ne guzel canim gule gule giy hepsini de. gardrobunu duzmussun, yaza kadar idare eder seni..
ben de bayag duzdum yaza kadar olan ihtiyaclarimi.
parca parca cok sey aldim ben de.
ama o gebzedeki magaza hakikaten uygunmus, bana gebze yakin sayilir ama hep kadikoy tarafina gitmekten hic gebzeye gitmedim bugune kadar.
artik yaz alisverisinde bakarim ben de..
ben de pendik te bi butik buldum,
1 kumas pant. 2 gomlek 150 tl civarinda verdim
lcw 3 ad. uzun kollu esprili t-shirt 55-60 arasi bisey tuttu
1 ad. kisa kollusunu aldim o da 17 tl falandi.
ebru maternityden bi elbise aldim; 39 tl
yine lcwden bir kot 35 ti sanirim
cotondan 2 ad. tunik gomlek aldim yeni, indirimdeydi 40 tlye aldim cok ucuz
pentiden bir tayt 15 tl
dorothy perkinsten bir gomlek 27 tl
indirimleri takip etmem bayag isime yaradi
kizlar hamile kiyafeti isi zor zanaat, o yuzden fikir olsun diye yazdim sizlere de
bir kisminin fotolarini kiyafet topigine koydum zaten,
t-shirtlerimle cotondan aldigim gomlekleri eklemedim yalniz, bi ara eklerim.
haa bu arada dolabimi karistirdim.
1 gomlek, bir tunik cikti gebelige uygun. tavsiye ederim, dolaplarinizi karistirim.
Pendikte oturuyorsun sanırım bende 6 yıl Kartal'da oturmuştum. Çok severim o tarafları aradığın herşeyi bulursun. Sıcacık yerlerdir, Anadolu gibi. O yüzden Gebze duruşmalarına seve seve gidiyorum o tarafların havasını almak için. Şimdi maslaktayım.
Benimde aslında 16. haftada gel dedi. Bu cumartesi 16. haftanın başı diğer cumartesi sonu. Bi daha ki hafta giderim diyordum ama dayanamadım arayıp sordum bu hafta gelsem diye, gel dedi. Merak işte. Senin ne kadar oldu.
bence bekleyin kızlar çünkü bazı drlar kesin demiyor bende 15+5 de gittim hftya net söylerim ama kıza benziyor demişti 16.-17.hftdan önce söylemezmiş bizim dr...
yok canım daha öğrenemedim ablam ihtimal dahilinde dedi kesin konuşmadı o yüzden tekrar gitmem gerekiyiyz canım sen nasılsın. sen bebişin cinsiyetini öğrenmişmiydin.
ooohh gardrop tamam seninde güle güle giy canımne guzel canim gule gule giy hepsini de. gardrobunu duzmussun, yaza kadar idare eder seni..
ama o gebzedeki magaza hakikaten uygunmus, bana gebze yakin sayilir ama hep kadikoy tarafina gitmekten hic gebzeye gitmedim bugune kadar.
pentiden bir tayt 15 tl
kizlar hamile kiyafeti isi zor zanaat, o yuzden fikir olsun diye yazdim sizlere de
1 gomlek, bir tunik cikti gebelige uygun. tavsiye ederim, dolaplarinizi karistirim.
bende dayanamıycam sanırım bu hafta gidicem:))Benimde 15. haftam bitmek üzere. 16 ya başlıyacam bende meraklanmaktansa 1-2 gün sonra gideyim... Öğrenelim artık bizde bebişlerimizin cinsiyetini.
evet canim pendikte oturuyorum.
ist. anadolu yakasini ben de avr.yakasina tercih ederim. isyerim avr.yakasinda ve burayi hic oturulacak yer gibi goremiyorum, cok karmasa var herdaim. trafik hep altust.
