Günaydın kızlar,maşallah dün gece 12e kadar yazışmışsınız. Ben dün gece çok kötü oldum başım dönüyor, midem bulanıyordu.Hem de ne baş dönmesi sanırım tansiyonum düştü bu öğlen doktora gideceğiz inşallah bebeğim de bende iyiyizdir.
bende de 3 gundur bas donmesi var canim.
insallah doktor rand.nuz iyi gecer canimm
Benimde başım dönüyor mecazen ama sinirden...Çok tahammülsüz oldum birçok konuya.Kendimi ve sinirlerimi kontrol edemiyorum...Sizlerdemi ölesiniz? işyerinde ondan dolayı çok zorlanıyorum......:18::18:İnşallah canım,iyi geçer. Şuanda da var baş dönmem kalbim çarpıyor falan.İnternetten öğrendiğim kadarıyla azalan kan basıncıyla ilgili bişeymiş
günaydın arkadaşlar.
valla boş gezenin boş kalfası olunca yazıyorsunuz 12 ye kadar. keşke bende çalışsam. evde sıkılıyor insan durmadan düşün moral bozukluğu.
bu arada annem geldi bugün bebeğin kız olduğuna çok sevindi. allal dedim bütün bebekler kız zaten yeğenlerim. e bide ben olmuşum kızı var yani. erkeğe bu kadar sevinmemişti. bi benim erkek isteyen sanırım. bu arada bide dün bütün gün cinsiyetle ilgili yazıları okudum hatta sizede gönderdim. erkek olma ihtimali bebeğin kıza göre daha fazlaymış. öle yazmışlar bütün heryerde uluslararası bir araştırmaymış. bizim grup için geçerli değil heralde:)) bide ultrasonda kız olduğu sanılan bebeklerin erkek çıkma ihtimalide çok görülmüş bişimiş. bakalım gene değişirmi benim bu durum:))
bu arada ağzından yada burnundan kan gelen arkadaşlar. bu çok normal bişey sakın panik yapmayın bu haftalarda artan kan basıncı ile ilgili. her hafta takip ettiğim bir yabancı sitede yazıyor zaten. hiçbir zararı vs yok.
İnşallah canım,iyi geçer. Şuanda da var baş dönmem kalbim çarpıyor falan.İnternetten öğrendiğim kadarıyla azalan kan basıncıyla ilgili bişeymiş
bende hamilelikle balığı terk ettim birgün ve ilk kez evde yapayım dedim onu berbat yaptım tabii sonra dayemek için zorladım ve tiksindim sanırım artık dışarıda da yiyemiyorum neyse beni beslenme uzmanı olan dr da omega 3 verdi hap olarak sabah akşam onlardan içiyorum seven seas diye bir marka bi araştır istersen solgar gnc gibi markalarda var plastik gibi yutuyorum valla sende muhakkak basla omega 3 ben gene uzun uzun yazarım ama sen gene de hap al :)))) ehuehuehuehu:))bugün çok matragım ya kahretmesin kendi kendime düşünüp gülüyorum valla idare edin
bende su doğum kurslarına bakıcam bide doğum koçu ve doğum fotosu olayları var uffff ne zor işler ya anacım gtmiş doğurmuş gelmiş omegasıymış druymuş koçmuş moçmuşşşş ohh ne rahatlarmış:))))
bu arada YouTube - Yansımalar - Asude linkindeki parça bebiklerimize iyi gelirmiş miş özellikle doğumda dinliyolarmış bilginize :))) öpüldünüz efem kocaman kocaman :))
tünaydın kızlarr,ya benim aklım çok karıştı kendi dr um cinsiyete büyük ihtimal erkek dedi,geçen rahatsızlandım evin yakınında bir dr a gittim oda büyük ihtimal kız dedi :S ne saçma bi durum bu yaaahaftaya kontrolüm var inş. belli olur
benim oğlan pipisini göstermeye pek meraklı galiba. her gittiğimizde dr bakın pipisi diyo.bi de resmini veriyo pipisinin.. dün de eşime bak yumurtaları diyodu. ben bi yumurta lafı duydum da anlamamıştım. eve gelince eşime sordum o dedi.
bebeğin pozisyonundan anlaşılamıyodur sizinki..
benim oğlan pipisini göstermeye pek meraklı galiba. her gittiğimizde dr bakın pipisi diyo.bi de resmini veriyo pipisinin.. dün de eşime bak yumurtaları diyodu. ben bi yumurta lafı duydum da anlamamıştım. eve gelince eşime sordum o dedi.
bebeğin pozisyonundan anlaşılamıyodur sizinki..
ayyy ne güzel yaa,inş. bende haftaya görürümsen hafta olarak benden öndesin,kaçıncı haftada gördüler pipisini
bana 11+5 te büyük ihtimal erkek dedi. ama kızlar da bazen şeyleri şişkin olup yanıltabiliyo dedi. sanra 15+2 ydi sanırım pipisini gösterdi dr..
o günden beri de kanamadan ötürü 3 defa bakıldı hepsinde pipisini gösteriyo
bi de ben her gidişimde acaba kız demez mi diyorum bi umut... sonra oğlum da hayır anne ben erkeğim diye pipisini uzatıyo Maşallah...
oyyy olsun bi doğsun da ben vazgeçtim kızdan.. pipisini ısırcam onun
evlat böyle bişey heralde.. gidip gördüğüm gün dünyalar benim oluyo. bi de dokunup kokladığımı hiç düşünemiyorum...
nasılsınızz annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?