz ondan geçmiş olsun canım

bugece dudağımda kocaman uçuk çıkmış ya nazara geldim ya fena bir durum dilimde de ara ara yara çıkar bişey olmaz ondan geçmiş olsun canım[/QUOTE]

canım geçmiş olsun . benim de azımın içi ara ara uçuklar bilirim kötü oluyo insanın ruh hali. en kısa zamanda geçer inşallah ...

aayy benimde 2 gündür başım fıldır fıldır dönüyo dengem çok bozuk
nedendir acaba biraz araştırayım

Siz de bu durum var mı?

Canım sadece Ağzım yara olsa iyi...Beni boğazlarıma kadar yara...

valla dediğin gibi artık ikincilere:) bugün alıştım zaten biraz daha. ama dün gerçekten inanılmaz bir şoktu. hamileliğimin ilk başından beri erkek hissettim. yok çin takvimi yok bilmemne takvimi hepsinde erkek çıktı. hani kaçıncı ilişkide olduğu falan gene erkekti. canımın çektiği şeyler, karnımın şekli, bütün kocakarı hurafeleri de erkekti. ee doktor da 2 kez erkeğe benziyor dedi. hiçbir ihtimal vermezken bi anda u dönüşü olunca insan bir kalıyor tabi:)) ama hep dediğimiz gibi tabiki sağlıklı olsun. zaten ben kız bebekte mutlaka istiyordum. ama 2. yi kız istiyordum. napalım böle oldu allah sağlık versin hepsine

evet anlıyorsunuzdur hepiniz beni o zaman. insan bir fikre alışıyor onun üzerinden gidiyor sora başka bişey diyorlar. aynen bencede doktorlar emin olmadan sölememeli. kesinlikle katılıyorum.

valla iyikide sölememiş canım. ben bilmiyordum bu kadar etkilendiğimizi. bence %90 emin olmadan sölenmemeli. 17. haftadan önce. ben bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum. daha yeni geliyorum valla kendime. iyiki bide gidip bişeyler satın almamışım:))

günaaaaydın herkese baya donatmışsınız sayfaları şöyle hızlıca okudum hepsini ama atladıklarım olmuştur heralde :))
test sonuçları iyi gelenler gözünüz aydın ,aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz bebişlerin cinsiyetini öğrenenler sisiznde gözünüz aydın, kanaması kesilenler gözünüz aydın .... :))) yetişemediklerim sizler içinde herşey iyi olur umarım :))
eyezsay seninde gözün aydın olsun çok da muhim değil cinsiyet alışacaksın kıza sende aramıza hoş geldin kız anneleri klubu:)))
bel ağrısı bendede oluyor bide 2 gündür sabahları burun kanamam oluyor benim

ben cmtsi dr gittim hersey yolunda iyi 150 gr olmuş arkadaş :))
ama pazar depresyonun dibine vurdum bütün gün durup durup agladım akşama da eşime patladım allahtan biliyoda idare etti en sonunda güldürdü ama biz varya ne fenayız hem kızıyorum hem aglııyorum hemde gülüyorum nasıl bişeyse anlamadım yani
sevgili biricik hamilelik yol arkadaşım yanımdan ayrılmadan devam ediyoruz dr mı gitsem diyorum burun hala tıkanık çünkü hafta sonuna göre daha iyiyim ama yine zor nefes alıyorum bilmiyorum ne yapsam dün çok yorgundm okul nöbet v.s gözlerim yanıyodu yani yine de agız alışkanlığıda olsa iyiyim diyorum işte :))
kendinize iyi bakın görüşürüz :)))

günaydın kızlar

efsung çok geçmiş olsun.. ruh halimiz değişicek tabi kaçarı yok
eyezsay hakkikaten şaşırtıcı.. insan kalakalır bana da 12. haftada erkek gibi demişti. ben havaya girdim bile .. haftaya cmt görücez bebişimizi nası bakalım.

buarada kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 3 yıl geçivermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…