anadolu yakasi nispeten daha sakin
dedigin gibi hersey elinin altinda
istersen git pendik marinada otur kahvalti yap,
sahile in,
carsida gez
alisveris merkezlerine git
hersey hersey var
yok canım daha öğrenemedim ablam ihtimal dahilinde dedi kesin konuşmadı o yüzden tekrar gitmem gerek
ooohh gardrop tamam seninde güle güle giy canım
bende dayanamıycam sanırım bu hafta gidicem:))
merhaba anneler nasılsınız
teyze oldum kızlar teyze:))
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
şimdi sıra bende apustosta inş. bende 2. kez bu duyguyu yaşıcam
merhaba anneler nasılsınız
teyze oldum kızlar teyze:))
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
şimdi sıra bende apustosta inş. bende 2. kez bu duyguyu yaşıcam
Kızlar,
Dün Gebzede sabah 10:45 ve sonra 15:45 te duruşmalarım vardı. Bütün günü orada geçirmek zorunda kalınca hamile kıyafet mağazası aradım. Hemen buldum. 1 kot, 2 kumaş pantolon, 2 tunik, 1 gömlek, 1 tayt, 1 elbise aldım toplam 300 civarı tuttu. Hafta sonu İstinye park bellamom dan ise 1 kot,1 kumaş 1 tişörte 250 vermiştim. Yani Gebze gayet uygundu diyebilirm. O tarafa yolu düşenler olur ise, eski çarşı girişi, izmirli adında bir mağaza. Becerebilirsem resimlerini de kıyafet topiğine koyacağım. Bu arada dikkatimi çekti de:) hani bir arkadaş sitem etmişti neden kimse bana cevap vermiyor diye, bana da kimse cevap vermiyor valla:)
Hafta sonu doktor randevum var. 15. haftam bitmiş olacak, belki cinsiyeti öğreniriz. Eşim çok heyecanlı bu iş, doğumda öğrensek olmaz mı diyor:)
hayırlı olsun canım teyze olmak muhteşem bişe darısı sana ve bize sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
ohhhh darısı bana ya hala midem bulanıyor benim ilk hamileliğimde bu aya kadar 6 kilo almıştım bunda yerimde sayıyorum:)
ne guzel canim gule gule giy hepsini de. gardrobunu duzmussun, yaza kadar idare eder seni..
pentiden bir tayt 15 tl
canım ya ben ilkinde 120 tane iğne yedim o yüzden sanırım çok aldım toplamda 17 kilo aldım ama kızım 1 ay erken doğdu:))ayy canım hayırlı uğurlu olsun,teyze olmak eminm güzel bir duygudur.allah bizede yaşatır inşallah o günleri..:26:
güle güle kullan canım cicilerini, uyguna almşsın bayağı
6 kilo mu?amma almşsın ilkinde ya..toplamda kaç kilo almştın.verebildin mi sonra
canım güle güle kullan, ne kadar çok şey almşsın.ben yaza gireceğiz diye çok kışlk almadım..şu eklemediğin fotolarıda ekle merak ettim
ayy canım hayırlı uğurlu olsun,teyze olmak eminm güzel bir duygudur.allah bizede yaşatır inşallah o günleri..:26:
güle güle kullan canım cicilerini, uyguna almşsın bayağı
6 kilo mu?amma almşsın ilkinde ya..toplamda kaç kilo almştın.verebildin mi sonra
canım güle güle kullan, ne kadar çok şey almşsın.ben yaza gireceğiz diye çok kışlk almadım..şu eklemediğin fotolarıda ekle merak ettim
kizlar soylemeden gecemicem;
Allah aldiklarimizi gule gule giymek nasip etsin, saglikli hamilelikler nasip etsin, en onemlisi bu.
ceyda duvenci 78 gun hastanede kalmis, o da isterdi guzel guzel hamilelikler giyip gezmeyi
valla herseyin basi saglikk
sagol canim benim,
aldiklarim genelde gomlek, t-shirt tarzinda seyler oldugu icin fazla kislik sayilmaz, mayisa kadar giyerim canim.
bir kismi lohusalik doneminde de giyilebilecek seyler. yani seneye ekimde falan insallah
artik bu yaza Allah kerim
dedigin gibi asil o zaman lazim olacak. koca gobegimizle biseye sigamicaz))))))))))
----- aa kizlar az once ilk kez biri bana hamile misin diye sordu?cok hosuma gitti) bankaci bi arkadas.
gerci kendisi de hamileymis de ordan anlamis. 7 haftalikmis o da.
güle güle giy canım hepsini,fotolarını çek üstünde de görelim..bugün abru materntyde günün indirimli ikilisinde bir albise 15e mi 25e mi ne düşmüş.onu muhakkak almam lazım bu akşamcanım iyi durmuşsun arkadaşına söylemeden,ben hemen söylemiştm herkese
ben ebru salliyla ilgili haberleri okuyup cok kiziyordum ona. 5 aylik hamileymis 1,5 kilo almis diye.
diyet yapiyor, bebegini beslemiyor diye dusunuyordum.
ama biz de oyle olucaz bu gidisle; 5 aya kadar dogru durust kilo almicaz sanirim.
ben de cok kilo alirim zannediyordum kendimi hep
canim arkadasim derken samimi arkadasim degil, is yaptigim birisi sadece.
ben isyerindekilere bile 2,5 aylikken soyledim cnm.
simdi de pek kimseye soylemiyorum; sorana soyluyorum sormayana ben hamileyim demiyorum gidip.
arkadaslarim haric tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?