2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamilelikle balığı terk ettim birgün ve ilk kez evde yapayım dedim onu berbat yaptım tabii sonra dayemek için zorladım ve tiksindim sanırım artık dışarıda da yiyemiyorum neyse beni beslenme uzmanı olan dr da omega 3 verdi hap olarak sabah akşam onlardan içiyorum seven seas diye bir marka bi araştır istersen solgar gnc gibi markalarda var plastik gibi yutuyorum valla sende muhakkak basla omega 3 ben gene uzun uzun yazarım ama sen gene de hap al :)))) ehuehuehuehu:))bugün çok matragım ya kahretmesin kendi kendime düşünüp gülüyorum valla idare edin
bende su doğum kurslarına bakıcam bide doğum koçu ve doğum fotosu olayları var uffff ne zor işler ya anacım gtmiş doğurmuş gelmiş omegasıymış druymuş koçmuş moçmuşşşş ohh ne rahatlarmış:))))

bu arada YouTube - Yansımalar - Asude linkindeki parça bebiklerimize iyi gelirmiş miş özellikle doğumda dinliyolarmış bilginize :))) öpüldünüz efem kocaman kocaman :))

evet ben gittim oraya pasaj küçük ama 3-4 katlı..çok çeşit şeyler var..aklınıza gelmesede orda ihtiyaçlar ortaya çıkıyor..yeğenim için gitmiştim...

ben gittim 15 tatilde kultur turu maksadı ile oda süsleri yatak takımları bebek arbaları kılıklar hemen hemen hersey var orda işe yarar bence gidilesi bir yer :))
netten de baktım fiyatlar havuzluda daha ucuz .

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ilen-bebegin-erkek-olma-ihtimali-nedir-3.html

şunu bi okuyun. hepsinin kız demişler erkek çıkmış. ayyy benimde öle olurmu ki acaba. ya çin takviminden bilmemnesine kadar hep erkekti yani. bana hala kız gibi gelmiyor. ama doktorda öle emindiki. bide bebişim gayet açmıştı bacaklarını yani. sizce olabilir mi? hisleri kuvvetli olan varmı bana bir tahmin yapsın:)

hehe hiç sorma bi dolu ilaç kullanıyorum onuda soruyim aliyim bakalım olmadı:)) magnezyumu eleviti ayriyeten demiri. zaten bende iştah sıfır. tartılıyorum bi gün normal kilomdayım bigün kilo veriyorum. bizim tartımı bozuk acaba ya. sabahla akşam arasında 2 kilo fark var. hatta günün değişik saatlerinde değişik kilolardayım:)))

bende bir gülüyorum bi ağlıyorum zaten. acaba aklımımı kaçırıcam diyorum:))

doğum fotocum hazır benim:)) şanslıyım o konularda doğumu çekmek isteyen bir çok arkadaşım çıktı mesleğimin tek güzel yanı:)

valla benim annemde diyor. 40 yaşında gittim doğurdum kimsede ne riskli dedi ne test yaptı. şimdi ben anlamıyorum bu yeni doktorı diyor. bide netten araştırıyosun yok sol tarafıma yatmalıyım neymiş yani çürüyecek bi tarafların diyor

bu arada ben kilo almasamda kendimi kaldırmaya zorlanmaya başladım yaşlılar gibiyim hehe sizede oldumu kızlar??

