2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm. bugün biraz daha alıştım zaten. heralde 3 güne iyice alışırım. bu arada benimde bebişim 171 gram olmuş.

burun kanamaları normal yada tıkanması. geçer yakında. ayrıca sen dua et bağırıp çağırıcak bi eş var ben annemlere bağırıp duruyorum:))) bağırıyorum çağırıyorum gece kabus görüncede gidip onların yanında uyuyorum haha küçüklüğümdeki gibi. diyorlar içinde bebek olan başka bir çocuk:) 3 kişi artı benim cimcime küçücük yatakta yatıoruz sıkışık tepişip. bide beni odaya almayınja bize bağırdın diye hemen özür turları.

canım bence kaptırma hemen. dğer ihtimalleride düşün. 12 hafta görmek için çok erken. düşün benim 13 bile yanlış çıktı. ama tabi doktorun sallamaması da önemli kendi can sıkıntısı için. bazı doktorlar bilebiliyor.

bu arada evlilik yıldönümünü kutluyorum. nice yıllara beraberce aşkla ve bebişlerinizle geçirmenizi dilerim

canım ilk sayfayı dikkatel oku ve uygula çok güzel açıklamış arkadaş..

senin d r ilk gidişinmiş biraz geç değil mi canım? özel bi durum falan mı vardı?[/QUOTE]

sagol bi denerim inş başarırım
evet gec oldu fırsatım olmadı bi türlü anneme araba carptı epeydır onunla ilgileniyoruz bide 16 aylık bi oğlum var cok yoğunum yani oğlum cok cok yaramaz bi velet

Ohh ohh aslan burcu bebeği demek bizi parmağında oynattıracak he,
amaaan sağlıklı olsun hayırlısınla kucağıma alayım da herşeyine razıyım

nice nice yıllara aşkla sevgiyle...

Sanırım benim başımada aynısı gelecek...kız diye girdim bir moda bakalım ....9 martta dananın kuyrugu kopacak...Sağlıklı olmaları her zaman öncelikli isteğimiz tabikide nedense bende çok kaptırdım kendimi cinsiyete.......

Bana 12. haftada erkek demişlerdi...dün erkek olduğu kesinleşti:))Sağlıklı olsun da kız ,erkek fark etmez...

evlilik yıldönümnz kutlu olsun..allah bir yastıkta kocatsın sevgi ve saygıyla

cinsiyet topigimiz kalabaliklasti
12 kiz
6 erkek bebegimiz var su ana kadar.

bakalm kizlarin cogunlugu devam edecek mi :79:

bir de hepimizin cinsiyetler belli olsun da ihtiyac listesi yapalim bebislerimiz icin,
alisverise baslayalim.
kizlar siz basladiniz mi ciciler almaya

ben daha bi igne almadim yavruma 5 aylik falan olsun da, cinsiyeti de belli olsun ondan sonra baslicam

kizlar eminonunde havuzlu han varmis, aklinizda olsun , bisuru bebek magazasi varmis icinde

canım kızlar çoğunlukta acaba bizmde mi kızımz olacak..çok merak ediyorum ya..belli olsunda alalım cicilerimizi

canım kızlar çoğunlukta acaba bizmde mi kızımz olacak..çok merak ediyorum ya..belli olsunda alalım cicilerimizi

evet ya, bu ay kiz ayi midir nedir..

sen zaten tickerini da pembis pembis yapmissin. kizin olacak galiba.

gerci benim beklenen dogum tarihim 29 agustos. eylule de sarkabilirim yani )))

banda dr erkek gibi görünüo ama emin deilim dedi :))

ayy canım ne güzell,gönlünden ne geçiyorsa allah onu nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah

ayy ben hiç farkında değil pembe yaptğmn, aslında erkek istiyorum ama hayırlsı benimde 31 ağustos gözüküyor doğm tarihm ama sezeryan olurm büyk ihtimal

canım linkini versene şu topiğin? benimkiyle beraber mi 12 kız? off off haftaya bi surpriz olsada görememişim pipisini dese doktor:)) neyse tamam tamam alışırım 3 güne.

benim de beklenen doğum tarihim 29 ağustos. kendi doğum tarihimde 30 ağustos ya ah diyorum belki benle aynı gün doğar ama bi yandan da diyorum o sıcaklarda ağustos sonuna kadar nasıl dayancam bi an önce gelsin :) bebeğim de büyümeye çok hevesli zaten hep 5-6 gün ilerde çıkıyor ultrasonda herhalde eylüle kalmayacak gibi hayırlısı bakalım.

hehee )

evet cnm hayirlisi

ben de kendimden hic umutlu degilim normal dogum konusunda.. :-(

canım linkini versene şu topiğin? benimkiyle beraber mi 12 kız? off off haftaya bi surpriz olsada görememişim pipisini dese doktor:)) neyse tamam tamam alışırım 3 güne.

seni eklemedim cnm listeye,
bana bildirim yapanlari ekliyorum sadece.

topik "agustos anneleri" ana basligimiz altinda cnm, gorursun zaten
istersen ekleyeyim seni de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…