ben de sarı bi bornoz aldım aşkıma...kız dedi doktor ama son anda değişirse garanti olsun dedim ben de hehe,babası da donunu aldı kıjımın donansın diyeselam hanımlarrrr
oooo kızlarımız artmış ben daha ısrarla öğrenmiyorum gitsem iyi olucak:),
dün ilk kez badi aldım kuzuma ama sarı renk ikisi de giyebilir diye
benim evde netim kapanmış bakamadım sizlere ama alıştım he bakmayınca eksik hissediyorum artık
nice güzel yıllara arkideşim...sağlık ve mutlulukla...bi de bebişinizle:)iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. ben de herkese mutluluk, sağlık, aşk,bebişleriyle ve sevdikleriyle beraber uzuuunnn ömür diliyorum.
öyle bir kursa gitmek en güzeli olur bence de...ama benim kadıköyde bulmam lazım...belki kadıköy şifa falan veriri...ataşehir memorial eski evimin dibindeydi eheue..şansa bak bende :)Kızlar bu doğuma hazırlık kurslarını araştırıyordum. bir tanesi şükür ki ücretsiz olduğu için çok fazla eş almayacakır ben ona gidicem. artık bide insanları eşleriyle görürsem salya sümük ağlarım kursta. diğerleri bi kısmı eşsiz almıyor zaten. bazılarıda alabiliyor ama genelde eşli katılıyormış. bakarsınız netten gitmek isteyen olursa. bu ücretsiz olan kurs memorial ataşehir hastanesinin martta başlayacakmış. kadın beni ara takip et dedi. başladığında sizede haber veririm.
ben de sarı bi bornoz aldım aşkıma...kız dedi doktor ama son anda değişirse garanti olsun dedim ben de hehe,babası da donunu aldı kıjımın donansın diye
nice güzel yıllara arkideşim...sağlık ve mutlulukla...bi de bebişinizle:)
öyle bir kursa gitmek en güzeli olur bence de...ama benim kadıköyde bulmam lazım...belki kadıköy şifa falan veriri...ataşehir memorial eski evimin dibindeydi eheue..şansa bak bende :)
efsung canım ben kanama geçirdim yaa...düşük tehditimden dolayı doktorumdan bir rapor aldım...okula bir dilekçe yazdım..müdürme...kabul etti raporu ....ben nöbet tutmuyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk....sen de öyle bir girişimde bulunsana?? 24.haftada başlıyor normalde yasal nöbet izni biliosun?haaa bu arada burun kanaması bende de oluo arada...korkma...kan basıncı artışından normal bir durum
sağol canım :)günaydın kızlar
efsung çok geçmiş olsun.. ruh halimiz değişicek tabi kaçarı yok
eyezsay hakkikaten şaşırtıcı.. insan kalakalır bana da 12. haftada erkek gibi demişti. ben havaya girdim bile .. haftaya cmt görücez bebişimizi nası bakalım.
buarada kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 3 yıl geçivermiş..
annenlerin yatağına :)) nekadarki anne olacak olsanda sende hala anne ve babanın çocuğu olarak kalıyorsun canım ooohhhh misler gibi sıkıştepiş uyu sen yarasın :)))saol cnm. bugün biraz daha alıştım zaten. heralde 3 güne iyice alışırım. bu arada benimde bebişim 171 gram olmuş.
burun kanamaları normal yada tıkanması. geçer yakında. ayrıca sen dua et bağırıp çağırıcak bi eş var ben annemlere bağırıp duruyorum:))) bağırıyorum çağırıyorum gece kabus görüncede gidip onların yanında uyuyorum haha küçüklüğümdeki gibi. diyorlar içinde bebek olan başka bir çocuk:) 3 kişi artı benim cimcime küçücük yatakta yatıoruz sıkışık tepişip. bide beni odaya almayınja bize bağırdın diye hemen özür turları.
canım bence kaptırma hemen. dğer ihtimalleride düşün. 12 hafta görmek için çok erken. düşün benim 13 bile yanlış çıktı. ama tabi doktorun sallamaması da önemli kendi can sıkıntısı için. bazı doktorlar bilebiliyor.