Kız çocuk sahibi olma ihtimali
Kimi uzmanlara göre Y kromozomu, yapısından kaynaklanan bir hızlılığa sahiptir, ancak X kromozomunun aksine asit ortamında yaşayamaz. Yumurtlama zamanından önce vajina ve rahim ağzı asidimsi olma eğilimindedir. Bu yüzden bebeğin kız olmasını sağlayan X kromozomu, bu ortama Y kromozomundan daha fazla dayanabilme şansına sahip olur. Uzmanlar bu durumu dikkate alarak, eğer kız çocuk sahibi olmak isteniyorsa, regl kanamasının durmasından itibaren yumurtlama döneminin başlamasına 2 gün kalaya kadar günlük olarak cinsel ilişkinin yaşanması gerektiğini söylüyor. Bu yöntem uygulandığı takdirde, yumurtlama dönemi bitene kadar cinsel ilişkiden uzak durulması gerekiyor. Bununla beraber sperm birikintisinin vajinanın asidimsi bölgelerine doğru gidebilmesi için, kadının partneriyle beraber misyoner pozisyonunu seçmesi (yüz-yüze, erkeğin üstte olduğu pozisyon) ve orgazm olmamaya çalışması gerekir. Çünkü vücut orgazm olduğunda alkalin seviyesi artar ki, bu da, erkek çocuğa sahip olmayı sağlayan Y kromozomlarının lehinedir.

Erkek çocuk sahibi olma ihtimali
Kimi uzmanlara göre eğer erkek çocuğa sahip olmak istiyorsanız ya tam yumurtlama gününüzde ve hemen öncesinde ya da hemen sonrasında cinsel ilişkiye girin. Çünkü bu dönemler vajina ve rahim ağzı mukozalarının en fazla alkaline sahip olduğu dönemdir. Derine doğru birleşme gerçekleştiğinde (özellikle eşiniz dizlerinin üzerinde sizin arkanızda olduğu pozisyonda) Y kromozomu taşıyan spermlerin rahim ağzı açıldığında orada birikmesini sağlar. Karbonatla duş almak da vajinal alkalini artıracak bir diğer yöntemdir. Eşinizle aynı anda orgazm olmak da alkalin seviyesini yükseltir, spermlerin rahme geçişini kolaylaştırır. Bazı uzmanlar aksini iddia etse de, bazılarına göre bu yöntemleri deneyen çiftlerin yüzde 75'i cinsiyet belirleme konusunda başarılı oluyor. Bir araştırmaya göre eğer hiçbir yöntem kullanmadan bebeğinizin cinsiyetinin ne olacağı konusunu doğanın ellerine bırakırsanız, cinsiyetinin sizin beklediğiniz doğrultuda olması şansı, sadece yüzde 39'dur. Ancak yine de tıp bilimi, bu yöntemlerin doğruluğu konusunda bir onaylamada bulunmuyor. Bu metotlar, her ne kadar mantıklı gelse de uzmanlar kesinliği konusunda bir garanti olmadığını da belirtiyor.

al işte buna görede erkek olması gerek benim bebişimin.

amma uzun olmuş :)

benim raporda 17 haftalık gebeliğimi ve 16 haftalık gebeyken düşük tehditi geçirdiğimi yazdı...ilgili makama falan diye gayet resmi şekilde antetli kağıda bilg.da döküman aldılar hastaneden...başhekim onayı felan da vardı...ben de o rapora ilaveten ayakta durmamın tehlikeli olduğunu felan belirttim...muafiyetimin gereğini falan dedim...ama öncesinde müdürüme bişi sölemedim...direk rapor ve dilekçeyle hallettim ama sağolsun anlayışlı bi müdürüm var...şanslıyım...sana da aynı şansı dilerim canımcım
bu arada senin branş neydi? benimki İngilizce...

Bende hamile degilken ayda 2 agri kesiciydi limitim simdi dolu dolu arkadasimda boyle oldugu icin sorun etmiyorum bebikleri 2yasinda gayet sagliklilar :)) kiloyu da dert etme keske bende zayif baslasaydim ama masallah hayata yemek icin gelmisim galiba ))
Benim matematik lisedeyim senin durumun gercek benim uydurma olacak oyuzden yalan soylemek istemiyorum ne zamqn soylesem ayagima dolanir hel simdi hic soylemek istemiyorum biraz dusuniim bende bakqlim
Kizlar ben kactim artik see yuuuuu )))

