2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım benim test sonuçlarım:) su 2. satır varya o koruyuculugun olmadığı manasında sanırım
Hepatit B s Antijeni (HBsAg) negatif
Hepatit B s Antikoru (anti-HBs) negatif < 2.00 bunda arlık 10 dan büyük olmalıymış bende 2 den küçük
Hepatit C Antikoru (anti-HCV) negatif

tetanos konusunda bana da dr lar gerek yok dedi ama hepatiti biri ok dedi biri sen bilirsin dedi bende siz nedersiniz diyince yaptırma doğum sonrası yaptır dedi kafam çorba oldu valla

neyse ben biraz dışarı çıkayım bütün gün evdeydim banyo kahvaltı ara ögün öğle yemegi ve paso netteydim dışarı çıkmazsam kendimi kötü hissederim

selam arkadaşlar

Sağlık ocağına kan tahlili için gittiğimde benimde kaydımı yapmışlardı.beni takip eden hemşire aşı yapıcaz 3 doz dedi.ben ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım ama şimdi drum yaptırmana gerek yok dedi.
bende hemşireye söyledim ozaman kendi el yazınızla bize yazı yazacaksınız aşı yaptırmak istemiyorum diye bizde sağlık bakanlığından teftişe geldikleride problem olduğunda imzalı yazınızı göstericez dedi ben aradıklarında yazıp vericem.aşı ateş yapmamıştı bende ama 2-3 gün kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldıramamıştım.

bu arada kızlar dr um dün cinsiyeti konusunda büyük ihtimal kız dedi. 2 kız annesi olucam inşallah:)

aynen bende çorbayım. bitonda siteden araştırdım karar veremedim. bide doktora sorjam.

bende çıkıorum valla hava açtı. bişeyler daha alıyım. alışveriş yapınca çok mutlu oluyorum sinirlerim bozulmuyor:))

herkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:

aynen yaaaaaaaa sabah 5de bile acıkarak uyanır mı insan ühühüh
kızlar kilo alma muhabbetine ben de katıliyim...ben yedim ayvayı...17.haftadayım ve 5 kilo aldım baştan bu yana [/QUOTE]

senin gibiyim aynı

ilaç bağırsakları tembelleştiri ama

duphalac zaten tembelleşmesin die...kabızlık ilacı..onu içmeye başladığımdan beri çoook rahatladım:)

iyi gezmeler dışarı çıkan arkideşlere:)
ben de yarına worksheet hazırlayacağım...neyseki yarın Cumaaaaaaaaaa....hoşgelecek haftasonu inş:)

tamam canım yazdım ablama göstericem bakalım o ne diyecek

bir kızımız daha oluyor hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

herkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:
aramıza hoşgeldin canım

bence yaptırın arkadaşlar bizararı olduğunu sanmıorum bende yaptıracam herkes yaptırıyo burda

benim randevuma daha 16 gun varr :-((( puffffffffff

kizlar siz herkese soylediniz mi gebeliginizi.
ben artik her sorana soyluyorum,
sonra da korkuyorum nazar degecek diye (ozellikle isyerinde ) genelde bayanlarin cogu bekar ve cocuksuz da.

Allah korusun bebeklerimizi ya nazardan falan

bende soranlara söylüyorum canım nazar değmez inşallah oku sen bol bol bebeğine ...
bi de kızlar bebeğiniz akıllı sakin bir bebek olsun diye bir dua var ablam okumuştu hergün oğlu çok akıllı maşallah bende okuyoru inşallah dualaım kabul olur:)

soğuktan dondum geldim. bişey bulamadım alıcak. sanırım ben bu tetanozu yaptırmayacağım ya. zaten bütün gün evdeyim ne iş yaptığım var ne bişey. hani iş hayatım falan olsa yada evde iş yapıyor olsam bişeyden tetanoz geçer diyim. bebek doğunca yapılacak nede olsa. ben korkuorum bebişin gelişimine bi zararı olur falan diye ne biliyim. annemde yaptırmamış hiç aşı. offf sorada yaptırsammı diyorum ama içimden yaptırasım gelmiyor. neyse ben gene doktora soruyim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…