canım biz çok iyiyiz
bulantılarım baya baya bitti sayılır yemek derdimde pek kalmadı çok şükür. kilo almaya başlıyorum
maşallah canımhayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
teyze olmuşsun bu arada hayırlı olsun
çok sağol canım. inan kuzuxuk hep aklımda gece bile düşünüyorum ağlıyomudur emiyomudur . faaln diye:)) zaten sürekli ordayım ama bugün izin verdim kendime hem oğlum var hem de karnımda bebeişim benimde dinlenmeye ihtiyacım var yarın tekrar devam ederim gitmeye :)))
benimde içimden ilk zamanlar hep kız geçiyordu,dr ilk erkek dediğinde bi duraksamıştımama sonra alıştım ta ki geçen dr kız diyene kadar,acaba kızmıdır diye heyecan yapıyorum kimseye çaktırmasamda off zaman geçmiyor ama
eyeszay,seni şuan çok iyi anlıyorum;bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri hep bebeğimin erkek olduğunu hissettim. 13.haftada erkek olduğunu fakat emin olmadığını söyledi doktorum 15.haftada ise kesin olarak erkek dedi.
16. haftada test sonuçlarım için gittiğimde kontrol için usg'de girdim kıza benziyor yahu dedi fakat sonunda yok yok erkek dedi. kafamızı allak bullak etti ama inan hiç takılmak istemiyorum cinsiyete;çünkü geçen hafta epey bi akıntım olmuştu ve doktor rahmin açıldığını düşük olabileceğini düşünmüştü ve ömrümden ömür gitti adeta.Çok şükür atlattık ve önemli olan sağlıkla kucağıma almak
canim gunaydin,
bence artik sen de kafani takma, fazla okuyup aklini karistirma
bebegin artik 4 aylik senin , 4. aydaki cinsiyet tahmini bence buyuk ihtimal dogrudur,
kiz fikrine alismaya calis ve de hayirlisi buymus de.
bak benim annemin 2 kizi 2 oglu var,
babam derki keske 4 kizim olsaymis. kizlar vefali oluyorlar anne babaya unutma
burun kanamasi bende de oluyor, hatta diseti kanamasi da.
hamilelikte normalmis, doktorumda soyledi
bana da dr dün balık yiyemiyorum diince seven seas markalı pulse diye bi balık yağı hapı verdi. arada bir alabilirsin dedi. sürekli kullan demedi. iştah problemim de olduğundan iştahın da açılır dedi.
acaba aynı ilaçtan mı bahsediyoruz?
tünaydın kızlarr,ya benim aklım çok karıştı kendi dr um cinsiyete büyük ihtimal erkek dedi,geçen rahatsızlandım evin yakınında bir dr a gittim oda büyük ihtimal kız dedi :S ne saçma bi durum bu yaaahaftaya kontrolüm var inş. belli olur
bi de ben her gidişimde acaba kız demez mi diyorum bi umut... sonra oğlum da hayır anne ben erkeğim diye pipisini uzatıyo Maşallah...
oyyy olsun bi doğsun da ben vazgeçtim kızdan.. pipisini ısırcam onun
evlat böyle bişey heralde.. gidip gördüğüm gün dünyalar benim oluyo. bi de dokunup kokladığımı hiç düşünemiyorum...
merhaba anneler nasılsınız
teyze oldum kızlar teyze:))
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
şimdi sıra bende apustosta inş. bende 2. kez bu duyguyu yaşıcam
ben testte 2 çizgiyi gördüğüm anda erkek demiştim.. resmen içime doğdu.. genelde hissedilen doğru çıkıyomuş
valla bende öle dedim demesine ama. hatta ilk doktorumuz erkeğede benzetti. sora kız oldu. bi insanın hisleri bu kadar şaşarmı yahu.)