bu arada evlilik yıldönümünü kutluyorum. nice yıllara beraberce aşkla ve bebişlerinizle geçirmenizi dilerim
ya ben çok korkar oldum bu burç olayın dan tırstım resmen herkeste sen şimdi bunları düşünme diyor ne düşünücem ????Ohh ohh aslan burcu bebeği demek bizi parmağında oynattıracak he,
amaaan sağlıklı olsun hayırlısınla kucağıma alayım da herşeyine razıyım
hiç sorma canım ya çok hızlı çıktı bu ağustos anneleri kıpırkıpır ne çok yazışmışlar bende ancak yakalıyorum suan kimbilir neler yazıyorlardır :)))ehuehuehuehuselam kızlar
topik almış başını gitmiş 3-4 gündür giremedim
bakalım benim doktor kontrolüm de cuma günü
inşallah gösteriri meleğim kendini
antepli seniiiii:)))annecikler hadi çıkın yukarı iki hanekk edek
gaziantepliym canım...bakalımm 17 yi bitirdikk inş. hissederim
sedahayri27 ve esen81 bende maraşlıyım :))) ama ilkokulu falan antepte okudum hatta öğretmenliğe ilk atandığımda tayinim antepe çıktıbende kilisliyim:))
bende pazar öyleydim bide niyeyse başta gizligizli çaktırmadan ağlıyodum aglamak ayıp ya :))bugün sanırım hormonlarım daha bi altust oldu. sabahtan beri ağlıorum.
onları okudukça hatta şu doğum fotolarına baktıkça bende aglıyorum bi süredir bakmıyorum artık duygusal baglayıp fışırdamaktan sıkıldım :))ay kizlar ya ben simdi netten dogum oykulerini okuyup agliyorum,
cok duygusallastim yaa
nerden okudun link versene dr bana gösterdi ama acaba aynı şekildemi burundan al karın şişecek yani diyaframdan alıcan sonra ağızdan yavaş yavaş veriyorumben nefes alma alıştırmalarını okudum bugün. yapmaya çalıştım. sanırım ben doğum egzersizleri ve nefes alma teknikleriyle doğuma hazırlayan bir kursa gitmek istiyorum. zaten artık evden çoksam buraya alışsam iyi olucak.
Pozitif Doğum Hikâyeleri
buldum. sizin için bidaha okuyup bidaha ağladım. burdakileri okuyunca daha bir normal doğuma yürekleniyor insan.
hadi geçmi,ş gitmiş olsun bakalım biz nezaman hissedicez :)) gözün aydın iyi yolculuklar :)))evet hissediyorum artık az da olsa. içimde bişey kayıyo arada. benimki erkek canım.. daha 12. haftada dedi. bugün eşim gene soruyo dr a erkek di mi diye. şimdi diyo biz alırız mavileri kız olur kalırız öyle diye
şimdi dr dan geldim seyehate izin verdi şükür.. plasenta previa vardı ya bende, rahim büyüdükçe yukarı çıkacak sorun olmayacak gibi duruyo dedi
oğlumu da gördüm yüz üstü yatmıştı ilk bakınca sonra dönmeye başladı gene..
Allahımmmm sen sağlıkla kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi...
bende katılmayı düşünüyorum ama sanırım 28. 30. haftalar gibi oluyorKızlar bu doğuma hazırlık kurslarını araştırıyordum. bir tanesi şükür ki ücretsiz olduğu için çok fazla eş almayacakır ben ona gidicem. artık bide insanları eşleriyle görürsem salya sümük ağlarım kursta. diğerleri bi kısmı eşsiz almıyor zaten. bazılarıda alabiliyor ama genelde eşli katılıyormış. bakarsınız netten gitmek isteyen olursa. bu ücretsiz olan kurs memorial ataşehir hastanesinin martta başlayacakmış. kadın beni ara takip et dedi. başladığında sizede haber veririm.
