2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet buraya alışınca bırakamıyor insan..aldığın cicileri güle güle giysin bebişin..müsayit oldğunda fotolarını eklede bizde sevelim..http://www.kadinlarkulubu.com/agust...elerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler-4.html

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. ben de herkese mutluluk, sağlık, aşk,bebişleriyle ve sevdikleriyle beraber uzuuunnn ömür diliyorum.
canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere....
insallah gosterir cnm

merak etme ilk gebelikte 20. hafta hatta 22 diyorlar hissetmek icin.

selam cnmmm
gule gule giysin badisini insallahhh mis kokulunn
teşekkür ederim canım
annecikler hadi çıkın yukarı iki hanekk edek
nerelisin sen canım merak ettim:)
hareketlerin hissedio muusn canım seninde mi kızın olacaktı?
ben ilk gebeliğimde ilk hareketi 18+3 haftalıkken hissetmiştim:))

ay kizlar ya ben simdi netten dogum oykulerini okuyup agliyorum,
cok duygusallastim yaa

ben nefes alma alıştırmalarını okudum bugün. yapmaya çalıştım. sanırım ben doğum egzersizleri ve nefes alma teknikleriyle doğuma hazırlayan bir kursa gitmek istiyorum. zaten artık evden çoksam buraya alışsam iyi olucak.

kötü geçen doğumları dinlemeyin yada okumayın bence. çok bilinçli doğumlar var benim internetten bulduğum. o yüzden bu nefes alma alıştırmaları ve egzersizler önemli. bunun kursları var burdada vardır sanırım. ben öyle öyküleri okuyorum o kadar kolay geçmişki doğumları. hatta bitanesini bulursam paylaşırım burdan.

aynnn bende de oluyo arada canım

yaaa doğum öykülerini okuyunca bende çok kötü oluyorum...amcamın kızı doğurdu anlatıyo teldee ayyy tutamadım kendimi..

ben de guzel oykuleri okuyorum cnm,
hep cok duygusal anlatmislar bebeklerine kavustuklari ani.
o yuzden aglatiyor ya benii

hareketlerin hissedio muusn canım seninde mi kızın olacaktı?

evet hissediyorum artık az da olsa. içimde bişey kayıyo arada. benimki erkek canım.. daha 12. haftada dedi. bugün eşim gene soruyo dr a erkek di mi diye. şimdi diyo biz alırız mavileri kız olur kalırız öyle diye

şimdi dr dan geldim seyehate izin verdi şükür.. plasenta previa vardı ya bende, rahim büyüdükçe yukarı çıkacak sorun olmayacak gibi duruyo dedi

oğlumu da gördüm yüz üstü yatmıştı ilk bakınca sonra dönmeye başladı gene..

Allahımmmm sen sağlıkla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi...

Kızlar bu doğuma hazırlık kurslarını araştırıyordum. bir tanesi şükür ki ücretsiz olduğu için çok fazla eş almayacakır ben ona gidicem. artık bide insanları eşleriyle görürsem salya sümük ağlarım kursta. diğerleri bi kısmı eşsiz almıyor zaten. bazılarıda alabiliyor ama genelde eşli katılıyormış. bakarsınız netten gitmek isteyen olursa. bu ücretsiz olan kurs memorial ataşehir hastanesinin martta başlayacakmış. kadın beni ara takip et dedi. başladığında sizede haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…