tünaydın kızlarr,ya benim aklım çok karıştı kendi dr um cinsiyete büyük ihtimal erkek dedi,geçen rahatsızlandım evin yakınında bir dr a gittim oda büyük ihtimal kız dedi :S ne saçma bi durum bu yaaahaftaya kontrolüm var inş. belli olur
bizde haftaya kontrole gidicez. cinsiyetini öğreniriz herhalde büyük bir ihtimalle. yaa ben dokotra gitmeden önce bi korku sarıyo ya kötü bişey derse falan diye. oğlumda da hep aynı korkular vardı hala yenememişim demekki
Bende de hep aynı korku var ve ne yazıkki doktor her gittiğimde kafa karıştırıcı bişeyler söylüyor.
Bugünde amniyon sıvısında partiküller var dedi,bu normalde son haftalarda olan bişeymiş.Korkulacak bişey değil takip edeğiz dedi ama aklıma takılıyor işte
aaa çooook şanslısın benim 2 gün dün gittimde 1 günü tutmayayım dedim ok dedi şimdi başka bir hoca benim yerime idare edecek nöbetiEn şanslınız benim galiba..Müdürüm hamileliğimi duyar duymaz talimat verip beni ve diğer hamile arkadaşları nöbetten düşürdü...
evet yaaa nerdesin bizim senle gunumuz aynıydıkızlar günaydın çok fazla giremiyorum ama takipteyimmm
eynı hap:)vet evet seven seas abana da dr dün balık yiyemiyorum diince seven seas markalı pulse diye bi balık yağı hapı verdi. arada bir alabilirsin dedi. sürekli kullan demedi. iştah problemim de olduğundan iştahın da açılır dedi.
acaba aynı ilaçtan mı bahsediyoruz?
ooo hadi hayırlısı olsun allah analı babalı yetzeli buyutsun:)) bende halayım darısı bana olsun kız kardeşim daha bekarda :)))merhaba anneler nasılsınız
teyze oldum kızlar teyze:))
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
şimdi sıra bende apustosta inş. bende 2. kez bu duyguyu yaşıcam
güzel günlerde sağlıkla giyersin umarım :)hayırlı olsunKızlar,
Dün Gebzede sabah 10:45 ve sonra 15:45 te duruşmalarım vardı. Bütün günü orada geçirmek zorunda kalınca hamile kıyafet mağazası aradım. Hemen buldum. 1 kot, 2 kumaş pantolon, 2 tunik, 1 gömlek, 1 tayt, 1 elbise aldım toplam 300 civarı tuttu. Hafta sonu İstinye park bellamom dan ise 1 kot,1 kumaş 1 tişörte 250 vermiştim. Yani Gebze gayet uygundu diyebilirm. O tarafa yolu düşenler olur ise, eski çarşı girişi, izmirli adında bir mağaza. Becerebilirsem resimlerini de kıyafet topiğine koyacağım. Bu arada dikkatimi çekti de:) hani bir arkadaş sitem etmişti neden kimse bana cevap vermiyor diye, bana da kimse cevap vermiyor valla:)
Hafta sonu doktor randevum var. 15. haftam bitmiş olacak, belki cinsiyeti öğreniriz. Eşim çok heyecanlı bu iş, doğumda öğrensek olmaz mı diyor:)
allahtan endişe verici değilmiş bende aman bişey olur diye tedirginim canım:?Bende de hep aynı korku var ve ne yazıkki doktor her gittiğimde kafa karıştırıcı bişeyler söylüyor.
Bugünde amniyon sıvısında partiküller var dedi,bu normalde son haftalarda olan bişeymiş.Korkulacak bişey değil takip edeğiz dedi ama aklıma takılıyor işte
merhaba arkadaşlar,
ben sık sık giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı ama bu saatlerde neler yazılmış onları okumaya çalışıyorum.
benimde herşey yolunda gidiyor çok şükür.
dün kontrolümüz vardı, benim kızım olacak allah izin verirse
rahim kasılmalarım varmış, bu yüzden hareketlerim kısıtlı ama ben hiç hissetmiyorum
kasılmalarımı.
böyle olan arkadaşlar varmı?
birde down sendromu riskim var işte öncedende anlatmıştım,
18 martta detaylı ultrasona gidiyorum, ali ipek demetevler servet ünsal polikliniğinde, ismini duyan varmı?
doktroum onu önerdi bakalım.
gerek görülürsede amniyosentez yapılacak.