bornoz don bikini güneş gözlüğü :)))seninki biraz asortik olacak cicim şöyle çıtçıtlı bi bady falan alsan diyorum :))))ben de sarı bi bornoz aldım aşkıma...kız dedi doktor ama son anda değişirse garanti olsun dedim ben de hehe,babası da donunu aldı kıjımın donansın diye
nice güzel yıllara arkideşim...sağlık ve mutlulukla...bi de bebişinizle:)
öyle bir kursa gitmek en güzeli olur bence de...ama benim kadıköyde bulmam lazım...belki kadıköy şifa falan veriri...ataşehir memorial eski evimin dibindeydi eheue..şansa bak bende :)
efsung canım ben kanama geçirdim yaa...düşük tehditimden dolayı doktorumdan bir rapor aldım...okula bir dilekçe yazdım..müdürme...kabul etti raporu ....ben nöbet tutmuyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk....sen de öyle bir girişimde bulunsana?? 24.haftada başlıyor normalde yasal nöbet izni biliosun?haaa bu arada burun kanaması bende de oluo arada...korkma...kan basıncı artışından normal bir durum
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/417812-2011-agustos-annelerinin-aldiklari-hamile-giysileri-7.html
kıslaaaaaaaaaaaaar cicilerime bakın:)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/417812-2011-agustos-annelerinin-aldiklari-hamile-giysileri-7.html
amma uzun olmuş :)
cinsiyet topigimiz kalabaliklasti
12 kiz
6 erkek bebegimiz var su ana kadar.
bakalm kizlarin cogunlugu devam edecek mi :79:
bir de hepimizin cinsiyetler belli olsun da ihtiyac listesi yapalim bebislerimiz icin,
alisverise baslayalim.
kizlar siz basladiniz mi ciciler almaya
ben daha bi igne almadim yavruma5 aylik falan olsun da, cinsiyeti de belli olsun ondan sonra baslicam
kizlar eminonunde havuzlu han varmis, aklinizda olsun , bisuru bebek magazasi varmis icinde
merhaba hippy34; aldığın kıyafetler çok güzel güle güle giyin... malum havalardan dolayı bende pek dışarı çıkamıyorum, senin alışveriş yaptığın siteyi bende incelemiştim yalnız bedenler konusunda pek emin olamadım... kumaş kaliteleri ve sipariş ettiğin bedenler özellikle pantolonda istediğin gibimiydi bilgi verirsen çok memnun olurum. Teşekkürler :)
amma uzun olmuş :)
anacığım amma yazışmışsınız artık size zor yetişiyorum valla ancak okuyabilir hale gelicem bi müddet sonra(
şaka bir yana yetişebildiğim kadar hızınıza yetişicem bu arada zaman artık bana yetmiyor canlarım bişeyleri yetiştiremiyorum keşke çalışmasaydım dediğim oluyor bazen bazende iyiki çalışıyorum yoksa çok miskinleşirdim heralde diyorum :)))
sağol canım :)
nice güzel yıllara eşinle bebişinle (bebişlerin demek geldi içimden de düzelterek yazdım ilk çocuksa ikinci de olacak benden demesi:))
annenlerin yatağına :)) nekadarki anne olacak olsanda sende hala anne ve babanın çocuğu olarak kalıyorsun canım ooohhhh misler gibi sıkıştepiş uyu sen yarasın :)))
1-2 aya babanı yataktan atarsınız sığmazsınız zira :))))
ya ben çok korkar oldum bu burç olayın dan tırstım resmen herkeste sen şimdi bunları düşünme diyor ne düşünücem ????
hiç sorma canım ya çok hızlı çıktı bu ağustos anneleri kıpırkıpır ne çok yazışmışlar bende ancak yakalıyorum suan kimbilir neler yazıyorlardır :)))ehuehuehuehu
antepli seniiiii:)))
sedahayri27 ve esen81 bende maraşlıyım :))) ama ilkokulu falan antepte okudum hatta öğretmenliğe ilk atandığımda tayinim antepe çıktı
eşim izmirli bende daha kolay diye batının yemeklerini öğrendim evlendiğimde hiç bilmiyordum :))
ama şimdi annem gelsede yemek yapsa diye iple çekiyorum bazen babam lahmacun yaptırıp yolluyor (açlığımı anladınızmı yoksa açııım evde de yemek yoookkk()
bazen pratik tarifleri paylaşırız artıkın :))))
ayy bi kırmızı biber dolmasına yok demem yani sıcak sıcak ayran ve tırnaksız pide ile
bende pazar öyleydim bide niyeyse başta gizligizli çaktırmadan ağlıyodum aglamak ayıp ya :))
yarına bişeyin kalmaz canım arada kaşınıyoruz sanırım :))
şimdi düşününce okdar manasız aglamışım ki pazar günü tek muhatabım eşimi presledim resmen sen de evdekileri tabi hoş yanım da olsalar onlarda nasipleirni alırlardı oda ayrı :)
sinir kraliçesi :)))
onları okudukça hatta şu doğum fotolarına baktıkça bende aglıyorum bi süredir bakmıyorum artık duygusal baglayıp fışırdamaktan sıkıldım :))
nerden okudun link versene dr bana gösterdi ama acaba aynı şekildemi burundan al karın şişecek yani diyaframdan alıcan sonra ağızdan yavaş yavaş veriyorum
böyle bişey mi?
