günaaaaydın herkese baya donatmışsınız sayfaları şöyle hızlıca okudum hepsini ama atladıklarım olmuştur heralde :))
test sonuçları iyi gelenler gözünüz aydın ,aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz bebişlerin cinsiyetini öğrenenler sisiznde gözünüz aydın, kanaması kesilenler gözünüz aydın .... :))) yetişemediklerim sizler içinde herşey iyi olur umarım :))
eyezsay seninde gözün aydın olsun çok da muhim değil cinsiyet alışacaksın kıza sende aramıza hoş geldin kız anneleri klubu:)))
bel ağrısı bendede oluyor bide 2 gündür sabahları burun kanamam oluyor benim
ben cmtsi dr gittim hersey yolunda iyi 150 gr olmuş arkadaş :))
ama pazar depresyonun dibine vurdum bütün gün durup durup agladım akşama da eşime patladım allahtan biliyoda idare etti en sonunda güldürdü ama biz varya ne fenayız hem kızıyorum hem aglııyorum hemde gülüyorum nasıl bişeyse anlamadım yani
sevgili biricik hamilelik yol arkadaşım yanımdan ayrılmadan devam ediyoruz dr mı gitsem diyorum burun hala tıkanık çünkü hafta sonuna göre daha iyiyim ama yine zor nefes alıyorum bilmiyorum ne yapsam dün çok yorgundm okul nöbet v.s gözlerim yanıyodu yani yine de agız alışkanlığıda olsa iyiyim diyorum işte :))
kendinize iyi bakın görüşürüz :)))
günaydın kızlar
efsung çok geçmiş olsun.. ruh halimiz değişicek tabi kaçarı yok
eyezsay hakkikaten şaşırtıcı.. insan kalakalır bana da 12. haftada erkek gibi demişti. ben havaya girdim bile .. haftaya cmt görücez bebişimizi nası bakalım.
buarada kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 3 yıl geçivermiş..
aayy benimde 2 gündür başım fıldır fıldır dönüyo dengem çok bozuk
nedendir acaba biraz araştırayım
Günaydın arkadaşlar. Bakın milupanın sitesinde aslan burcu çocuklarının özelliklerini buldum.
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.
Eyeszay gerçekten benim oğlanda öyle bir durum olmuştu kızdan erkeğe geçince garip oldu yani. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Şu doktorlar emin olmadan söylemeseler aslında insan hevesleniyor.
günaydın kızlar
eyezsay hakkikaten şaşırtıcı.. insan kalakalır bana da 12. haftada erkek gibi demişti. ben havaya girdim bile .. haftaya cmt görücez bebişimizi nası bakalım.
Sanırım benim başımada aynısı gelecek...kız diye girdim bir moda bakalım ....9 martta dananın kuyrugu kopacak...Sağlıklı olmaları her zaman öncelikli isteğimiz tabikide nedense bende çok kaptırdım kendimi cinsiyete.......eyezsaycım bende senin gibiydim aynı . bende hep kız hissediyordum . hep kız elbiselerine bakıyodum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri pembe takıntım var zaten kayınvaldemler daha öğrenmeden pembe ceketler örmeye başlamıştı çok kaptırmıştık kendmizi ama12. haftada doktor %60 erkek deyince seninle aynı şeyleri hissttim . üzülmek değildi benimki tabiki sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel ama insan öyle kendini alıştırınca yeni fikre alışması zor oluyo . dün gittik doktorum %100 erkek dedi zaten 4-5 haftadır alıştım bu fikre oğluşum diye sewiyorum artık .bir kaç hafta geçince sende alışacaksın canım . birde senin erkek istiyordum ddediğini hisseder sana küsermiş bana hep öyle dediler :) napalım canım yaşımız daha çok genç belki ikincilerimiz istediğimiz gibi olur. herşeyden önce sağlık olsun dimi :)
günaydın kızlar
cinsiyet topigimiz kalabaliklasti
12 kiz
6 erkek bebegimiz var su ana kadar.
bakalm kizlarin cogunlugu devam edecek mi :79:
bir de hepimizin cinsiyetler belli olsun da ihtiyac listesi yapalim bebislerimiz icin,
alisverise baslayalim.
kizlar siz basladiniz mi ciciler almaya
ben daha bi igne almadim yavruma5 aylik falan olsun da, cinsiyeti de belli olsun ondan sonra baslicam
kizlar eminonunde havuzlu han varmis, aklinizda olsun , bisuru bebek magazasi varmis icinde
canım kızlar çoğunlukta acaba bizmde mi kızımz olacak..çok merak ediyorum ya..belli olsunda alalım cicilerimizi
canım kızlar çoğunlukta acaba bizmde mi kızımz olacak..çok merak ediyorum ya..belli olsunda alalım cicilerimizi
banda dr erkek gibi görünüo ama emin deilim dedi :))
evet ya, bu ay kiz ayi midir nedir..
sen zaten tickerini da pembis pembis yapmissin. kizin olacak galiba.
gerci benim beklenen dogum tarihim 29 agustos. eylule de sarkabilirim yani)))
cinsiyet topigimiz kalabaliklasti
12 kiz
6 erkek bebegimiz var su ana kadar.
bakalm kizlarin cogunlugu devam edecek mi :79:
bir de hepimizin cinsiyetler belli olsun da ihtiyac listesi yapalim bebislerimiz icin,
alisverise baslayalim.
kizlar siz basladiniz mi ciciler almaya
ben daha bi igne almadim yavruma5 aylik falan olsun da, cinsiyeti de belli olsun ondan sonra baslicam
kizlar eminonunde havuzlu han varmis, aklinizda olsun , bisuru bebek magazasi varmis icinde
banda dr erkek gibi görünüo ama emin deilim dedi :))
evet ya, bu ay kiz ayi midir nedir..
sen zaten tickerini da pembis pembis yapmissin. kizin olacak galiba.
gerci benim beklenen dogum tarihim 29 agustos. eylule de sarkabilirim yani)))
ayy canım ne güzell,gönlünden ne geçiyorsa allah onu nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah
ayy ben hiç farkında değil pembe yaptğmn, aslında erkek istiyorum ama hayırlsıbenimde 31 ağustos gözüküyor doğm tarihm ama sezeryan olurm büyk ihtimal
canım linkini versene şu topiğin? benimkiyle beraber mi 12 kız? off off haftaya bi surpriz olsada görememişim pipisini dese doktor:)) neyse tamam tamam alışırım 3 güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?