2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

teyze olmuşsun bu arada hayırlı olsun

çok sağol canım. inan kuzuxuk hep aklımda gece bile düşünüyorum ağlıyomudur emiyomudur . faaln diye:)) zaten sürekli ordayım ama bugün izin verdim kendime hem oğlum var hem de karnımda bebeişim benimde dinlenmeye ihtiyacım var yarın tekrar devam ederim gitmeye :)))

olmazmı cnm teyze demek anne yarısı demek, evet dinlen bugün gidersin gene:))

ben testte 2 çizgiyi gördüğüm anda erkek demiştim.. resmen içime doğdu.. genelde hissedilen doğru çıkıyomuş

canım geçmiş olsun. kesinlikle hepimiz bebeklerimizin sağlıklı olmasını diliyoruz zaten. ama cinsiyet sadece bir his. hani ona alıştırıyorsun kendini sonra değiştirmesi zor oluyor. ben hala alışamadım mesela. doktora bi kere daha gittiğimde kız derse gene o zaman kesin alışcam:)

canım benim ben zaten kızda istiyordum. hatta mutlaka kızımda olsun istiyordum. biliyorum kızlar daha vefalı. ama ilk bebeği erkek istedim hep. birde çok hissediyordum. şaşırıdım. doktor bikere daha kız derse alıştırıcam artık. yani anlamıyorumki bu doktorlarıda nasıl biri başkla biri başka der.

bende balık yiyemiyorum bendemi alsam acaba. ama iştahım açılmasın yahu:)

hoşgeldin benim dünyama. doktor 2 kez erkek dedi. doktor değiştirdim kız dedi. anla anlayabilirsen.

hehe valla kıskanıyorum hep erkek bebeği olucakları. ama bende alışıcam kesin ondan sorada erkek istemijem:)

canım allah analı babalı büyütsün işallah. hayırlı olsun teyzeliğin:)

esteda bebeisiniz hayirli olsun,
Allah anali babali buyutsun.
kiz mi erkek mi? normal dogum mu oldu?

kizlar su omega-3 tableti ben de sorucam doktora cunku ben de balik yiyemiyorum

:))) tek değilim demekki bakalım haftaya kadar beklicem ben cumartesi inş. güzel haberlerle gelirim

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlı mutlu bir birey olur inşallah. eee bebiş kız mı erkek mi???

Kızlar,

Dün Gebzede sabah 10:45 ve sonra 15:45 te duruşmalarım vardı. Bütün günü orada geçirmek zorunda kalınca hamile kıyafet mağazası aradım. Hemen buldum. 1 kot, 2 kumaş pantolon, 2 tunik, 1 gömlek, 1 tayt, 1 elbise aldım toplam 300 civarı tuttu. Hafta sonu İstinye park bellamom dan ise 1 kot,1 kumaş 1 tişörte 250 vermiştim. Yani Gebze gayet uygundu diyebilirm. O tarafa yolu düşenler olur ise, eski çarşı girişi, izmirli adında bir mağaza. Becerebilirsem resimlerini de kıyafet topiğine koyacağım. Bu arada dikkatimi çekti de:) hani bir arkadaş sitem etmişti neden kimse bana cevap vermiyor diye, bana da kimse cevap vermiyor valla:)

Hafta sonu doktor randevum var. 15. haftam bitmiş olacak, belki cinsiyeti öğreniriz. Eşim çok heyecanlı bu iş, doğumda öğrensek olmaz mı diyor:)

gülerek giyersin inşallah canım hayırlı olsun. benim de yarın randevum var bakalım ne durumdayız ben de henüz cinsiyet öğrenemedim

aldıklarını güle güle giy cnm, arada mesajlar kaynar siz kendiniz için de yazın
hem sadece cevap değil ki birşeyler de öğreniyoruz birbirimizden zamanla daha çok tanıyacaz
zaten doğumdan sonra bırakanlar oluyor bizim diğer topikde çok güzel arkd.oldu....
15.hft bittiyse öğrenirsin cnm bende o kadarlıkken öğrendim ama dr hftya gel netleştirelim
demişti çünkü dr.lar 16.hftdan önce net birşey demek istemiyorlar...

