2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
topik almış başını gitmiş 3-4 gündür giremedim
bakalım benim doktor kontrolüm de cuma günü
inşallah gösteriri meleğim kendini

hadi bakalim hangimiz once dogurucaz acaba )
cnm sezeryan olursa zaten 1-2 hafta erken oluyormus sanirim.
zaten 40 hafta uzerinden hesaplaniyor, bana o kadara kalmaz , 37-38 de gelir bebisler gibi geliyor ama bilmiyorum

hayirlisi cnm yaa

bebisine masallah.
benim ki 3-4 gun gerideydi son gittigimde. ama doktor onemsemedi. SAT ile uyumlu gelisimi dedi.
demek ki 3-4 gunluk farklar sayilmyor

seni eklemedim cnm listeye,
bana bildirim yapanlari ekliyorum sadece.

topik "agustos anneleri" ana basligimiz altinda cnm, gorursun zaten
istersen ekleyeyim seni de?

canım ben bi öğrenemedim ki arama yapmayı. anlamıyorum üste yazınca hiçbirzaman çıkmıyor aradığım topik. şimdi ben pazartesi 4lü testimin sonucunu alıp doktora göstericem. o ara gel bidaha bakalım derse doktor bidaha baksın öle ekle:)) %80 kız ya. belki saklanmıştır %20 ihtimal pipi görememiştir:)

ok jnm. saol

evet hayırlısı bakalım kim önce doğurcak o günleri de görmeyi nasip etsin allahım hepimize. ablam geçen sene ağustosta doğum yaptı 25 ağustos diye tahmin edildi ama yaramaz yeğenim 7 ağustosta yani 3 hafta önce geldi. o yüzden hiiç kafamda şu gün bu gün diye düşünemiyorum.
maşallah senin bebişe de. ben sordum doktora neden satla uyumlu değil diye biraz büyük diye ultrason kendi hesaplıyormuş. pek de güven olmuyor. o yüzden ben sata göre hesaplıyorum miniğimin günlerini.

selam hanımlarrrr
oooo kızlarımız artmış ben daha ısrarla öğrenmiyorum gitsem iyi olucak:),
dün ilk kez badi aldım kuzuma ama sarı renk ikisi de giyebilir diye

benim evde netim kapanmış bakamadım sizlere ama alıştım he bakmayınca eksik hissediyorum artık

Canım evlilik yıldönümün kutlu olsun, mutlu sağlıklı sevgi dolu nice yıllar dilerim.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. ben de herkese mutluluk, sağlık, aşk,bebişleriyle ve sevdikleriyle beraber uzuuunnn ömür diliyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar
topik almış başını gitmiş 3-4 gündür giremedim
bakalım benim doktor kontrolüm de cuma günü
inşallah gösteriri meleğim kendini

insallah gosterir cnm

bende yarın gdicem 3'lü teste inş.bişey çıkmaz hiç hareketlerini hissetmedim yavrumun

merak etme ilk gebelikte 20. hafta hatta 22 diyorlar hissetmek icin.

selam cnmmm
gule gule giysin badisini insallahhh mis kokulunn

insallah gosterir cnm

merak etme ilk gebelikte 20. hafta hatta 22 diyorlar hissetmek icin.

selam cnmmm
gule gule giysin badisini insallahhh mis kokulunn

inş..yarın gidicem bakalım doktoraa...senin belli oldu mu cinsiyeti...isim konusunda tereddütler yaşıorumm ..çok mu erken bilmiyorumm..ahh şuu temmmuz gelsnn yaa

inş..yarın gidicem bakalım doktoraa...senin belli oldu mu cinsiyeti...isim konusunda tereddütler yaşıorumm ..çok mu erken bilmiyorumm..ahh şuu temmmuz gelsnn yaa

cnm belli olmadi daha

taa 3 hafta sonra gidicem doktora da :-((

isim bulmak cok zor,
ben de simdiden dusunmeye basladim

aklinda guzel isimler olan arkadaslar varsa yazsin ya vallaa

cnm belli olmadi daha

taa 3 hafta sonra gidicem doktora da :-((

isim bulmak cok zor,
ben de simdiden dusunmeye basladim

aklinda guzel isimler olan arkadaslar varsa yazsin ya vallaa

şimdi geçmez 3 hafta sana 13 müsün şimdi canımm diğer annelere bakıyorum..ayy ne güzel doğumlarını yazmışlar işallahh bizde yazarızz...zaman bi geçsnn cennet kokulularımız gelsinn...yarını iple çekiyorumm nasıl özledim yavrumu..seninde ilk değil mi?

14um cnm
aynen dedigin gibi gecmiyor cnm zaman
benim de ilk bebegim cnm,
gecen cmr doktor gostermedi diye doktor cikisi agladim sorma. (1 hafta once bakmisti ondan tekrar bakmadi ultrasonla)
nasil bi sevgidir bu daha dogmadan.
Allah'im saglikli sihhatli kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah

Offf ya meraktan ölüyorum... Ben haftaya başka doktora giderim yine...

4lü test dediğiniz nörolojik test değil mi? Doktor bana 4 lü demedi de, bebeğin beynine filan bakılcak dedi..

Bildiğiniz 3'lü teste bir parametre daha eklenmiş, 3'lüye ek olarak kanda artı olarak bir değere daha bakıyorlar yani...

öğrenirsinn canımmm inş..genelde 14 sonrası kesn deyip söylüyorlar...ilkler farklı oluyor sanırsam 2.olsa gene heyecn olurda ama ilk bi bambaşka

ben de 16.30 a randevu aldım. dr a gidip görcem oğluşumu..
uçağa binmem gerekiyo onu sorucaz ondan biraz mecburi bi gidiş aslında. yoksa cumartesi falan gitmem gerekiyodu.

Evet canım bende bir arkadaşımdan duydum,havuzlu hanı.Gerçekten çok uygun ve kaliteli şeyler varmış.
Ben eminönüne yakın oturuyorum zaten alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…