merhaba anneler nasılsınız
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
:))) tek değilim demekkibakalım haftaya kadar beklicem ben cumartesi inş. güzel haberlerle gelirim
Kızlar,
Dün Gebzede sabah 10:45 ve sonra 15:45 te duruşmalarım vardı. Bütün günü orada geçirmek zorunda kalınca hamile kıyafet mağazası aradım. Hemen buldum. 1 kot, 2 kumaş pantolon, 2 tunik, 1 gömlek, 1 tayt, 1 elbise aldım toplam 300 civarı tuttu. Hafta sonu İstinye park bellamom dan ise 1 kot,1 kumaş 1 tişörte 250 vermiştim. Yani Gebze gayet uygundu diyebilirm. O tarafa yolu düşenler olur ise, eski çarşı girişi, izmirli adında bir mağaza. Becerebilirsem resimlerini de kıyafet topiğine koyacağım. Bu arada dikkatimi çekti de:) hani bir arkadaş sitem etmişti neden kimse bana cevap vermiyor diye, bana da kimse cevap vermiyor valla:)
Hafta sonu doktor randevum var. 15. haftam bitmiş olacak, belki cinsiyeti öğreniriz. Eşim çok heyecanlı bu iş, doğumda öğrensek olmaz mı diyor:)
aldıklarını güle güle giy cnm, arada mesajlar kaynar siz kendiniz için de yazın
hem sadece cevap değil ki birşeyler de öğreniyoruz birbirimizden zamanla daha çok tanıyacaz
zaten doğumdan sonra bırakanlar oluyor bizim diğer topikde çok güzel arkd.oldu....
15.hft bittiyse öğrenirsin cnm bende o kadarlıkken öğrendim ama dr hftya gel netleştirelim
demişti çünkü dr.lar 16.hftdan önce net birşey demek istemiyorlar...
hayırlı uğurlu olsun tebrikler, teyzelik mükemmel bişi :)merhaba anneler nasılsınız
Kızlar,
Dün Gebzede sabah 10:45 ve sonra 15:45 te duruşmalarım vardı. Bütün günü orada geçirmek zorunda kalınca hamile kıyafet mağazası aradım. Hemen buldum. 1 kot, 2 kumaş pantolon, 2 tunik, 1 gömlek, 1 tayt, 1 elbise aldım toplam 300 civarı tuttu. Hafta sonu İstinye park bellamom dan ise 1 kot,1 kumaş 1 tişörte 250 vermiştim. Yani Gebze gayet uygundu diyebilirm. O tarafa yolu düşenler olur ise, eski çarşı girişi, izmirli adında bir mağaza. Becerebilirsem resimlerini de kıyafet topiğine koyacağım. Bu arada dikkatimi çekti de:) hani bir arkadaş sitem etmişti neden kimse bana cevap vermiyor diye, bana da kimse cevap vermiyor valla:)
Hafta sonu doktor randevum var. 15. haftam bitmiş olacak, belki cinsiyeti öğreniriz. Eşim çok heyecanlı bu iş, doğumda öğrensek olmaz mı diyor:)
Kızlar,
hayırlı olsun canım teyze olmak muhteşem bişe darısı sana ve bize sağlıkla alırız inşallah kucağımızamerhaba anneler nasılsınız
ohhhh darısı bana ya hala midem bulanıyor benim ilk hamileliğimde bu aya kadar 6 kilo almıştım bunda yerimde sayıyorum:)canım biz çok iyiyiz
bulantılarım baya baya bitti sayılır yemek derdimde pek kalmadı çok şükür. kilo almaya başlıyorum
selamlar dersim boş sizlere bi bakınayım dedim nasılsınızzz
Kızlar,
Canım güle güle kullan aldıklarını. Kıyafetlerini bayağı uyguna mal etmişsin. Ben de henüz cinsiyetini öğrenmedim acaba 1-2 gün sonra gitsem öğrenirmiyim ki. Yoksa 1 hafta daha mı beklesem, çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?