Belki ilerleyen zamanlarda tanışma toplantısı bile yapabiliriz. Havalar ısınınca deniz kenarında bir çay bahçesinde muhabbet güzel olabilir

Merhaba arkideşler;
hayırlı uğurlu olsun tebrikler, teyzelik mükemmel bişi :)

canım tebrik ederim insan böle ekonomik alışveriş yapınca daha bi mutlu oluyo, bisürü kıyafetin olmuş ne güzel, zaten ne kadar giyeceğiz ki çokta kaliteli ve marka olmasına gerek yok diye düşünüyorum, önemli olan değişik giyinmek, çalışınca bide alışkın olunca, gebze bana uzak, yakın olsa tercih ederdim, bende ender mağazından iki kumaş 1 tunik kazak almıştım, orda da indirim vardı tunikler hamiler için diil ama modelleri bizede gayet uygun hemde 15-20 falan fiyatları, kumaş pantolonlarda 30 küsür falan dı, bir siyah birde kahve pant. almıştım iyiki almışım çok rahatlar walla.

bu arada cinsiyeti öğrendiğimde bende şaşırmıştım, hep erkek hissetmiştim çünkü, neredeyse üzüldüm bile diyebilirim, noluyosa hayal kırıklığı yaşadım işte, ama o kısa süren hayal kırıklığı hissimden dolayı hala utanıyorum kendimden, buna hakkım yok çünkü, bide ki düşük riskleri atlattık, allahım bizim için neyi uygun gördüyse o en hayırlısı, canım kızım benim sağlıkla gel inşallah

Canım güle güle kullan aldıklarını. Kıyafetlerini bayağı uyguna mal etmişsin. Ben de henüz cinsiyetini öğrenmedim acaba 1-2 gün sonra gitsem öğrenirmiyim ki. Yoksa 1 hafta daha mı beklesem, çok merak ediyorum...

hayırlı olsun canım teyze olmak muhteşem bişe darısı sana ve bize sağlıkla alırız inşallah kucağımıza

canım biz çok iyiyiz
bulantılarım baya baya bitti sayılır yemek derdimde pek kalmadı çok şükür. kilo almaya başlıyorum
ohhhh darısı bana ya hala midem bulanıyor benim ilk hamileliğimde bu aya kadar 6 kilo almıştım bunda yerimde sayıyorum:)

ne guzel canim gule gule giy hepsini de. gardrobunu duzmussun, yaza kadar idare eder seni..
ben de bayag duzdum yaza kadar olan ihtiyaclarimi.
parca parca cok sey aldim ben de.
ama o gebzedeki magaza hakikaten uygunmus, bana gebze yakin sayilir ama hep kadikoy tarafina gitmekten hic gebzeye gitmedim bugune kadar.
artik yaz alisverisinde bakarim ben de..

ben de pendik te bi butik buldum,
1 kumas pant. 2 gomlek 150 tl civarinda verdim
lcw 3 ad. uzun kollu esprili t-shirt 55-60 arasi bisey tuttu
1 ad. kisa kollusunu aldim o da 17 tl falandi.
ebru maternityden bi elbise aldim; 39 tl
yine lcwden bir kot 35 ti sanirim
cotondan 2 ad. tunik gomlek aldim yeni, indirimdeydi 40 tlye aldim cok ucuz
pentiden bir tayt 15 tl
dorothy perkinsten bir gomlek 27 tl

indirimleri takip etmem bayag isime yaradi

kizlar hamile kiyafeti isi zor zanaat, o yuzden fikir olsun diye yazdim sizlere de
bir kisminin fotolarini kiyafet topigine koydum zaten,
t-shirtlerimle cotondan aldigim gomlekleri eklemedim yalniz, bi ara eklerim.

haa bu arada dolabimi karistirdim.
1 gomlek, bir tunik cikti gebelige uygun. tavsiye ederim, dolaplarinizi karistirim.

Benimde aslında 16. haftada gel dedi. Bu cumartesi 16. haftanın başı diğer cumartesi sonu. Bi daha ki hafta giderim diyordum ama dayanamadım arayıp sordum bu hafta gelsem diye, gel dedi. Merak işte. Senin ne kadar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…