anacım bunları bende okudum çok güzel edebi yazınlar var yani bence bu kadar da kendimizi kandırmamak gerek zor ama atlatamıycamız kadar değil annem 3 normal doğum yaptı cocugunu kucağına aldığında acıyı unutuyorsun diyor
gecenlerde discoveryde bir belgesl vardı insanların acı hafızası olurmuş mesela sobadan elin yanarsa bir daha daha dikkatli yaklaşırmışsın ama doğum böyle olmuyormuş kadın tekrar yaşamak istiyormuş hafızada acı olarak yer etmiyor yani
şöyle düşüneli acıycak ama nasılsa unutuca z:))) hahahahah nasıl ama :))
hadi geçmi,ş gitmiş olsun bakalım biz nezaman hissedicez :)) gözün aydın iyi yolculuklar :)))
bende katılmayı düşünüyorum ama sanırım 28. 30. haftalar gibi oluyor
bornoz don bikini güneş gözlüğü :)))seninki biraz asortik olacak cicim şöyle çıtçıtlı bi bady falan alsan diyorum :))))
bunöbet işi çok sevindirici olmuş dur bakalım dr randevuma 1 ay var ama bi sorim ben genede :)) sağol canım darısı bana olsun :))
güzel günlerde sağlıkla giyersin inşallah :))
anacığım amma yazışmışsınız artık size zor yetişiyorum valla ancak okuyabilir hale gelicem bi müddet sonra(
şaka bir yana yetişebildiğim kadar hızınıza yetişicem bu arada zaman artık bana yetmiyor canlarım bişeyleri yetiştiremiyorum keşke çalışmasaydım dediğim oluyor bazen bazende iyiki çalışıyorum yoksa çok miskinleşirdim heralde diyorum :)))
sağol canım :)
nice güzel yıllara eşinle bebişinle (bebişlerin demek geldi içimden de düzelterek yazdım ilk çocuksa ikinci de olacak benden demesi:))
annenlerin yatağına :)) nekadarki anne olacak olsanda sende hala anne ve babanın çocuğu olarak kalıyorsun canım ooohhhh misler gibi sıkıştepiş uyu sen yarasın :)))
1-2 aya babanı yataktan atarsınız sığmazsınız zira :))))
ya ben çok korkar oldum bu burç olayın dan tırstım resmen herkeste sen şimdi bunları düşünme diyor ne düşünücem ????
hiç sorma canım ya çok hızlı çıktı bu ağustos anneleri kıpırkıpır ne çok yazışmışlar bende ancak yakalıyorum suan kimbilir neler yazıyorlardır :)))ehuehuehuehu
antepli seniiiii:)))
sedahayri27 ve esen81 bende maraşlıyım :))) ama ilkokulu falan antepte okudum hatta öğretmenliğe ilk atandığımda tayinim antepe çıktı
eşim izmirli bende daha kolay diye batının yemeklerini öğrendim evlendiğimde hiç bilmiyordum :))
ama şimdi annem gelsede yemek yapsa diye iple çekiyorum bazen babam lahmacun yaptırıp yolluyor (açlığımı anladınızmı yoksa açııım evde de yemek yoookkk()
bazen pratik tarifleri paylaşırız artıkın :))))
ayy bi kırmızı biber dolmasına yok demem yani sıcak sıcak ayran ve tırnaksız pide ile
bende pazar öyleydim bide niyeyse başta gizligizli çaktırmadan ağlıyodum aglamak ayıp ya :))
yarına bişeyin kalmaz canım arada kaşınıyoruz sanırım :))
şimdi düşününce okdar manasız aglamışım ki pazar günü tek muhatabım eşimi presledim resmen sen de evdekileri tabi hoş yanım da olsalar onlarda nasipleirni alırlardı oda ayrı :)
sinir kraliçesi :)))
onları okudukça hatta şu doğum fotolarına baktıkça bende aglıyorum bi süredir bakmıyorum artık duygusal baglayıp fışırdamaktan sıkıldım :))
nerden okudun link versene dr bana gösterdi ama acaba aynı şekildemi burundan al karın şişecek yani diyaframdan alıcan sonra ağızdan yavaş yavaş veriyorum
böyle bişey mi?