En şanslınız benim galiba..Müdürüm hamileliğimi duyar duymaz talimat verip beni ve diğer hamile arkadaşları nöbetten düşürdü...

hadi bakalım kolaylıklar...
ben de kaçiyimmm malum yarın sabah erken kalkıcas...good night

En şanslınız benim galiba..Müdürüm hamileliğimi duyar duymaz talimat verip beni ve diğer hamile arkadaşları nöbetten düşürdü...
hatırlıyorum bu mesajı...daha önce de belirtmiştin sanırım...seni gidi şanslı azınlık seni eheueh:)
hadi ben kaçar..see yaaa

günaydın güzel anneler..ya gece 12ye kadar yazışmışsınz nasıl dayanıyosunz.ben 10da yatağa giriyorum ve sabah uykusuz kalkıyorum..bu yorgunluk ve uykusuzluk benı bitirecek..ilaç falan mı isteseydım doktordan

dert etme arkadaşım,inan bende 10 deyince duramıyorum.malum sabah iş için erken kalkıyoruz.bunun için ilaç kullanma bence bol bol dinlen.

dert etme arkadaşım,inan bende 10 deyince duramıyorum.malum sabah iş için erken kalkıyoruz.bunun için ilaç kullanma bence bol bol dinlen.

evet canım,mide bulantısı için bile ilaç vereyım demişti ben kabl etmedim..sadece elevit içiyorum..hafta sonu 11e kadar uyuyorum.ama hafta içi 7de ayaktayım..ne zamana kadr bu böyle gider acaba

günaydın canım aynı durumdayız uykuya doymyorum sabahları zarr zorrr kalkıyorumm

günaydın kızlar sabah uyandığımda lavaboda ağzımdan kan geldi ama mideden falan değildir heralde dudaklarım falan da yara boğazımdan diye düşündüm ama biraz da tedirgin oldum. yarın randevum var geçen hafta görmüştüm bakalım yarın benim için çok önemli umarım bebeğin iyidir. sık sık kontroldeyim diğer bebeğimden dolayı umarım bu defa sorun olmaz. bu arada ceyda düvenci 32 haftalık doğum yapmış ilk bebeğini kaybetmiş o da. ve 5. ayından sonra hep hastanede yatmış

günaydın canım evet haberlerde bende okudum 32 haftalık doğumm yapmış..sende doktoruna saöyle bendedn de gelmişti ama çok az gelmişti kusarken doktorum korkulacak bişey yok demişti.

Günaydın kızlar,maşallah dün gece 12e kadar yazışmışsınız. Ben dün gece çok kötü oldum başım dönüyor, midem bulanıyordu.Hem de ne baş dönmesi sanırım tansiyonum düştü bu öğlen doktora gideceğiz inşallah bebeğim de bende iyiyizdir.

evet canım,mide bulantısı için bile ilaç vereyım demişti ben kabl etmedim..sadece elevit içiyorum..hafta sonu 11e kadar uyuyorum.ama hafta içi 7de ayaktayım..ne zamana kadr bu böyle gider acaba

günaydın canım aynı durumdayız uykuya doymyorum sabahları zarr zorrr kalkıyorumm

gunaydin kizlaarrr;

sormayin ben de hersabah tam 06.10 da kalkiyorum.
aksamlari 9 da tv karsisinda koltukta uyumaya basliyorum arada esim meyve falan getiriyor kalkip onu yiyip yine uyuyorum :-((
2-3 gundur uyumadan durabildim. 11 de yattim ama iste cok kotu oldum gun boyunca,
bugun de yine cok halsizim.
bu aksam insallah erkenden yaticam

Günaydın güzel anneler bende bu hafta işlerimin yoğunluğundan dolayı hiç bakamadım akşamlarıda eve gidince pestilim çıkmış gibi oluyor evdende bakamıyorum geçmişi çok fazla okuyamadım ama herkes iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…