benim de beklenen doğum tarihim 29 ağustos. kendi doğum tarihimde 30 ağustos ya ah diyorum belki benle aynı gün doğar ama bi yandan da diyorum o sıcaklarda ağustos sonuna kadar nasıl dayancam bi an önce gelsin :) bebeğim de büyümeye çok hevesli zaten hep 5-6 gün ilerde çıkıyor ultrasonda herhalde eylüle kalmayacak gibi hayırlısı bakalım.
seni eklemedim cnm listeye,
bana bildirim yapanlari ekliyorum sadece.
topik "agustos anneleri" ana basligimiz altinda cnm, gorursun zaten
istersen ekleyeyim seni de?
hadi bakalim hangimiz once dogurucaz acaba)
cnm sezeryan olursa zaten 1-2 hafta erken oluyormus sanirim.
zaten 40 hafta uzerinden hesaplaniyor, bana o kadara kalmaz , 37-38 de gelir bebisler gibi geliyor ama bilmiyorum
hayirlisi cnm yaa
bebisine masallah.
benim ki 3-4 gun gerideydi son gittigimde. ama doktor onemsemedi. SAT ile uyumlu gelisimi dedi.
demek ki 3-4 gunluk farklar sayilmyor
günaydın kızlar
efsung çok geçmiş olsun.. ruh halimiz değişicek tabi kaçarı yok
eyezsay hakkikaten şaşırtıcı.. insan kalakalır bana da 12. haftada erkek gibi demişti. ben havaya girdim bile .. haftaya cmt görücez bebişimizi nası bakalım.
buarada kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 3 yıl geçivermiş..
selam kızlar
topik almış başını gitmiş 3-4 gündür giremedim
bakalım benim doktor kontrolüm de cuma günü
inşallah gösteriri meleğim kendini
bende yarın gdicem 3'lü teste inş.bişey çıkmaz hiç hareketlerini hissetmedim yavrumun
selam hanımlarrrr
oooo kızlarımız artmış ben daha ısrarla öğrenmiyorum gitsem iyi olucak:),
dün ilk kez badi aldım kuzuma ama sarı renk ikisi de giyebilir diye
benim evde netim kapanmış bakamadım sizlere ama alıştım he bakmayınca eksik hissediyorum artık
insallah gosterir cnm
merak etme ilk gebelikte 20. hafta hatta 22 diyorlar hissetmek icin.
selam cnmmm
gule gule giysin badisini insallahhh mis kokulunn
inş..yarın gidicem bakalım doktoraa...senin belli oldu mu cinsiyeti...isim konusunda tereddütler yaşıorumm ..çok mu erken bilmiyorumm..ahh şuu temmmuz gelsnn yaa
gecmiş olsun cnm sanada.Allah yardımcımız olsun...Canım sadece Ağzım yara olsa iyi...Beni boğazlarıma kadar yara...
cnm belli olmadi daha
taa 3 hafta sonra gidicem doktora da :-((
isim bulmak cok zor,
ben de simdiden dusunmeye basladim
aklinda guzel isimler olan arkadaslar varsa yazsin ya vallaa
şimdi geçmez 3 hafta sana 13 müsün şimdi canımm diğer annelere bakıyorum..ayy ne güzel doğumlarını yazmışlar işallahh bizde yazarızz...zaman bi geçsnn cennet kokulularımız gelsinn...yarını iple çekiyorumm nasıl özledim yavrumu..seninde ilk değil mi?
Offf ya meraktan ölüyorum... Ben haftaya başka doktora giderim yine...
4lü test dediğiniz nörolojik test değil mi? Doktor bana 4 lü demedi de, bebeğin beynine filan bakılcak dedi..
14um cnm
aynen dedigin gibi gecmiyor cnm zaman
benim de ilk bebegim cnm,
gecen cmr doktor gostermedi diye doktor cikisi agladim sorma. (1 hafta once bakmisti ondan tekrar bakmadi ultrasonla)
nasil bi sevgidir bu daha dogmadan.
Allah'im saglikli sihhatli kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah
cinsiyet topigimiz kalabaliklasti
12 kiz
6 erkek bebegimiz var su ana kadar.
bakalm kizlarin cogunlugu devam edecek mi :79:
bir de hepimizin cinsiyetler belli olsun da ihtiyac listesi yapalim bebislerimiz icin,
alisverise baslayalim.
kizlar siz basladiniz mi ciciler almaya
ben daha bi igne almadim yavruma5 aylik falan olsun da, cinsiyeti de belli olsun ondan sonra baslicam
kizlar eminonunde havuzlu han varmis, aklinizda olsun , bisuru bebek magazasi varmis icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?