2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pendikte oturuyorsun sanırım bende 6 yıl Kartal'da oturmuştum. Çok severim o tarafları aradığın herşeyi bulursun. Sıcacık yerlerdir, Anadolu gibi. O yüzden Gebze duruşmalarına seve seve gidiyorum o tarafların havasını almak için. Şimdi maslaktayım.

evet canim pendikte oturuyorum.
ist. anadolu yakasini ben de avr.yakasina tercih ederim. isyerim avr.yakasinda ve burayi hic oturulacak yer gibi goremiyorum, cok karmasa var herdaim. trafik hep altust.
anadolu yakasi nispeten daha sakin
dedigin gibi hersey elinin altinda

istersen git pendik marinada otur kahvalti yap,
sahile in,
carsida gez
alisveris merkezlerine git
hersey hersey var

Benimde aslında 16. haftada gel dedi. Bu cumartesi 16. haftanın başı diğer cumartesi sonu. Bi daha ki hafta giderim diyordum ama dayanamadım arayıp sordum bu hafta gelsem diye, gel dedi. Merak işte. Senin ne kadar oldu.

Benimde 15. haftam bitmek üzere. 16 ya başlıyacam bende meraklanmaktansa 1-2 gün sonra gideyim... Öğrenelim artık bizde bebişlerimizin cinsiyetini.

bence bekleyin kızlar çünkü bazı drlar kesin demiyor bende 15+5 de gittim hftya net söylerim ama kıza benziyor demişti 16.-17.hftdan önce söylemezmiş bizim dr...

bence bekleyin kızlar çünkü bazı drlar kesin demiyor bende 15+5 de gittim hftya net söylerim ama kıza benziyor demişti 16.-17.hftdan önce söylemezmiş bizim dr...

Benim doktorumda 16. haftada gel demişti ama işte merak ediyorum elimde değil. Bazı doktorlar da erkenden tahmin yapıyor ama bazen hayal kırıklıkları yaşanmasına da neden oluyorlar.

iyiyz canım sen nasılsın. sen bebişin cinsiyetini öğrenmişmiydin.
yok canım daha öğrenemedim ablam ihtimal dahilinde dedi kesin konuşmadı o yüzden tekrar gitmem gerek

ooohh gardrop tamam seninde güle güle giy canım

Benimde 15. haftam bitmek üzere. 16 ya başlıyacam bende meraklanmaktansa 1-2 gün sonra gideyim... Öğrenelim artık bizde bebişlerimizin cinsiyetini.
bende dayanamıycam sanırım bu hafta gidicem:))

kesinlikle, ev arkadaşımla kartal- bostancı arası bisiklet sürerdik.Güzel günlerdi.

yok canım daha öğrenemedim ablam ihtimal dahilinde dedi kesin konuşmadı o yüzden tekrar gitmem gerek

ooohh gardrop tamam seninde güle güle giy canım

bende dayanamıycam sanırım bu hafta gidicem:))

cok sagol canim benimm

beni de doktor 19 martta cagirdi ama ben dayanamayip 1 hafta erken gidebilirim

canım hayırlı olsunnnnnn...ben de halayım...çok güzel bir duygu yaa...Allah annesine babasına bağışlasın...hayırlı bir evlat olsun...tebrik ederim kardeşini :)

kızlar şimdi geldim eve işten...yemek yapmam gerekiyor....ütülerim var...offfffff dinlenme aşamasında size bir selam vereyim dedim...keyifler iyidir umarım:)
sizi ve bebişlerinizi öperim

kizlar soylemeden gecemicem;
Allah aldiklarimizi gule gule giymek nasip etsin, saglikli hamilelikler nasip etsin, en onemlisi bu.

ceyda duvenci 78 gun hastanede kalmis, o da isterdi guzel guzel hamilelikler giyip gezmeyi
valla herseyin basi saglikk

ayy canım hayırlı uğurlu olsun,teyze olmak eminm güzel bir duygudur.allah bizede yaşatır inşallah o günleri..:26:

güle güle kullan canım cicilerini, uyguna almşsın bayağı

6 kilo mu?amma almşsın ilkinde ya..toplamda kaç kilo almştın.verebildin mi sonra

canım güle güle kullan, ne kadar çok şey almşsın.ben yaza gireceğiz diye çok kışlk almadım..şu eklemediğin fotolarıda ekle merak ettim

canım ya ben ilkinde 120 tane iğne yedim o yüzden sanırım çok aldım toplamda 17 kilo aldım ama kızım 1 ay erken doğdu:))

sagol canim benim,
aldiklarim genelde gomlek, t-shirt tarzinda seyler oldugu icin fazla kislik sayilmaz, mayisa kadar giyerim canim.
bir kismi lohusalik doneminde de giyilebilecek seyler. yani seneye ekimde falan insallah

artik bu yaza Allah kerim
dedigin gibi asil o zaman lazim olacak. koca gobegimizle biseye sigamicaz ))))))))))

----- aa kizlar az once ilk kez biri bana hamile misin diye sordu?cok hosuma gitti ) bankaci bi arkadas.
gerci kendisi de hamileymis de ordan anlamis. 7 haftalikmis o da.

ben de dün dr a söyledim kilo almadığımı, yeterli besleniyosan önemli değil dediiştahsızım dedim onun için bi de balık yiyemediğim için balıkyağı verdi
yumurta yiyemiyom dedim ona bişi demedi.
hamile kalmadan önce ben 30 kg alırım diyodum daha hiç almadım. tabi bu aydan sonra her ay 6 kg alıp rekor kırmazsam :)

ben ebru salliyla ilgili haberleri okuyup cok kiziyordum ona. 5 aylik hamileymis 1,5 kilo almis diye.
diyet yapiyor, bebegini beslemiyor diye dusunuyordum.

ama biz de oyle olucaz bu gidisle; 5 aya kadar dogru durust kilo almicaz sanirim.

ben de cok kilo alirim zannediyordum kendimi hep

güle güle giy canım hepsini,fotolarını çek üstünde de görelim..bugün abru materntyde günün indirimli ikilisinde bir albise 15e mi 25e mi ne düşmüş.onu muhakkak almam lazım bu akşam canım iyi durmuşsun arkadaşına söylemeden,ben hemen söylemiştm herkese

canim arkadasim derken samimi arkadasim degil, is yaptigim birisi sadece.
ben isyerindekilere bile 2,5 aylikken soyledim cnm.
simdi de pek kimseye soylemiyorum; sorana soyluyorum sormayana ben hamileyim demiyorum gidip.

arkadaslarim haric tabi )

almayı geç ben eksideyim :)
3 kg zayıflamıştım daha onu alamadım. 2.5 kilo zayıfım başa göre

tabi canım samimi arkadşn değilse ben hamileyimde denilmez sormadan da..benım çalştığm yer küçük samimi olduğm arkadaşlarıma söyledim bende ama herkes duymştur..ben 2.5 ay kadar sabredmzdim sanırım ilk olduğu için öyle 2.sinde biraz daha dizginlerim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…