canım hepatit markerları aşının hala koruyuculuğu devam ediyor mu etmiyor mu onunla igili bir test ...
yarın ablamın yanına gidicem inşallah senin için sorarım yanlış anlamadıysam daha önce yaptırdın ama koruyuculuğunu kaybetti öyle değil mi ona göre sorucam da....
tetanos konusunda bana da dr lar gerek yok dedi ama hepatiti biri ok dedi biri sen bilirsin dedi bende siz nedersiniz diyince yaptırma doğum sonrası yaptır dedi kafam çorba oldu vallahehehe...beni de telle aramışlardı...okulda dersteydim bi de :)
gittim kayıt neyn oldum..Zeynep Kamil hast.den gelme bir hemşire vardı...onla konuştuk bu tetanoz aşısını...doktorunuza danışırsınız..isterseniz ve doktorunuz önerirse yapıyoruz biz dedi...
hoş geldin canım...sağlıkla al bebişini kucağına inşallah:)
ben de sordum benim doktoruma gerek yok dedi yaaa..ve açıklaması aynen seninki gibi...
hemen ilgileniyorum :)
tetanos konusunda bana da dr lar gerek yok dedi ama hepatiti biri ok dedi biri sen bilirsin dedi bende siz nedersiniz diyince yaptırma doğum sonrası yaptır dedi kafam çorba oldu valla
neyse ben biraz dışarı çıkayım bütün gün evdeydim banyo kahvaltı ara ögün öğle yemegi ve paso netteydim dışarı çıkmazsam kendimi kötü hissederim
herkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:
Hoşgeldin aramıza canım.
bu kabızlık için doktorum bana da duphalac diye bi ilaç verdi...3 gündür kullanıyorum ve çok rahat ettim....o kadar sebze,mevye,bol su ,hani kabızlık olmazdı...oluyor bal gibi yaa...nefret ediyorum bu olaydan
ilaç bağırsakları tembelleştiri ama
tamam canım yazdım ablama göstericem bakalım o ne diyecekcanımcım benim test sonuçlarım:) su 2. satır varya o koruyuculugun olmadığı manasında sanırım
Hepatit B s Antijeni (HBsAg) negatif
Hepatit B s Antikoru (anti-HBs) negatif < 2.00 bunda arlık 10 dan büyük olmalıymış bende 2 den küçük
Hepatit C Antikoru (anti-HCV) negatif
bir kızımız daha oluyor hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahselam arkadaşlar
Sağlık ocağına kan tahlili için gittiğimde benimde kaydımı yapmışlardı.beni takip eden hemşire aşı yapıcaz 3 doz dedi.ben ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım ama şimdi drum yaptırmana gerek yok dedi.
bende hemşireye söyledim ozaman kendi el yazınızla bize yazı yazacaksınız aşı yaptırmak istemiyorum diye bizde sağlık bakanlığından teftişe geldikleride problem olduğunda imzalı yazınızı göstericez dedi ben aradıklarında yazıp vericem.aşı ateş yapmamıştı bende ama 2-3 gün kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldıramamıştım.
bu arada kızlar dr um dün cinsiyeti konusunda büyük ihtimal kız dedi. 2 kız annesi olucam inşallah:)
aramıza hoşgeldin canımherkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:
Ağustos bebeklerinde kızlar bayağı arayı açmış sanırım.. Bakalım benim bebeğim ne olacak
hoş geldin canım,kaç haftalıksın sen? ne hissediyorsun cinsiyetini..
Hoşbuldum. 15+6 günlük bebeğim.. Ben ve herkes erkek olacağını düşünüyor ama kızda olsa fena olmaz diyorum
hayırlısı canım, yakında randövün varsa söyler doktorun bence
haha valla hiç sorma çok komikti. dedim nerden biliyorsunuz ben hamileyim. dedi sistemde çıkıyor özel hastane muayenelerinizde dedi. ee dedim ya ben burda olmasam bulamasanız. o zaman evinize ziyarete geleceğiz dedi. şaşırdım. sonra aşıyı söyledi işte dedim ben yaptırmam bildiğim kadarıyla yurtdışında yapılmıyor dedim. öle okumuştum çünkü biyerde. dedi bakanlıktan bize kızıyorlar yapmak zorundayız. olurmu yahu öle şey. imza neyin verelim istemiyoruz diye olsun bitsin. yani eminde değilim bi yandan faydası olur gibi geliyor bi yandan zararı. anlamadım gitti. iyice araştırmak lazım.
hep beraber araştıralım karar verelim:)
hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına al işallah.
ya zaten ateşte bebeğe zararlı. off ne biliyim ben çok muallak ta kaldım.
bende soranlara söylüyorum canım nazar değmez inşallah oku sen bol bol bebeğine ...benim randevuma daha 16 gun varr :-((( puffffffffff
kizlar siz herkese soylediniz mi gebeliginizi.
ben artik her sorana soyluyorum,
sonra da korkuyorum nazar degecek diye (ozellikle isyerinde ) genelde bayanlarin cogu bekar ve cocuksuz da.
Allah korusun bebeklerimizi ya nazardan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?