Rabbim hayırlısını versin, sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza
almayı nasib etsin.
iyi istirahatler herkese
selam kızlar bi alışverişe gittim amma çok yazmışsınız:)) hepsini okuyamadım. kilo konusunda bende daha hiç almadım. bence extra kilo almamızda çok gereksiz. ben ilk hamile kaldığımda 49 kiloydum boyumda uzun. athinadaki doktoruma gittiğimde herkes kesin doktor sana durmadan ye diyecek diyordu. gittik doktora kilon çok iyi 6 kilo alıcaz sadece hamileliğin sonuna kadar dedi. zaten bebeğin günde hamile olmadan önce aldığımız kaloriden sadece 300 kalori günlük fazlasına ihtiyacı varmış. birde tabi doğru zamanlarda doğru besinler.
bu arada bugün kendimede cicişler aldım. bebişimede don aldım herkesin söylediği üzere:)) birde hani o önü çıtçıtlı şeylerden. sanırım cinsiyeti kesinleşince bütün dükkanı alıcam ama):) bu arada hamilelik için destekli sütyen diyorum hiçbiryerde yok hamilelere özel sutyen. anlamadım gitti. nerden bulucam ben bunu. bide göğüs pedi aldım. aldıklarımı koyujam kıyafet topiğimize ama biri öğretirse nasıl koyucam:)
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...annelerinin-aldiklari-hamile-giysileri-7.html canım bu link hamile kıyafetin için
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...elerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler-4.html bu linkte bebişinin cicileri.
şimdi fotoları nasıl yükleyeceğini anlatayım.her zamanki gibi msj yazma paneline gel orda yazı tipleri boyut yazan yerin yanındA ATAÇ işareti var orayı tıklayıp çıkan sayfada dosya ekle diyorsun yine çıkan sayfadaaltta dosyaları seç diyor.ordan fotolrını seçiyorsun.seçtikten sonra altta upload files yazar onu tıkladığnda fotoyu yüklüyor.sonra en altta içeriğe ekle yazar onu tıkladığnda yine msj yazma paneline dönmüş oluyorsun ama msj paneli boşboş diye endişelenme..yorumunuda yazıp gönderince fotolarında çıkmş olduğunu görürsün..umarım karışık olmamıştır..
saol cnm bnm gayet iyi anlatmışsın. ben dosya ekle diye biyer göremediğim için dedim acaba internet dosyasındanmı upload ediliyor. dediğin gibiyse mesajın altında varmış zaten:)) hemen çekiorum fotoları yolluorum yemekten sora.
tekrar geldim ben asağıda linkini vereceğim blogun sahibesinden alıntıdır :)
"buluşma anımız için yaptığım zihinsel hazırlık
'Öyle ya da böyle' milyarlarca hemcinsim doğum yaptı, milyarlarcası daha yapacak.
Böyle bir tecrübeyi hayatta kaç kez yaşayabilirim? Gözümü açık tutmam ve güçlü olmam gerek.
Bebeğim aramıza, ailemize katılmaya geliyor. Her sancı beni ona daha çok yaklaştıracak.
Toplasan sadece birkaç saat sürecek fiziksel bir acı, manevi acıların yanında hiçbir şeydir.