anacım bunları bende okudum çok güzel edebi yazınlar var yani bence bu kadar da kendimizi kandırmamak gerek zor ama atlatamıycamız kadar değil annem 3 normal doğum yaptı cocugunu kucağına aldığında acıyı unutuyorsun diyor
gecenlerde discoveryde bir belgesl vardı insanların acı hafızası olurmuş mesela sobadan elin yanarsa bir daha daha dikkatli yaklaşırmışsın ama doğum böyle olmuyormuş kadın tekrar yaşamak istiyormuş hafızada acı olarak yer etmiyor yani
şöyle düşüneli acıycak ama nasılsa unutuca z:))) hahahahah nasıl ama :))
hadi geçmi,ş gitmiş olsun bakalım biz nezaman hissedicez :)) gözün aydın iyi yolculuklar :)))
bende katılmayı düşünüyorum ama sanırım 28. 30. haftalar gibi oluyor
bornoz don bikini güneş gözlüğü :)))seninki biraz asortik olacak cicim şöyle çıtçıtlı bi bady falan alsan diyorum :))))
bunöbet işi çok sevindirici olmuş dur bakalım dr randevuma 1 ay var ama bi sorim ben genede :)) sağol canım darısı bana olsun :))
güzel günlerde sağlıkla giyersin inşallah :))
bir masal gibi akıp gitti vallaha ..hepsini okudum eheue:)
canıııım çok zarifsin uzattın demiyosunda masal gibi deyip iltifat etmişsin valla :))bir masal gibi akıp gitti vallaha ..hepsini okudum eheue:)
günde bir kez girince böööööyyyle uzuyor tabi aralarda da giremiyorum maalesef benim dr da diyaframdan lınacak diye öğretti gerçi o beslenme uzmanı ama :???kuzum maşallah hepsine cevap vermişsin balık hafızalı oldum okuyorum unutuyorum sora neye cevap vericektim diye:)) şu doğum kurslarına katılıcam ben martta açılıomuş zaten memorialdeki eşsiz olan hihi:)) nefes alma alıştırmalarını bende diyaframdan zannediyordum zira bebeğimizin babası müzisyen olduğu için ilk zamanlar beni diyaframdan nefes almaya çalıştırıyordu ama bugünki sitede karın hareket edecek değil göğüs hareket edicek yazmış. şaşırdım. göğüsten alınan nefes diyaframı çalıştırmıyor halbuki. bende bıraktım kursta öğrenirim daha sağlıklı diye.
bende okudum valla. hafıza alıştırması oldu
iyi akşamlar kızlar :))
dışarda yemek yiyip hemen döndük evceğimize..
efsungcum bende Maraşlıyım. ilkokulu antepte okudum sonra ankaraya geldik.. geliş o geliş asimile oldum ankarada... yemekler dışında tabi ya kırmızı biber dolması başka neyle değişilir ki?????????
bu arada ilk bebeğim inşallah Allah söyletmiştir canım ikinci de olsun cok isterim...
canıııım çok zarifsin uzattın demiyosunda masal gibi deyip iltifat etmişsin valla :))
günde bir kez girince böööööyyyle uzuyor tabi aralarda da giremiyorum maalesef benim dr da diyaframdan lınacak diye öğretti gerçi o beslenme uzmanı ama :???
omega gibiyim valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?