Hayatta geri dönüşü olmayan yollardan birindeyim. Bu yola girmeden evvel böyle dikenli kısımları olduğunu biliyordum. Başta her şeyi göze aldığıma göre, durmaksızın yürümeye devam etmeliyim."
sitenin linki: küçük değişimler
bu arada sizde vucudunuzda bi ağırlık hissediyormusunuz kızlar. ben kilo almadığım halde hareketlerim kısıtlandı sanki bi ağırlık var oturup kalkarken yokuş çıkarken.
valla yükleyemedim. boyutumu büyüktür nedir fotoların anlamadım. gözlerim bozuldu valla poff.
bu arada sizde vucudunuzda bi ağırlık hissediyormusunuz kızlar. ben kilo almadığım halde hareketlerim kısıtlandı sanki bi ağırlık var oturup kalkarken yokuş çıkarken.
olmaz mı...bugün derse giricem...üst kattaki sınıflardan birine çıktım....sınıfa girdim...oturdum,dedim ki otur bu ders coşmadan işle şu dersi...dayanamadım ilerleyen dakikalarda kalktım gene...ders anlatıyorum ama bir nefes nefese kalışım var...kendim korktum halimden...dedim napıosun otur bee...aaa...deli:)
vücudum fenalarda bende de ağırlık var...bi de bel ağrımm tavan yapmış durumda....
uyku deseniz tamamen gitti gibi...
sola yatın öyle uyuyun diyorlar yaa...hiiiiiiiiiiiiiiiiç uyuyamadığım bir pozisyon...eşimi de huzursuz ediyorum döne döne...ayyy ilerleyen haftaları düşünemiyorum kızlar bennnnnnnnn
bende bugunlerde yorgunluk var bide çabuk tıkanıyorum sanırım bende bugun ders anlatırken nefesimin yetmediğini iyice hissettim 1-2 gündür vardı ama ben grip in etkisi heralde burnum falanda tıkanık olunca ama sizde de aynı seyler olunca demekki bu işin rutini bu :)
selam kızlar bi alışverişe gittim amma çok yazmışsınız:)) hepsini okuyamadım. kilo konusunda bende daha hiç almadım. bence extra kilo almamızda çok gereksiz. ben ilk hamile kaldığımda 49 kiloydum boyumda uzun. athinadaki doktoruma gittiğimde herkes kesin doktor sana durmadan ye diyecek diyordu. gittik doktora kilon çok iyi 6 kilo alıcaz sadece hamileliğin sonuna kadar dedi. zaten bebeğin günde hamile olmadan önce aldığımız kaloriden sadece 300 kalori günlük fazlasına ihtiyacı varmış. birde tabi doğru zamanlarda doğru besinler.
bu arada bugün kendimede cicişler aldım. bebişimede don aldım herkesin söylediği üzere:)) birde hani o önü çıtçıtlı şeylerden. sanırım cinsiyeti kesinleşince bütün dükkanı alıcam ama):) bu arada hamilelik için destekli sütyen diyorum hiçbiryerde yok hamilelere özel sutyen. anlamadım gitti. nerden bulucam ben bunu. bide göğüs pedi aldım. aldıklarımı koyujam kıyafet topiğimize ama biri öğretirse nasıl koyucam:)
günaydın arkadaşlar;
bende fazla yazmıyorum ama sabah gelir gelmez hepsini okumaya çalışıyorum.
bu ağırlık olayını yazdığınız iyi olmuş yaa bende sorayım diyordum.
bende de kilo almadığım halde (hatta verdim) acaip bi ağırlık var evde bile bişey yapsam hemen
nefes nefese kalıyorum. azıcık yürüsem bile sanki kilometrelerce yürümüş gibi oluyorum.
acaba diyordum çok hareketsizim ondan mı, demek hepimizde varmış.
ama ilerleyen zamanlarda ne yapacağız işte onu bilmiyorum koca göbekle daha zor olacak gibi
aldığınız kıyafetleri özenerek okuyorum. ben pek bişey bulamadım. sadece 1 kot aldım o çok hoşuma gitti de, işte giyecek bişey bulamadım. kumaşlarımdan hiç birine sığmıyorum sadece 1 tane var onu giyebiliyorum işe giderken. hafta sonu şehrin altını üstüne getirmem lazım ama burda pek bişey yok napcam bilmem(
herkes cicilerini güle güle giysin
hastalara geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?